2023-03-25
🍽️ 黑白豬咖喱屋 📍元朗錦田紅磚屋22號舖-💫 咖喱羊($65,配豬仔包加$5 )咖喱羊肉味香濃,食落完全唔騷👍🏻👍🏻豬仔包脆卜卜,點落咖喱醬度簡直係絕配🥹🫶🏻💫 咖喱牛($60,老闆話牛得返好少,送兩舊雞俾我哋)咖喱牛同埋咖喱雞都非常入味,淋得黎食到肉絲嘅質感,配菜薯仔同埋紅蘿蔔都好好味👍🏻👍🏻--🌟老闆好Nice,其實咖喱牛唔少,不過都特登比多兩舊雞,睇嚟平時真係好足料👍🏻👍🏻🌟錦田紅磚廠淨係星期六日先開🌟特別要讚辣椒醬!同個咖喱非常夾🤌🏻🤌🏻🌟由於紅磚廠裏面嘅餐廳類似food court形式,所以要自己搵位,等員工清潔碗碟,不過唔會有人抹枱🌟紅磚廠入邊冇冷氣,食食吓會越嚟越焗推薦指數:5/5抵食指數:5/5#foodloverin852 #852 #foodie #hongkong #YuenLong #元朗 #KamTin #錦田 #黑白豬咖喱屋 #爆分之選
📍元朗錦田紅磚屋22號舖
💫 咖喱羊($65,配豬仔包加$5 )
💫 咖喱牛($60,老闆話牛得返好少,送兩舊雞俾我哋)
🌟錦田紅磚廠淨係星期六日先開
🌟特別要讚辣椒醬!同個咖喱非常夾🤌🏻🤌🏻
🌟紅磚廠入邊冇冷氣,食食吓會越嚟越焗
推薦指數:5/5
抵食指數:5/5