🐝 瀛豐放題料理專門店 (銅鑼灣)🐝༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ☾ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶今日同朋友突然間有想食刺身放題😋嘅念頭,就搵咗一間喺銅鑼灣好多好評嘅日式放題食💗‼️食完真係好滿足,食得好盡興啊😛我哋各樣刺身都嗌咗兩件,刺身嘅種類有好多款,件件都幾新鮮㗎,🌟當中我最鍾意嘅就係三文魚,同埋帶子海膽,😋海膽一啲都唔苦仲好鮮甜,三文魚都好油同肥,切得好厚‼️😍另外,我地仲加$138/位要咗任食生蠔,生蠔好新鮮,仲有啲海水嘅味喺到😛😛🫶🏻,仲可以任食真係抵晒‼️大家真係要加嚟試下😍炸物同啲串燒都好正,當中最推介嘅雞軟骨同埋鹹蛋黃薯條,✨雞軟骨炸得好脆好香,薯條份量好多,鹹蛋黃味都好出‼️😋😋༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ☾ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶整體評分食物:🤍🤍🤍🤍服務:🤍🤍🤍🤍🤍環境:🤍🤍🤍🤍🤍價錢:🤍🤍🤍🤍༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ⌁⌁⌁ ❤︎ ⌁⌁⌁ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶📍 銅鑼灣駱克道491-499號京都廣場10樓

🐝 瀛豐放題料理專門店 (銅鑼灣)🐝

整體評分
食物:🤍🤍🤍🤍
服務:🤍🤍🤍🤍🤍
環境:🤍🤍🤍🤍🤍
價錢:🤍🤍🤍🤍

📍 銅鑼灣駱克道491-499號京都廣場10樓
1. 名不符實 訂位時寫明可以食三個鐘 1點入座 落單App都係顯示4點交枱 但去到待應話佢地3點落場 明顯訊息混亂 落場前45分鐘就要last order 但不停出漏單 要晒好多時間追單2. 座位極窄 枱與枱只有一個手掌位 有冇諗過客人點樣出入?3. 枱好細 食物根本唔夠擺 佢地層層疊 碟疊碟 有冇諗過客人點夾?同埋衛唔衛生?4. 食物明顯唔新鮮 魚生既肉有啲霉 熱食上到枱好快被強勁冷氣吹凍 不得不提川式牛舌 極度驚嚇 好似芥辣撈牛舌粒再喺雪櫃拎出黎咁5. 落單app完全係廢 用app落完單 但係app check唔返已落既單 侍應又查唔到單 要人手再落6. 總括嚟講 每樣上枱既食物 無論熱食凍食 都係凍既 刺食盆上枱唔夠十分鐘已經變左一灘水浸住啲刺身

呢間放題店有齊港、日同泰式嘅野食,食物款式都幾多😚平時去放題店最怕就係上菜慢、漏單同埋見到好多劣食😰呢間做嘢效率係超級快,可能因為個場比較細嘅關係,店員都好照顧到每位客人嘅需要🥰.🥢晚市120分鐘放題 $249/1小編另外叫咗刺身拼盤,刺身全部都好厚切、好新鮮🧊其他嘅熱食都做得非常之出色,每樣食物都係新鮮滾熱辣送到上枱,特別推薦呢到嘅燒物😌如果覺得仲唔夠喉的話,可以追加任食愛爾蘭生蠔同埋海膽帶子(+$138),睇相都見到幾肥美幾新鮮🥳.💰人均消費~$ 250.🍽味道:3.5/5🏙環境:3/5👨🏼‍🍳服務:3/5💧衛生:3/5💰價錢:3.5/5
🥢晚市120分鐘放題 $249/1
💰人均消費~$ 250
🍽味道:3.5/5
🏙環境:3/5
👨🏼‍🍳服務:3/5
💧衛生:3/5
💰價錢:3.5/5
2022-06-30 61 views
🍽 All you can eat💰 HK$387 (lunch, 10% service charge)Haven't had all you can eat for awhile! All you can get costs $249. If you visit this restaurant, strongly recommend you to add $138 for this meal. So once you have arranged a table, you are able to scan a QR code which was available on the table. The serving time was so quick. Very efficient HAHA!The sashimi boat came with a lot of smoke!! How fancy it was! There were different choices of sashimi, including salmon, abalone, tuna, prawns etc.
🍽 All you can eat

The sashimi boat came with a lot of smoke!! How fancy it was! There were different choices of sashimi, including salmon, abalone, tuna, prawns etc. All the sashimi were delicious, fresh and thickly cut.

