2024-06-28 242 views
簡單美味的中環平民飯堂~作為中環小薯,每日食午飯最想就係平靚正😬威靈頓街都算多平民食堂。華府冰室位置就入少少,位置係擺花街1號地鋪,感覺似是家庭式的小冰室,不算太重味精,食材都用心處理過,已經成為我哋嘅每日飯堂😎店內環境都乾淨企理,座位舒適,店員有禮👍🏻今時今日用$60左右食到個飯已經好正鴛鴦雞飯大推!食完一次,第二日再返去encore 。豬扒/肉餅飯都唔錯~豬扒係香口,同埋鬆軟嘅感覺~支持小店~~

簡單美味的中環平民飯堂~

店內環境都乾淨企理,座位舒適,店員有禮👍🏻
今時今日用$60左右食到個飯已經好正

支持小店~~
2024-05-31 372 views
已經幫襯了幾次,差不多所有的食物質素也很好。肉餅煎蛋飯,西多士,奶茶,三文治,每樣也用心製作,性價比高。服務態度好,職員有禮貌。會繼續幫襯!Came here several times. it’s really value for money. Food quality is great, portion is generous, highly recommended for Hong Kong Char Chan Teng style food.
會繼續幫襯!
$50 (Lunch)
  • 招牌西多士,午餐