第一次寫食評,係特登上OpenRice寫😋起外賣平台嗌三文魚親子飯,送到過嚟超多三文魚子超驚喜!已經嗌過三次以上,每次都大大份🩷好滿足 見到open rice其他食評 只可以講呢間餐廳一直有喺度進步 嗌過蟹柳沙律幾大盤🤣一隻手咁大可惜冇影相🥲 希望大家多多支持 好餐廳
三文魚親子飯
2024-01-12
Delivery
$100 (Dinner)
Celebration
Anniversary
三文魚親子飯
2023-08-04 176 views
今日返工叫飯食,係外賣app box 叫咗18$沙律大家睇吓原來依家$18係食兩啖沙律喺街市舖租應該唔貴,但係點解可以賣得仲貴過沙田新城市呢?街坊生意原來係咁樣做㗎 ?
今日返工叫飯食,係外賣app box 叫咗18$沙律

大家睇吓原來依家$18係食兩啖沙律
喺街市舖租應該唔貴,但係點解可以賣得仲貴過沙田新城市呢?
街坊生意原來係咁樣做㗎 ?
蟹籽沙律
2023-03-26 271 views
首先叫左2個餐有另加啲小食,但等左成個鐘佢只係送左啲小食黎,正餐消失左,再問下先知佢分開左成2個人去送。呢個係咩玩法?之後個飯終於到左,但麵豉湯勁淡完全可以掉。仲要叫咖喱豬扒飯,但個飯係凍既。唉~好唔掂既餐廳
2022-08-31 460 views
我係嗌外賣嘅。嗌之前本身冇睇到openrice其他人comment,諗住試新嘢。外賣見到有蟹肉三文魚親子丼,寫明喺松葉蟹肉,諗住試吓。送到黎,一開盒,就見到松葉蟹肉,變左做蟹柳碎上。。之後先睇返openrice,原來已經有人中過伏。。事後佢有refund到,但係唔夠碗飯。。。不過咁,壽司飯係算好食嘅三文魚同魚子似乎都正常。所以建議如果大家想照食嘅,唔洗叫有貴材料嘅飯,食平嗰啲就算。。
我係嗌外賣嘅。
外賣見到有蟹肉三文魚親子丼,寫明喺松葉蟹肉,諗住試吓。
送到黎,一開盒,就見到松葉蟹肉,變左做蟹柳碎上。。
之後先睇返openrice,原來已經有人中過伏。。
事後佢有refund到,但係唔夠碗飯。。。
據所知今年5月中有位後生仔頂替左瀛東該鋪位去經營,而本人亦未親自嘗試上一手既食物質素,不能與此作評價。但今日所見食物賣相唔太差,雖然未能做到街坊價錢,但質量亦唔算低,可以再值得一試~
2022-08-14
  • 鰻魚卷
2022-07-09 263 views
完全唔掂,難食,衰過爭鮮,炸蝦天婦羅,隻蝦細到,咬落口,得啖炸粉,仲有一大陣油味,壽司唔新鮮唔再講,舊飯仲暖暖地,啲魚生無哂魚生味,好似擺左好耐咁,啲wasabi落一大堆,一啲都唔辣,只有彈冇讚,劣食首選
Waiting Time
40 Minutes (Dine In)
$150 (Dinner)
  • 火炙蟹柳棒
呢間餐廳其實我幫襯過幾次,不過今次嘅經驗我永遠唔會再幫襯。話說我叫咗外賣送餐過嚟,點知上到嚟唔係我叫嘅嘢食,我打電話俾餐廳,一開頭佢話下次補返俾我,我話唔得,因為我係今日叫嘅,之後佢話老細會親自送返嚟, 搞到成45分鐘之後先返嚟,個老細話作為賠償,叫我哋喺送錯嘢食嗰度食兩舊,冇錯係兩舊,其他佢要拎返公司,我已經冇問佢拎賠償,送上嚟嘅態度好差,仲叫我落大堂去拎!!!仲有我叫嘅嘢食係芝士軟殼蟹卷,佢送上嚟嗰陣見到根本都冇芝士,不過我都算,如果再送到黎都唔知要等幾耐!!!
呢間餐廳其實我幫襯過幾次,不過今次嘅經驗我永遠唔會再幫襯。