2023-04-19 42 views
質素好高👍份量又多👏推薦⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️🥢深燒花甲粉第一次見紅色肉嘅蜆,而且處理得好乾淨,完全無沙🤤入面好足料,有豆卜,金針菇,娃娃菜,生菜。好大碗,超抵食!!!🥢日式焦糖芝士年糕外脆內軟,記得趁熱食,不過又要小心熱🤣🤣🥢燒菠蘿成個菠蘿船上來,菠蘿好甜,一啖落去爆汁🥢燒茄子🍆茄子好大一條,配上蒜蓉好正,完全唔洗驚筷子夾落去係無肉嘅😌如果燒耐多少少就正了,仲有少少生生地🫣🥢串燒質素好高,而且份量好大!!金針菇都係成片咁串來燒🤣🤣🤣

質素好高👍份量又多👏

推薦⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
🥢深燒花甲粉

🥢日式焦糖芝士年糕
外脆內軟,記得趁熱食,不過又要小心熱🤣🤣

🥢燒菠蘿
成個菠蘿船上來,菠蘿好甜,一啖落去爆汁

🥢燒茄子🍆

🥢串燒
質素好高,而且份量好大!!金針菇都係成片咁串來燒🤣🤣🤣
  • 酸酸甜甜燒菠蘿
2023-04-18 23 views
見人人都食,我都叫碗深燒花甲粉,佢寫住花甲湯底,飲落都幾鮮甜,花甲份量都幾多,粒粒都大大隻,勁新鮮,可以配埋主食,我就叫咗薯粉,煙煙韌韌,幾好食,佢仲有好多配菜包括金菇菜,豆卜,娃娃菜,生菜,真係幾抵食。清爽五花腩片蘆筍串,五花腩一d都唔肥,燒到有少少脆脆地,加埋蘆筍嘅清新口感,好match。韓式照燒魷魚鬚,佢個醬汁都幾惹味,魷魚鬚唔會過火而太韌。由細袋到大燒雞肉腸,雖然雞肉腸好普通,但佢加埋d香料去燒,又幾特別。爽口燒雞腎,厚切一粒粒,所以口感非常爽,加埋d辣粉香料,送酒一流。燒風琴豆卜,第1次咁食風琴豆卜,燒到脆卜卜,好香口好好味。串燒必食燒韭菜,真係串燒必食,佢d醬汁真係好惹味,韭菜都好嫩口,完全唔韌。生燒大啡菇,咬落去好juicy,菇味香濃。慢慢燒雞全翼,隻雞翼都幾大隻,外脆內軟,咬落去d汁爆出。日式正火燒飯糰,燒到似飯焦脆卜卜,加埋外面勁多日式醬汁,好好味。

韓式照燒魷魚鬚,佢個醬汁都幾惹味,魷魚鬚唔會過火而太韌。

燒風琴豆卜,第1次咁食風琴豆卜,燒到脆卜卜,好香口好好味。

生燒大啡菇,咬落去好juicy,菇味香濃。

慢慢燒雞全翼,隻雞翼都幾大隻,外脆內軟,咬落去d汁爆出。

2023-04-17 32 views
MK想食串燒🔥 見呢間塊牌勁光💡 好生面口😆 一於入去試下點左掂牌花甲粉 超豐富🤤 有🥬 豆卜 金菇 叫咗小辣湯底 仲可以額外加餸🤩 花甲好新鮮 湯底都好香濃招牌韓式燒五花肉 首先勁大大大塊😝 肉質燒到外面勁爽口 夾埋韓式甜醬💯招牌燒新鮮🍍菠蘿都好正 鮮甜多汁💦 擺盤📸打卡都好靚⭐️原條燒🍆茄子蒜味重 大枝嘢🤣 仲有大啡菇 黑色墨魚丸 甜番薯 豬頸肉 雞腎 ⭐️特別提提佢地有雞全宴 皮 臀 心 肝等都有⭐️串燒味道除左各種辣度🔥 仲有🐝蜜糖 沙嗲等各類醬汁揀🤤 特別欣賞每張枱都有個爐仔,可以keep住啲串燒既溫度💯
MK想食串燒🔥 見呢間塊牌勁光💡 好生面口😆 一於入去試下

