2022-09-15 84 views
放工到將軍澳的Donki行街, 喜歡這裏泊車方便,行完當然順便食晚飯啦! 其實而家將軍澳都好多靚餐廳, 見到好多間都好靚。22 Branch Oyster Bar & Restaurant,位於將軍澳唐俊街28號海天晉滙地下G06號舖, 被門口的生蠔吸引了🤩。 餐廳環境舒適, 當晚我點了半打生蠔$268、招牌蟹肉龍蝦濃湯$88、 招牌手工薄餅$188。🔸半打生蠔🦪 ~ 主打生蠔,我當然唔會錯過😋, 點了半打澳洲蠔,肉質Creamy, 味道鮮甜。 🔸招牌手工薄餅🍕 ~ 有意大利辣味香腸、 辣肉醬、 車厘茄、 橄欖、 番茄醬和芝士, 餅底香脆, 香濃微辣, 食落仲有好香的芝士味, 口感豐富。 🔸招牌蟹肉龍蝦濃湯🦞🥣 ~ 龍蝦湯濃郁香滑, 鮮甜的蟹肉, 配上蒜蓉包, 鮮香美味。 整體味道不錯, 我推介生蠔🦪, 新鮮甜美又有多款選擇😁。🏷️溫馨提示~ 整個用餐體驗均屬個人分享意見, 只作參考😊。

招牌蟹肉龍蝦濃湯

整體味道不錯, 我推介生蠔🦪, 新鮮甜美又有多款選擇😁。

2022-09-14
$299 (Dinner)
招牌蟹肉龍蝦濃湯
2022-09-13 94 views
前幾日同朋友去將軍澳呢間餐廳食Dinner,我地叫左份Iberico Ham、一份pasta同埋一份ribs。24 Month Iberico Ham (50g) $188風乾24個月穀飼西班牙黑毛豬火腿Iberico Ham入口充滿鹹香同埋橡果香,肉質結實,油潤,脂肪比例啱啱好。如果配Melon就會貴$80,我地冇揀要melon,就會有薄多士,入口薄脆帶油香。Roasted BBQ Baby Spare Ribs $208秘製醬燒豬肋骨見到隔離檯叫左呢個,望落好大份好吸引,於是我地就叫左。有四大條豬肋骨,每條都比起平時食嗰啲大好多,食呢個好夠飽。豬肋骨上面滿佈香甜嘅BBQ醬,下面有好多薯條,薯條點埋豬肋骨上面啲BBQ醬或者點附上嘅茄汁都好食。仲有啲沙律菜同埋粟米。豬肋骨食落好滑嫩入味,好食。Spaghetti "Aglio e Olio" $148傳統意式蒜香辣椒意大利麵我地坐坐下聞到廚房傳來陣陣好香嘅香味,都喺到估係咪炒緊我地個意粉,結果真係!呢個意粉好惹味,辣辣地又充滿蒜香,仲有啲菇。出乎意料地好食,同朋友幾乎要爭住食。

Spaghetti "Aglio e Olio" $148
傳統意式蒜香辣椒意大利麵
我好中意同小朋友去將軍澳海天晉食tea呢間啲brunch好抵食又正~而且啲生蠔係超好食🤩🦪🦪🦪[ 薄切美國安格斯肉眼 ]$158肉眼排肉汁最多,食落juicy有咬口薄切用來做lunch/tea無咁heavy,配埋甜薯 & 蘑菇汁,又幾夾👍👧🏻兒童餐好可愛,用架車車餐盤裝住小朋友淨係見到已經開心哂🥰💯除咗個樣靚,仲好味道,而且都幾大份👍有埋果汁🧃真係好岩佢哋胃口😆Open kitchen好舒服,餐廳環境好chill又relax 即使帶住小朋友都無壓力🫶🏻做媽媽真係要把握機會放鬆下#ca師奶餐廳_將軍澳
我好中意同小朋友去將軍澳海天晉食tea
呢間啲brunch好抵食又正~
而且啲生蠔係超好食🤩🦪🦪🦪