For the scallops with sea urchin, it was outstanding. The sea urchin were sweet! Unexpectedly!! Encore for sure! Defo worth adding extra for this!

Oysters were huge and fresh! It tasted like the ocean.

Deep fried food was good too! They fried it after you made the order. We ordered pumpkin, crab stick, potato, prawns.

For the dessert, there were a lot of choices inside the fridge and freezer. Including cakes, pudding and ice cream!

With this reasonable and fair price, it is definitely worth to come! It was also near CWB mtr station! Quickly make a reservation during this upcoming long holiday!
朋友同我都係生蠔控🦪呢間晚市放題$249有港、日、泰料理款式揀之外,仲可以➕$138任食海膽帶子、法國生蠔🦪同任飲1664blanc🍻飲返幾杯已經可以回本Wow…隻刺身船一上枱出晒煙😍😍個賣相好得,有珍寶赤蝦、三文魚、吞拿魚、油甘魚、希靈魚、八爪魚、冰山蚌、鮑片、馬刀貝、醬油吞拿魚等等……珍寶赤蝦勁肥美😬食落好鮮甜🤤馬刀貝同冰山蚌好爽口,醬油吞拿魚入口即化🤩每次食放題我都一定會瘋狂叫刺身….🤭🤭海膽帶子帶子包住新鮮海膽,口感豐腴,入口即溶,鮮甜帶清生蠔🦪生蠔好鮮甜🤤真係食到唔想停估唔到放題都有咁高質素👍🏻泰式料理有金邊粉、飛天炒通菜、辣椒膏炒蜆、冬陰公蝦湯…都好吸引好想試,不過已經俾刺身、生蠔⋯佔據晒我個胃,冇辦法再放得落🤣🤣另外冷盤、熱食都有好多選擇燒菠蘿🍍鮮甜多汁、海蜇必叫,勁正👍🏻仲有仲有甜品、雪糕雪條同埋飲品🧃

每次食放題我都一定會瘋狂叫刺身….🤭🤭

海膽帶子
帶子包住新鮮海膽,口感豐腴,入口即溶,鮮甜帶清

生蠔🦪
生蠔好鮮甜🤤真係食到唔想停
估唔到放題都有咁高質素👍🏻

另外冷盤、熱食都有好多選擇
燒菠蘿🍍鮮甜多汁、海蜇必叫,勁正👍🏻

仲有仲有甜品、雪糕雪條同埋飲品🧃
2022-06-30 39 views
睇OpenRice 見到呢間放題有做生蠔🦪任食,只要+$118就可以任食生蠔同埋飲啤酒🍻入座後,職員話可以唔洗落單住,佢哋會先上刺身拼盤、生蠔🦪同埋海膽帶子刺身拼盤:擺盤好靚好吸引,入面有多款刺身,試晒啱食先再落order,推薦象拔蚌刺身,超鮮甜,赤蝦都好大隻好鮮甜生蠔🦪:唔算好大仕,但以呢個大細黎講佢算肥美,好濃海水味,尾段甜味都重海膽帶子:帶子粒粒大粒,好鮮甜,海膽份量都多之後都有再落單叫咗幾輪生蠔,都上得齊,而且質素都keep到最後仲有甜品