招牌燒新鮮🍍菠蘿都好正 鮮甜多汁💦 擺盤📸打卡都好靚⭐️

串燒味道除左各種辣度🔥 仲有🐝蜜糖 沙嗲等各類醬汁揀🤤

特別欣賞每張枱都有個爐仔,可以keep住啲串燒既溫度💯
2023-04-17 17 views
今日原本約左朋友黎食串燒,可惜佢唔可以準時收工,咁唯有自己繼續黎食啦首先當然嗌返罐野飲啦,烏龍茶,有唔凍既嗌左個比較特別既燒通菜,椒鹽味,未食過咁樣整法既通菜,好有創意跟住係燒韮菜,蜜汁味,甜甜地爽口唔錯當然唔少得燒雞翼(我鐘意食),都係蜜汁味。雖然同韮菜個味一樣,但食落口唔同,雞翼燒到外脆內軟,食完好想再食多隻到最後就係花甲粉絲,有六大隻花甲,每隻花甲既肉都脹卜卜,配菜有娃娃菜,豆卜,生菜,湯底好鮮甜,成個配搭好好,食完都忍唔住飲晒食碗湯下次等朋友放假再黎食

首先當然嗌返罐野飲啦,烏龍茶,有唔凍既

跟住係燒韮菜,蜜汁味,甜甜地爽口唔錯

下次等朋友放假再黎食
2023-04-12 40 views
旺角呢間串燒真係好高質!今次係朋友推介過嚟食~因為平時經過都好難留意到呢間串燒舖,原來內有乾坤!串燒每串師傅都好有心燒,串串都好好食😋!師傅燒之前會問你係咪統一小辣~ 好貼心🥰我最愛食既金菇肥牛串燒得好正,好入味! 燒牛肉口感好好,有焦香! 金菇都大大份🥰最有驚喜既係佢既雞軟骨! 燒到好脆,入口脆卜卜之餘又唔會太乾~ 叫一份有兩串,都可以係必食之一! 跟住係台灣脆皮腸,呢條台灣腸有香菇貢丸既味道😋外層都係燒到脆身~ 冇肥肉! 我地仲叫左羊肉串、雞腿肉、燒豆腐同燒菠蘿🥰最後想講既係佢個燒菠蘿,真係燒得幾好~擺人盤都擺得好靚~ 😍 值得俾like👍🏻呢間舖仲有款食物係出名既,就係花甲粉~好大碗好抵食😍58$ 入面仲有好多花甲,而且食得出係新鮮即煮,個湯底都好正~配料十足,真心抵食~ 🥰整體上呢間串燒舖頭係高質既! 值得一食~
旺角呢間串燒真係好高質!

