2009-06-14 112 views
我平時真係好少會0係SUPERMARKET食日本野哈哈,即係壽司果D喇因為覺得通常都唔會好食今日咁岩見到個冷烏冬+三文魚生碎飯個樣好吸引價錢都OK.ABT $26喇食落完全OK!哈哈! D麵好食XD飯GE三文魚都過得去喎!下次去可以再試下=]
我平時真係好少會0係SUPERMARKET食日本野
哈哈,即係壽司果D喇
因為覺得通常都唔會好食

今日咁岩見到個冷烏冬+三文魚生碎飯
個樣好吸引
價錢都OK.ABT $26喇
食落完全OK!
哈哈! D麵好食XD
飯GE三文魚都過得去喎!

下次去可以再試下=]
2009-06-02 56 views
身為屯門的朋友,由當初八百伴年代,至今日的吉吉島時代,美食廣場都係我一個人/兩個人會去的地方。今天行到有少少累,就同女朋友到美食廣場坐低,我就入去超市買刺身,佢就去搵個靚位。刺身選擇多,而且食起黎比起百佳的新鮮很多,雖然唔會點做特價,但係都會係我常常的選擇。今次買來三文魚加甜蝦,好好味!三十八元,OK抵啦!又可以坐足成個鐘~下午茶精選!

今次買來三文魚加甜蝦,好好味!

三十八元,OK抵啦!又可以坐足成個鐘~下午茶精選!
新鮮味美
2009-05-31
$16 (Tea)
新鮮味美
  • 各式刺身
2008-12-24 70 views
每年節日吉之島必定有一些-派對拚盤可以預訂,大大話話已經訂左好幾年,今年同朋友開party,特別到吉之島預訂價錢比平時超市的價錢還要平,再加上用吉之島J CARD 早一個月前訂有成75折所以忍不住手訂左幾SET壽司(要訂10個人份量)另外,仲訂埋刺身同加錢要左幾枝汽水(今年特別送了一枝"萬字牌"魚生醬油)總共有成10盤(壽司+魚生飯+刺身)+6枝汽水,十分新鮮而且仲好抵食總共訂左$11XX,平均每人都係百幾蚊,但已經食到好飽!聽說其他元X...等等,壽司拚盤一盤都要$2XX-3XX如果唔介意要等,早些少訂定的話,真係好抵食!
每年節日吉之島必定有一些-派對拚盤可以預訂,
所以忍不住手訂左幾SET壽司(要訂10個人份量)
總共訂左$11XX,平均每人都係百幾蚊,但已經食到好飽!

聽說其他元X...等等,壽司拚盤一盤都要$2XX-3XX
如果唔介意要等,早些少訂定的話,真係好抵食!