6 day(s) ago 0 views
Arte by Padaria將甜點和藝術完美交融🎨從而達到味覺、視覺、嗅覺的三重享受😝讓客人有著不一樣的美食體驗、打造全新的生活態度😚Arte by Padaria推出咗全港首創的法式可頌夾心球🏐為了製造出三重層次的口感😎每一個法式可頌夾心球都由三個部份組成😊包括︰鬆脆可頌酥皮、絕配夾心餡料及軟綿綿瑪德蓮的蛋糕,搭配創新🤪Miss mochi淨係聽過可頌可以壓扁,整成車輪🛞形狀,竟然仲可以整成球體🤨咁有創意🤩🤩佢哋靈感源自新月型嘅傳統可頌麵包🥐結合由新月🌙🌝化成滿月🌝嘅美觀外型、法式甜品MIX世界各地最誘人味道嘅結晶品🌙🌝———————————————1️⃣ ⽟桂蘋果🍎可頌夾心球($36)清甜嘅蘋果加入濃郁嘅玉桂真係超夾😌,而Arte可頌夾心球中加入⽟桂蘋果更加係帶有3重口感🤓粒粒香甜蘋果肉🍎玉桂味馬德蓮蛋糕好鬆軟🍰仲有酥脆可頌球,🤭!好有玉桂香味 😋🫦 超多蘋果🍎粒粒都係大大粒同好爽口😜😜好味指數:🍡🍡🍡🍡2️⃣流心黑朱古力味可頌球($45)流心黑朱古力爆哂漿😍 一口咬下散發著濃郁黑朱古力🍫,流心朱古力漿幼滑濃郁💝蛋糕都充滿朱古力味😜似brownie咁😙味道香醇☺️唔膩唔太甜👍好好味😝超級邪

———————————————
1️⃣ ⽟桂蘋果🍎可頌夾心球($36)
好味指數:🍡🍡🍡🍡

2️⃣流心黑朱古力味可頌球($45)
流心黑朱古力爆哂漿😍 一口咬下散發著濃郁黑朱古力🍫,流心朱古力漿幼滑濃郁💝蛋糕都充滿朱古力味😜似brownie咁😙味道香醇☺️唔膩唔太甜👍好好味😝超級邪惡😋
好味指數:🍡🍡🍡🍡🍡

———————————————
TakeAway
食甜品會令人心情好,如果賣相精緻就更加perfect喇!今次試食Arte by Padaria,完全明白咩係藝術同甜品二合為一,望住真係唔捨得食落口。樣樣都好吸引,不過👦🏻一向貪靚😂,所以佢揀咗兩款有玫瑰花🌹。唯一的愛 - 法式反烤蘋果杏仁撻,迷你歌劇 - 咖啡朱古力歌劇蛋糕。玫瑰花用白朱古力整成,像真度好高,真係食甜品都有戀愛感覺。Opera蛋糕好出色,口感豐富,要靚朱古力先可以做到咁香濃軟滑,同咖啡的微苦係完美配搭。蘋果杏仁撻夠晒特別,啫喱+烤蘋果+杏仁撻,各種唔同口感味道混合一齊,真係好似拍拖咁複雜😂,一試難忘。👦🏻已經講定下次要試埋曲奇同牛角波,男仔咁鍾意食甜品得唔得㗎?餓底大細路 #大大細細餓底筆記 #細路仔食評#日日是餓底 #香港在地美食 #香港食食食#食在香港 #周圍搵食 #藝術甜品 #甜品美學相機食先 #甜品控 #海港城 #尖沙咀美食 #alldayhungrykid #hkfoodlover #hkfoodies #kidfoodie #hkfoodstagram #artebypadaria #desserttime #harbourcity #TST
甜品會令人心情好,
如果賣相精緻就更加perfect喇!
今次試食Arte by Padaria,
完全明白咩係藝術同甜品二合為一,
望住真係唔捨得食落口。

樣樣都好吸引,不過👦🏻一向貪靚😂,
所以佢揀咗兩款有玫瑰花🌹。
唯一的愛 - 法式反烤蘋果杏仁撻,
迷你歌劇 - 咖啡朱古力歌劇蛋糕。

玫瑰花用白朱古力整成,像真度好高,
真係食甜品都有戀愛感覺。
Opera蛋糕好出色,口感豐富,
要靚朱古力先可以做到咁香濃軟滑,
同咖啡的微苦係完美配搭。

蘋果杏仁撻夠晒特別,
啫喱+烤蘋果+杏仁撻,
各種唔同口感味道混合一齊,
真係好似拍拖咁複雜😂,一試難忘。

👦🏻已經講定下次要試埋曲奇同牛角波,
男仔咁鍾意食甜品得唔得㗎?

