餐廳位於太古站岀口行幾分鐘就到的工廈,十分就腳方便👍🏻今次叫左一個前菜,2個主菜,1個甜品,1杯飲品慢煮半生m6和牛西冷配黑醋蜜糖芥末醬 $138見廚師推介呢道前菜,就決定一試🤓真有驚喜🤩首先色彩豐富,而且呢道前菜用左好多好特別的材料,等一次見紫色同橙黃色椰菜花,口味上同白色椰菜花差不多,仲有黃色芥末魚子醬,味道上就完全唔係魚子味,但提供魚子口感,對我來説都係第一次食呢d特別的配菜😉 慢煮和牛顏色粉嫩,肉質細嫩,牛味濃烈,咀嚼時會食到油脂的釋出😍高質👍🏻👍🏻👍🏻 選用黑醋淋上沙律菜,香甜又醒胃,前菜一流🫶🏻🫶🏻🫶🏻推薦度 4.5/5香煎北海道刺身級帶子及燒慢煮八爪魚🐙配車里茄香料薯仔 $198一上枱就聞到好香好野味,香料味好足,有孜然粉,七味粉等等帶子好鮮甜,好嫩滑,不愧係刺身級😍八爪魚🐙好厚肉,煎過的車里茄有更香的茄甜,薯仔炸過好香口,成碟好滋味🤩推薦度 4/5法國膏蟹肉扁意粉配蟹膏忌廉汁 $162好香濃龍蝦湯味,而且忌廉汁好香滑,十分掛麵,蟹肉絲亦好多,仲食到蟹肉的鮮甜味,好正好滿足☺️推薦度 4/5傳統意大利芝士蘋果撻 $62色彩繽紛的外觀🫶🏻擺盤靚靚,蘋果撻上加左草莓藍莓青蘋果片

餐廳位於太古站岀口行幾分鐘就到的工廈,十分就腳方便👍🏻

今次叫左一個前菜,2個主菜,1個甜品,1杯飲品

慢煮半生m6和牛西冷配黑醋蜜糖芥末醬 $138
廚師推介呢道前菜,就決定一試🤓
推薦度 4.5/5

一上枱就聞到好香好野味,香料味好足,有孜然粉,七味粉等等
帶子好鮮甜,好嫩滑,不愧係刺身級😍

法國膏蟹肉扁意粉配蟹膏忌廉汁 $162

傳統意大利芝士蘋果撻 $62
色彩繽紛的外觀🫶🏻擺盤靚靚,蘋果撻上加左草莓藍莓青蘋果片,仲有食用花配襯,再係整個撻撒上糖霜,再用火槍微燒至焦糖香👍🏻撻皮酥脆,芝士吉士餡中有蘋果粒,口感不錯👍🏻

熱柚子蜜 $34
正常發揮

原來一至五指定時間堂食午餐仲有9折優惠

特別讚揚侍應姐姐十分好禮貌👍🏻👍🏻每上一碟都會講多謝哂🤣👍🏻

另加一服務費

AGE Cuisine Express (鰂魚涌)
鰂魚涌英皇道1065號東達中心11樓1104B室
  • 慢煮半生m6和牛西冷配黑醋蜜糖芥末醬
2022-07-29 1785 views
就算我在鰂魚涌工作,不是朋友介紹也不知道這座工廈原來有家隱世西餐廳,乘了電梯上去還要走一段路才找得到!晚餐時段是散叫的,食物種類相當多,讓我倆有點選擇困難。最後選了pizza及漢堡~跟友人談天,說著就上菜了!擺盤精緻很好拍照。流漿芝士牛肉,火腿漢堡伴法炸薯條 $148單看名字,我倆以為"流漿芝士牛肉"是指牛肉內有爆漿芝士,所以上菜時有驚喜。熱溶芝士從漢堡包的頂部傾瀉而下,流到餡料及盤子都有,非常壯觀。轉過背面就看到中間的配料,牛肉、厚切火腿、蕃茄、生菜層層疊得很厚身,加上內外都有滿滿的芝士和火箭菜,很難整個拿上手吃。牛肉層有近一厘米厚,咬開還帶淡粉,肉質酥軟,牛味十足又Juicy!另外說是火腿,其實是火腿扒,超厚身,味道鹹香,跟新鮮爽脆的蕃茄和生菜一起吃的話味道會平衡一些。包有烘過,也是超厚一層,質感實在得來夠鬆軟。那麽大個漢堡,只能用刀叉切來吃啦!法炸薯條就如裹多一層漿才炸,熱辣辣、金黃色的相當邪惡。外層酥脆,內裡薯肉軟稔,有著雙層口感,愈吃愈想吃。北京烤鴨Pizza $182友人說想試這個的時候我有點驚訝,因為這是少有的中西fusion種類,但看這是廚師推介就試試。他們的pizza

