2024-02-26 200 瀏覽
名過於實食物方面炸雞飯 雞又油又硬黑松露薯條 有一半都係凍唯一覺得最好食既竟然係肉醬意粉招牌疏乎厘pancake 應該最正常啦!一份原味,一份士多啤梨 !士多啤梨黎先過原味,唔緊要,諗住等埋一齊影張相。等左陣未見有就問下個哥哥仔 。「請問我哋應該仲有一份甜品未到,可唔可以睇一睇?」「得啦!幫你睇一睇」一面不爽地回答如是者睇一睇冇左10分鐘 真係睇一睇。冇下文(到我地想再問另一個同事 換黎既反應係唔好問我,好忙,要走啦!既反應?) 再下一份黎到已經係10分鐘既10分鐘後。 正正因為我地有睇字知道要制作25分鐘所以一次過叫定2份 還是我地用錯字眼,睇完冇下文?假期本想同屋企人黎慶祝生日,知道無得訂台早少少拎位 ,4人枱都等左30分鐘左右,前面一直入2人枱 。🙄 有2人坐4人枱都算 !如果真係好食的話30分鐘都等,但唔值得囉!另外環境唔算好出色。但個個員工都毫無生氣既?有種大家樂既feel。最有喜感既得返嗰位 我好忙要走啦嗰位哥哥仔得佢一個眼神上有比反應。☹️
名過於實

食物方面
炸雞飯 雞又油又硬
黑松露薯條 有一半都係凍
唯一覺得最好食既竟然係肉醬意粉

招牌疏乎厘pancake 應該最正常啦!
一份原味,一份士多啤梨 !
「請問我哋應該仲有一份甜品未到,可唔可以睇一睇?」
「得啦!幫你睇一睇」一面不爽地回答
如是者睇一睇冇左10分鐘
真係睇一睇。冇下文

再下一份黎到已經係10分鐘既10分鐘後。

正正因為我地有睇字知道要制作25分鐘
所以一次過叫定2份
還是我地用錯字眼,睇完冇下文?

如果真係好食的話30分鐘都等,但唔值得囉!