2015-02-25 2560 views
今年大年初一,通常大家的節目都是拜年,但今天我跟女友便一反傳統去了尖沙咀拍拖睇戲今天亦有花車表演,所以人流極多整條彌敦道都是來觀看花車的市民未到睇戲的時間當然要找一處共進晚餐,我們最後去了Baby Cafe。機乎整間餐廳都沒有食客,只有零碎的遊客;還記起兩年前旺角朗豪坊開張之時,我也是坐上客所以二話不說選了以前食過的Baby三食,而我女友選了紅酒牛肉闊麵,套餐方面還可以自由配搭,是日餐湯、沙律及餐飲三選一$28三選二$38及全選$48。燒雞沙律#燒雞分量略少,而沙律汁味道彼像和風芝麻沙律醬。牛角包及餐湯#餐包是牛角包本人極喜愛,未入口牛油味芳香撲鼻入口酥皮陳次分明,配上香草蕃茄湯,我喜歡的食法一口包一口湯Baby三食#來到主菜整個外表設計簡潔,外型討好;火炙三文魚》三文魚烹調時間準確表面熟內裹還是嫩滑的三文魚,沾上在旁的青瓜醬驚喜黑松露炒滑蛋多士》老實說我看不見黑松露,炒滑蛋炒得不錯入口嫩滑,但多士不夠香脆有點失望。。。香草蕃茄意粉》意粉表面灑上了碎芝士令到味道平平無奇的意粉味道來得立體。紅酒牛肉闊麵#外表彼像中式的乾炒牛河配上法式包裝,牛肉入口嫩滑而闊麵有嘴勁但味道呢。。。有點怪食不
Baby精選三食
紅酒牛肉闊麵
但味道呢。。。有點怪食不出紅酒味而且整體味道很淡,像是沒有下鹽巴的菜色
希望廚師能夠改善芡汁淡味的問題。

