一家三口子來個粥底火鍋,原來八點半後入座第二位有半價,原價($228)一位,嘩,咁雙數人頭最抵唔講唔知呢間鮮鍋道場個半自助放題好多元化,可以點一款主食拉麵或刺身丼再加放題,又或者好似我地咁要粥底火鍋加放題,哈哈,阿爸話想食粥底火鍋,咁就唔轉plan啦。店員先送上粥底,再有粟米同南瓜,為粥底增加蔬菜的甜品,南瓜煮瀜後粥底亦可更綿滑。一次性的海鮮,非常豐富!有鮑魚,蟹,蝦,蜆,帶子,蠔等,材料相當新鮮,啲鮑魚,蟹同蝦都仲郁緊㗎仲有一次性的刺身,有三文魚,油甘魚,甜蝦,魷魚,肥美新鮮,阿爸大讚不絕話好鮮味,阿媽則覺得個擺盤好靚有乾冰,嚷著要合照火鍋料可自選六樣,要左花膠仔,鮮腐皮,魚皮餃,魚腐。仲有肥牛,都幾靚喎,很滑有牛味,亦不算太肥。最後係阿媽至愛的豬腩肉片,呢樣就係要肥先好味,豬油勁正滾啦滾啦,帶子熟左都無縮水,仲好大粒好爽甜,蝦同蜆都十分鮮味,鮑魚爽口彈牙勁正,蠔夠肥,整體黎講好滿意。蟹勁多膏,好好味呀自助bar有壽司,炸物,湯,熟食等選擇,飲品方面凍嘅有啤酒汽水茶等,另外仲有熱奶茶咖啡等,應有盡有阿媽鍾意忌廉溝鮮奶,飲左成三罐,係咁話好好飲喎。阿爸就多元化地攻擊不同味道的韓式飲料,

唔講唔知呢間鮮鍋道場個半自助放題好多元化,可以點一款主食拉麵或刺身丼再加放題,又或者好似我地咁要粥底火鍋放題,哈哈,阿爸話想食粥底火鍋,咁就唔轉plan啦。

火鍋料可自選六樣,要左花膠仔,鮮腐皮,魚皮餃,魚腐。
仲有肥牛,都幾靚喎,很滑有牛味,亦不算太肥。
最後係阿媽至愛的豬腩肉片,呢樣就係要肥先好味,豬油勁正

蟹勁多膏,好好味呀

阿媽鍾意忌廉溝鮮奶,飲左成三罐,係咁話好好飲喎。阿爸就多元化地攻擊不同味道的韓式飲料,試左菠蘿味,桃味,蘆薈等。自己就飲左烏龍茶同解茶,無糖較啱我。
食完海鮮同肉,店員就會過黎整粥啦,加入稀飯,蔥,鹹菜粒,蛋等,搞下搞下,一鍋綿滑靚粥就出爐啦,真係唔講得笑,極鮮甜,食到勁濃蟹味,雖然好飽都忍唔住食左兩碗,太太太好味了

甜品係另一個胃
點都要食返個喜愛的甜甜圈,仲有朱古力漿流心㗎。
同埋榴槤雪條
其他甜品仲有蛋糕仔,軟雪糕機,多款口味雪條等,最衰太飽啦,個韓國雪條都想食吖。

宵夜時段超抵食,諗起又想黎食啦
2018-08-23
$200 (Dinner)
🍺裝潢別緻的日式海鮮半放題鍋🍺之前食完野川拉麵の深宵食堂🍢🍡已經覺到好抵食!$10 大大隻生/燒蠔耶!.今次試埋同區元朗分店的一大堆新鮮海鮮鍋好爽呀🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤—————————————————1️⃣海鮮刺身👍🏻:三文魚、北寄貝、油魽魚、鮮蝦,比我想像中鮮甜肥美!🤤.2️⃣海鮮鍋👍🏻:多膏鮮蟹、爽甜海蝦、軟嫩鮑魚、花貝、象拔蚌、聖子等等。海鮮控一窕會喜燒🤤❤️ .3️⃣再自選六種食材:我們點了花膠、手掣黑毛豬丸(這個味道一般,可能本來對黑毛豬字眼期待過高吧),安格斯肥牛,然後其他我都忘了⋯反正就是不停在吃吧!🤤.4️⃣粥底火鍋:店員會即場把粥、蔥花和生蛋攪拌在一起。連不喜歡吃粥的我也表示它的調味和質感很讚,不過食完超級飽!!.5️⃣還有熟食自助吧:首推口水雞和鹹豬手!送酒岩哂!還有沙律,壽司,中湯西湯,甜品等等。味道中規中矩,絕對不是頹點。.
🍺裝潢別緻的日式海鮮半放題鍋🍺