[ 薄切美國安格斯肉眼 ]$158
肉眼排肉汁最多,食落juicy有咬口

👧🏻兒童餐好可愛,用架車車餐盤裝住
小朋友淨係見到已經開心哂🥰💯
除咗個樣靚,仲好味道,而且都幾大份👍
有埋果汁🧃真係好岩佢哋胃口😆

即使帶住小朋友都無壓力🫶🏻做媽媽真係要把握機會放鬆下

#ca師奶餐廳_將軍澳
最近和喜愛吃生蠔的朋友🦪 去了位於將軍澳海旁商場的一間專門吃生蠔的西餐廳~ 沒想到將軍澳都有高質素、令人滿意的生蠔吧♪(´ε` )!-餐廳走復古典雅風 座位空間感夠大 十分舒適🫶~ 即使是星期一晚上 也有接近8成的顧客呢 餐廳主要售賣生蠔 門口近廚房位置會陳列出當日多款的精選生蠔 除此之外 當然有各種扒類和西式小食餐點選擇🍟~🔻🔻🔻🔻🔻✨ Daily Fresh Oyster (Half Doz $268)是日的精選生蠔是南非伊莉珍珠生蠔🦪 生蠔新鮮即開 每顆都十分肥美 味道鮮甜而且creamy! 就連平日少吃生蠔的我也很喜歡💕 (哈哈 因為近乎吃不到有腥味) 口感都很嫩滑! 想令味道更有層次 可以加點檸檬汁、洋蔥紅酒醋和Tabasco辣椒汁🌶 每人KO 3隻完全沒有難度啊!-✨ 22 Branch Snacks Platter ($208)特色小食拼盤有豬肋骨、芝士條、洋蔥圈、水牛城雞翼 最意想不到的竟然有軟殼蟹!🦀 豬肋骨和雞翼都十分入味 醬汁很濃郁 芝士條和洋蔥圈外層炸得很香脆🧅 唯獨是芝士條做不到拉絲效果呢 而軟殼蟹的外層是用了麵包糠 同樣炸得金黃 口感香脆可口!-✨ Chil

🔻🔻🔻🔻🔻

✨ Chilli Cheese Fries ($108)
每次去西餐廳都會叫一客薯條🍟 芝士份量十分慷慨 輕易就有拉絲效果🧀 挺喜歡它的辣肉醬味道 微辣得來又不會太過嗆喉 薯條炸得非常脆身 但略嫌有些乾身~

🔺🔺🔺🔺🔺
📍 22 Branch Oyster Bar & Restaurant
🗺 將軍澳唐俊街28號海天晉滙地下G06號舖
颱風天去咗朋友屋企玩,由於天氣唔好,所以無出去,幫襯咗佢樓下嘅餐廳。估唔到原來個商場都幾多嘢食,佢話仲未試過「22 Branch Oyster Bar & Restaurant」,所以呢晚就開齋😛。餐廳裝修幾靚,環境好舒服,而且好似仲有室外露天座位。另一邊廂,店員們服務態度親切有禮,相當抵讚👍。我哋嗌咗三碟嘢食,份量多到要打包走🙈。風乾24個月穀飼西班牙黑毛豬火腿24-month Iberico Ham & Melon($268),🥓風乾火腿有兩款揀,分別係24個月穀飼同埋48個月純種橡果飼。我要咗前者,估唔到只係醃製兩年,肉味都幾濃,但又唔會太鹹。肉盤拼哈蜜瓜要加錢🍈,不過呢個組合真係好夾,難以抗拒。另外,火腿仲可以配法包片同橄欖等,食落一啲都唔單調,開胃!招牌手工薄餅22 Branch Signature Pizza ($188),🍕招牌薄餅幾特別,因為辣肉醬係其中一種食材,佢味道突出,辣味果然如店員所介紹一樣,都幾明顯,但屬可接受範圍。薄餅嘅其他餡料仲包括強勁嘅拉絲芝士🧀、辣肉腸、橄欖同車厘茄等,整體幾惹味。同時,薄餅皮本身都唔錯,厚薄適中,邊位烘至微脆。秘製醬燒豬肋骨Roast
我哋嗌咗三碟嘢食,份量多到要打包走🙈。
Roasted BBQ Baby Spare Ribs
秘製醬燒豬肋骨
秘製醬燒豬肋骨Roasted BBQ Baby Spare Ribs($208),🍖豬肋骨勁大份,上菜時真係嚇咗我一跳!每條骨都可能有成20cm,超誇張。豬肋骨肉質軟稔,一切就離骨,食得好方便,以經典燒烤醬調味無得輸。除咗肉之外,配菜亦好豐富,例如有燒粟米、沙律菜同薯條🍟,食完飽到一個點。
總括嚟講,餐廳嘅食物質素有水準🍴,而且美式份量、大大碟亦係另一賣點。根本兩個人食嗌兩碟主菜已經夠有突,所以價錢稍貴其實都合理,又或者一大班人嚟食就最適合不過。題外話,餐廳仲有得食生蠔㗎🦪!
$350 (Dinner)
2022-08-28 358 views
@22branch_oysterbar|澳南好味西餐蠔吧😋🦪又係解鎖澳南餐廳系列,食過附近幾間西餐都係定價少貴但味道幾好。而呢間則係主打新鮮生蠔,🦪但其他主菜都好不好,睇見到隔離台一行四人嗌咗有得自行卜鎚嘅鹽焗春雞好得意,😎若再訪會幾想試下!💓🥢食物:Daily Fresh Oyster(Half Doz) 🦪 $268- 當日都有四款不同的生蠔提供,而生蠔品種和產地名都有在入門位置展示,認真貼心。😎- 隻隻新鮮就一定,入口相當滑溜又不會過於冰涷,而味道清甜得來具海水味,配上經典的拍檔:檸檬汁🍋& TABASCO🌶️ 已經係錦上添花,但搭上洋蔥紅酒醋又是另一種滋味,半打生蠔轉眼就清哂,作為前菜開胃又意猶未盡。香煎北海道帶子海膽忌廉汁意大利飯 $228- 又係人人讚好的菜式不過就比預期中失望得多,橙黃飯面三粒煎帶子連成一線賣相誘人,但細看帶子有出水情況就實在失色和大扣分,🫠幸好食落仍算焦香軟嫩,但煎得更金黃香脆同避免出水就更好。😵‍💫- 極考食材新鮮嘅海膽忌廉汁調配得不錯,🍄醬汁食得出海膽嘅鮮甜味而無異味,🤤而份量恰好包裏著每顆米粒,🤧更有菇片多幾分口感~整體不錯幾好味!龍蝦汁海鮮意大利麵

