2023-12-12
awesome !!!!忍唔住比朝聖樓梯吸引,勁多bear bricks !!!!成條樓梯都係由bear bricks 切出嚟,打咗勁多張卡,所以唔係咁好意思,唔去幫襯吓😅上到樓上,原來仲有得玩同埋有啲大啲嘅Bear bricks😆 再睇清楚啲,原來可以買的。(不過,他並沒有標示價錢)叫咗個世一蘋果批嘅飲品,個人覺得佢有玩嘅感覺,唔太真實,唔太知道飲緊啲乜嘢😅煙三文魚蟹肉松露醬薄餅,個人覺得個餅底做得一般,但勝在食材配搭夠好,如果唔係接近聖誕節,我覺得好有萬聖節feel,個樣令我諗起spider Web, 可以encore! 另外亦點了卡邦尼意大利粉及蘋果金寶配雪糕,前者一般,比較普通;後者個人覺得可以不用叫。(對於喜歡去Apple crumble的我來說,這個一定不是首選)整體而言,喺依度Hea吓打吓卡係不錯的。
忍唔住比朝聖樓梯吸引,勁多bear bricks !!!!
整體而言,喺依度Hea吓打吓卡係不錯的。