2013-07-29 136 瀏覽
simply life已經成功吸引到我去第二次,記得上一次係食左龍蝦汁大蝦螺絲粉配ice tea,由於螺絲粉係homemade既關係,所以食落特別有口感,蝦都好大隻同爽口,十分滿足,再加上ice tea,因為用西柚既原因,令到我最尾都忍吾住食埋落肚,哈哈。今日見到真係好多人排隊,所以我決定食佢地既甜品,而我就揀左strawberry danish and raisin loaf,strawberry danish食落口感好豐富,個酥皮一層層,脆卜卜,之後上面既吉士吾會太甜太膩,加上中間有芝士忌廉醬,好match,再配埋四粒大大粒既strawberry,更加開胃,食完仲想繼續食。另外既南瓜籽麵包,外皮有好有口感,仲脆脆地,入面除左有南瓜籽,仲有提子乾,十分健康既麵包。下次我決定試其他吾同既意粉同甜品!

下次我決定試其他吾同既意粉同甜品
strawberry danish
2013-07-28
3 分鐘 (外賣自取)
strawberry danish