🥢食物:

香煎北海道帶子海膽忌廉汁意大利飯 $228

龍蝦汁海鮮意大利麵 🍝$208

- 龍蝦汁鮮甜中略帶鹹香惹味,而幾種海鮮:大蝦🦞、青口均幾彈牙好食~常見的組合但烹調得很不錯🫶🏻好食🥰

🦐其他:
- 環境超級闊落,店員有禮。

📝推薦將軍澳人一試,😳整個用餐體驗幾不錯,質素都算符合定價,
💕食物選擇都幾多,係將軍澳放鬆消遣一餐食生蠔嘅好去處~(6/10)

📍22 Branch Oyster Bar & Restaurant  - 將軍澳唐俊街28號海天晉滙地下G06號舖

#蠔吧 #koreafood #吃貨 #平靚正 #拍拖好去處 #慶祝 #foodiehk #紀念日 #旺角美食#香港好去處 #香港美食 #打卡 #hkbar #尖沙咀美食 #hkcafe #西餐 #將軍澳 #西餐 #hkfood #相機食先 #食好西 #韓國料理 #hkig #甜品 #美味しい #中環美食 #ufoodphoto #將軍澳美食
2022-08-23
$400 (Dinner)
Celebration
Valentine's Day
  • Daily Fresh Oysters
同男朋友都中意食生蠔,有時會買返去自己開,貪夠哂新鮮😺 開咗咁多年都攰攰地喇😮‍💨 想舒舒服服坐低食生蠔浪漫下,估唔到將軍澳南就有個好地方。生蠔有來自唔同國家嘅選擇,即叫即開,其他西餐item同樣出色,不妨加多兩杯酒談下心🥂ʙᴜʙᴜ推介🔥👍 𝘿𝙖𝙞𝙡𝙮 𝙁𝙧𝙚𝙨𝙝 𝙊𝙮𝙨𝙩𝙚𝙧, 𝙃𝙖𝙡𝙛 𝘿𝙤𝙯𝙚𝙣 $268去蠔吧點可以唔食蠔,今日精選生蠔係愛爾蘭頂級生蠔𝙄𝙧𝙞𝙨𝙝 𝙋𝙧𝙚𝙢𝙞𝙪𝙢 𝙋𝙡𝙪𝙨 𝙉𝙤.1,即叫即開好新鮮。作為No.1 size當然都有返咁上下,肉質鮮甜creamy。 建議配上餐廳自家調配紅酒醋,更能帶出生蠔鮮味。👍 四式芝士手工薄餅 𝙁𝙤𝙪𝙧 𝘾𝙝𝙚𝙚𝙨𝙚 𝙋𝙞𝙯𝙯𝙖 $188經典款式薄餅,四式芝士包括Mozzarella、車打芝士、瑞士芝士、羊奶芝士,加上辣肉腸。芝士味強烈不在話下,更可以瘋狂拉絲。手工薄餅帶濃郁麥香,口感同味道都一流!🫶📍22 Branch Oyster Bar & Restaurant將軍澳唐俊街28號海天晉滙地下G06號舖