串燒每串師傅都好有心燒,串串都好好食😋!
師傅燒之前會問你係咪統一小辣~ 好貼心🥰
金菇肥牛+雞軟骨

台灣脆皮腸

燒羊肉
雞腿肉
燒菠蘿

我地仲叫左羊肉串、雞腿肉、燒豆腐同燒菠蘿🥰
花甲粉

呢間舖仲有款食物係出名既,就係花甲粉~

整體上呢間串燒舖頭係高質既! 值得一食~

燒豆腐
燒菠蘿
燒豆腐
  • 金菇肥牛卷
  • 雞軟骨
🌸獲得長假期後遺症後,小編本身決定同👦🏻晚餐去旺角肥姐附近掃街🙆🏻‍♀️ 點知發現係正肥紅隔離有間好吸引嘅串燒店,小編比佢嘅花甲粉圖片吸引到❗️食完之後真係覺得又平又好食💕超推薦🤩👍🏻-𝐅𝐨𝐨𝐝 𝐑𝐞𝐯𝐢𝐞𝐰 食評 🐚蒜蓉燒飽魚2隻 $50飽魚有連膽清洗乾淨,飽魚表面有切坑,然後鋪滿蒜蓉🤩 燒出黎非常之入味💕❗️成隻飽魚沾滿燒汁味,同時亦保留到鮮味,唔會話飽魚中間比較淡味,有驚喜啊🙆🏻‍♀️ 而且呢個價錢有兩隻飽魚,真係好抵食💓-🐤日本阿波尾雞皮 $28雞皮燒得好香脆,香脆得黎有少咬口🙆🏻‍♀️ 鍾意食雞皮可以試下啊💕-🍗日本明太子雞翼 $48雞翼望落脹卜卜,睇得出入面釀左滿滿嘅明太子餡料,雞翼外皮燒得非常香脆,好好味啊🥳-🥬串燒必食燒韭菜 $18韭菜分量好多,調味亦都平均分配係每條韭菜上面👍🏻-🐚 深燒花甲粉 $58重頭戲黎喇❗️小編極度推薦呢碗花甲粉🤩 首先選用左花甲皇,大隻、新鮮、數量多,真係無得挑剔🫢 叫左大辣,辣度同譚仔小辣辣度相近,但係辣得超過癮,粉絲完美地吸收曬湯底嘅精華,差唔多飲曬成碗湯底🫢 可以一試啊🙆🏻‍♀️💕-📍 常嚐食•深燒堂 (旺角)旺角花園街1號鴻禧大廈地下2號舖-環境:
🌸

𝐅𝐨𝐨𝐝 𝐑𝐞𝐯𝐢𝐞𝐰 食評
🐚蒜蓉燒飽魚2隻 $50
🐤日本阿波尾雞皮 $28
🍗日本明太子雞翼 $48

🥬串燒必食燒韭菜 $18
韭菜分量好多,調味亦都平均分配係每條韭菜上面👍🏻

🐚 深燒花甲粉 $58

📍 常嚐食•深燒堂 (旺角)
環境:🌸🌸🌸🌸🌸
味道:🌸🌸🌸🌸🌸
服務:🌸🌸🌸🌸
衛生:🌸🌸🌸🌸
性價比:🌸🌸🌸🌸🌸
#hkfoodie #foodbitxh #foodbitxh_mk #hkeat #hkig #hkfood #hkgirl #香港美食 #instafood #hkfoodblogger #打卡美食 #instamood #香港好去處 #打卡餐廳 #相機食先 #香港美食指南 #香港美食日記 #香港美食推介 #香港打卡 #串燒王 #香港串燒 #串燒店 #串燒推介 #串燒居酒屋 #串燒屋 #花甲粉 #旺角美食 #旺角黃店 #旺角串燒 #明太子雞翼
2023-04-11 29 views
旺角串燒多籮籮,放工同同事去吹水嚟呢間都唔錯,一入門口就見到有隻貓,坐低揀串燒都心大心細,好多款都想食Menu第一頁就係花甲粉,胃民忍唔住嗌嚟食雖然我地揀咗唔辣,但蒜香蜆香完全喺晒湯底裡面蜆肉好大隻多肉,粉絲吸晒鮮味雞皮餃子真係整得幾實料,外皮脆脆地,裡面包咗餡,燒至金黃膚色,咬落肉香滿滿,點埋醬仲香口菠蘿切得非常之靚,擺設幾IGable,果肉香甜多汁,烘到外乾內濕,能夠鎖緊水份芝士年糕本身已經燒得香綿,煙韌無比,加上本面有層焦糖,顏色黃金,外脆內滿芝士,實在不能自拔食串燒想叫做食咗蔬菜,茄子係經典之選,一碟勁大條,而且好厚肉,燒到啲茄肉腍晒,仲好入味𠻹雞軟骨一份有兩條,條條燒到卜卜脆,好有咬口肥牛包芫荽估唔到咁爽口,芫荽控必食五花肉包蘆筍都好爽脆,肉汁滲入蘆筍之間青魚色澤相當誘人,份量幾大條,唧啲檸檬汁落去,開胃提味,撩開魚肉實淨爽身,燒到連骨都食得落肚
旺角串燒多籮籮,放工同同事去吹水

