2022-07-05
🐝 瀛豐放題料理專門店 (銅鑼灣)🐝༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ☾ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶今日同朋友突然間有想食刺身放題😋嘅念頭,就搵咗一間喺銅鑼灣好多好評嘅日式放題食💗‼️食完真係好滿足,食得好盡興啊😛我哋各樣刺身都嗌咗兩件,刺身嘅種類有好多款,件件都幾新鮮㗎,🌟當中我最鍾意嘅就係三文魚,同埋帶子海膽,😋海膽一啲都唔苦仲好鮮甜,三文魚都好油同肥,切得好厚‼️😍另外,我地仲加$138/位要咗任食生蠔,生蠔好新鮮,仲有啲海水嘅味喺到😛😛🫶🏻,仲可以任食真係抵晒‼️大家真係要加嚟試下😍炸物同啲串燒都好正,當中最推介嘅雞軟骨同埋鹹蛋黃薯條,✨雞軟骨炸得好脆好香,薯條份量好多,鹹蛋黃味都好出‼️😋😋༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ☾ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶整體評分食物:🤍🤍🤍🤍服務:🤍🤍🤍🤍🤍環境:🤍🤍🤍🤍🤍價錢:🤍🤍🤍🤍༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ⌁⌁⌁ ❤︎ ⌁⌁⌁ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶📍 銅鑼灣駱克道491-499號京都廣場10樓
🐝 瀛豐放題料理專門店 (銅鑼灣)🐝
整體評分