2024-06-06 348 views
叫佢比多D湯 仲衰過唔叫 我問可唔可以加錢要多碗湯 又話唔得返到去睇 碗湯仲少過平時外賣 仲要加錢分湯都咁少真勞氣D服務又麻麻 去到買外賣 店內客人唔多員工仲多過D客 掛住玩傾偈 到打飛又十下十下新開店 搵D老手係場會好好多啦
叫佢比多D湯
仲衰過唔叫 我問可唔可以加錢要多碗湯 又話唔得
返到去睇 碗湯仲少過平時外賣 仲要加錢分湯都咁少
真勞氣

D服務又麻麻 去到買外賣 店內客人唔多
員工仲多過D客 掛住玩傾偈 到打飛又十下十下
新開店 搵D老手係場會好好多啦

2024-06-03 454 views
我平日去開屯門都好中意去食呢間米線最近知道屯門區有個新商場NOVO WALK開設新分店, 地點又方便, 所以過來支持下, 雲川米線真係好好味佢最出名係酸麻金湯底, 真係無敵,令人食到上哂癮, 必叫豬頸肉份量又多, 切到一條條幼幼地形狀, 好易入口。加上十分香脆很香,個人覺得豬頸肉好食過豬扒!不過有時食到悶悶地豬扒都會叫的, 因為豬扒唔油加上肥膏較少, 有好香既香茅味, 很吸引另外, 雲川米線關顧唔食得辣嘅人, 湯底選擇多如:豬骨湯、鮮魚湯、酸辣湯、麻辣湯及熱拌,可配小鍋米線或紅薯粉,很值得試試, 一定會經常來
我平日去開屯門都好中意去食呢間米線

最近知道屯門區有個新商場NOVO WALK開設新分店,
地點又方便, 所以過來支持下, 雲川米線真係好好味

佢最出名係酸麻金湯底, 真係無敵,
令人食到上哂癮,
必叫豬頸肉
個人覺得豬頸肉好食過豬扒!
不過有時食到悶悶地豬扒
另外, 雲川米線關顧唔食得辣嘅人, 湯底選擇多

很值得試試, 一定會經常來
2024-06-02
  • 酸麻金湯底
  • 豬頸肉
  • 豬扒
2024-05-11 412 views
之前一直係網上睇到呢間米線介紹,一直都想試不過唔係好就腳😪. 咁岩屋企附近新開novo walk有呢間分店,一開幕即刻去試吓🤣!果然名不虛傳,超有驚喜🥰🥰!我叫左個酸辣小鍋米線, 配上豬頸肉, 豬頸肉燒得好香好脆, 切到一條條幼幼地既形狀,好易入口😋,而且份量絕對唔慳家,難怪係必點推介👍🏻加上湯底不會過咸,食完唔覺得口渴,做得好好😍。咁方便,可以日日黎呢個商場試唔同野食~呢間都必定會再去食!😆
酸辣小鍋米線
酸辣小鍋米線