2022-07-14 110 瀏覽
店名concept 好有趣🤣icon都好得意好吸睛ig見人介紹,果日同朋友經過附近就過黎試下~店舖唔大,但1d都唔迫,藍灰色工業風都幾襯zombie呢個主題果刻突然想飲抹茶就問下店員有冇,佢地話仲係試業中呢款未正式放上menu,我唔介意都可以照order,咁我就照試下啦個拉花好靚,好濃抹茶味,建議佢地快d放番上menu比人揀😛另外叫左個蟹肉牛油果toast,個配搭真係好夾好味喎,蟹肉都唔少,個醬調得好聽講Tiramisu 係呢度既signature,1d都冇失望呀!賣相都幾吸引,比想像中大舊少少,食落好濕潤好好味👍好快就清左朋友另外都點左個burnt cheesecake, 中間流心,一樣唔錯整體黎講係間值得再回頭的舒適cafe,幾岩同一兩個朋友黎靜靜地食野傾下計👍
店名concept 好有趣🤣icon都好得意好吸睛

ig見人介紹,果日同朋友經過附近就過黎試下~

Green Tea Latte

個拉花好靚,好濃抹茶味,建議佢地快d放番上menu比人揀😛

Crab meat Avocado Toast

Tiramisu