海膽帶子:帶子粒粒大粒,好鮮甜,海膽份量都多

之後都有再落單叫咗幾輪生蠔,都上得齊,而且質素都keep到

最後仲有甜品

之前見到好多人都介紹呢間黃店日式放題🍣 超誇張的刺身船💖 2小時放題 8-10pm 每位$249🥰可以+$138任食愛爾蘭生蠔、海膽帶子同任飲生啤🍻仲有飯品甜品自助區🍰餐廳用QR code落單📲 頭round 必點刺身拼盤🫶🏻 三文魚、油甘魚、珍寶赤蝦、希靈魚、馬刀貝、鮑片、象拔蚌、北海道角螺、泰式生蝦刺身擺盤有心思超豐富😝珍寶赤蝦超!級!大!隻! 超厚肉鮮甜🦐 另外升級嘅生蠔同海膽帶子都物有所值!必必必食生蠔🦪 食落超肥美,帶淡淡海水味🌊就算係第二次叫 都一樣咁新鮮又大大隻😍香甜又爽脆🫶🏻而帶子刺身更夾住鮮橙色甘香嘅海膽🤤 好鮮甜呀😘 前菜都有驚喜!有泰式木瓜沙律同酸辣鳳爪開胃小食🌶 涼拌海蜇絲彈牙爽口😗 壽司全部一口size所以試到好多款☺️推介鵝肝帶子壽司勁香口😎 花之戀款式更加五花八門👉🏻蟹肉沙律花之戀、龍蝦沙律花之戀、拖羅蓉花之戀呢幾個combo好有新鮮感😝 其餘推介火炙左口魚邊、和牛火炙壽司、一口海膽壽司、龍蝦膏甜蝦壽司、明太子熟蝦壽司🫰🏻呢道呢一賣點係提供多款泰式料理🥰辣椒膏炒蜆必食❣️辣辣地幾惹味又有鑊氣😍泰式魚餅、蝦餅、胡椒香葱蝦、炭燒豬頸肉、飛天通菜都好吸引🤤 紫心香芋

就算係第二次叫 都一樣咁新鮮又大大隻😍

呢道呢一賣點係提供多款泰式料理🥰辣椒膏炒蜆必食❣️辣辣地幾惹味又有鑊氣😍泰式魚餅、蝦餅、胡椒香葱蝦、炭燒豬頸肉、飛天通菜都好吸引🤤 紫心香芋丸、芝士年糕呢啲食親放題都會叫!但特別推介呢道嘅八味黃金豆腐🤤外脆內軟🤓
最後食埋甜品,揀左幾隻味雪糕同杯裝甜品🤪好滿足呀真係🥳

店面唔算話好大,但店員勤力有禮貌😉

2022-06-21
$400 (Dinner)
  • 刺身拼盤
  • 八味黃金豆腐
  • 芝士年糕
  • 辣椒膏炒蜆
2022-06-25 3064 views
我們幾個月前已在京都廣場看到這間瀛豐的介紹,一直想來光顧卻每次也去了其他餐廳。這一次終於決定一直要帶太太來感受一下✏️位置: 9/10✏️環境: 8/10✏️衛生: 9/10✏️服務: 9/10✏️食物: 9/10餐廳在京都廣場10樓,就在銅鑼灣C出口的鈄對面,交通非常便利。面積不大,大玻璃窗望向街景,感覺開揚。侍應有禮貌,收碟有效率。放題食物包括港日泰三地的食物,選擇充足,味道屬放題中比較好的水平🍱晚市放題 - 成人$249/位 晚市放題包括了共180款港日泰的美食,比較罕有,質素亦比想像中的好🌟升級版 (+$138/位)每位加$138就可升級任食有海水味、非常肥美鮮甜的法國皇家生蠔,同時可任飲生啤,非常化算。這個套餐包括了每位加$118可任食的海膽帶子,帶子新鮮爽滑,海膽鮮甜可口,實在超值🌟刺身拼盤刺身拼盤船其實包含了所有可下單的日式刺身,包括大隻肉厚的珍寶赤蝦、爽口鮮甜的多款貝殼類,有冰山蚌、馬刀貝、北海道角螺及赤貝,以及較常在放題食到的三文魚、油甘魚、希靈魚、八爪魚及鮑片,最後有較特別亦香甜的醬油吞拿魚,食材夠新鮮,值得一試🌟泰式生蝦除了日式刺身,這裡還有香辣爽口的泰式生蝦可以任食🌟前菜

✏️位置: 9/10
✏️環境: 8/10
✏️衛生: 9/10
✏️服務: 9/10
✏️食物: 9/10

🍱晚市放題 - 成人$249/位

法國皇家生蠔

🌟升級版 (+$138/位)

刺身拼盤

🌟刺身拼盤

泰式生蝦

🌟泰式生蝦
除了日式刺身,這裡還有香辣爽口的泰式生蝦可以任食

尖椒皮蛋及口水雞

🌟前菜及小食
平常的前菜當然有,但來到肯定要試泰式的,其中香滑開胃的尖椒皮蛋及小辣惹味的口水雞,不能錯過

另外泰式蝦餅及泰式魚餅也煎得夠香夠滑,喜歡食泰國小食的一定要試試

壽司
海膽甘蝦三文籽手卷及軟殼蟹手卷

🌟壽司
款式多樣,壽司飯亦較細件,個人最喜歡很juicy的火炙芝士魚生船、和牛火炙壽司及海膽醬火炙三文魚壽司,用料高級味道亦同樣出色。而手卷方面,海膽甘蝦三文籽手卷及軟殼蟹手卷都是上佳選擇,很少放題有此質素呢