餓底大細路 #大大細細餓底筆記 #細路仔食評
#日日是餓底 #香港在地美食 #香港食食食
#食在香港 #周圍搵食 #藝術甜品 #甜品美學
相機食先 #甜品控 #海港城 #尖沙咀美食
Dining Offer
Tasting Event
2024-11-23 0 views
經過海港城海洋中心見到呢間arte by padaria💕黃色綠色主題好吸引🤩當晚八點幾去到好多款式都賣晒應該係好受歡迎啦☺️我哋最後揀咗招牌款式圓轆轆嘅鹹蛋黃法式可頌 + 士多啤梨杏仁撻🍓舖頭員工都好友善🫶🏻見我地帶住狗狗都可以喺嗰到影相📸好多人經過都讚Luffy好乖😆外賣返到屋企立即試下!法式可頌圓轆轆好得意😎希望下次試下其他味道士多啤梨好濃味🍓🍓🍓而且唔酸😚個杏仁撻好脆🥰下次再試下其他味道👅
經過海港城海洋中心見到呢間arte by padaria💕
黃色綠色主題好吸引🤩
當晚八點幾去到好多款式都賣晒
應該係好受歡迎啦☺️

舖頭員工都好友善🫶🏻
見我地帶住狗狗都可以喺嗰到影相📸
好多人經過都讚Luffy好乖😆

外賣返到屋企立即試下!
法式可頌圓轆轆好得意😎

下次再試下其他味道👅

Dining Offer
Tasting Event
2024-11-23 0 views
《Arte by Padaria - 尖沙咀》海港城成日都會有不少小店擺Pop up同有啲小Bakery 進駐,前幾日行過海洋中心位置見到一個新既kiosk擺左個圓碌碌既波出黎好吸睛👀原來係Arte by Padaria 首創既法式可頌夾心球😍Bakery 仲同時登陸喺K11 Art Mall添,法式可頌夾心球睇落好大粒好好玩咁,於是我就買左一個朱古力軟心既番屋企試下,仲買多左件合桃配Lotus 焦糖脆餅既軟曲奇試下🤭除咗軟曲奇同埋可頌夾心球外,呢度仲有凍西餅同埋凍達可以選擇,賣相好靚😉下次有朋友生日就可以順便試吓啦💁🏻‍♀️流心黑朱古力可頌球 $45返到屋企夜晚煲劇嘅時候稍為焗返熱佢黎食,外皮經過焗過之後帶有少少牛角包嘅感覺,但係原來裏面係蛋糕來的,配上流心黑朱古力醬,食落唔會太甜膩,一件都幾飽下,兩個人share食應該會好啲🫶🏻個人建議一定要加熱食先至有留心嘅效果,同埋個外皮會再脆香少少🤏💁🏻‍♀️Lotus 焦糖合桃曲奇 $45本來都幾鍾意食呢一個焦糖餅,所以見到佢哋用咗來做軟曲奇就更加吸引啦😍食落有好香嘅焦糖味,咬落香軟有少少煙靭嘅感覺,會返杯熱茶做下午茶就最適合不過啦
《Arte by Padaria - 尖沙咀》

