係童年回憶啊👶🏻好耐無見到阿波羅,見到就緊係要買黎食啦🍦我揀咗芒果🥭+士多啤梨🍓媽媽揀咗藍莓🫐+ 士多啤梨🍓依然係好大枝,好好味😋不過天氣唔夠熱,食完覺得好凍😂😂😂或者2個人食一枝就夠😝*・゜゚・*:.。.☻.。.:*・☆・*:.。. ☻.。.:*・゜゚・*😋#kellydiscovery_food 🫶🏻#kd_food_tw🫶🏻#kd_food_荃灣#荃灣美食 #荃灣打卡 #荃灣餐廳#荃灣雪糕 #乳酪雪糕 #童年回憶
係童年回憶啊👶🏻好耐無見到阿波羅,見到就緊係要買黎食啦🍦

我揀咗芒果🥭+士多啤梨🍓

媽媽揀咗藍莓🫐+ 士多啤梨🍓

😋#kellydiscovery_food
🫶🏻#kd_food_tw
🫶🏻#kd_food_荃灣
#荃灣美食 #荃灣打卡 #荃灣餐廳
#荃灣雪糕 #乳酪雪糕 #童年回憶
2023-11-23 97 views
細個對阿波羅嘅印象,係可以搣開一格格既雪糕🤭以前成日都覺得佢好快會執,點知冇之餘仲越開越多分店😅▪️ 荔枝 + 椰子乳酪💲40有一輪佢仲會就住唧六圈半呢樣嘢爆紅,呢日初嚐,又真係幾大杯既😌自己唔算太好莓,就冇叫到最多人揀嘅藍莓同埋士多啤梨🍓食落比較重冰感,多顆粒而非幼滑,乳酪唔係好酸嗰種,同埋無咩荔枝味,只係得椰子味😳整體既感覺係,好間唔中口痕食一次都仲可以既😂🔎 整體評分(6.5/10)

▪️ 荔枝 + 椰子乳酪💲40
荔枝 + 椰子乳酪

🔎 整體評分(6.5/10)
2023-10-21 59 views
🐻由細到大都係阿波羅鮮果乳酪既忠粉,基本上每次都揀🍓🥭配雪糕筒。今次經過見到有🎃限定就試試新野🤭⭐️芒果哈密瓜乳酪 $405圈認證✅拎住咁大杯心情都開心d。哈密瓜既味出過芒果,兩款生果夾埋酸酸甜甜,塊朱古力唔係好甜,成件事健康晒又可以應下節。💬店員叔叔好有禮貌,乳酪又整得靚。

⭐️芒果哈密瓜乳酪 $40

💬店員叔叔好有禮貌,乳酪又整得靚。
2023-08-05 76 views
夏天最鐘意食冰凍雪糕今次特登來食阿波蘿乳酪玻璃冰櫃超多水果or乳酪配料,我揀咗簡菠蘿,我friend揀咗藍莓,睇住店員唧出,超快菠蘿味十足,超好味👍藍莓就有啲奇怪啦超大一杯,建議兩個人食一杯一個人食食唔晒🙈
夏天最鐘意食冰凍雪糕
今次特登來食阿波蘿乳酪

玻璃冰櫃超多水果or乳酪配料,
我揀咗簡菠蘿,我friend揀咗藍莓,
睇住店員唧出,超快

菠蘿味十足,超好味👍
藍莓就有啲奇怪啦

超大一杯,建議兩個人食一杯
一個人食食唔晒🙈
乳酪雪糕
2023-08-02 60 views
由細食到大既乳酪雪糕以前細個成日去屋村商場都會幫襯阿波羅雪糕,以為佢會慢慢隨着商場翻新而減少分店,估唔到會喺愉景新城呢類大型商場見到佢嘅蹤影幫襯咗佢由細食到大嘅乳酪雪糕,熟悉嘅味道湧上心頭,依然都係咁好食試過好多唔同嘅雪糕店,阿波羅嘅最得小弟歡心夏日炎炎,最適合來一杯酸酸甜甜嘅乳酪雪糕#服務態度一流#整體乾淨衛生#安東尼日記 #安東尼美食日記 #美食博客#香港 #香港美食 #香港美食之旅 #香港好去處 #新界 #新界美食 #新界美食之旅 #新界好去處#荃灣 #荃灣美食 #荃灣美食之旅 #荃灣好去處
由細食到大既乳酪雪糕

試過好多唔同嘅雪糕店,阿波羅嘅最得小弟歡心

夏日炎炎,最適合來一杯酸酸甜甜嘅乳酪雪糕

#服務態度一流#整體乾淨衛生
#安東尼日記 #安東尼美食日記 #美食博客
#香港 #香港美食 #香港美食之旅 #香港好去處
#新界 #新界美食 #新界美食之旅 #新界好去處
#荃灣 #荃灣美食 #荃灣美食之旅 #荃灣好去處

TakeAway
2023-07-17 30 views
由細食到大🤭仲要都係食呢兩款水果。⭐️士多啤梨芒果乳酪🍓🥭🍦$40呢兩款組合一定唔會令你地失望,睇得又食得,一定可以拉到4圈以上🤭味道依舊酸酸甜甜好好味,感覺健康過雪糕🤭不過無論幫襯邊間都有個通病,雪糕最底係為樓上一個客揀既味道,我呢杯就有麥提莎😂
由細食到大🤭仲要都係食呢兩款水果。

⭐️士多啤梨芒果乳酪🍓🥭🍦$40

TakeAway