跟友人談天,說著就上菜了!擺盤精緻很好拍照。

流漿芝士牛肉,火腿漢堡伴法炸薯條 $148

流漿芝士牛肉,火腿漢堡伴法炸薯條

北京烤鴨Pizza $182

北京烤鴨Pizza

他們的pizza都是薄批,批身香脆,北京烤鴨更佈滿色彩豐富的配料,底部用的是傳統甜醬。鴨腿肉大大塊連皮有片皮鴨的感覺,肉質香軟,就算有皮都不覺得肥膩。水牛芝士做到拉芝效果,十分柔軟。

另外蔬菜用了大蔥及洋蔥,都跟甜醬相當夾,提升清甜味。特別的是他們還用意大利青瓜及蕃茄乾,增加口感之餘又juicy,整體味道及口感相當配合,有驚喜!

意式奶凍配芒果甘露 $44

就算飽也無法抗拒甜品,沒想到奶凍那麽大碗,有我手心般大!頂層就像港式甜品楊枝甘露,有著酸甜芒果汁及清爽的柚肉及芒果肉,底部是奶味濃郁質感滑嫩的奶凍,也是一個成功的fusion。
意式奶凍配芒果甘露

吃了三款食物都很喜歡,是有驚喜的隱世餐廳!
2022-07-20
$200 (Dinner)
流漿芝士牛肉,火腿漢堡伴法炸薯條
北京烤鴨Pizza
意式奶凍配芒果甘露
2022-07-29 79 views
即將離開港島區工作,緊係要開始食盡公司附近嘅餐廳🍴。總有啲餐廳係值得再回味,Age Cuisine就係其中一間😍!🌟18個月巴馬火腿伴芝麻菜沙律朋友話清淡啲要食下草,估唔到沙律都可以咁Colourful🌈!除咗有主角Parma Ham同芝麻菜,仲有兩款不同顏色嘅車厘茄同椰菜花🥦!Parma Ham肥瘦適中,加上酸味味嘅沙律Dressing,呢個沙律🥗絕對係清爽冇負擔!🌟12”大蝦煙三文魚意式夾餅意大利餡餅🇮🇹 Quesadilla可能食得多,用Pizza作夾餅就真係第一次食!餡料用上極彈牙嘅大蝦🍤,每塊夾餅都有一片煙三文魚🍣,充滿咸香。Pizza雖然唔係薄底,但餅邊烘得香脆,有餡部分略帶煙韌。食一塊=食兩塊Pizza,都真係幾飽😱。🌟德國香腸拼盤伴番茄醬及薯餅香腸拼盤總共有4款腸仔,包括:慕尼黑腸、維也納腸、紐倫堡腸同芝士腸,四款各有特色!Overall都唔算太咸/油膩。至於薯餅就估佢唔到,係用上日式南瓜🎃薯餅,而唔係Hash Brown🥲(本身同朋友都好想食薯仔🥔)。食埋薯餅其實都有啲滯膩,建議幾個人Share!

🌟18個月巴馬火腿伴芝麻菜沙律

🌟12”大蝦煙三文魚意式夾餅

🌟德國香腸拼盤伴番茄醬及薯餅

今次同朋友嚟到太古附近覓食,Openrice見到呢間好評如潮,即刻試試👍🏻地點位於地鐵站附近,裝修走casual度假露台風👍🏻-✤ 龍蝦濃湯 $𝟕𝟖友人表示龍蝦湯好反映到一個餐廳嘅質素!呢個湯頭混合少量忌廉,味道濃郁,配料有大蝦同青口各一🐚✤ 慢煮半生M6和牛西冷配黑醋、蜜糖芥末醬 $𝟔𝟐擺碟實在賞心悅目!切片嘅和牛肉片粉嫩🥩慢煮下軟稔無比👍🏻✤ 燒烤風味 $𝟏𝟔𝟖⭕️推薦推薦⭕️12吋嘅Pizza真係超級飽肚!餅底上碟嘅時侯熱辣辣,超級新鮮!擺凍咗嘅餅底依然香脆無比,餅底塗抹厚厚一層焦香帶甜嘅燒烤醬,然後再鋪上辣肉腸、煙肉、火腿、洋蔥🧅、菠蘿🍍、辣肉腸,最後有拉絲感十足嘅水牛芝士👍🏻非常出色嘅一款pizza!✤ 傳統意大利芝士撻 $𝟔𝟐酥皮達入面夾雜芝士吉士醬,味道比較甜少少🤏
✤ 龍蝦濃湯 $𝟕𝟖

