2024-12-21 253 views
環境方面:環境舒服,座位寬敞,仲設有一間包房!無論三五知己或者拍拖都很適合!食物方面餐廳提供套餐,固定餐單及廚師是日推介!我地叫咗個二人套餐,人均都只是$199,相當抵食!呢度仲有啤酒仲買2送1(另外$98/90分鐘任飲清洒)絕對性價比超高魚之戀套餐$398原條空運飛機魚刺身套餐相當豐富,有原條空運魚生刺身(出麵食一條都$400)廚師精選是日靚魚生刺身,今日我地就食到原條立魚,魚肉鮮嫩,非常新鮮串燒5味全部厨師推荐嘅是令串燒,每種串燒都有不同的口感,從嫩滑的雞肉到彈牙的牛肉,每一口都充滿驚喜。蟹籽蟹肉沙律×2蟹肉鮮嫩,蟹籽帶有微微的脆感,沙律醬汁清爽。壽司卷 壽司米粒粒分明,內餡豐富,口感層次多樣。手打烏冬X2烏冬麵條粗細均勻,烏冬麵條Q彈有勁,湯底鮮美,套餐仲包飲品;檸檬梳打×2其實除左套餐之外,仲有其他美食鱈魚乾$38鱈魚乾的味道鹹香適中,是一道非常適合下酒的小食。磯煮鮑魚 $88鮑魚肉質柔韌,口感彈牙。炸軟殼蟹$68軟殼蟹的味道鮮美,外酥內嫩,加上醬汁,口感豐富。北海道燒蠔 $58燒蠔相當大隻,味道鮮美,口感亦很不錯!燒飯團 $38這道燒飯團既美味又大件,是一道非常受歡迎的小食。

食物方面

魚之戀套餐$398
原條空運飛機魚刺身

串燒5味

蟹籽蟹肉沙律×2
蟹肉鮮嫩,蟹籽帶有微微的脆感,沙律醬汁清爽。

壽司
壽司米粒粒分明,內餡豐富,口感層次多樣。

手打烏冬X2
烏冬麵條粗細均勻,烏冬麵條Q彈有勁,湯底鮮美,

套餐仲包飲品;檸檬梳打×2

其實除左套餐之外,仲有其他美食
鱈魚乾$38
鱈魚乾的味道鹹香適中,是一道非常適合下酒的小食。

磯煮鮑魚 $88
鮑魚肉質柔韌,口感彈牙。

炸軟殼蟹$68
軟殼蟹的味道鮮美,外酥內嫩,加上醬汁,口感豐富。

北海道燒蠔 $58
燒蠔相當大隻,味道鮮美,口感亦很不錯!

燒飯團 $38
這道燒飯團既美味又大件,是一道非常受歡迎的小食。

螢光魷魚48
魷魚的味道鮮美,非常之好味道

雞泡魚乾$48
雞泡魚乾口感不錯,帶有濃郁的魚香

免治吞拿魚鱈魚片$68
鱈魚的鮮美和吞拿魚的濃郁味道完美融合,帶來多層次的味覺享受。

整體來說:食物,服務和環境都達到很高評價!居酒屋位於大角咀,鄰近大型商場奥海城,食完飯仲可以去行下,相當不錯
2024-12-21
Type of Meal
Dinner
2025-01-06 64 views
點了188的8樣串燒。3串是他們板上的特價產品(38 2串),1串京蔥,1串西葫蘆,1串雞心,1隻雞翅,1串免治雞翅。性價比低,和牛沒有,鮮魚沒有,加了串白鱔和雞胸軟骨。味道還好,可是花了400+,沒吃飽,老闆還和我爭執說不能說性價比低,不能拿板上的特價產品比較。吃了一肚子氣。不推薦。Disappointing, value for money is not great, tried to feedback that the sale items are all in 188 set and the boss argued with me

2024-12-20 166 views
今日帶大家去大角咀食好嘢,近排新開咗一間居酒屋,有原條魚刺身、各類燒物,仲有大家最愛嘅清酒放題😍生啤買二送一,清酒放題都只係$98一位,真心抵🤩首先食個野菜沙律先,健康又好味☺️師傅話是日推介有新鮮鱸魚,最啱成條做刺身,諗都唔使諗梗係要試吓啦🤩師傅好快咁就處理好條魚,食落鮮甜,越咬越香。嚟居酒屋點少得食串燒,呢份燒物五串有雞腿肉、雞軟骨、免治雞、雞肉同埋瓜,師傅冇用太多嘅調味料,主要食肉本身嘅香味,我個人就最鍾意食雞軟骨,好有咬口☺️餐廳仲有好多唔同嘅優惠,午市仲有好抵食嘅lunch set,真係好多客,生意好好👍🏻