ʙᴜʙᴜ推介🔥

將軍澳唐俊街28號海天晉滙地下G06號舖
  • Daily Fresh Oyster
  • 招牌手工薄餅
2022-08-24 98 views
近排海邊樓盤商場開咗好多間餐廳,專登行過嚟試吓,由將軍澳站地鐵行到慢慢行去餐廳大概要20分鐘,都唔屬於方便,不過食物質素OK,午餐大件抵食,不過抽油煙就麻麻哋。就算要行咁遠都會再嚟。魚柳包,魚柳肉好口有質感,肉唔會削,另外中間仲有半個牛油果襯埋個汁好好味,沙律菜新鮮生蠔新鮮,即叫即開,用大量冰唔吝嗇,特價每人限叫兩隻。薄牛扒肉質好淋,可惜有好多筋,煎得香口,加埋佢啲胡椒鹽食,味道啱啱好另外佢係用炸番薯做配菜
魚柳包
生蠔
生蠔新鮮,即叫即開,用大量冰唔吝嗇,特價每人限叫兩隻。
薄牛扒
魚柳包
生蠔
原來將軍澳站近海邊有多個商場,有多間西餐廳,曾光顧過幾間,這間食物質素比較失望. 今晚order 半打生蠔,味道一般,欠肥美,$48 隻污糟雞$350 左右,用鹽包住,幾趣致,但味道並不討好,肉質乾出名乳豬飯,都算脆口最後甜品,心太軟,但雪糕係溶人均消費$500 左右
出名乳豬飯,都算脆口

最後甜品,心太軟,但雪糕係溶
人均消費$500 左右
2022-08-21
2022-08-19 75 views
食生蠔既聚腳地 一入餐廳門口,已經見到幾款既生蠔🦪,中意食生蠔既朋友當然唔好錯過。#Daily Fresh Oysters 🦪💰268 呢個係半打既價錢,食落一啲腥味都無,佢有兩種source 俾你加,個人覺得紫洋蔥個款再吱小小檸檬就prefect,食完都繼續食!#燒西班牙脆皮乳豬南瓜意大利飯 💰248 呢個飯咁搶眼望落特別開胃,野食溫度做得幾好,keep到好夠熱!乳豬有四片,size一啲都唔細。#秘製醬燒豬肋骨 💰208做得幾好有幫你切好曬一條條,方便食。豬肋骨都幾厚肉,肉質夠淋,幾好食!依家調味方面都唔會好重手。另外仲有配埋啲長薯條,值得一試。
食生蠔既聚腳地

#Daily Fresh Oysters 🦪💰268

#燒西班牙脆皮乳豬南瓜意大利飯 💰248

#秘製醬燒豬肋骨 💰208

2022-08-15
Type of Meal
Dinner
2022-08-16 78 views
澳洲布瑪生蠔💰268半打Boomer bay oyster no.1生蠔肉質飽滿,都幾大隻,淡淡嘅海水味,最後會帶點甜味,十分推介比鍾意清甜味同creamy d 嘅朋友必須要一提叫左生蠔可以半價享用紅白酒,我哋叫咗Weinhaus Kessler Winemaker Selection Wine 半價後💰39😁酒體入口清新甜度比較濃,帶有葡萄嘅清香又有蜜桃果香,聞落去帶有茉莉花香味,酒精濃度得10%相對來講都比較低容易入口,配生蠔同雞肉都相當適合👍香草鹽焗36日法國春雞💰288打卡必叫嘅菜式。外層係厚實嘅鹽巴包裏完36日養成嘅法國春雞。食法係用旁邊嘅木槌打碎鹽殼,因為都幾厚,所以要大力打多幾次。打完之後會見到用油紙包裏嘅春雞。小心咁撕開張紙,就聞到香濃嘅香草味。餐廳好貼身嘅地方係已經處理咗胸骨,所以就咁切開就可以食㗎啦。春雞皮薄嫩滑,雞汁滲哂入去中間嘅洋蔥同埋薯仔內餡,好吸引。餐廳環境浪漫,提出佢仲有啲燈飾,食完飯又可以去海邊行吓,唔使等位環境高級,服務相當周到友善!💰人均300蚊左右晚市==============================22 Branch Oyster B
澳洲布瑪生蠔💰268半打
Boomer bay oyster no.1