之前食完野川拉麵の深宵食堂🍢🍡
已經覺到好抵食!$10 大大隻生/燒蠔耶!
今次試埋同區元朗分店的一大堆新鮮海鮮鍋
好爽呀🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤
—————————————————

2018-08-18
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$248 (Dinner)
2018-08-16 146 views
全家人去試下新野,海鮮粥底火鍋x日式放題,不過大家要注意,呢個set係限量發售架,大家最好book左位先啦!首先坐低無耐,店員就放低左一盤刺身拼盤,有三文魚、甜蝦、八爪魚。味道鮮甜,非常新鮮!呢個就係粥底火鍋既海鮮拼盤,有鮑魚、蟹、蝦、蜆、蠔,仲有帶子。店員表示,因為希望保持海鮮新鮮,所以唔會攞好多貨,咁樣大家就可以食到最原味既海鮮!出面仲有自助小食拎,我地拎到成枱都係野~店員會提示每款海鮮大概要煮幾耐先熟,非常貼心。除左海鮮,每枱客人仲可以選擇6款火鍋配料,有好多不同食品。肉類方面,我地選擇左豬腩片同肥牛,肉味十足!最後我仲食左枝雪條做結尾,好滿足!(๑>ᴗ<๑)

出面仲有自助小食拎,我地拎到成枱都係野~

店員會提示每款海鮮大概要煮幾耐先熟,非常貼心。

除左海鮮,每枱客人仲可以選擇6款火鍋配料,有好多不同食品。

肉類方面,我地選擇左豬腩片同肥牛,肉味十足!

最後我仲食左枝雪條做結尾,好滿足!(๑>ᴗ<๑)
2018-08-15 132 views
覺得價錢好平。。只係叫個例如刺身飯 $148。。就已經可享用出面自助吧。。佢叫半自助放題 心諗自助吧啲野 應該都係一般般 。。簡直喜出望外。。每樣野都好好食 炒蜆 炸雞 炸矮瓜 口水雞 都必試 。。除左呢幾樣野之外 仲有沙律吧 任拎蟹子🤩🤩 正正正 甜品種類又多 。。不過最慘就係只得一個鐘頭。。有小小唔夠時間hea下
2018-08-14 131 views
老公牛一,但又要喺元朗接個女放學,唯有喺元朗食,諗起有間新開嘅粥底海鮮火鍋, 近近哋帶埋兩個女, 就嚟慶祝下。餐牌 - 大人可以食粥底海鮮火鍋,小朋友唔過120cm 平日就只需加58蚊就可以食出面自助餐區。先黎刺身拼盤, 有三文魚,甜蝦,油甘魚 ,八爪魚, 刺身質素唔錯,幾新鮮。海鮮拼盤有生蠔,鮑魚,蟹,帶子,大蝦,同埋蜆,包羅萬有。特別一讚嘅係蟹,鮮味十足,放落鍋度即刻散出濃濃既蟹味。 蟹肉入口鮮嫩彈牙,食得出係非常新鮮。再點6款, 西班牙黑豚肉,雪花肥牛,魚皮餃,手打豬肉丸,台灣豬肉腸和炸魚皮。 咁多款式,其實已經半飽。呢個時候,店員為我地準備埋主角- 粥。粥非常鮮甜,食落仲有蟹嘅味,加埋蛋花,蔥粒,菜脯粒 ,口感十足,係今晚既精華。出面自助區,有熟食,湯,甜品,飲品。小朋友食得好開心。