🌟炸物
天婦羅自然也有,但個人夠喜歡的炸物有微甜流心的芝士年糕、外脆內軟的八味黃金豆腐及較港式口味的脆皮炸香蕉,感覺獨特又不失美味

泰式魚露燒蝦、串燒牛柳、串燒雞肉及串燒豬柳

🌟串燒
既然有泰式元素,固然少不了串燒,沙爹有串燒牛柳、串燒雞肉及串燒豬柳,肉質夠嫩滑,味道不差。另外有泰式魚露燒蝦,帶有泰式風味很開胃

甘葉香蒜炒墨魚鬚

🌟小炒
泰式小炒同樣出色,較深印象的有香辣及用新鮮墨魚肉炒的甘葉香蒜炒墨魚鬚,還有惹味的飛天炒通菜,以及厚切入味的泰式滷水豬手。大食的朋友肯定要點乾炒泰式金邊粉,總之這裡泰式小炒的質素堪比泰國菜館呢

香茜三文魚湯及冬蔭公蝦湯

🌟湯品
有泰式口味、香辣味濃的冬蔭公蝦湯及鮮甜魚香味的香茜三文魚湯

🌟飲品
飲品櫃內有幾款啤酒及多款不同口味的汽水及飲品,亦有無糖汽水及礦泉水選擇,應該可以滿足大部分的客人

雪條雪糕

🌟甜品
主要有雪櫃內的幾款雪條及雪糕,有太太最喜歡的韓國雪條,因此也很滿足

🍽瀛豐放題料理專門店 (銅鑼灣)
📬地址:銅鑼灣駱克道491-499號京都廣場10樓
2022-06-22
$426 (Dinner)
法國皇家生蠔
泰式魚露燒蝦、串燒牛柳、串燒雞肉及串燒豬柳
甘葉香蒜炒墨魚鬚
香茜三文魚湯及冬蔭公蝦湯
雪條雪糕
作為一個生蠔控,銅鑼灣日式放題,我揀瀛豐! 主打港、日、泰放題,價錢$2xx頭左右,强烈建議要升級$138 就可以無限量食法國生蠔帶子夾海膽同 1664blanc~生蠔 肥美肉厚,隻隻都大大隻真係超滿足中意食生蠔嘅輕鬆回本無難度 帶子 火焰海膽 帶子鮮甜、海膽甘香,一啖食到兩種味道好滿足,不過食左4件左右就始終會易膩~1664 blanc~ 設有自助生啤機特製嘅即棄杯,想飲自己斟,乾淨衛生~ 另外刺身款式都足夠選擇新鮮,較少有的火炙吞拿、泰式生蝦 特色壽司細細件 都幾豐富泰式鳳爪 泰式豬頸肉 泰式炒椰菜苗 呢d 係日式放題食到又幾開心~另外口水雞 唔太辣,肉質都可以!仲有燒元貝都不錯!另外自助有飲品櫃、甜品同cocoberry雪糕櫃 不過升級左梗係留晒空間食生蠔,所以試唔到甘多野

生蠔 肥美肉厚,隻隻都大大隻真係超滿足

中意食生蠔嘅輕鬆回本無難度

帶子 火焰海膽

1664 blanc~ 設有自助生啤機
特製嘅即棄杯,想飲自己斟,乾淨衛生~

另外刺身款式都足夠選擇新鮮,
較少有的火炙吞拿、泰式生蝦

特色壽司細細件 都幾豐富

另外口水雞 唔太辣,肉質都可以!仲有燒元貝都不錯!