💁🏻‍♀️流心黑朱古力可頌球 $45

💁🏻‍♀️Lotus 焦糖合桃曲奇 $45
2024-11-15
2024-11-19 0 views
放假想食甜品,就係海港城搵到呢間有賣夾心球、曲奇同埋慕斯撻既餅店🍪夾心球係圓轆轆牛角包好特別,初頭都諗住試下😎但最後比6款七彩顏色既慕斯撻吸引咗,全部都用咗唔同水果及堅果作主調🍇法式甜點嘅風格做外相,靚得黎影相擺ig完全唔失禮🇫🇷今次就買咗兩個香蕉同蘋果味試下順便同你哋分享😆🍌經典香蕉太妃批 $58 (😸😸😸😸)呢款外型好似美白咗既橡果/芋頭,好別緻☺️每啖個味道同質感都屬於甜甜地又creamy,愈食個香蕉甜味會一步步加重😆甜度適中都啱小朋友食☺️食到中間有半條用糖漿裹住嘅香蕉肉,鮮果既味道夠fresh,有藉口都算食得健康🤫餅底夾雜住Tiramisu黑朱古力嘅些微苦澀味,一啖由上到下食平衡返鹹甜😋🍎法式反烤蘋果杏仁撻 $70 (😸😸😺)呢個撻好啱用黎慶祝小節日,以朱古力製成嘅紅玫瑰係撻上面做裝飾好精緻,充滿法式浪漫嘅風格🌹表面以蘋果烤成果醬,充斥住蘋果粒,餡料夠多,甜味好突出🍎啱曬sweet既情侶一齊食🥰餅底亦都鬆脆,外型豔麗,用黎打卡一流📸另外包裝有小細節係餅底用糖漿黐住卡紙,攞走都唔會咁易跌😌環境:😸😸😸😸回頭:😸😸😸打卡指數:😸😸😸😸整體評分:😸😸😸😺價:~$60/per perso

🍌經典香蕉太妃批 $58 (😸😸😸😸)

🍎法式反烤蘋果杏仁撻 $70 (😸😸😺)

環境:😸😸😸😸
回頭:😸😸😸
打卡指數:😸😸😸😸
整體評分:😸😸😸😺
價:~$60/per person

📍 Arte by Padaria (尖沙咀)
1️⃣尖沙咀廣東道5號海港城海洋中心3樓
2️⃣尖沙咀河內道18號K11購物藝術館地下
法式反烤蘋果杏仁撻
2024-11-19 0 views
Arte by Padaria📍尖沙咀廣東道5號海港城海洋中心3樓Kiosk 9┄┅┄┅┄┅┄┅┄┅┄┅┄┅┄┅┄放工喺海港城見到呢間甜品店有mini cake又靚 即刻毫無抵抗力🥹▫️焦糖合桃慕絲撻 ($58)個撻係鋪咗滿滿嘅合桃 超級足料本身諗住切開食都切唔到🤣合桃每粒都大大粒 勁香脆!上層係焦糖慕絲 食落有啲似crème brûlée▫️榛子朱古力迷你蛋糕 ($58)呢個組合真係好難唔好食!整體黑朱古力味好出 所以唔會太甜口感有啲濕潤 似tiramisu✨┄┅┄┅┄┅┄┅┄┅┄┅┄┅┄┅┄
Arte by Padaria
📍尖沙咀廣東道5號海港城海洋中心3樓Kiosk 9
┄┅┄┅┄┅┄┅┄┅┄┅┄┅┄┅┄
放工喺海港城見到呢間甜品
有mini cake又靚 即刻毫無抵抗力🥹

▫️焦糖合桃慕絲撻 ($58)
個撻係鋪咗滿滿嘅合桃 超級足料
本身諗住切開食都切唔到🤣
合桃每粒都大大粒 勁香脆!
上層係焦糖慕絲 食落有啲似crème brûlée

▫️榛子朱古力迷你蛋糕 ($58)
呢個組合真係好難唔好食!
整體黑朱古力味好出 所以唔會太甜
口感有啲濕潤 似tiramisu✨
┄┅┄┅┄┅┄┅┄┅┄┅┄┅┄┅┄
最近去試咗一間好特別嘅甜品店呀 係Arte by Padaria 呢間出名打破傳統 破格大膽嘅甜品店登陸Harbour City & K11 Art Mall聽聞佢哋全新推出咗創意慕絲撻系列 用咗好多受歡迎嘅水果同埋堅果嚟做主調 有六款口味 仲要係法式嘅甜品風格裝飾令到我哋視覺同味覺都有同步享受 今次我哋試咗兩款Strawberry and almond mousse tart 士多啤梨杏仁慕絲撻 $58超級足料 有好多士多啤梨擺喺上面 好明顯係精心挑選過好甜嘅士多啤梨 配合埋士多啤梨嘅mousse好好食 再加埋最底嘅朱古力 味道啱啱好唔會太甜(The only love)Apple tatin with vanilla almond tart (唯一的愛)法式反酵蘋果杏仁撻 $70呢款睇過賣相超級吸引 所以我已經揀咗佢嚟食 首先頂嗰度有一朵好靚嘅玫瑰花 係硬硬地嘅朱古力 下半部份一咬落去入邊全部都係啲爽爽地嘅蘋果粒 同人哋配合埋朱古力撻底 完美見佢仲出咗法式可頌夾心球同埋創意曲奇 下次都要試埋呀