出面自助區,有熟食,湯,甜品,飲品。小朋友食得好開心。

2018-08-13
Dinner
完全冇諗過用超值既價錢有咁好嘅質素!專程約會住這邊既朋友相聚一刻。這是一間日式半自助放題餐廳,裝潢別出心裁,牆上裝飾富日本🇯🇵動畫風格,梳化座位闊落非常舒適。先來個海鮮刺身,放置得靚靚奉上眼前,刺身包括三文魚、北寄貝、油魽魚、鮮蝦,非常鮮甜。海鮮盛盆很有氣勢,實際來一個海鮮火鍋夜,食材新鮮肥大,很是吸引。包括有海蝦、鮮膏蟹、鮑魚、大花貝、象拔蚌等等。愛海鮮既朋友一定食到滿心歡喜。另自選六種食材,大家以健康為首,選擇了花膠、魚皮餃、 腐皮、新鮮淮山、手掣黑毛豬丸,樣樣都超水準,原本火鍋可以食出另一種境界。安格斯肥牛,牛肉進口味香肉柔嫩,另外仲有自助吧,提供熟食,沙律,壽司,熱湯,甜品,雪糕雪條,汽水熱飲任君享用。掃清光左右火鍋食材,壓軸就是這個粥底火鍋,友善嘅職員準備烹調靚粥嘅材料,包括蔥花,日式配料,和日式蛋,一瓶放進火鍋來烹調出美味的靚粥。靚足色香味俱全,實在太飽,完全不能完成一大碗。好彩甜品是另一個胃,最後選擇了雙條冰條懷舊一番。一整晚和友人非常盡興,友人已打算下次和家人來家庭聚餐,晚上8:30後第二位半價,還能不說性價高其高?店員提醒記得訂椅位,以便餐廳預早準備新鮮優質海鮮供大家
完全冇諗過用超值既價錢有咁好嘅質素!
專程約會住這邊既朋友相聚一刻。

靚足色香味俱全,實在太飽,完全不能完成一大碗。

好彩甜品是另一個胃,最後選擇了雙條冰條懷舊一番。

一整晚和友人非常盡興,友人已打算下次和家人來家庭聚餐,晚上8:30後第二位半價,還能不說性價高其高?店員提醒記得訂椅位,以便餐廳預早準備新鮮優質海鮮供大家享用。服務值得一讚!

2018-07-31
2018-08-06 180 views
同男友想食粥底海鮮火鍋,之前跑步經過見到新開呢間餐廳,第一下吸引男友目光嘅就係啲擺設好靚又有好多龍珠公仔。首先有混醬可以教啱個醬汁豉油,出到去無論冷盤定熱食都算多選擇。冷盤小食好多花款可以每樣食少少,又有壽司仲有好多炸物小食!有張單叫我地揀六款配料比嗰個粥底火鍋,有黑毛豬又有肥牛又有台灣腸又有花膠響鈴菜都有幾款,仲有鮮淮山同萵筍呢兩樣都比較特別即刻點嚟試吓。最後會有職員協助將海鮮火鍋變粥,好鮮甜一定要留肚食呀!飲品櫃好多花款想飲咩都有,甜品櫃都有好多野試。雪糕雪條嗰度超級正,同男友樣樣都想試。
同男友想食粥底海鮮火鍋,之前跑步經過見到新開呢間餐廳
,第一下吸引男友目光嘅就係啲擺設好靚又有好多龍珠公仔。
沙律冷盤
熱食
冷盤小食好多花款可以每樣食少少,又有壽司仲有好多炸物小食!
剌身
粟米南瓜
海鮮鍋
萵筍,午餐肉,娃娃菜
黑毛豬
花膠仔, 鮮淮山

煮粥配料
蛋花粥
最後會有職員協助將海鮮火鍋變粥,好鮮甜一定要留肚食呀!

凍飲
飲品櫃好多花款想飲咩都有,
甜品
甜品櫃都有好多野試。

雪糕
雪條
雪糕雪條嗰度超級正,同男友樣樣都想試。
湯品
熱飲
2018-07-25
$250 (Dinner)
沙律冷盤
雪條
湯品
熱飲
2018-08-05 127 views
元朗一直隱藏不少優質餐廳, 最近有朋友極力推介, 覺得質素甚佳,就是「野川拉麵.鮮鍋道埸」刺身拼盤刺身拼盤有甜蝦,三文魚, 魷魚及油甘魚。海鮮拼盤海鮮拼盤有元貝,蜆,聖子,鮑魚及蠔,非常豐富蠔十分清鮮甜美,滾了大約八成熟, 保留其鮮甜多汁的口感, 我比較喜歡未全熟質感柔軟的蠔,燒得正合我意, 很好吃!鮑魚軟彈煙韌,肉質鮮嫩, 質感和味道在我而言有九十分!吃起來也很鮮甜!那種鮮感和美味, 非筆墨所能形容。海蜆一口尺寸,沒有帶沙,彈牙有嚼勁。扇貝燒的時間比蝦再要長, 單是賣相已經十分吸引, 肉十分厚身, 鮮甜多汁。而海鮮粥底鍋, 除了海鮮, 我們點了其他火鍋配料,也有包括蘿白,鮮準山,金菇,肉丸等……我最喜歡吃的是肉丸,咬下去爽口彈牙;鮮準山爽滑美味,籮白晶瑩剔透, 吸收了醬湯的味道, 美味可口,金菇更是鮮甜無比。肥牛色澤紅潤, 肥瘦均勻, 牛味香濃, 口感軟嫩卻保留應有的口感。海鮮粥底又來了今晚的壓軸“海鮮粥底”登場,剛才用火慢慢把食物滾熟,粥底有效地保存了食物的鮮味,軟棉棉的粥充滿了濃厚海鮮美味,色香味具全,餐廳的店員會為顧客製作海鮮粥底,十分細心。我們最愛就是任食甜品和飲料,種類繁多