另外自助有飲品櫃、甜品同cocoberry雪糕櫃

不過升級左梗係留晒空間食生蠔,所以試唔到甘多野
2022-06-06
$350 (Dinner)
  • 生蠔
  • 刺身拼盤
  • 海膽火焰帶子
2022-06-21 62 views
最近又去咗任食放題,生蠔,帶孑海膽都可任食但要升級👍🏻 飲品種類一般茶飲都有,甜品多達10款選擇👍🏻 刺身拼盤擺盤靚~ 仙氣滿滿~ 仲有音樂盒~每款刺身都有,珍寶赤蝦,三文魚,希靈魚,赤貝,冰山蚌,點餐方便😃 食完刺身飲幾啖熱湯三文魚湯同冬陰功湯暖暖胃~前菜方面,有中華沙律,青瓜,泰式鳳爪,泰式生蝦等等,味道爽甜開胃~ 熱食方面,燒三文魚香口魚肉滑嫩~ 炸雞軟骨,炸雞翼,脆卜卜,充滿油香~ 芝士年糕煙煙韌韌,內裏芝士流心香軟,好鐘意食😍 仲有炸香蕉糕,外脆內軟淡淡香蕉味😍最後食咗榴槤雪條,啖啖濃郁榴槤香😋

食完刺身飲幾啖熱湯三文魚湯同冬陰功湯暖暖胃~

最後食咗榴槤雪條,啖啖濃郁榴槤香😋
舊同事知我一向鐘意食生蠔🦪,佢話銅鑼灣京都廣場10樓嘅瀛豐放題料理專門店,係港、日、泰”料理放題🍽,晚市120分鐘放題$249/人 ,包左百幾種食物,升級任食+138/位可無限追加生蠔🦪、海膽同帶子!仲任添啤酒添🍻真係性價比極高! 座位闊落舒適,自助區有甜品、飲品等。座低就有QR code用電話落單,簡單又清楚! 上菜速度仲好快!👍👍👍 🍣兩小時放題 $249 +$138 升級生蠔🦪啤酒🍻我地點左嘅刺身船包括:🐟魚類🐟有油甘魚、三文魚、吞拿魚、希靈魚等,全部刺身都係厚切,油脂甘香鮮甜,希靈魚口感最特別!🐚貝殼類🐚有有赤貝、榮螺、象拔蚌、八爪魚、鮑片、馬刀貝、象拔蚌等!我自己最鐘意赤貝同榮螺,新鮮爽口樣樣都保持微冰嘅狀態!🦐珍寶赤蝦🦐超巨型!超肥美鮮甜!~無得彈!🦪生蠔🦪 店員話今次係🇯🇵日本蠔,隻隻厚肉爽口,帶點海水味,味道介乎creamy口感同清爽口感之間!真係超好味!任食真係好抵!我地食左兩round ! 🦪🦪🦪🦪🐚招牌海膽帶子刺身,帶子中間夾左滿滿海膽,兩樣最愛加埋一齊梗係好食,鮮甜無比😋🍲泰式料理🍲我地食左泰式生蝦、辣椒炒蜆、炸蝦餅、一口牛、串燒雞肉、炒菜、炒烏冬等我自己獨愛泰
🍣兩小時放題 $249 +$138 升級生蠔🦪啤酒🍻
我地點左嘅刺身船包括:
🦐珍寶赤蝦🦐超巨型!超肥美鮮甜!~無得彈!

我自己獨愛泰式生蝦配泰式辣醬,香口惹味!辣椒炒蜆又夠哂獲氣🔥,其他每樣都按人頭比例,所以份量啱啱好!唔會浪費!無論炸物、串燒同泰式料理,全部都水準之上,性價比好高!
🍻飲品我揀左粒粒涼粉爽,舊同事就keep住飲啤酒🍻!

最後食埋海鹽雪糕🍦簡直超滿足!

瀛豐放題料理專門店
  • 辣椒炒蜆
  • 生蠔
  • 泰式生蝦
2022-06-20 72 views
Book左6:00,星期五,到場時都已7成滿座座位比較迫, 自助拎飲品同甜品時就比較麻煩食物質素對得住個價錢 (唔知係咪因為不久前食左間係荃灣係勁差既放題所以有比較有傷害...)$259/位,另加$118/位可以生蠔任食&啤酒任飲,我地加左碼生蠔細細隻普通野,叫一次要等比較耐,而且每次有限叫吧數目同埋到左先可以叫下一轉,不過都ok,始終唔會係啲貴價野唔敢食多刺生正常,唔會霉,仲幾爽口間餐廳本來都有賣泰菜,我自己本身都鍾意泰菜所以岩哂我口味,生蝦都有任食個汁都調得好好,椰菜苗都有得食,仲唔錯添!係可以一食再食的放題!店員都好helpful,不過衛生可以改進,放刺身生蠔既器皿如果洗下會比較好...餐廳只收現金/轉數快,信用卡要收Service charge,所以要先準備好!
Book左6:00,星期五,到場時都已7成滿座
座位比較迫, 自助拎飲品同甜品時就比較麻煩
刺生正常,唔會霉,仲幾爽口