見佢仲出咗法式可頌夾心球同埋創意曲奇 下次都要試埋呀
2024-11-18 0 views
今次行經係海港城嘅Arte by Padaria 分店❤️ 俾佢滿櫃靚靚嘅撻品吸引住了☺️ 每一款撻品造型既浪漫又精緻,充滿獨特嘅美感,猶如藝術品一般令人悅目🥰 送禮自用都好正✅ 🐧 㨂咗職員推薦嘅咖啡朱古力歌劇蛋糕,同埋法式反烤蘋果杏仁撻❤️ 兩款甜品上都以華麗嘅玫瑰作點綴😍 好搶眼😆 歌劇蛋糕層次感豐富,既有咖啡嘅醇香,又有朱古力嘅甘美,甜度恰到好處👍 蘋果杏仁撻充滿著蘋果嘅清甜滋味🤤 ,蘋果食落清爽可口,撻皮香脆鬆化😘 ,整體質感輕盈容易入口☺️ 作為飯後點好正❤️ 最近店舖仲新出咗多款創意慕絲撻🤩 用上多款經典水果同埋堅果作主題😆 外觀走法式浪漫風☺️ 視覺味覺雙重享受🌟 有機會一定要試下喲👍

Type of Meal
Tea
🙋🏻‍♂️餓底探員去咗尖沙咀調查呢間創意甜品店,店舖由一班充滿熱情嘅甜品愛好者主理,喺各款法式甜品當中注入咗大量新元素,突破咗視覺同味覺嘅滿足感,店鋪已經進駐尖沙咀海港城同K11 Art Mall,快啲去體驗下甜品昇華至創意藝術嘅界境🥐🧶XO醬可頌球 $36🙋🏻‍♂️表示呢個全港首創嘅法式可頌夾心球,外層有鬆脆嘅可頌酥皮,內層係軟綿嘅瑪德蓮蛋糕,配上XO醬夾心,外脆內軟加上鹹香同甜味交織出特別嘅味道,多重層次感,呢個可頌球完全係「鹹甜點藝術品」👍🏻🍮焦糖合桃慕絲撻 $58🙋🏻‍♂️表示個慕絲撻由香濃嘅焦糖慕絲配上合桃,面頭有榛子味裝飾,慕絲層充滿空氣感,底層餅皮酥脆,慕絲撻系列用上多種受歡迎嘅水果/堅果作主調,以創意手法呈現出法式甜品嘅浪漫⚠️除咗可頌球同慕絲撻,仲有多款創意手工曲奇,每款都有2至3種不同口感嘅餡料,超厚特大造型,夠晒邪惡📈吃貨指數😋好味度 9/10🔙返啅度 9/10

🥐🧶XO醬可頌球 $36

🍮焦糖合桃慕絲撻 $58

📈吃貨指數
😋好味度 9/10
🔙返啅度 9/10
2024-11-16 0 views
Arte by Padaria 登陸了海港城!今日行過海港城, 我就見到呢一間好得意嘅甜品店!本身我好鍾意食甜品嘅所以即刻買嚟試下!佢有啲超得意嘅波波球甜品!叫法式可頌夾心球, 我都未見過啲咁樣嘅甜品.仲有曲奇餅最後我挑選咗兩款慕絲撻 (每件售價 $58)🐑 焦糖合桃慕絲撻呢個口感頗豐富, 撻皮好脆同埋裏面有好多合桃, 配上多層次嘅餡料, 好濃嘅焦糖同合桃味!味道幾特別有趣🐑 士多啤梨杏仁慕絲撻慕絲撻載滿了豐盛的士多啤梨, 望落去亮晶晶好吸引人!中間仲有草莓醬, 配上鬆脆嘅杏仁餅底, 口感豐富!下次再幫襯過
Arte by Padaria 登陸了海港城!