✤ 慢煮半生M6和牛西冷配黑醋、蜜糖芥末醬 $𝟔𝟐
擺碟實在賞心悅目!切片嘅和牛肉片粉嫩🥩慢煮下軟稔無比👍🏻

✤ 燒烤風味 $𝟏𝟔𝟖

✤ 傳統意大利芝士撻 $𝟔𝟐
酥皮達入面夾雜芝士吉士醬,味道比較甜少少🤏
  • 燒烤風味Pizza
今日補鐘收早,就走左去太古行街🥳 之後就上openrice 睇下附近有咩好食,就見到呢間好多人推介去試下😆♥ 香煎鱈魚魚柳伴魚籽醬 香蔥蛋醬及薯蓉 $168鱈魚柳好大舊❣️食落好有鮮味一啲都唔腥,面頭仲有魚籽醬同香蔥蛋醬,不論單食魚柳或者點醬一齊食都好夾,點醬食落更有層次👍 配料仲有紅蘿蔔翠玉瓜等♥ 燒法國帶子配自家製墨魚汁扁意粉🍝 $152帶孑食落鮮甜煎得好香好可口,不過墨魚汁意粉食完成個口都會係黑色😝 面頭仲鋪咗幾塊芝士片🥰♥ 傳統意大利芝士蘋果撻 $62見到係本店推介,千層酥內包着濃厚蘋果蓉,仲帶芝士香味,細細件好精緻♡ 餐廳位於鰂魚涌工廈區,但係食物質素一啲都唔馬虎😚

♥ 香煎鱈魚魚柳伴魚籽醬 香蔥蛋醬及薯蓉 $168

♥ 燒法國帶子配自家製墨魚汁扁意粉🍝 $152

♥ 傳統意大利芝士蘋果撻 $62

♡ 餐廳位於鰂魚涌工廈區,但係食物質素一啲都唔馬虎😚
2022-07-16 74 views
12" 四式芝士風味 $164鍾意芝士嘅朋友唔好錯過呀😍好芝味omg!!一啖可以食到唔同嘅芝士味🥳超滿足佢哋個餅底好香脆 厚薄適中 好食🥰椰香辣醬燒春雞 $168呢個春雞超推薦❤️需時20分鐘唷 即點即燒😍少許椰子香 一啲都唔辣😳雞肉好多汁!! 外脆內嫩雞皮都冇乜脂肪 脆卜卜超好味😋仲有沙律菜燒蔬菜 同薯條🍟伴碟 好豐富😌✨特濃黑松露野菌忌廉湯 $58今次黑松露味冇上次咁濃 但每一啖都食到菇蓉🍄真材實料呢🤘🏻.