刺身拼盤
刺身拼盤有甜蝦,三文魚, 魷魚及油甘魚。

海鮮拼盤
海鮮拼盤有元貝,蜆,聖子,鮑魚及蠔,非常豐富

海蜆一口尺寸,沒有帶沙,彈牙有嚼勁。

海鮮粥底

我們最愛就是任食甜品和飲料,種類繁多,甜點有冰淇淋,豆花,乳酪和啫喱。
飲料有綠茶,果汁和汽水,應有盡有⋯⋯

一頓美味豐富有質素的晚餐, 每樣食物都新鮮, 種類繁多,無可挑剔。這頓晚餐我們都感到十分滿足。
2018-06-27
2018-07-23 485 views
之前試過呢間嘅拉麵唔錯🍜知道開左粥底火鍋店🍚一於去捧場下啦🙌🏻揀咗粥底火鍋🍲半自助餐形式海鮮無得選擇🐟比咩食咩有蠔、元貝、鮑魚、蟹、蝦等等......🦀🦐🐙海鮮大部份OK👌🏻但蠔嘅味道有點奇怪配送刺身+熟食🍣🍛賣相靚😎但刺身麻麻哋打完邊爐用湯底煲粥🔥加上榨菜、蔥花、雞蛋🍳每啖粥充滿海鮮嘅精華😚飲品+甜品任飲任食甜品試左榴連雪條🍧標籤上寫左有椰子奶🏷️椰子奶較濃🥥相對地榴連味較淡😅乳酪雪糕🍦重乳酪味😝略甜都係去食番碗正正常常嘅拉麵好D😂
之前試過呢間嘅拉麵唔錯🍜
知道開左粥底火鍋店🍚
一於去捧場下啦🙌🏻
揀咗粥底火鍋🍲半自助餐形式
海鮮無得選擇🐟比咩食咩
有蠔、元貝、鮑魚、蟹、蝦等等......🦀🦐🐙
海鮮大部份OK👌🏻但蠔嘅味道有點奇怪

