2017-03-27
偽文青(搭訕):之前係天水圍做野,去新北江蒲,都會食呢間,抵食😜 .任你揀兩款餸都係$40既焗飯!芝士粉任你落!真係勁平!味道真係唔錯!仲要有得揀焗米線/通心米線😂 我真係未食過 但聽人食過焗米線好好食🙈但我粒水 今次食個正常焗嘢先☺我就叫左個#炸魚柳併西蘭花意粉配印尼加多加多汁 加杯#珍珠奶茶 加$4大約等左十分鐘就有得食👍其實配料都正路既 表面有少量芝士 熱辣辣上枱 👍👍 最驚喜係佢個汁 甜甜地有花生碎係入面 有d咬口 汁既份量岩岩好!每啖意粉都撈到汁!真係幾好食😎#雞扒併芝士腸長通粉配萄汁略嫌葡汁味道較淡 #韓式烤牛肉併西蘭花螺絲粉配咖哩汁牛肉比較肥 咖哩汁我覺得鹹左少少 但朋友仔就覺得岩岩好😂所以口味既嘢呢 要自己食過先知!依間小店開左好多年 聽地膽講應該每個元朗 天水圍既人都食過😂但我第1次食 覺得加多加多汁最好食!同埋我真係勁落芝士粉😂不過相比起pizzahut既芝士粉 依間無乜味😞同埋份量方面岩岩好夠一個人份量 都飽 無做大嘥鬼😚..三個90後吃貨不斷開心share美食💓💡Facebook:三個90後吃貨 3bad_foodies🚩Instagram: 3bad_food
任你揀兩款餸都係$40既焗飯!芝士粉任你落!真係勁平!
我就叫左個#炸魚柳併西蘭花意粉配印尼加多加多汁 加杯#珍珠奶茶 加$4 大約等左十分鐘就有得食👍其實配料都正路既 表面有少量芝士 熱辣辣上枱 👍👍 最驚喜係佢個汁 甜甜地有花生碎係入面 有d咬口 汁既份量岩岩好!每啖意粉都撈到汁!真係幾好食😎
#雞扒併芝士腸長通粉配萄汁
略嫌葡汁味道較淡 #韓式烤牛肉併西蘭花螺絲粉配咖哩汁
牛肉比較肥 咖哩汁我覺得鹹左少少 但朋友仔就覺得岩岩好😂所以口味既嘢呢 要自己食過先知! 依間小店開左好多年 聽地膽講應該每個元朗 天水圍既人都食過😂但我第1次食 覺得加多加多汁最好食!同埋我真係勁落芝士粉😂不過相比起pizzahut既芝士粉 依間無乜味😞同埋份量方面岩岩好夠一個人份量 都飽 無做大嘥鬼😚
三個90後吃貨不斷開心share美食💓
🚩Instagram: 3bad_foodies
📍OpenRice: 3bad_foodies
歡迎在不同的平台 繼續留意我們的推介🙆🏼🙇🏼♀️
大家亦可以向三個吃貨介紹美食👻我們一定會去試👅
#愛吃也愛分享 #三個90後吃貨 #3bad_foodies
#三個90後吃貨_天水圍美食推介