12" 四式芝士風味 $164
鍾意芝士嘅朋友唔好錯過呀😍好芝味omg!!
一啖可以食到唔同嘅芝士味🥳超滿足
佢哋個餅底好香脆 厚薄適中 好食🥰

椰香辣醬燒春雞 $168
呢個春雞超推薦❤️需時20分鐘唷 即點即燒😍
少許椰子香 一啲都唔辣😳雞肉好多汁!! 外脆內嫩

特濃黑松露野菌忌廉湯 $58
今次黑松露味冇上次咁濃 但每一啖都食到菇蓉🍄真材實料呢🤘🏻
2022-07-14 1507 views
📍 鰂魚涌隱世樓上西餐廳‼️• 必試濃郁蟹肉意粉🦀-- AGE Cuisine Express🍝🤩·========================Bookmark咗呢間樓上西餐廳好耐,一直都聽聞佢哋嘅蟹肉意粉係必食😻上個星期終於同咗朋友嚟trytry💖餐廳裝修比較家庭風,以木系為主~------------------------------⭐️香煎鰽魚魚柳 伴 魚子醬、香蔥蛋黃醬及薯蓉 $168 (4.1/5)魚柳外皮煎得香脆,魚肉較實身~醬汁底係用咗番茄肉醬,酸酸哋幾開胃!加埋魚子醬同香蔥蛋黃醬更添鹹香👍🏻伴碟嘅薯蓉份量好多,口感綿密,牛油味香濃🤩•⭐️法國膏蟹蟹肉扁意粉配蟹膏忌廉汁 $162 (4.4/5)醬汁濃稠creamy,入面仲混合唔少蟹肉,包滿每條意粉~啖啖充滿鹹鮮味🤩·⭐️傳統意大利芝士蘋果撻 $62 (4.3/5)上檯嘅時候仲係熱辣辣😙撻皮香脆,內餡係芝士custard加上蘋果粒,口感豐富~·⭐️自家製意式芝士餅 $60 (4.2/5)Mascarpone cheese非常香滑😻同蛋糕嘅比例大約係7:3~如果酒味再濃啲會更喜歡🙈------------------------

========================

伴碟嘅薯蓉份量好多,口感綿密,牛油味香濃🤩

⭐️傳統意大利芝士蘋果撻 $62 (4.3/5)

⭐️自家製意式芝士餅 $60 (4.2/5)

整體嚟講食物味道唔錯,portion足夠🙈店員嘅服務都好有禮貌,值得一試👍🏻
賣相:3.7/5
名稱:AGE Cuisine Express
地址:鰂魚涌英皇道1065號東達中心11樓1104B室
前往方法:太古站A2出口
  • 傳統意大利芝士蘋果撻
呢間餐廳位於太古坊就近,抵食又飽肚,環境都舒服好坐,CP值好高既工廈美食😎法國膏蟹肉扁意粉配蟹膏忌廉汁 $162呢濃郁既蟹膏忌廉汁配上有咬勁既意粉,每啖都品嘗到細膩又清甜既蟹肉絲,香氣四溢🤤海膽,香煎帶子海鮮汁意大利粉伴香蔥蛋醬 $158超足料意粉,海膽肉質結實,而帶子新鮮香口,意粉條條沾滿醬汁又彈牙,超級惹味😍蜜糖燒雞翼 $76一盤6隻既燒雞翼最啱同朋友share表面既蜜糖燒至微焦香脆,用慢燒既方法保留內裏既肉汁,juicy又開胃😛

法國膏蟹肉扁意粉配蟹膏忌廉汁 $162

海膽,香煎帶子海鮮汁意大利粉伴香蔥蛋醬 $158

蜜糖燒雞翼 $76
  • 蜜糖雞翼
  • 餐湯
一間我on list咗好耐既食店 次次都因為覺得太遠而卻步🥺今次大鄉里出城 第一時間又諗起佢 即刻去🤪食店位於鰂魚涌既工廈 唔算好大間不過位置都編排得幾好 唔會太過逼夾👍🏼我比較鍾意佢大門口既設計 食肆比較少見呢個樣整間店舖都充滿住露台風 只不過佢係室內😂食物選擇比我想像中多 除咗pizza仲有意粉小食等等😋佢既食物大人細路都岩 如果一大班人黎就可以試多啲😌➷❐ 特濃黑松露野菌忌廉湯野菌打到好蓉 成個湯都好creamy 菇味非常濃郁🍄黑松露味唔算太重 以一個調味既角色去做配搭🫢➷❐ 珍寶蟹脆蟹餅伴粟米莎莎蟹餅都算幾大舊 咬落口係厚實 真材實料🦀內裡既蟹肉都幾多 口感係唔錯外層炸到通透脆卜卜 調味上唔重手🤤加埋佢面頭既粟米莎莎屬於一個幾清新既小食🤪唔會有飽飽滯滯既感覺👍🏼➷❐ 蜜糖燒雞翼雞翼烤到金黃 上枱時已經香氣撲鼻😶‍🌫️Size都偏向大隻 蜜糖略為少咗啲🍯味道比較淡口➷❐ 西班牙辣肉腸炒蝦第一次食呢個煮法 唔試過都唔知原來係咁惹味🤤本身都已經好鍾意食辣肉腸 用黎炒 會將佢既油份爆咗出黎蝦肉比較爽口🦐沾有辣肉腸滲透出黎既油香 無得頂👍🏼仲有少量蔬菜伴碟 可以減低油膩感🥕➷❐ 燒烤風味P
今次大鄉里出城 第一時間又諗起佢 即刻去🤪