係可以一食再食的放題
2022-05-20
$400 (Dinner)
2022-06-20 84 views
父親節就來到,就已經好難book到酒店buffet,好彩都搵到呢間放題,平民價錢,食物質素都算尚可,可能由於父親節,鋪內座位很逼夾,一來到每一台都一定好快上到一份刺身拼盤⋯掃QR code自己落單,限時兩個鐘,食物有時漏單,再叫到人手落單,一次過上晒所有嘢黎,呢樣需要改進飲品同雪條,款式都很多,可以自己隨意攞,不過食得實在太飽,只食了2款好了
刺身拼盤,一嚟到就好快有得上枱
【瀛豐放題料理專門店】比鄰銅鑼灣地鐵站,只需要1分鐘路程。除左放題必食嘅刺身壽司、炸物和食外,仲有泰式小炒同燒物。宜家每位加$138,仲可以升級任食愛爾蘭即開生蠔、海膽帶子刺身,任飲Blanc1664同Asahi生啤。加埋自助飲品、精巧甜品同杯裝雪糕,唔同口味都可以滿足"愛爾蘭生蠔"都幾大隻,中等飽滿,食落帶點金屬味,海水味則較淡,加幾滴檸檬汁可中和生鮮感,食多幾隻回本話咁易。"海膽帶子刺身"用原粒帶子開邊,中間夾住海膽,鮮上加鮮。"Blanc1664"同"Asahi"生啤用左杯底向上斟起嘅生啤機,可以做出高品質嘅柔滑泡沫。將個膠杯插入生啤機,杯底仲會發光,真係又靚又好玩,啱晒打卡。刺身盤附上乾冰,頓時仙氣倍增。一次過叫晒希靈魚、油甘魚、三文魚、鮑片、北海道角螺、馬刀貝、生玉豚、赤貝,樣樣都好新鮮。仲有少見嘅巨型"珍寶赤蝦",食落肥美鮮甜。當中"吞拿魚醬油漬"鹹香鮮美,肉質滑溜,encore左好多次。泰式料理推介"泰式燒元貝"、"泰式蝦餅"及青木瓜沙律"。朋友鍾意食香口嘢,"鹹蛋黃炒薯條"、"芝士年糕"及"炸香蕉"就啱晒佢。炸物即叫即炸熱辣辣,食落唔會油膩。芝士年糕口感外脆內軟,鹹香流
泰式料理推介"泰式燒元貝"、"泰式蝦餅"及青木瓜沙律"。朋友鍾意食香口嘢,"鹹蛋黃炒薯條"、"芝士年糕"及"炸香蕉"就啱晒佢。炸物即叫即炸熱辣辣,食落唔會油膩。芝士年糕口感外脆內軟,鹹香流心令人冇辦法抗拒。
2022-06-14
2022-06-19 261 views
真系未x見過咁差既放題,真系唔系人講我又講,食左半個鐘頭之後要等大半個鐘頭先有第二輪,仲系有大半既食物系(特登)漏,其實好多放題都更有漏幾樣都好正常,但呢間真系過分之中既過分,落左三次單都唔黎,再吹佢時服務員叫我再落,心諗落咩x野?落黎有咩用,不如直頭同我講無咪算囉,又要話比人知有泰式食物但又唔x炒,炒顯,炒菜咩q都無,我咪同服務員講點解再落單?單左三次啦喎。後尾有人黎遠叫呢個服務員人手落單,先最後有呢d野食,三個鐘任食就是食得佢一輪既泰式食物,三個鐘任食就咁樣帶過左😡 另外個炒顯有一粒系好壞好壞,痴x線,我嬲到即刻走左唔再食其他野🤬咁樣做生意真系有永遠咩?難得有客黎食都咁樣對d客,食💩吧!個價錢同大x屋差唔多價錢,但換黎人地質素好過你地呢間,無你地收人二百幾蚊但又唔捨得比人食,真心等執粒,食茄你地🤬🤬🤬🤬