花甲粉

Menu第一頁就係花甲粉,胃民忍唔住嗌嚟食

雖然我地揀咗唔辣,但蒜香蜆香完全喺晒湯底裡面

蜆肉好大隻多肉,粉絲吸晒鮮味

雞皮餃子

菠蘿

日式焦糖芝士年糕

原條茄子

雞軟骨2串

雞軟骨一份有兩條,條條燒到卜卜脆,好有咬口

特色即製芫荽肥牛串

肥牛包芫荽估唔到咁爽口,芫荽控必食

五花蘆筍

五花肉包蘆筍都好爽脆,肉汁滲入蘆筍之間

青魚柳

2023-04-11
$177 (Dinner)
雞皮餃子
五花蘆筍
青魚柳
  • 酸酸甜甜燒菠蘿
2023-04-09 16 views
碗花甲粉乜味都冇啊買果時仲好期待!!我食完胃痛咗成晚到而家又想嘔個胃仲好痛事後我的朋友食過都話好難食花甲粉仲要係佢舖頭嘅招牌菜。。。我食過有串燒舖花甲粉係勁好食!首先有味先,佢呢碗好似冇味雞湯煮粉絲咁入去叫外賣嗰時影得幾丁友食嘢唔明點解有咁多好評60幾蚊買碗難食嘅粉絲。。。。
碗花甲粉乜味都冇啊
買果時仲好期待!!
我食完胃痛咗成晚到而家又想嘔個胃仲好痛
事後我的朋友食過都話好難食
花甲粉仲要係佢舖頭嘅招牌菜。。。
我食過有串燒舖花甲粉係勁好食!
首先有味先,佢呢碗好似冇味雞湯煮粉絲咁
入去叫外賣嗰時影得幾丁友食嘢
唔明點解有咁多好評
60幾蚊買碗難食嘅粉絲。。。。
2023-04-08
TakeAway
2023-04-07 21 views
旺角哩一間低調串燒店,🥰出品好用心,而且更加會有一個暖爐幫你熱住啲食物,💖可以慢慢食都唔驚凍。燒原件羊架68正宗紐西蘭羊腩粒48串燒必食羊肉串30燒安格斯一口牛 38鹽燒白鱔 48串燒必食燒韭菜16燒原件羊架鮮美,🐑肉質香嫩。正宗細西蘭羊腩粒,細膩的肉質,連住少少骨更加有口感。羊肉串散發羊肉騷香,😙好中意。超級推薦鹽燒白鱔,一咬好脆皮!🔥用鹽燒烤過的鱔魚,肉質頗有嚼勁。燒韭菜,🥬香甜幼嫩。