好在無衝動叫意粉 如果唔係我真係企係度🫃🏼🤰🏼
入面既配料絕對唔係少 pizza應有既野佢都有齊🍕
燒烤風味Pizza
最出色既就係佢甜甜地既BBQ醬 有啲似平時食烤豬肋骨個隻
Pizza係薄底脆邊 成塊食都好脆身 烤既時間掌握得好好👍🏼

佢可以話係一間隱世既食店 工廈大廈既美食🤩
係附近返工既人好有福氣🥹
佢既pizza係好值得食 個人認為個餅底係烤得好出色🤤
份量大之餘 亦都有質素 果然係值得山長水遠黎食😋

🧸🌞 𝗖.𝗼𝗼𝗸𝗶𝗻𝗴𝗯𝗲𝗮𝗿推介指數 👉🏼👉🏼9️⃣🌟
2022-07-07
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
特濃黑松露野菌忌廉湯
珍寶蟹脆蟹餅伴粟米莎莎
蜜糖燒雞翼
燒烤風味Pizza
2022-07-07 72 views
餐廳位於太古工廈 門面幾特別 帶點歐陸風 而餐廳內位置坐得幾舒適ʕ •ᴥ•ʔ✨海膽·香煎帶子海鮮汁意大利粉伴香蔥蛋醬 ($158)帶子煎得適時 吾會過熟 而意大利粉的海鮮汁都幾香濃 每一條意粉都可以掛到汁 如果可以再多啲醬就好✨椰香辣醬燒春雞伴法炸薯條 ($178)即叫即製 等候時間約20分鐘 燒春雞好大隻🍗外皮焗得香脆 雞肉嫩滑 有肉汁 配上既炸薯條好香脆✨費倫天拿式菠菜焗生蠔及薯皮 2件 ($72)薯皮整得幾香脆 調味入味☺️☺️

✨海膽·香煎帶子海鮮汁意大利粉伴香蔥蛋醬 ($158)

✨椰香辣醬燒春雞伴法炸薯條 ($178)

✨費倫天拿式菠菜焗生蠔及薯皮 2件 ($72)
薯皮整得幾香脆 調味入味☺️☺️

• 椰香辣醬燒春雞
2022-07-06 58 views
返工無聊梗係上網搵吓好嘢食啦😆 俾我搵到依間位於鰂魚涌地鐵站附近嘅age cuisine express,位於工廈裡面,但係餐廳嘅環境同埋食物質素絕對高質,而且非常抵食😋✌🏻餐廳食物嘅價錢絕對對得起佢嘅嘢食,我哋過嚟食晚餐人均都只係大約$200,嘢食質素仲要好高!燒法國帶子配墨魚汁意大利扁意粉🍝必食推介!帶子除咗好大隻之外,咬落去仲要超級鮮甜😆 以前食過其他餐廳,食落去會鞋口,但係依間餐廳絕對唔會有依種情況,因為食落去會感受到有大量嘅帶子汁,非常香口😜香煎鰆魚魚柳配魚子醬、香蔥蛋醬同埋薯蓉都係另一樣嘅必食推介,🐟好有鮮味,餐廳仲用咗魚子醬同埋蛋醬等等嘅醬汁鋪喺面,令到口感更加有層次🥳仲有甜品㗎,好似叫咗自家製意大利芝士餅香濃又好食,芝士加埋朱古力呢個配搭我相信冇人會抗拒😆野飲方面叫咗雜果賓治,都係高水準嘅發揮✌🏻😚
返工無聊梗係上網搵吓好嘢食啦😆

燒法國帶子配墨魚汁意大利扁意粉🍝

香煎鰆魚魚柳配魚子醬、香蔥蛋醬同埋薯蓉

仲有甜品㗎,好似叫咗自家製意大利芝士餅
香濃又好食,芝士加埋朱古力呢個配搭我相信冇人會抗拒😆

野飲方面叫咗雜果賓治,都係高水準嘅發揮✌🏻😚
2022-07-02 48 views
🍝AGE Cuisine Express朋友介紹太古有間隱世西餐廳,今次特登去試吓🥗海鮮芒果藍莓沙律 $98配料非常多,有黃色同紫色椰菜花,蝦,青口等等,份量大,配酸酸甜甜既sauce好開胃😝🥩慢煮半生M6和牛西冷配黑醋,蜜糖芥末醬 $138牛煮得岩岩好,肉質好嫩💯,非常新鮮,列個價錢黎講份量唔細,性價比高👍👍🍝海膽,香煎帶子海鮮意大利粉伴香蔥蛋醬 $158帶子煎得好香,岩岩好,海膽汁濃,而且有少少creamy,同香蔥蛋醬夾😋😋2個人埋單$433嘢食份量好多,味道幾好食😋舖頭細細但係環境坐得舒服,店員服務非常好絕對推介大家要食慢煮半生M6和牛西冷🌟🌟🌟📍 鰂魚涌英皇道1065號東達中心11樓1104B室
🍝AGE Cuisine Express