2024-12-18 130 views
今日黎左大角咀既隱世居酒屋,除左餐牌既選擇,呢到仲有好多唔同推薦既小食,仲有啤酒買2送1🍻,絕對性價比超高🤩我地2個叫左佢地嘅二人套餐,人均都只是$199🤩,好抵食呀~魚之戀套餐$398係原條空運飛機魚刺身🐟空運魚生刺身,原條立魚,色澤鮮亮,擺盤亦很精緻很新鮮😍🤤串燒5味🍢🍡全部厨師推薦嘅是令串燒🍢,每款串燒色澤金黃👍🏼,好吸引,表面微微焦脆,好好味蟹籽蟹肉沙律×2🦀蟹肉鮮嫩😋,蟹籽粒粒都微微的脆感,當然唔少得沙律醬汁,好食👍🏼壽司卷 🍱壽司卷的賣相味道都好正👍🏼,仲有新鮮既內餡食材手打烏冬X2🍜烏冬麵條粗細均勻,口感唔錯呀,夠彈牙又有咬口,湯底清澈👍🏼套餐仲包飲品~檸檬梳打×2其實除左套餐之外,仲有其他美食鱈魚乾$38🐟好鐘意食呢個,鱈魚乾口感酥脆,帶點濃郁的魚香~ 點埋沙律醬一流磯煮鮑魚 $88🥢鮑魚的味道鮮美, 口感又唔韌又彈牙🤤炸軟殼蟹$68🦀軟殼蟹的味道鮮美,外脆内嫩, 又唔會油淋淋,非常好北海道燒蠔 $58🦪燒蠔外酥內嫩,大大隻,口感好豐富😋燒飯團 $38🍙呢個燒飯團, 鍾意佢焦焦地,好似飯焦咁 ,好好食😋螢光魷魚48🦑魷魚的味道鮮美, 食唔停口😍仲有仲有雞泡魚乾$48🐟免

魚之戀套餐$398
係原條空運飛機魚刺身🐟
空運魚生刺身,原條立魚,色澤鮮亮,擺盤亦很精緻很新鮮😍🤤

串燒5味🍢🍡

蟹籽蟹肉沙律×2🦀

壽司卷 🍱
壽司卷的賣相味道都好正👍🏼,仲有新鮮既內餡食材

手打烏冬X2🍜
烏冬麵條粗細均勻,口感唔錯呀,夠彈牙又有咬口,湯底清澈👍🏼

套餐仲包飲品~檸檬梳打×2

其實除左套餐之外,仲有其他美食
鱈魚乾$38🐟

磯煮鮑魚 $88🥢
鮑魚的味道鮮美, 口感又唔韌又彈牙🤤

炸軟殼蟹$68🦀
軟殼蟹的味道鮮美,外脆内嫩, 又唔會油淋淋,非常好

北海道燒蠔 $58🦪
燒蠔外酥內嫩,大大隻,口感好豐富😋

燒飯團 $38🍙
呢個燒飯團, 鍾意佢焦焦地,好似飯焦咁 ,好好食😋

螢光魷魚48🦑
魷魚的味道鮮美, 食唔停口😍
仲有仲有
雞泡魚乾$48🐟
免治吞拿魚鱈魚片$68🐠

真係好多野食🥰

2024-12-07
Type of Meal
Dinner
朋友推薦大角咀新開左間🎏日式居酒居,約埋成班friend星期六收工過去🍻飲番兩杯relax下,地址都好宜搵到就係街邊地鋪去到叫人推薦睇我四個人,有咩好食就幫我哋推介唔想諗咁多嘢,上咗啲食物非常好食又新鮮又好味每個人都讚,尤其是開咗條魚刺身🐟飛機貨🛫嚟嘅肥嫩嫩好爽口鮮美口感食得出廚師對於食材本質的要求,八爪魚QQ彈牙鹹香的新鮮感,其他每一道餸都好高分🏅讓我哋本身諗住坐少少時間小聚下,冇諗到一路食足幾個鐘頭🎎一路食一路約埋下次再來呢間食過,值得推薦👍
2024-11-01 395 views
今次第一次去食,舖面細細哋但食物質素好唔錯,尤其魚生好新鮮,熟食都好好食,服務都好好,價錢公道,老闆話佢哋有房,下次人多可以搵佢book,啲fd 都話會再翻check
  • 魚生
2024-11-01 259 views
398,2人set起厎食,有一條日本直送魚生刺身,串燒,沙津, 鸟東,重有98蚊9O分鐘清酒任飲,超级正,南瓜番薯冇得輸,雞皮串燒好好味。酱油東風羅,醬油鮑魚起好味。
$200 (Dinner)
Celebration
Birthday