2023-05-14
今日落佐敦同朋友食中午飯,同區其實有幾間類型相近既牛腩麵店,今次揀左呢間試。食完可以用^_^好滿足黎形容😏,我地兩個人叫左四樣野食😃🔆魚皇魚麵🔆招牌八寶河🔆酥炸雲吞🔆麻辣墨魚咀❣️叫咗個八寶河我真係超級滿足了,因為一碗入面有哂我想食既野,有丸之餘,仲有牛根,牛肚等配料,湯底都好夠味,配埋河粉真係好夠飽👍 如果一個女仔真係會食唔哂,但我同朋友兩個就剛剛好,因為男仔一定夠食!好足料❣️魚皇魚麵,估唔到有驚喜啲魚麵真係好彈牙超煙靭,如果鐘意食清清地既,建議一試,因為湯底係唔同的,清清地好岩唔鍾意濃味既食客❣️酥炸雲吞,超香口,見好多人都推薦,即時叫左碟,上檯時都仲係熱既👍好食,同埋入面啲餡料好足其實以價錢來講,咁既份量真係好抵食,仲要平日有下午茶,價錢都唔貴,仲有崩沙腩麵都只需55元‼️ 真係比同區既麵檔算平靚正。今日3點來食,一入去已經有位,唔會太迫,坐得算舒服😄
食完可以用^_^好滿足黎形容😏,我地兩個人叫左四樣野食😃
🔆魚皇魚麵
🔆招牌八寶河