2019-02-27 871 views
因為返工既關係,經常係大角咀搵食,係一個街角見到食泰國野就去試試,我叫左海南雞飯+$5轉脾,因為怕無肉食😂飯黎到配個雞汁拌黎食,酸酸甜甜的確開胃,海南雞都唔弱,雞好滑好嫩,唔使一陣就食曬成個飯重要有外賣,岩曬附近office返工既人另外,豬頸肉汁lo飯都可試下,但偏少辣

重要有外賣,岩曬附近office返工既人
另外,豬頸肉汁lo飯都可試下,但偏少辣
$50 (Lunch)
2018-10-18 515 views
價錢平,份量足,豬頸肉嫩滑爽口,雞扒用香草醃得夠入味,餸多抵食。加辣加酸更有泰式風味。早上9點前繁忙時間要稍為等候。街邊可以食煙夠寫意,老闆有禮細心好推介。感恩滿足。
  • 豬頸肉,雞扒
2016-06-16 951 views
呢間餐廳成日經過都算得好香,不過就因為外觀比較舊所以一次都冇入過去今日毛毛雨咁,又諗唔到食乜,所以不自覺咁行左入去叫左個椰子炒飯原本以為係普通椰漿飯,點知我見到老闆係真係開個椰青拎D椰肉出來炒,夠哂新鮮之餘仲食到啖啖椰肉,超好食份量就少左D,不過勝在料夠新鮮口感同平時泰國食開個D差唔多,係咁既價錢食到咁既野,算係咁!!聽講佢既海南雞飯都好好味,下次一定要試下
今日毛毛雨咁,又諗唔到食乜,所以不自覺咁行左入去
叫左個椰子炒飯
椰子炒飯
夠哂新鮮之餘仲食到啖啖椰肉,超好食
份量就少左D,不過勝在料夠新鮮

聽講佢既海南雞飯都好好味,下次一定要試下
2016-06-16
椰子炒飯
(Non-member)
在Office經常叫這間的外賣,老實說質素只有一般,●海南雞飯- - - -普通,成日係d肉度都痴住d "乾左既雞血碎" 係度, 次次都要我花費幾秒時間撩走佢,如果唔講呢個,呢個雞飯既雞醬真係幫 呢盒飯拉返唔少分數。●- - - - 好香既炒飯,深色既飯粒 唔係平時食開既荷葉飯可以一試●青檸梳打- - - -例牌要既餐飲 普通泰國餐廳既味道 隱陣想食下泰式野過下引又唔想留街又想貪方便 呢個係唯一選擇,冇得簡架喇 都OK既
在Office經常叫這間的外賣,老實說質素只有一般,

呢盒飯拉返唔少分數。

可以一試

2009-05-15
$30 (Lunch)
  • 香葉肉碎炒飯