仲有曲奇餅

最後我挑選咗兩款慕絲撻 (每件售價 $58)

🐑 焦糖合桃慕絲撻

🐑 士多啤梨杏仁慕絲撻

下次再幫襯過

2024-11-14
2024-11-12 44 views
之前見朋友食過法式可頌夾心球,可愛又IGABLE. 咁岩經過海港城,發現Harbour City都有Arte by Padaria 分店,所以買黎試試。🍓士多啤梨杏仁慕斯撻($58)超甜又大粒既士多啤梨砌成既士多啤梨山,啖啖果肉食得好滋味,撻底既杏仁慕斯唔太甜,加上士多啤梨慕斯十分清新。🫐藍莓杏仁慕斯撻($58)有超過20粒藍莓,粒粒都非常新鮮脆卜卜架,配合埋杏仁慕斯同埋朱古力撻底,唔會太甜,食完好滿足😆

🍓士多啤梨杏仁慕斯撻($58)

🫐藍莓杏仁慕斯撻($58)
士多啤梨及藍莓杏仁慕斯撻
2024-11-09
士多啤梨及藍莓杏仁慕斯撻
2024-11-11 50 views
上星期收工去咗尖沙咀聽完講座,喺Harbour City 經過見到Arte by Padaria,俾啲特色造型蛋糕吸引咗我眼球👀 見到個面具造型蛋糕整得好靚又特別!店員見我有興趣,主動介紹咗佢哋全新推出嘅幾個系列😍🧁創意慕絲撻系列 用上多種極受歡迎的水果及堅果作主調,6款口味以「浪漫」的法式甜點風格裝飾,各有其獨特美感,同時滿足視覺、味覺嘅享受😋經典香蕉太妃批 焦糖合桃慕斯撻 香橙朱古力慕斯撻 青檸慕斯達克瓦兹撻 熱情果杏仁慕斯墶藍莓杏仁慕斯撻士多啤梨杏仁慕斯撻🍪創意曲奇︰有8款口味,每款都加入2至3種帶有不同口感的餡料,加上特厚特大的造型,好「邪惡」啊!三重可可曲奇朱古力香橙片曲奇開心果抺茶白朱古力曲奇草莓夏威夷果仁曲奇草莓忌廉芝士紅絲絨曲奇抺茶紅豆麻薯曲奇Lotus焦糖合桃曲奇🥐法式可頌夾心球 香港首創「鹹甜點藝術品」法式可頌夾心球伯爵茶芒果牛角波 朱古力榛子脆脆醬牛角波卡邦尼牛角波 原味馬德蓮蛋糕配菠蘿牛角波 蝦醬馬德蓮蛋糕配肉鬆牛角波 樣樣都好吸引!好想試~最後我揀左草莓夏威夷果仁曲奇同埋榛子朱古力迷你蛋糕😋下次再試埋其他味🤩

店員見我有興趣,主動介紹咗佢哋全新推出嘅幾個系列😍

🧁創意慕絲撻系列

卡邦尼牛角波
原味馬德蓮蛋糕配菠蘿牛角波
蝦醬馬德蓮蛋糕配肉鬆牛角波

2024-11-10 55 views
最近响Harbour City 行街街,見到 Arte by Padaria 的驚喜的甜品,我揀咗可愛的法式可頌夾心球和大大塊的創意曲奇品嚐吓。😍❤️全新法式可頌夾心球: 原味馬德蓮蛋糕配菠蘿牛角波這款甜點絕對是藝術與美味的結合!可愛的波波球以原味馬德蓮蛋糕為底,搭配香甜的菠蘿牛角波,口感柔軟,香氣撲鼻。可頌的酥脆外皮與內部的濕潤蛋糕形成強烈對比,還有粒粒菠蘿粒,每一口都充滿驚喜。🧡全新創意曲奇:草莓夏威夷果仁曲奇這款曲奇的外觀誘人,搭配了草莓片與夏威夷果仁,口感層次豐富。每一口都能感受到草莓的清新與堅果的酥脆,完美融合。除了以上主打的法式可頌夾心球和創意曲奇外,下次要試埋至新推出的慕絲撻先得,6款口味、外型精緻同樣吸引。😋