燒原件羊架68
正宗紐西蘭羊腩粒48
串燒必食羊肉串30
燒安格斯一口牛 38
鹽燒白鱔 48
串燒必食燒韭菜16

燒原件羊架鮮美,🐑肉質香嫩。

燒韭菜,🥬香甜幼嫩。
2023-04-06 16 views
深燒花甲粉🍲 $58鮮甜花甲湯底 重蒜麻辣 惹味過癮😆好大碗 份量十足 花甲多過十隻 大大粒 脹卜卜 肉汁飽滿 蜆肉鮮甜 一啲都唔腥金菇 豆卜 娃娃菜 生菜 好入味 好爽口🥬粉絲吸晒d精華 順滑入口 😋性價比好高 食一碗已經好飽好滿足燒原條大茄子🍆 $48大條厚肉 茄肉軟腍腍蔥花 芫茜 辣椒吊味 融合孜然粉 蒜蓉 好香口惹味😙清爽五花腩片茜蘆筍🥓 $35腩片肥瘦均勻 微油脂味 蘆荀冇草青味清甜爽口 成個配搭好balance燒安格斯一口牛🥩 $38外層香口 鎖緊肉汁 一啲都唔韌燒薄切牛脷👅 $38形狀好似薯片咁 咁唔會好乾身爽口燒雞腎🐓 $28大粒爽口 燒得恰當好處2串脆香雞軟骨🐓 $24雞軟骨比一般大粒有肉 好有口感😉日本阿波尾雞皮🐓 $28肥瘦得宜 唔會薄薄乾憎憎咁有厚度 比一般有口感全部串燒都可以揀口味: 椒鹽 蜜汁 麻辣 如果唔填就會default椒鹽 仲可以揀辣度🔥overall都好香孜然味 但都唔會蓋過肉味日式焦糖芝士年糕(2件)🧀 $30有驚喜嘅甜點 估唔到串燒店嘅甜點都咁有心思外層焦糖微微燒脆 口感外脆外軟焦糖唔會過甜 口感煙韌😆仲好大粒 好滿足 推薦!👍🏻常嚐食•深燒堂
深燒花甲粉🍲 $58

有驚喜嘅甜點 估唔到串燒店嘅甜點都咁有心思
外層焦糖微微燒脆 口感外脆外軟
焦糖唔會過甜 口感煙韌😆
仲好大粒 好滿足 推薦!👍🏻

常嚐食•深燒堂 (旺角)
2023-04-06 555 views
吃辣的朋友找到伴很重要😝 又可以去挑戰了!這裡每一串都可以自選麻辣和不同的辣度,也有不辣的椒鹽和蜜汁任君選擇👍🏼😁 👍🏼 深燒花甲粉(加金菇,鴨血)$58+$7+$10Wow!😍 這麼大的花甲嗎?!急不及待先吃花甲,飽滿肥美喔!湯底也很惹味 😳 原來加了我最愛的蒜蓉🧄 直接喝了好幾口😆薯粉是幼身的,為自己的選擇鼓掌,因為它超好吸湯✌😝燒一口京蔥豬頸肉串 $35豬頸肉香而爽口,醬汁肉汁也有滲到京蔥裡,推~! 🤩清爽五花腩片茜蘆筍串 $35五花腩油肉分佈剛好,燒得也夠火喉,不會覺得膩!串燒必食燒韭菜 $18韭菜的確是串燒不能缺少的~! 一盤三大排, 大口大口的吃,好爽!😆 👍🏼 燒清甜翠玉瓜 $20翠玉瓜選了😈魔鬼辣挑戰一下💪🏼真的不是蓋的, 到喉嚨燃爆 🥵不過辣椒粉🌶挺香的,高手可以來挑戰喔🏅👍🏼 生燒大啡菇 🍄 $25厚肉多汁,愛菇的話必點😝 好好食豆腐 $18豆腐豆味濃又厚身,抵食之選!🤩燒安格斯一口牛 $38一口牛,肉汁爆發,脂肪飽滿,油香滿腔😍👍🏼 串燒必食羊肉串 $30孜然和羊肉是絕佳配對~ 羊肉香而不羶!
吃辣的朋友找到伴很重要😝 又可以去挑戰了!

這裡每一串都可以自選麻辣和不同的辣度,
也有不辣的椒鹽和蜜汁任君選擇👍🏼😁
👍🏼 深燒花甲粉(加金菇,鴨血)$58+$7+$10
Wow!😍 這麼大的花甲嗎?!
急不及待先吃花甲,飽滿肥美喔!
湯底也很惹味 😳 原來加了我最愛的蒜蓉🧄 直接喝了好幾口😆
薯粉是幼身的,為自己的選擇鼓掌,因為它超好吸湯✌😝
燒一口京蔥豬頸肉串 $35
豬頸肉香而爽口,醬汁肉汁也有滲到京蔥裡,推~! 🤩

清爽五花腩片茜蘆筍串 $35
五花腩油肉分佈剛好,燒得也夠火喉,不會覺得膩!