配送刺身+熟食🍣🍛賣相靚😎但刺身麻麻哋

打完邊爐用湯底煲粥🔥
加上榨菜、蔥花、雞蛋🍳

每啖粥充滿海鮮嘅精華😚

飲品+甜品任飲任食

甜品試左榴連雪條🍧
標籤上寫左有椰子奶🏷️
椰子奶較濃🥥相對地榴連味較淡😅
乳酪雪糕🍦重乳酪味😝略甜

都係去食番碗正正常常嘅拉麵好D😂
2018-07-22 317 views
星期日5pm 來食半自助晚餐,只能食1小時。主菜:三文魚帶子丼148元🍱刺身新鮮,屬於好既質素,食得過。主菜:豬扒拉麵及豬軟骨拉麵各128元🍜普普通通啦!麵及湯就唔係咁好食!仲要係全熟蛋🥚!二碗麵及餸都食剩大半,最大食嗰個都食唔到一半!唔值收$128 /碗囉!雖然自助區係任食,但係質素及品種都唔係多,進食時間又短!自助區出面有壽司🍣、三款熱食、三款炸物、中湯、西米煲綠豆沙、沙律吧、甜品櫃、汽水及紙包飲品/奶茶咖啡綠茶自己沖!唔好忘記去冰櫃攞雪糕、雪條😵因為得1小時,好趕,我哋都唔記得咗要去攞雪條食,有好多年冇見過嘅藍鐵神雪條😖激氣,冇食到!
星期日5pm 來食半自助晚餐,只能食1小時。
主菜:三文魚帶子丼148元🍱
刺身新鮮,屬於好既質素,食得過。
主菜:豬扒拉麵及豬軟骨拉麵各128元🍜
唔好忘記去冰櫃攞雪糕、雪條😵
2018-07-22
$148 (Dinner)
2018-07-21 361 views
元朗人對於野川應該唔會陌生😎 唔知幾時野川又有新搞作 呢間新店除左供應拉麵之外 仲主打半自助式粥底海鮮火鍋放題!!首先黎個刺身拼盤同埋海鮮拼盤 有蟹 鮑魚 蟶子 蠔 蝦同蜆 全部都好大隻! 每人有半邊蟹食 真係有蟹膏架😆然後仲送南瓜同粟米 再可以自選6款配料 食肉獸表示除左響鈴之外 其他都要揀肉😈食完d餸之後 店員會加入粥 菜脯 蔥 雞蛋 開大火攪攪攪 變成一鍋吸收曬海鮮精華既粥😋 粥既份量夠每人兩三碗 食落好香好滑好綿 充滿海鮮既鮮甜👍 加埋蔥同菜脯咬下 成件事up曬!!😍其實冇expect會食到咁飽 因為出面既自助區實在太多款式啦 除左壽司之外 其他野食味道一d都唔頹 夾左勁多野食😆 特別d既有炸子雞同炸鮮奶 薯仔炒牛柳絲好惹味!! 而甜品都係間硬食先食得落🙈限食兩小時 其實只係岩岩好夠時間食 人均都只係二百多d 整體質素比期望出色

女朋友近來愛上蟹粥火鍋,就和她二人到元朗的野川拉麵撐枱腳,喜歡這裡裝飾佈置,有很多玩具figure,和有心思的擺設,環境很有活力,而且很熱鬧。先講自助餐枱,有沙律bar、壽司bar、飲品櫃、雪條櫃和熟食炸物的位置,沙律的款式十分多又有很多款沙律醬汁;壽司亦不算少;飲品櫃又有解茶、忌廉牛奶、可樂汽水等;雪條的款式都很多;熟食有素菜又有中湯甜品等,而炸物有雞翼、多士、天婦羅等,不停有新款出現。自助餐食物的選擇包羅萬有,十分抵食!頭盤包一下新鮮空運刺身,包括三文魚、甜蝦、吞拿魚和墨魚片,很新鮮。主菜的海鮮盛盒包括原隻蟹,另外還有鮑魚、大蚌、蟶子、海蝦、鮮海蜆等。先放入蟹,然後放入不同海鮮,中間的蟹膏令整鍋粥變成金黃色,蟹肉又鮮又甜,其他海鮮配料都滋味十足。除了海鮮配料,還可以多選八樣食材,竹笙、西班牙黑毛豬腩片和農場雞件絕對屬首選,竹笙浸久了,把湯的精華吸盡。吃完所有火鍋材料,如果還有胃口,可以吃一碗粥,集合了所有滋味。平、靚、正!非常適合大胃王,環境又有玩味,非常飽又滿足的一餐。

飲品櫃

精華海鮮粥配料

西班牙黑毛豬腩片
竹笙

精華海鮮粥

2018-07-12
$250 (Dinner)
精華海鮮粥配料
西班牙黑毛豬腩片
竹笙
精華海鮮粥
2018-07-17 189 views
朋友介紹元朗新開左間粥底火鍋放題,今日一家大細特登落嚟試下。舖頭門口及舖內裝修比較型格,地方亦很闊落,設有半自助餐區域,自助餐食物賣相相當靚,地方亦好乾淨,有壽司、熟食、炸物、湯、糖水、汽水、沙律、雪糕、軟雪糕、甜品任食。侍應好有禮貌,面對麻麻煩煩細路都親切對待,值得讚賞。我地叫左粥底火鍋自助餐,$228/位,第二位半價,價錢可以接受。落左單後,第一樣嚟嘅就係好新鮮嘅刺身拼盤,轉頭嚟左個粥底嘅火鍋同五款時令海鮮來,海鮮份量一d都唔細㗎,鮮味到極,另外個餐仲可以叫多六款肉類食,打完邊爐後,有侍應嚟幫我地响個火鍋度加左菜脯、蔥、同埋雞蛋攪拌左一陣,就完成左個好重海鮮味嘅粥喇,真係冇得彈。最後補充一句,唔係價錢可以接受禁簡單,直頭超值,最啱一家大細,朋友聚會晚餐嘅好地方。

