2018-10-07
次次經過都好想食,但一個人去又覺得好貴,終於搵到朋友肯陪我食,3個人抵玩好多!La Spaghettata $108我地叫左個意粉雪糕,之前食過類似甜品覺得不錯就叫個黎試下~雲呢拿味上面淋上好清新零藥水味嘅士多啤梨醬,甜甜地又酸酸地,同雲呢拿雪糕果然係絕配!不過個意粉雪糕先係精華,上面超多雲呢拿籽,雲呢拿味超濃郁!加上超多牛奶,所以好滑好醇,佢夠硬身唔會好快融晒,同我之前食o個D完全係令一個層次,2個人以上真係一定要試!cappuccino $35我自己叫左一杯熱cappuccino配搭,因為雪糕夠甜,其實齋啡會仲好.意大利餐廳果然係意大利餐廳,咖啡好香好滑完全無苦澀味都無渣,個杯又好可愛~~有奶嘅咖啡都整得咁好,下次可以試下黑啡了Waffle $96見到意粉size我地都覺得可以share多個waffle~上面嘅雪糕就選擇左榛子味.先唔好講D窩夫,呢度D 雪糕真係實在太實在啦!!!奶味好濃同時榛子味亦好突出,唔會太甜都唔會好水,密度之高係細細啖都會滿足嘅程度至於窩夫好脆好鬆,一切已經感受到佢脆卜卜,不過上面D士多啤梨就有少少酸,但只用醬同雪糕點係絕對無問題!超好食~~點左雪糕都唔會淋
La Spaghettata $108
cappuccino $35
Waffle $96
至於窩夫好脆好鬆,一切已經感受到佢脆卜卜,不過上面D士多啤梨就有少少酸,但只用醬同雪糕點係絕對無問題!超好食~~點左雪糕都唔會淋,仲有好香蛋味添~~試過之後我明白點解佢要賣咁貴,都值架~