2015-02-19
$150 (Dinner)
Baby精選三食
  • Baby三食
2015-02-17 1662 views
前排在報紙上,我的另一半看見了baby cafe 既情人節套餐非常好 由於要落訂金既關係,我就前往該食店落訂金啦 當日食情人節套餐有花送,有朱古力送,仲有即影即有相片一張添 到了當日,我同女朋友下午看完電影就出發去尖沙咀分店 到了目的地,店員就安排了我地坐二人枱,環境巧浪漫啊 裝飾佈置係絕靚既 我地就叫左個情人節二人套餐了 1。吉列籃蟹肉脆薯餅:薯餅炸得好脆,薯餅內埋巧多蟹肉,啖啖蟹肉熱烘烘的 一個字。。正 2。小龍蝦濃湯:果然無改錯名 有隻小龍蝦,湯真係好濃,好入味,但可惜湯係唔熱既。 3。煙三文魚伴水牛芝士:三文魚巧新鮮 配水牛芝士簡直一流 好重芝士味 唔錯唔錯4。波士頓龍蝦海鮮雜薈:主菜4選2之1,我女朋友點了這個主菜 龍蝦好新鮮好入味,龍蝦肉好淋 件豬扒煎得啱啱好,無煎燶,又唔韌,超淋5。焗阿拉斯加長腳蟹配牛柳:主菜4選2之2,我點了這個主菜長腳蟹超少肉件牛扒,我要了7成熟,食落都ok,口感好好,肉汁鮮甜7成熟都唔太韌6。白朱古力草莓慕絲:由於本人仲有少許咳既關係,所以無食甜品,女朋友食完話好甜唔知係咪望住我食既關係,所以特別甜。7。tropic
由於要落訂金既關係,我就前往該食店落訂金啦
當日食情人節套餐有花送,有朱古力送,仲有即影即有相片一張添
到了當日,我同女朋友下午看完電影就出發去尖沙咀分店
到了目的地,店員就安排了我地坐二人枱,環境巧浪漫啊
裝飾佈置係絕靚既
我地就叫左個情人節二人套餐了
吉列籃蟹肉脆薯餅
一個字。。正
2。小龍蝦濃湯:果然無改錯名
有隻小龍蝦,湯真係好濃,好入味,但可惜湯係唔熱既。
3。煙三文魚伴水牛芝士:三文魚巧新鮮
配水牛芝士簡直一流
好重芝士味
唔錯唔錯
波士頓龍蝦海鮮雜薈
龍蝦好新鮮好入味,龍蝦肉好淋
件豬扒煎得啱啱好,無煎燶,又唔韌,超淋
焗阿拉斯加長腳蟹配牛柳
5。焗阿拉斯加長腳蟹配牛柳:主菜4選2之2,我點了這個主菜
長腳蟹超少肉
件牛扒,我要了7成熟,食落都ok,口感好好,肉汁鮮甜
7成熟都唔太韌
女朋友食完話好甜
唔知係咪望住我食既關係,所以特別甜。
tropical valentine
7。tropical Valentine:有蘋果,籃莓,青檸等等。。出奇地好飲,直得一試。
Other Info. : 食場地氣氛係絕對ok,食物就麻麻地,算做一般。
2015-02-14
Waiting Time
1 Minutes (Dine In)
$330 (Dinner)
Valentine's Day
Dining Offer
Voucher
吉列籃蟹肉脆薯餅
tropical valentine
2015-02-16 1393 views
男朋友上個月已經預告話會俾個驚喜我,帶我過我地第一個難忘既情人節 !儍豬仔知我為食,一味諗埋d高級酒店既buffet……吓 咁都叫難忘?!無怪一餐豆腐火腩飯=男人的浪漫了 !我話揾間簡簡單單既西餐廳食個燭光晚餐,已經浪漫滿分喇 !有日睇免費報,無意中見到Baby Cafe廣告個valentine set 我就係想要呢個嘞!豬仔, 就交由你去辦 理 ……是晚我地準時到達,門口巧多人排隊啊!男朋友拿住訂單去排隊,轉個頭就有侍應生帶領我地入座 ,邊行邊望,滿廳都是雙雙對對既情侶,而柔和燈光龍罩下既餐廳,顯得特別有格調!全場黑白襯,再配上Baby個柯德莉夏萍經典造型照,一個字: 潮!明星主理既餐廳,果然眼光品味夠超然 !略帶失望既係枱細,座位狹窄,唔夠舒適 囉!Sweetest Valentine's set1.前菜~吉列藍蟹肉脆薯餅 : 心型賣相,炸得香脆熱辣辣,蟹肉溝薯蓉後,鮮甜可口,仲有塊薄脆蘋果片插係面,唔錯唔錯!2.餐湯~小龍蝦濃湯 : 極其普通既餐湯,仲要偏鹹 , 罐頭味濃!反而個餐包,鬆脆美味!3.二度~煙三文魚伴水牛芝士 : 煙三文魚新鮮肥美,唔過鹹,
!儍豬仔知我為食,一味諗埋d高級酒店既buffet……吓
咁都叫難忘?!無怪一餐豆腐火腩飯=男人的浪漫了
!我話揾間簡簡單單既西餐廳食個燭光晚餐,已經浪漫滿分喇
我就係想要呢個嘞!豬仔, 就交由你去辦 理
……

略帶失望既係枱細,座位狹窄,唔夠舒適
囉!

Sweetest Valentine's set
1.前菜~吉列藍蟹肉脆薯餅
吉列藍蟹肉脆薯餅
2.餐湯~小龍蝦濃湯
: 極其普通既餐湯,仲要偏鹹
, 罐頭味濃!反而個餐包,鬆脆美味!
3.二度~煙三文魚伴水牛芝士
: 煙三文魚新鮮肥美,唔過鹹,水牛芝士味道淡口d, 沙律菜鮮甜爽脆,仲有好多心心脆脆。
4.主菜~波士頓龍蝦海鮮雜薈
: 有靚靚賣相
, 龍蝦肉彈牙新鮮,驚喜之作係塊黑豚肉超厚身又大塊
,肉質嫩滑juicy
!之前聽朋友話呢度d野食好細碟,唔夠飽……但呢碟主菜完全無得輸
!男朋友揀左阿拉斯加長腳蟹配牛柳,牛柳7成熟,兩件厚厚的,男朋友話肉質都唔錯但對比黑豚肉,味道真的被比下去!
阿拉斯加長腳蟹配牛柳
5.甜品~白朱古力草莓慕絲
: Super sweet既一個甜品,好靚好有戀愛feel
啊!
侍應生係我地品嚐甜品之前,送上一枝玫瑰花,再幫我地來張即影即有相片,夠哂甜蜜温鏧啊
!仲順應我地既要求,幫我地用手機影多几次,唔啱心水重影都得,服務態度超級良好, 俾個
妳!
草莓慕絲滑溜溜,味這剛好唔過甜,白朱古力甜而不膩!
6.飲品~Tropical Valentine
: 有士多啤梨、青檸既梳打,勁冰涼潤喉!是晚客人實在太多,侍應生亦差點忘記了我地呢杯特飲呢!
Tropical Valentine
全場爆滿,環境寧靜得眼中只有對方,時而卿卿我我,時而談天說地,細語說笑,簡直自得其樂!臨走果陣,侍應生仲攞住一小盒仔朱古力俾我地,甜到漏啊