串燒必食燒韭菜 $18
韭菜的確是串燒不能缺少的~!
一盤三大排, 大口大口的吃,好爽!😆

串燒必食燒韭菜
👍🏼 燒清甜翠玉瓜 $20
翠玉瓜選了😈魔鬼辣挑戰一下💪🏼
真的不是蓋的, 到喉嚨燃爆 🥵
不過辣椒粉🌶挺香的,高手可以來挑戰喔🏅
燒清甜翠玉瓜
👍🏼 生燒大啡菇 🍄 $25
厚肉多汁,愛菇的話必點😝

好好食豆腐 $18
豆腐豆味濃又厚身,抵食之選!🤩

燒安格斯一口牛 $38
一口牛,肉汁爆發,脂肪飽滿,油香滿腔😍

👍🏼 串燒必食羊肉串 $30
孜然和羊肉是絕佳配對~ 羊肉香而不羶!
2023-04-04
串燒必食燒韭菜
燒清甜翠玉瓜
  • 好好食豆腐
  • 燒安格斯一口牛
  • 清爽五花腩片茜蘆筍串
  • 燒一口京蔥豬頸肉串
2023-04-06 32 views
好多朋友去國內玩都一定會去食下風味串燒同花甲粉~ 依家就通左關啦!但都未必有時間過去架嘛,朋友仔今日就帶咗我嚟旺角✨常嚐食·深燒堂回味一下!舖頭就係好景附近,主打東北風味串燒同花甲粉,亦有日台串燒同港式燒海鮮,最正係可以揀唔同辣度,愛辣者一定不能錯過魔鬼辣!🍜深燒花甲粉 一嚟到~ 嘩!好大碗!花甲鮮甜大隻、店主每日街市新鮮入貨~ 湯底鮮甜、已有金菇、豆卜等配料,豆卜同我地揀嘅粉絲都索曬湯,正呀!2人share啱啱好!🐐燒原件羊架肉質軟腍,有我喜歡的羊臊味,夠大件!🐔一串唔夠雞軟骨爽口好味,真係一串唔夠!🐮彈牙燒牛丸燒後都keep到內裡juicy~ 👍🏻🥢大大條司華力腸大大串,童年的脆皮滋味!🐔日本雞皮餃子比傳統餃子更惹味,外皮燒到脆卜卜好正!另外order咗食串燒唔少得既啤酒同仙草爽!呢度仲開到零晨2點,唔怕無宵夜食啦!

🍜深燒花甲粉
一嚟到~

🐐燒原件羊架
肉質軟腍,有我喜歡的羊臊味,夠大件!

爽口好味,
真係一串唔夠!

🐮彈牙燒牛丸
燒後都keep到內裡juicy~ 👍🏻

🥢大大條司華力腸
大大串,童年的脆皮滋味!
🐮彈牙燒牛丸、🥢大大條司華力腸

比傳統餃子更惹味,
外皮燒到脆卜卜好正!
🐔日本雞皮餃子

另外order咗食串燒唔少得既啤酒同仙草爽!

呢度仲開到零晨2點,
唔怕無宵夜食啦!