❤️全新法式可頌夾心球: 原味馬德蓮蛋糕配菠蘿牛角波

🧡全新創意曲奇:草莓夏威夷果仁曲奇

2024-11-09 45 views
《 🧁 𝑨𝒓𝒕𝒆 𝒃𝒚 𝑷𝒂𝒅𝒂𝒓𝒊𝒂📍》————————————————————💫 Arte by Padaria華麗登陸尖沙咀Harbour City & K11 Art Mall!👉🏻 尖沙咀必到甜品店之選!✨ 全新推出創意慕絲撻系列👇🏻 用上多種極受歡迎的水果及堅果作主調,6款口味以「浪漫」的法式甜點風格裝飾,各有其獨特美感,令視覺、味覺獲得同步享受!————————————————————🌟 【唯一的愛】法式反烤蘋果杏仁撻---女仔無法抗拒的😍!上面既靚靚紅玫瑰🌺,係甜甜既朱古力食落口感好多層次,甜而不膩既感覺😋————————————————————🌟 經典香蕉太妃批---賣相好吸引🤩!外層厚厚絲滑嘅忌廉,內裡包住香蕉🍌配上底層微甜既撻皮,又係口感豐富😙————————————————————📌 除左以上推介,店內亦有法式可頌夾心球、各款造型或迷你蛋糕 ,以及全手工曲奇繼續於店中發售,多樣化的甜品中必定可找到一些新玩「味」!————————————————————🔴 總評:9/10---💰 性價比:4/5📸 賣相:4.5/5🏞 環境衛生:4/5👩🏻‍🍳 服務態度:4/5 —
《 🧁 𝑨𝒓𝒕𝒆 𝒃𝒚 𝑷𝒂𝒅𝒂𝒓𝒊𝒂📍》
💫 Arte by Padaria華麗登陸尖沙咀
Harbour City & K11 Art Mall!
👉🏻 尖沙咀必到甜品店之選!
✨ 全新推出創意慕絲撻系列
👇🏻 用上多種極受歡迎的水果及堅果作主調,
6款口味以「浪漫」的法式甜點風格裝飾,
各有其獨特美感,
令視覺、味覺獲得同步享受!
🌟 【唯一的愛】法式反烤蘋果杏仁撻
---
女仔無法抗拒的😍!
上面既靚靚紅玫瑰🌺,係甜甜既朱古力
食落口感好多層次,甜而不膩既感覺😋
🌟 經典香蕉太妃批
賣相好吸引🤩!
外層厚厚絲滑嘅忌廉,內裡包住香蕉🍌
配上底層微甜既撻皮,又係口感豐富😙
🔴 總評:9/10
#香港美食地圖 #香港美食推介
#香港好去處 #打卡餐廳 #打卡美食
#hkfood #hkeat #hkigfood
#hkfoodblog #hkrestaurant
#hkfoodie #foodiehk #hkfoodlover
2024-11-07 15 views
今日去尖沙咀買聖誕禮物行下下畀一個好靚嘅廚櫃入面嘅甜品吸引住 原來係Arte by Padaria登陸Harbour City & K11 Art Mall創意曲奇:備有8款口味特大的 9 厘米每款都加入2至3種帶有不同口感的餡料質感介乎於脆餅與蛋糕之間就是最高級的味覺享受!抺茶紅豆麻薯 :抹茶同紅豆本身就係天作之合抹茶味香濃不苦澀紅豆甜度適中麻薯軟糯細滑每一啖都感受到抹茶同紅豆在我的口腔裏奔跑Lotus 焦糖合桃:合桃同曲奇嘅口感一脆一軟 加上焦糖餅乾簡直是最「邪惡」之味蕾誘惑一試便立即愛上。店舖除了手工曲奇,更有首創「鹹甜點藝術品」法式可頌夾心球各款造型或迷你蛋糕 ,繼續於店中發售,多樣化的甜品中必定可找到一些新玩「味」!食品每日新鮮製造
今日去尖沙咀買聖誕禮物
行下下畀一個好靚嘅廚櫃入面嘅甜品吸引住
創意曲奇:備有8款口味
特大的 9 厘米
每款都加入2至3種帶有不同口感的餡料
質感介乎於脆餅與蛋糕之間就是最高級的味覺享受!
抺茶紅豆麻薯 :

Lotus 焦糖合桃:
合桃同曲奇嘅口感一脆一軟
加上焦糖餅乾
簡直是最「邪惡」之味蕾誘惑
一試便立即愛上。

店舖除了手工曲奇,更有首創「鹹甜點藝術品」法式可頌夾心球
食品每日新鮮製造