是晚巧浪漫,巧幸福,能遇上你,我多幸運

謝謝豬仔

Other Info. : 雖然野食唔算好好食,但賣相、環境搭夠!
2015-02-14
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Dinner
Valentine's Day
吉列藍蟹肉脆薯餅
阿拉斯加長腳蟹配牛柳
Tropical Valentine
  • 吉列藍蟹肉脆薯餅,
2014-12-26 2646 views
在從來未寫過食評 但昨晚平安夜的一餐,實是令人失望!平安夜晚 偕同女友行經isquare 見到babycafe環境好像不錯 而且價錢尚可 便取票等位 約30分鍾便有位 ,其實以平安夜來計,人流不算多,服務員提醒每個人用餐時間最多90分鍾,而且必需多於200元。由於眼見他們所推出的Christmas dinner set份量不多 所以打算散叫食物。怎料,他們不能讓人散叫 只可以點dinner set 或者小食前菜,這不是要人必需點dinner set嗎?算 由於太肚餓,不宜繼續爭辯,點了dinner set前菜是大蝦薯蓉 味道很一般前菜份量極少 很快吃完。等了很久,湯終於來,份量少,味道很淡很淡,而且是凍的到鵝肝多士,多士很硬,像放了很久--芝士蠔 味道讓可以 吃不出蠔味 只有濃濃的芝士味七成的牛扒像十成熟,薯條凍又硬的。這個maroon 甜品,很甜是預料中事,中間只是夾普通cream,雪人也是一舊很硬的朱古力,只可遠觀而不可食用,失望。這間babycafe下次不會再來,菜式沒有誠意,服務員態度也不友善,讓人失望!
在從來未寫過食評 但昨晚平安夜的一餐,實是令人失望!
前菜是大蝦薯蓉 味道很一般

到鵝肝多士,多士很硬,像放了很久--
芝士蠔 味道讓可以 吃不出蠔味 只有濃濃的芝士味
七成的牛扒像十成熟,薯條凍又硬的。

2014-12-24
Waiting Time
30 Minutes (Dine In)
$350 (Dinner)
Xmas's Eve
2014-12-01 3372 views
早於很久很久前,已聽聞Baby Café 食物不錯。但個人對Angelababy無感, 對Baby café 亦是無感。之不過,朋友圈裡有人想試,就一於GOGOGO!位於ISQUARE 3/F ,相當搶眼的門面,純黑的格調,餐廳走高貴冷艷風。我開頭還以為,以Angelababy的形象,這麼甜的女生,會用粉嫩的顏色做招來。但餐廳主要是黑色,的確令我感到驚訝。而整個環境是蠻高貴的,雖然是用黑色做主調,但餐廳內並沒有太暗,因為用了冷冷的藍紫色燈。我們一行 7 人,被安排坐到圓圓的”籠“裡,坐得舒服,可是桌子就有點小。我們每人都點了set lunch, 價錢我忘了,大概都是一百多一點。總是喜歡吃濃味的我,點了龍脷柳意大利燴飯。來飯之前有一碟前菜,是一個忌廉餡餅 加一點點的小沙律。味道很好,內裡的肉餡忌廉味很濃, 皮很酥,是一道用心的前菜,並沒有馬虎。吃完後不久就上主菜了。龍脷柳煎得金黃色的,心想應該會很脆口吧。不過吃下去,卻是很水的。是的,是很水。是雪藏魚柳,肉質還好,只是吃一口就好像有水從魚肉裡走出來。這一點要大扣分!!!!味道倒是調得不錯,可是也挽救不了魚柳。另外,說到燴飯就平平無奇。可能
早於很久很久前,已聽聞Baby Café 食物不錯。
之不過,朋友圈裡有人想試,就一於GOGOGO!
但餐廳主要是黑色,的確令我感到驚訝。
總是喜歡吃濃味的我,點了龍脷柳意大利燴飯。
來飯之前有一碟前菜,是一個忌廉餡餅 加一點點的小沙律。
吃完後不久就上主菜了。
龍脷柳煎得金黃色的,心想應該會很脆口吧。
不過吃下去,卻是很水的。是的,是很水。
是雪藏魚柳,肉質還好,只是吃一口就好像有水從魚肉裡走出來。
另外,說到燴飯就平平無奇。
可能我比較愛吃濃味的食物,吃到淡淡的意大利燴飯就覺得有點淡。
飯質亦比較軟稔,水又有點多,但並不難吃的。算OK~
飲料外觀很好看,都是一般汽水加雜果。
朋友們點的其他飲料。
朋友點的All day breakfast,感覺很好吃。

