餐廳: Porterhouse - Seafood & Steak
資訊:

2024-05-14 54 瀏覽
星期日梗係要食嗰靚靚brunch,呢間餐廳主要食西餐同海鮮,雖然就冇酒店咁多選擇,但係勝在貴精不貴多,見全場爆滿就知嘢食高質海鮮區都幾多選擇,而且有專人幫你夾,感覺性比較衛生啲,而且龍蝦任食絕對係可以回本生蠔🦪:雖然細細隻,但係幾飽滿鮮甜龍蝦🦞:超級爆膏青口🐚:好鮮嫩食左好多隻龍蝦包🦞:有龍蝦包有驚喜喎,夠爽彈前菜有好多款芝士🧀,沙律🥗,cold cut🍖,全部都好有質素意粉醬汁比較奶香creamy,每啖意粉都吸收晒醬汁嘅精華熱食區焗龍蝦🦞:有多一種選擇嘅食法,有滿滿嘅芝士超級香口燒豬腩肉🐷:個皮好脆,肉質有彈性燒牛肉🐮中規中矩甜品區極力推薦Tiramisu同crème brûlée

海鮮區
生蠔🦪:雖然細細隻,但係幾飽滿鮮甜
龍蝦🦞:超級爆膏
青口🐚:好鮮嫩食左好多隻
龍蝦包🦞:有龍蝦包有驚喜喎,夠爽彈

前菜
有好多款芝士🧀,沙律🥗,cold cut🍖,全部都好有質素

意粉
醬汁比較奶香creamy,每啖意粉都吸收晒醬汁嘅精華

熱食區
焗龍蝦🦞:有多一種選擇嘅食法,有滿滿嘅芝士超級香口
燒豬腩肉🐷:個皮好脆,肉質有彈性
燒牛肉🐮中規中矩

甜品