2024-10-07 0 views
生日買咗個蛋糕嚟慶祝妹妹嘅生日,個樣真係好靚!食落去,奶油好滑,又唔太甜,又有減價,低買! 呢間餅店嘅麵包同埋蛋糕咁多款,下次一定要試下其他,聽講嗰間嘅餅店都有啲幾特別嘅口味。
蛋糕
2024-10-01
Waiting Time
10 Minutes (Delivery)
蛋糕
2024-08-27 6 views
佳寶面包唔斷嘗試將傳統烘焙同現代元素結合,多款有特色嘅麵包,成日帶畀我驚喜。 今天爸爸生日買咗個蛋糕, 準備為爸爸慶祝, 好高興!順手就拿多兩個牛油條,真是好正, 唔講笑,尤其係啱啱焗好嗰陣最吸引我,會忍唔住想咬一啖,芝士好似爆漿噉,不停噉流出嚟
2024-08-27
Waiting Time
5 Minutes (TakeAway)
$290 (Lunch)
Celebration
Birthday