2014-06-15
$130 (Lunch)
2014-10-11 5033 views
好友在I square 看完戲後閒逛~見到baby cafe 門口的甜品餐牌幾吸引~便入去試試(另一個原因...是看到𥚃面有好可愛的梳化~兩個女仔傾偈啱哂~hahaha)我和好友都是綠茶控~見到甜品那頁有<綠茶心太軟 > 實在太開心了!結果兩個人都點了這個^^一般的朱古力心太軟吃得多~還是頭第一次吃綠茶味心太軟~味道真的非常驚喜~估唔到可以咁好味~流出來暖粒粒的綠茶流心配埋vanilla雪糕再加粒粒紅豆蓉~冰火交融好正!而且還有好靚嘅賣相~成碟藝術品咁~baby cafe 竟然有如此高水準的甜品~真係好驚喜~下次要再試下其他其他先

好友在I square 看完戲後閒逛~
見到baby cafe 門口的甜品餐牌幾吸引~
我和好友都是綠茶控~
見到甜品那頁有<綠茶心太軟 > 實在太開心了!
結果兩個人都點了這個^^
綠茶心太軟

一般的朱古力心太軟吃得多~
還是頭第一次吃綠茶味心太軟~
味道真的非常驚喜~估唔到可以咁好味~
綠茶心太軟

而且還有好靚嘅賣相~成碟藝術品咁~
baby cafe 竟然有如此高水準的甜品
真係好驚喜~下次要再試下其他其他先
Type of Meal
Other
2014-10-05 4477 views
一大班人出黎REU,CAFE都係唔錯既選擇,今次就出去TST既BABY CAFE。叫左好多野食,同以前唔同,多左好多野揀。法式燒春雞蟹肉飯個名超好聽,個賣相其實都幾好,但係D雞D肉就唔滑,又冇咩汁,好DRY,個飯就還OK。凱撒沙律都可以,食上黎都有新鮮感覺。另外牛角包同湯我就好LIKE,個包好鬆軟,個湯好好飲,酸酸甜甜的。仲有黑松露沙律醬薯條都好食,關鍵係個醬點薯條好特別!平時都係茄汁,今次有不同的感覺XD
叫左好多野食,同以前唔同,多左好多野揀。
凱撒沙律都可以,食上黎都有新鮮感覺。
是本人生日飯,諗唔到食咩,又想坐得舒舒服服傾計,加上有一位小朋友,所以個位有咁大得咁大就最好喇之後見到尖咀既BABY CAFE既雀籠咁過癮就即刻BOOK LA, 3個大人+一位BB仔,跟住侍應話5個人以上或者消費$600以上先可以BOOK, 最後都係BOOK左, 埋單好似$8XX其實係第二次食,對上個次已經係2年前既事, 上次食已經覺得係一個伏.......點知隔左咁耐,都係咁衰, 不過諗住食環境會覺得好過D.....講下個海鮮拼盤, 賣相係幾OK, 麻麻地新鮮, D蜆會唔會細隻左少少呢,,,,,蟹冇乜肉, D螺都OK,算大隻,龍蝦得半隻...鮑魚2隻, 真係唔知點分,,雞扒配意大利飯? 忘記左個名意大利飯幾好食,有層芝士係面雞扒好一般,冇乜味,真係要點個醬呢塊扒,叫7成熟,出到黎全熟咁制= =乾到離譜,好'UN'