香草鹽焗36日法國春雞💰288

💰人均300蚊左右晚市

22 Branch Oyster Bar & Restaurant (將軍澳)
將軍澳唐俊街28號海天晉滙地下G06號舖
2022-08-15 134 views
本身想搵海濱嘅餐廳 但朋友見到呢間好似好正就轉咗食呢間 不過都無後悔 真係幾好食😚⭐️Daily Fresh Oyster $268本身腸胃弱 都唔係好食生蠔 但呢間都算幾鮮甜⭐️燒西班牙脆皮乳豬 $188擺盤好靚好得意 食落去唔錯 皮脆肉嫩⭐️卡邦尼扁意大利麵 $168呢個粉都幾掛汁扁意粉嘅軟硬度適中👍🏻⭐️四式芝士手工薄餅 $188由四種芝士製成 超級香濃芝士味❤️薄餅真係薄餅 厚度剛剛好 要試!⭐️秘製醬燒豬肋骨 $208睇落去好大份好靚 但食落就有啲乾 但個汁幾好味⭐️Latte
本身想搵海濱嘅餐廳 但朋友見到呢間好似好正

呢個粉都幾掛汁扁意粉嘅軟硬度適中👍🏻
卡邦尼扁意大利麵

⭐️四式芝士手工薄餅 $188
由四種芝士製成 超級香濃芝士味❤️
薄餅真係薄餅 厚度剛剛好 要試!
四式芝士手工薄餅

卡邦尼扁意大利麵
四式芝士手工薄餅
Latte
  • 燒西班牙脆皮乳豬
食物質素高,性價比高餐牌嘅安排不多不少份量亦都剛剛好服務態度一流上菜安排亦都非常細心店員對餐牌嘅解釋亦都係詳盡又有耐性幾位唔同嘅員工,都充分表達左,100分既服務態度多次嘅話頭醒尾,未講已經自己幫你做埋,Lee 種由心而發嘅好,係扮唔到既我從來都冇寫過食評,非常希望呢間餐廳,可以一路經營落去,繼續保持佢嘅高質素

食物質素高,性價比高
餐牌嘅安排不多不少份量亦都剛剛好
服務態度一流
上菜安排亦都非常細心
店員對餐牌嘅解釋亦都係詳盡又有耐性
幾位唔同嘅員工,都充分表達左,100分既服務態度

4款唔同既蠔
Caesar salad with 48 months aged Parma ham
Crème brûlée
4款唔同既蠔
Crème brûlée
2022-08-15 60 views
海傍隔離好多靚靚餐廳,呢間位於海天晉滙既地下,座位位置分得幾開~坐得幾舒服😌放工食飯、假期入黎𝐜𝐡𝐢𝐥𝐥下都唔錯啊🤣店面展示左唔同既生蠔🦪店員都有介紹佢地既招牌菜式,相當友善😆➣𝐃𝐚𝐢𝐥𝐲 𝐅𝐫𝐞𝐬𝐡 𝐎𝐲𝐬𝐭𝐞𝐫(💰𝟐𝟔𝟖)𝕽𝖆𝖙𝖎𝖓𝖌: 𝟒/𝟱當日叫左𝟔隻生蠔🦪食落好𝐜𝐫𝐞𝐚𝐦𝐲🥰鮮甜肥美😛➣傳統凱撒沙津 (💰𝟐𝟗𝟖)𝕽𝖆𝖙𝖎𝖓𝖌: 𝟒.𝟏/𝟱建議加$𝟏𝟓要𝐏𝐚𝐫𝐦𝐚 𝐇𝐚𝐦🥰食落豐富好多啊😍➣北海道帶子海膽忌廉汁意大利飯(💰𝟐𝟐𝟖)𝕽𝖆𝖙𝖎𝖓𝖌: 𝟒.𝟓/𝟱呢個大推😍 意大利飯口感岩岩好!海膽忌廉汁食落好𝐜𝐫𝐞𝐚𝐦𝐲同唔會腥🥰份量好大~呢款一定要𝐬𝐡𝐚𝐫𝐞!!🔸𝙍𝙖𝙩𝙞𝙣𝙜: 𝟖.𝟑/𝟭𝟬💰𝙥𝙚𝙧 𝙝𝙚𝙖𝙙: ~$𝟒𝟎𝟎