嘢食份量好多,味道幾好食😋
舖頭細細但係環境坐得舒服,店員服務非常好
絕對推介大家要食慢煮半生M6和牛西冷🌟🌟🌟

📍 鰂魚涌英皇道1065號東達中心11樓1104B室
東區飯腳的聚腳點,逛完AEON過去不到5分鐘路程,非常方便。雖然隱世在工業大廈內,但不減人氣和口碑,平日Dinner時間都差不多爆滿。Menu選擇豐富,以西餐為主,價錢也算親民,CP值很不錯,值得Encore。四式芝士風味 Quattro Formaggi $164芝士控不用錯過的芝味Pizza!除了Blue Cheese、希臘芝士、Parmesan、Mozzarella和蕃茄醬外,就沒有其他配料,簡單滋味,熱食更佳。餅底不算是超薄脆款,所以澱粉量不低,頗飽肚。烤魷魚自家製墨魚汁意大利飯 Squid Risotto in Homemade Ink Squid Cream $148真正墨黑色的自家製墨魚汁意大利飯,除了賣相吸睛又夠黑外,口感也Creamy掛汁,還帶有淡淡的蒜香,烤魷魚亦鮮味爽脆,整體有Gimmick有內涵!芝士肉醬焗薯條 French Fries Bolognese $72有Main Course份量的小食,味道正常發揮,很適合當作飯後閒聊的小零食。德國香腸拼盤伴蕃茄醬及薯餅 $142可以一次過吃勻多款德國香腸,感覺爽歪歪。慕尼黑腸、維也納腸、紐倫堡腸及芝士腸已切段,本身

四式芝士風味

四式芝士風味 Quattro Formaggi $164

芝士肉醬焗薯條

德國香腸拼盤伴蕃茄醬及薯餅 $142

可以一次過吃勻多款德國香腸,感覺爽歪歪。慕尼黑腸、維也納腸、紐倫堡腸及芝士腸已切段,本身沒有多加調味,只伴蕃茄醬已很滋味。薯餅實質是蕃薯餅,即使冷卻後也是外脆內綿,整體是一個很有份量的Platter!
四式芝士風味
芝士肉醬焗薯條
德國香腸拼盤伴蕃茄醬及薯餅
呢間係太古🚇港鐵站附近嘅工廠🏭大廈西餐廳🍴食物款式多而且👍質素唔錯💰性價比高,唔怪之得係呢區嘅熱門餐廳🍽之一!入面裝修☺️簡潔唔花巧,用咗戶外木🪵枱櫈感覺幾 warm。呢度嘅🐃水牛城雞翼幾🤩特別,唔係坊間用醬料製作嘅🐓款式。佢炸🔥得香脆,配上 buffalo 🐃 wings 香辣🌶粉好惹味😋!🇫🇷法國🦀膏蟹肉扁意粉🍝配蟹膏忌廉汁🥰一上檯就有一陣濃濃嘅🦀蟹膏香氣撲鼻🤤。扁意粉🍝爽滑,加上佢都有幾多蟹肉🦀,配上味道濃郁嘅🦀蟹膏忌廉汁十分之好味😋!北京🔥烤鴨🦆 Pizza 🍕 幾特別,入面有甜醬、🦆鴨肶肉、🐃水牛🧀芝士、大蒜🧄、意大利🥒青瓜、🍅蕃茄乾同埋洋蔥🧅,用料十分豐富。北京🔥烤鴨🦆風味幾突出,🦆鴨肶肉香嫩,而且餅🫓皮好薄好香脆😋。

入面裝修☺️簡潔唔花巧,用咗戶外木🪵枱櫈感覺幾 warm。

呢度嘅🐃水牛城雞翼幾🤩特別,唔係坊間用醬料製作嘅🐓款式。

Type of Meal
Dinner