講下個海鮮拼盤, 賣相係幾OK, 麻麻地新鮮,
D蜆會唔會細隻左少少呢,,,,,
蟹冇乜肉, D螺都OK,算大隻,龍蝦得半隻...
鮑魚2隻, 真係唔知點分,,
海鮮拼盤
雞扒配意大利飯? 忘記左個名
意大利飯幾好食,有層芝士係面
雞扒好一般,冇乜味,真係要點個醬
雞扒配意大利飯? (唔記得)
呢塊扒,叫7成熟,出到黎全熟咁制= =
乾到離譜,好'UN'
2014-08-20
$300 (Dinner)
Birthday
2014-09-25 3404 views
其實都唔係第一次去BABY CAFE食野嫁啦!但係平時都比較小食呢到既甜品。所以今次經過尖沙咀特然心血來潮想試一下。我同我朋友就叫左兩個甜品黎試一試啦。不過首先要讚下既係呢一到一如以往既服務態度。侍應好有心機咁推介唔同既甜品比我地。講解一下唔同甜品既賣點同待色。我地叫左一個拿破崙蛋糕,餅皮非常鬆化、脆口,一點也不油膩。口感極為豐富。牛油的香味也足夠。值得一試。另一個是香草雲呢拿雪糕蘋果批。雪糕口感軟滑,香草味比平常吃到的濃厚;而蘋果批的蘋果夠爽脆,外皮則酥脆。只是蘋果味不太特出。
拿破崙蛋糕
香草雲呢拿雪糕蘋果批
2014-09-16
2014-09-25 2942 views
2014-09-16
2014-08-31 3895 views
冇嚟BabyCafe一排,原來已經唔再係得十幾個set,而係有主餐牌,加一個SpecialSet。是曰SpecialSet先嚟忌廉湯配牛角包。忌廉湯不算濃,内有少量蜆肉海鮮同薯仔,港式西餐貨色。牛角包夠熱,外皮脆但裏面唔軟,似係現成貨色加熱。 頭盤兩味,田螺焗薯蓉夠味,意大利雲吞個汁有菇香,但雲吞皮硬似未煮透。 主菜鱸魚煎得香口,但拌碟嘅豆略生。 甜品木糠布甸,只有甜嘅感覺,其他口感欠奉,不過以套餐甜品嚟講算係咁。餐飲係淡淡嘅花茶,呢樣都算係baby 特色。另外叫咗個燒春雞配蟹肉飯,雞皮脆,肉有味,飯汁香但唔覺有蟹肉。 整體水準合格但唔突出,主餐牌菜式較固定但欠特色,得番一個套餐選擇亦似乎較少。冇咗Angela三食同Baby三食嘅BabyCafe,剩底嘅特色就係Baby靚相,但係隔幾耐會換批新相呢…
主菜鱸魚煎得香口,但拌碟嘅豆略生。
餐飲係淡淡嘅花茶,呢樣都算係baby 特色。
2014-08-24 4156 views
I have no idea who angel baby is and I didn't even know this was a celebrity cafe until my friend told me. Anyway, I came here for a quick sweet bite before heading home from I square. I must say I wasn't expecting much considering the tacky décor and strange ambience. When I think cafe I think of something a little more rustic and comfortable in a homey soft of way.I ordered a mint chocolate smoothie and it was unexpectedly good! The chocolate was bitter and they used fresh mint rather than syr

I ordered a mint chocolate smoothie and it was unexpectedly good! The chocolate was bitter and they used fresh mint rather than syrup which was a very nice touch! To accompany I ordered the tiramisu which was just as delightful! The presentation was so sweet that I had to snap a fee shots! I almost didn't want to eat it because it was just too pretty (almost) and thankfully it was as good as it looked!
2014-07-26
2014-08-23 3044 views
一間以藝人作招牌的餐廳,裝修帶點黑又時尚,今晚點了幾度菜、凱撒沙律,西班牙火腿作為前菜。凱撒沙律買相還可以但羅馬菜唔夠新鮮,所以味道只是一般!西班牙火腿鮮嫩香口,配以蜜瓜味道非常融和。主菜點了、法式燒春雞蟹肉飯、可惜雞肉太熟又乾唔好食。西班牙黑豚肉鞍架,肉質鮮嫩多汁意想不到地好食!鮮青檸椰汁雞肉意大利飯,青檸香味撲鼻。味道非常平均,可惜飯煮得太軟!整體食物質數一般、幸好收費合理、服務及環境可以接受!