侍應好有禮貌,面對麻麻煩煩細路都親切對待,值得讚賞。

2018-07-16
$180 (Dinner)
2018-07-13 197 views
之前食過間野川拉麵覺得幾好食,所以前排就打算同個朋友去再食,但今次就去咗佢新開呢間。去到先知原來呢間同又新街個間有D唔同,佢多咗個海鮮火鍋,仲連埋個半自助餐。粥底火鍋最平都係$188,二百蚊都唔洗,有海鮮,有肉,有刺身,有個小自助餐,有個勁好味粥,我個人覺得都係好抵食。佢另外仲有拉麵同飯可以揀。D野係完全夠食有特,所以我地都無再追加配料。一開始店員會先上刺身,然後海鮮,佢仲好詳細咁教我地落咩先好d,食海鮮食到差不多就可以叫配料,食完d配料就可以叫店員幫你叫飯煮粥,因為個湯已經哂d海鮮呀,配料呀,所以係極甜,而且店員會落埋雞蛋一齊煮。雖然我同個朋友最後已經飽到不行,但都堅持要食埋個粥,個粥真係世界級好食!真心推薦!上得幾靚,多款又新鮮~只係2人份量,但都勁多,有鮑魚、蟹(勁多膏!!)、蟶子、蝦等等。先放鮑魚同蟹,然後就一獲熟!每枱都有個桶放垃圾,唔怕一枱都係完海鮮店員會放d南瓜粒同栗米,令個湯底更甜。呢D係我地揀嘅配料,特別推薦嘅係豆卜。佢絕對唔係件普通嘅豆卜,佢有D似魚腐,入面有舊滑滑地嘅魚肉,係有驚喜嘅!最後就到粥啦!店員會加埋呢D落去用佢純熟的功夫去煮個快手粥。再要講多次,個粥真好

佢另外仲有拉麵同飯可以揀。

D野係完全夠食有特,所以我地都無再追加配料。

上得幾靚,多款又新鮮~

每枱都有個桶放垃圾,唔怕一枱都係

完海鮮店員會放d南瓜粒同栗米,令個湯底更甜。

最後就到粥啦!店員會加埋呢D落去用佢純熟的功夫去煮個快手粥。再要講多次,個粥真好甜好好食。

放左工咁攰又肚餓, 同D同事要食返餐好既^_^搵到呢間開新左冇耐野川鮮鍋,因為粥底海鮮火鍋好少係元朗有得食, 覺得好特別所以大家都去試下。一入到去,間舖既設計好新穎(唔似一般傳統果D火鍋店咁)呢度係半自助式既餐廳, 有沙律壽司炸野可以任拎入到去坐底揀左個鍋,醬油配料同揀八款火鍋料就出去拎野食甜品都有好多款, 未食火鍋之前已經玩左呢個自助雪糕機坐返底D海鮮已經黎到LU超大個海鮮盤,見到都流口水雖然海鮮唔係任食,但份量都夠哂咁多人食好新鮮,隻蟹都係即叫即劏,放去煮D腳仲郁郁下(雖然有D殘忍,阿彌陀佛)D肉好厚又好鮮甜,係真係真係好好食!最後, 吃到飽飽佢會將最後既精華加粥加蛋加配料,由一位侍應幫你好有心機咁煮成海鮮粥總之, 坐得舒服, 服務好, 食物質素高可以帶朋友黎試下,鍾意食海鮮真係岩係呢度食

一入到去,間舖既設計好新穎(唔似一般傳統果D火鍋店咁)
呢度係半自助式既餐廳, 有沙律壽司炸野可以任拎

入到去坐底揀左個鍋,醬油配料同揀八款火鍋料就出去拎野食

甜品都有好多款, 未食火鍋之前已經玩左呢個自助雪糕機

坐返底D海鮮已經黎到LU

超大個海鮮盤,見到都流口水
雖然海鮮唔係任食,但份量都夠哂咁多人食

D肉好厚又好鮮甜,係真係真係好好食!
最後, 吃到飽飽
總之, 坐得舒服, 服務好, 食物質素高
可以帶朋友黎試下,鍾意食海鮮真係岩係呢度食
2018-07-11
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$230 (Dinner)