2023-03-06
🐮彈牙燒牛丸、🥢大大條司華力腸
2023-04-03 26 views
今日又黎到旺角性價比高又好食嘅嘅串燒鋪幫襯啦。因為對上次老闆嘅用心好深刻,特別帶埋個朋友黎試下其他菜式。深燒花甲粉必點啦,今次嘅花甲一樣禁豐盛!大大隻嘅有食慾,維持倒水準wo。薯粉、娃娃菜、金菇亦好多,煮晒啲湯汁,正!燒一口京蔥豬頸肉串 - 豬頸肉平時見都係一片片,依道係一件件厚切!口感有咬勁。京蔥唔會太青好生,食落好鮮甜。韓式照燒魷魚鬚 - 上次冇食到韓式日式串燒,韓式醬調味好味,辣辣地,魷魚鬚勁好味,生熟岩岩好!日本免治雞肉軟骨棒 - 配搭左一個好橙好靚嘅蛋黃,軟骨好爽脆,配搭嘅燒汁好夾好有特色。時分燒通菜 - 平時食開韭菜,估唔到少鋒菜都好好食,如果唔鍾意食韭菜可以試下通菜,一樣係好選擇。

2023-04-03 15 views
旺角《常嚐食。深燒堂》🔥🍆🍢🍖🥩🍍串燒專門店想坐低 傾下計飲嘢 但又唔想食得太飽 食串燒就岩曬深燒堂位置坩方便 又就腳話說我哋隔離台坐咗兩位韓國人佢哋一邊飲啤酒 一邊傾計 食得津津有味我哋兩個人叫咗d signature嘅串燒🔥同埋花甲粉燒茄子正呀👍🏻👍🏻好多蒜蓉 岩曬我花甲粉絲 花甲幾大隻鮮甜 原來Bb辣都幾辣下風琴豆卜 燒豆腐 牛肩肉翠肉瓜 脆身爽口 唔會燒到淋曬腩肉包盧荀 豬大腸 肥牛芫茜最後我至愛 燒菠蘿🍍
旺角《常嚐食。深燒堂》
🔥🍆🍢🍖🥩🍍

風琴豆卜 燒豆腐 牛肩肉
翠肉瓜 脆身爽口 唔會燒到淋曬
腩肉包盧荀 豬大腸 肥牛芫茜
最後我至愛 燒菠蘿🍍
唔系咁肚餓,食少少野,行經之下,入去嗌啲串燒食!哩度特別之處每一串都好按照你口味,即叫即燒可以揀椒鹽,蜜汁,麻辣辣🥵程度由BB辣至魔鬼辣,5級你選擇🤚🏻🌹煙肉🥓蕃茄🍅串,鹹香煙肉配上蕃茄仔,鹹度剛剛好,蕃茄好juicy💐多春魚3條,都幾大條下!脆卜卜🌻燒大啡菇,濃厚多汁,好香既菇味🌼豬大腸串,🐷大腸有2串,細粒啲,入口無豬蘇味,燒得好乾身,爽口🌺台灣腸,剪都開花甘,好有心機🫶🏻而且咁樣一粒粒食又夠方便🌸明太子雞翼,全翼,入面釀咗豬肉蔥 明太子 相當驚喜,入口小小辣另外,仲嗌左安格斯牛粒,牛脷芯,雞皮,整體都不錯值得一讚串燒店店內乾淨,光猛,沒有一種油膩油煙空氣感💨味道🍢🍢🍢🍢/5環境✨✨✨✨/5📍常嚐食•深燒堂 (旺角)旺角花園街1號鴻禧大廈地下2號舖
唔系咁肚餓,食少少野,行經之下,入去嗌啲串燒食!
哩度特別之處每一串都好按照你口味,即叫即燒
可以揀椒鹽,蜜汁,麻辣
辣🥵程度由BB辣至魔鬼辣,5級你選擇🤚🏻

💐多春魚3條,都幾大條下!脆卜卜

🌻燒大啡菇,濃厚多汁,好香既菇味

🌺台灣腸,剪都開花甘,好有心機🫶🏻而且咁樣一粒粒食又夠方便

另外,仲嗌左安格斯牛粒,牛脷芯,雞皮,整體都不錯

值得一讚串燒店店內乾淨,光猛,沒有一種油膩油煙空氣感💨

味道🍢🍢🍢🍢/5
環境✨✨✨✨/5

📍常嚐食•深燒堂 (旺角)