2024-04-22 24 views
咁大個女未食過咁難食嘅生菜魚肉,一擺落口係淋到飛起,唔知點形容,完全冇平時正常生菜魚肉嗰種煙靭大牙,佢係淋到好似變壞咗、糜爛、未煮熟咁樣嘅生菜魚肉。呢本嘢$20 ,真係$5都比多佢。完全食唔到,直接掉咗落垃圾桶。個腸粉啲醬勁稀,好似溝咗水咁,仲要個腸粉係一早已經入晒盒,啲腸粉嘅表面係肝硬化,完全唔夠醬汁,勁難食。完全唔明白一啲咁普通嘅香港小食,點解佢哋可以整到咁難食,然後呢間舖頭仲可以生存咁耐,我真係完全唔了解,我以後都唔會食。

生菜魚肉
腸粉
2021-04-06 261 views
今日係運動場做完運動,行行吓就嚟咗呢度。呢度嘅menu話俾我聽,你哋諗到嘅小食佢都有,由煎釀三寶去到粉麵飯雞蛋仔糯米雞糖水豆腐花都有,唔係間間小食店都有咁多種類架。我太肚餓,所以叫左$30煎釀三寶再加$12牛肉球。煎釀三寶$30有16件,可以要求佢翻炸。個薯餅同蟹柳最好味🥰 牛肉球就大大粒咁,都幾吸引,加埋喼汁食一流😋
  • 煎釀三寶