➣𝐃𝐚𝐢𝐥𝐲 𝐅𝐫𝐞𝐬𝐡 𝐎𝐲𝐬𝐭𝐞𝐫(💰𝟐𝟔𝟖)
𝕽𝖆𝖙𝖎𝖓𝖌: 𝟒/𝟱
當日叫左𝟔隻生蠔🦪食落好𝐜𝐫𝐞𝐚𝐦𝐲🥰鮮甜肥美😛

➣傳統凱撒沙津 (💰𝟐𝟗𝟖)
𝕽𝖆𝖙𝖎𝖓𝖌: 𝟒.𝟏/𝟱
建議加$𝟏𝟓要𝐏𝐚𝐫𝐦𝐚 𝐇𝐚𝐦🥰食落豐富好多啊😍

➣北海道帶子海膽忌廉汁意大利飯(💰𝟐𝟐𝟖)
𝕽𝖆𝖙𝖎𝖓𝖌: 𝟒.𝟓/𝟱

🔸𝙍𝙖𝙩𝙞𝙣𝙜: 𝟖.𝟑/𝟭𝟬
💰𝙥𝙚𝙧 𝙝𝙚𝙖𝙙: ~$𝟒𝟎𝟎
2022-08-14 61 views
其實近排將軍澳嘅海傍開多左好多餐廳,所以有時候kk都會去果邊搵餐廳食飯🤣今次kk就同朋友試左呢間22 Branch Oyster Bar & Restaurant😋真心覺得佢哋嘅食物好物有所值,有機會大家可以試下招牌蟹肉龍蝦濃湯($88)呢個龍蝦湯都真係幾正下👍🏻首先佢嘅材料都幾足下,湯入面都有幾多蟹肉🤣加上佢嘅龍蝦湯你係飲得出佢係好濃同好夠蝦味😋配埋佢嘅麵包😋真心又香又正DAILY FRESH OYSTER($268/half doz)聽餐廳介紹呢日嘅daily fresh oyster 係來自澳洲嘅生蠔🦪佢嘅生蠔真係好新鮮😋食落佢嘅口感係肥瘦適中,海水味又啱啱好,鹹得黎又唔會蓋過生蠔嘅鮮味👍🏻淨係落檸檬汁就已經好正😋鍾意食蠔嘅一定要叫黎試脆炸洋蔥圈($88)呢個洋蔥圈一上黎,kk同朋友已經覺得個份量好夠🤣真心好夠食🤣而佢嘅洋蔥圈炸得外脆內軟👍🏻每啖食落除咗香脆嘅口感,後勁仲有淡淡焦香嘅洋蔥味😋配埋蜜糖芥末醬,惹味又好食香煎北海道帶子海膽忌廉汁意大利飯($228)呢個意大利飯真心係KK近期食過最好食嘅👍🏻首先佢嘅帶子烤得好香,似係表面用火槍燒過🤣所以佢嘅帶子帶有淡淡嘅燒烤味但內裏都仲

招牌蟹肉龍蝦濃湯($88)

脆炸洋蔥圈($88)

香煎北海道帶子海膽忌廉汁意大利飯($228)
呢個意大利飯真心係KK近期食過最好食嘅👍🏻首先佢嘅帶子烤得好香,似係表面用火槍燒過🤣所以佢嘅帶子帶有淡淡嘅燒烤味但內裏都仲好嫩滑多汁👍🏻但真正最驚喜嘅係佢嘅海膽忌廉汁😝真心超重海膽味,食落真係好滿足😋配埋佢表面嘅芝士碎,口感豐富又非常濃郁,真心鍾意食海膽同帶子一定要試