一間以藝人作招牌的餐廳,裝修帶點黑又時尚,

主菜點了、法式燒春雞蟹肉飯、可惜雞肉太熟又乾唔好食。
西班牙黑豚肉鞍架,肉質鮮嫩多汁意想不到地好食!

整體食物質數一般、幸好收費合理、服務及環境可以接受!
2014-08-16
$220 (Dinner)
  • 西班牙黑豚肉鞍架
  • 西班牙火腿
2014-08-12 3274 views
作為一個食家當然要試曬咁多款好美味的食物,Baby Cafe在全港有三間分店,我三間都試過曬喇。尖沙咀既Baby Cafe在目前係我試過都ok,環境黑暗都有啲神秘感。今次我點咗杯Cream朱古力咖啡,黑松露沙律醬薯條&牛油焗雞翼,三樣食品較為欣賞杯特飲,因為係好重朱古力味唔會太重咖啡既苦澀味。
2014-07-24
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$100 (Tea)
  • 拔絲雞翼
  • 黑松露炒蛋
  • 黑松露野菌忌廉湯
2014-07-27 3934 views
開左咁耐真係第一次食自己同fd都唔係baby嘅fans純粹去開tst睇戲就去試下我同男友六點半就到唔洗排就入得去坐不過就見好多位已被訂坐如果真係想食又早到唔到似乎訂定位穩陣d入到去黑mung mung爛有情調咁(可能我地唔識欣賞啦+_+)最差嘅係都未坐低帶位個經理就拋下一句:個半鐘後要交抬我同男友即刻望住佢心唸: 坐都未坐就咁大排限晒時, 好趕客je!個經理見況都即刻補飛: 如果無咩人等位, 坐幾耐都得嘅~男友已經好唔gur, 打開餐牌見到局住揀dinner set, snack選擇又少又唔吸引, 真心想走人但另兩個fd咁岩到就算每份set dinner都有小食, 湯/沙律, 主菜同飲品小食唔知咩名堂, 不過比預期好味湯中規中矩啦主菜嘅variation好大我fd嘅白汁芝士意大利飯好味嘅, 但太膩女仔實食唔晒佢男友碟扒唔錯, 幾好味! 但男仔一定唔夠食我碟豬扒好唔掂, 唔入味又無咩汁勁乾, 份量細到連女仔都會覺得唔夠飽我男友個牛肉意大利飯都幾好食, 但份量都係偏細...飲品方面有得揀是日特飲我地揀左荔枝茶凍嘅好飲過熱嘅佢初頭俾錯左杯特飲唔知咩名堂入面浸住蘋果, 荔枝, 提子等水果好好飲
開左咁耐真係第一次食
不過就見好多位已被訂坐
如果真係想食又早到唔到似乎訂定位穩陣d
最差嘅係都未坐低帶位個經理就拋下一句:個半鐘後要交抬
我同男友即刻望住佢
心唸: 坐都未坐就咁大排限晒時, 好趕客je!
個經理見況都即刻補飛: 如果無咩人等位, 坐幾耐都得嘅~
但另兩個fd咁岩到就算

每份set dinner都有小食, 湯/沙律, 主菜同飲品
小食唔知咩名堂, 不過比預期好味
湯中規中矩啦
主菜嘅variation好大
我fd嘅白汁芝士意大利飯好味嘅, 但太膩女仔實食唔晒
佢男友碟扒唔錯, 幾好味! 但男仔一定唔夠食
我碟豬扒好唔
掂, 唔入味又無咩汁勁乾, 份量細到連女仔都會覺得唔夠飽
我男友個牛肉意大利飯都幾好食, 但份量都係偏細...
飲品方面有得揀是日特飲
我地揀左荔枝茶
凍嘅好飲過熱嘅
佢初頭俾錯左杯特飲
唔知咩名堂
入面浸住蘋果, 荔枝, 提子等水果
好好飲可惜係送錯
要退番俾佢
趕住睇戲八點就走
出面好多人排隊
如果想食就早少少去攞位喇
2014-07-04
$140 (Dinner)