2023-01-24 1632 views
🌃 食肆為西式餐廳, 位於荔枝角新光工業大廈地下, 鄰近於荔枝角港鐵站C出口, 餐廳設計以簡約木系為主, 營造舒適寫意嘅感覺,餐廳食物而西式為主。.🤠 小編當天進食是下午茶時段,部份設有下午茶優惠, 價錢非常親民,最平二十幾蚊就有交易, 而午餐亦有八折優惠。-.🥐 煙三文魚滑蛋大牛角酥拼凱撒沙律💲 43👉 牛角酥幾香脆, 加上一片嘅煙三文魚, 同埋creamy嘅滑蛋 , 將佢夾埋一齊食幾滿足, 另外仲配有迷你凱撒沙律。.🍖 香脆雞翼拼西多、鮮雜果沙律💲 42👉 雞翼炸得幾香口, 配上半份西多, 仲有好開胃嘅鮮雜果沙律, 好豐富嘅下午茶。.🍟 Baron拼盤💲 48👉 係一個炸物拼盤, 有香脆雞翼、咖哩角、 泰式魚餅同埋炸薯條, 全部都係好香口嘅炸物, 鍾意食炸物嘅粉絲,不要錯過。.🐷 吉列豬扒拼沙律💲 37👉 吉列豬扒好大塊, 差不多有手掌嘅size, 炸得表面好脆口, 內裏仍然保留肉汁嘅感覺, 再配上開胃嘅雜果沙律。.👉 最後小編叫了一杯凍薄荷朱古力、 凍牛油果乳酪特飲、紅豆冰 同埋南瓜忌廉湯, 凍薄荷朱古力幾出色, 薄荷味幾突出;身為牛油果控嘅小編一定會叫凍牛油果乳酪特飲,鹹鹹嘅乳

🥐 煙三文魚滑蛋大牛角酥拼凱撒沙律
💲 43

🍖 香脆雞翼拼西多、鮮雜果沙律
💲 42

🍟 Baron拼盤
💲 48

🐷 吉列豬扒拼沙律
💲 37

👉 最後小編叫了一杯凍薄荷朱古力、 凍牛油果乳酪特飲、紅豆冰 同埋南瓜忌廉湯, 凍薄荷朱古力幾出色, 薄荷味幾突出;身為牛油果控嘅小編一定會叫凍牛油果乳酪特飲,鹹鹹嘅乳酪加上creamy嘅牛油果, 感覺不錯; 紅豆冰嘅比例恰到好處,而南瓜忌廉湯, 飲落幾creamy,飲到淡淡嘅南瓜香味,小編幾鍾意飲,為呢一餐美食作一個完美嘅作結。

📍 Baron cafe & restaurant
荔枝角通州西街1059-1061號新光工業大廈地下A室
*此價格只供參考及以當時為準,實際價格或會與本文章有所差異。
2022-11-28 85 views
久違了的暗黑料理,今日居然得嚐,即有所獲。叫外賣的好處,就是無需任何儀式感,但食物一樣好食。無奈這件T骨牛扒是無需提及任何儀不儀式感的:因為無筋位都勁靭,明顯的雪藏貨,咬到牙都軟,膠刀膠叉一一切斷!結果要用手扯!況且配上的洋蔥汁亦是極其的徒具虛形:蒜蓉汁無蒜蓉味,就只是一坨橙色杰撻撻的鹹汁,是否蒜蓉汁or燒汁or洋蔥汁又有啥分別!說到底,是公司有人的長期飯堂,勁度推介之下,才勉強叫下。後來驚覺此人長腩長有,一直玩命,十萬伏特……暗到無可再暗,唔知想點囉。
久違了的暗黑料理,今日居然得嚐,即有所獲。

燒美國12安士T骨牛扒配蒜蓉汁+薯菜

暗到無可再暗,唔知想點囉。
燒美國12安士T骨牛扒配蒜蓉汁+薯菜
2022-11-04 72 views
早幾日約咗個friend有啲嘢傾佢喺荔枝角返工樓下有間工廈餐廳就係 < Baron cafe & restaurant >佢話成日都去食飯因為有好多選擇..餐廳好大座位闊落日日嘅set lunch都有唔同選擇60幾至70蚊蒜香鮮茄烤香辣非洲雞扒 ($66) : 有得配飯、意粉、薯菜、螺絲粉、薯條,比一般更多配搭選擇;雞扒兩大塊,幾嫩,抵食Tea set 意大利軟包 ($34) : 揀咗配蘑菇芝士,清爽refresh,另外仲有6個配搭,非常flexible;總共有差唔多30款 tea set,好少見有咁多選擇..
早幾日約咗個friend有啲嘢傾

餐廳好大座位闊落
日日嘅set lunch都有唔同選擇
60幾至70蚊

2022-10-24 1271 views
都說工廠區有很多便宜大碗又好味的餐廳, 我今日證實了。朋友要上顧趣班(笑~),在長沙灣, 約我去附近下午茶。我說好吧, 但我印象中長沙灣多工廠大廈, 食肆都是茶餐廳呀,食堂呀之類的。但今日朋友帶我去的是一間很地道西式的港式西餐廳。地方寬敞乾淨。剛到下午茶時間,這裡的下午茶餐牌整整有四頁, 選擇超多。我選擇困難症又犯了。所以點單任務又交予朋友。最後朋友點了一份特餐:日本櫻花蝦粟米蕃茄濃湯通粉配柚子汁烤雞田園沙律,一份香脆拼盤(雞翼,腸仔,薯條及鮮雜果沙律)及一份惹味麻醬雞絲脆豬配薯條,飲品就是簡單解膩的凍檸茶。蕃茄濃湯通粉基本是冇得輸的item, 但這家在濃湯通粉面舖上滿滿一層櫻花蝦, 顏色擺盤提升一大截不只, 櫻花蝦的香味及質感令通粉更好味。柚子烤雞田園沙律是很健康之選,而且他們份量一點不欺場,我今日的蔬菜份量攢夠了喇。香脆拼盤就是一堆炸物,好吃是好吃,但煎炸物易上火, 配了鮮果沙律就不一樣了。沙律是真的用新鮮水果做的,但沙律醬又是兒時吃雜果沙律的味道,很特別。最後的麻醬雞絲脆豬配薯條也很好吃, 脆豬新鮮,外脆內軟, 麻醬雞絲帶甜口微辣,真的惹味。這裡比我想像中好吃多了, 而且選擇多,

這裡比我想像中好吃多了, 而且選擇多,週末在附近有事的話可以來試。
2022-09-24
Tea
今日happy friday,緊係要出去食個靚lunch 上openrice搵下 見幾近我公司附近 新開左咁耐又未食過 的起心肝試一試佢 一入到去 服務員勁有禮貌問我幾多位 你地知啦 通常lunch忙到嘔 唔西面都已經好好 坐低基本野 望下其他人食咩 見大部分人都食排 走唔甩 食個靚牛排先 黎到牛排大大舊 再配返個意粉都係大大份 岩哂我依d大胃王食 牛排超入味 牛味勁出 意粉煮小30秒就prefect啦!!!最後整返杯凍奶茶 happy friday既lunch超滿足超有驚喜!!
2022-10-07 78 views
喺荔枝角想食下午茶,經過Baron cafe & restaurant見款式幾多,價錢又幾親民! 至尊公司三文治 CLUB SANDWICHES SET三文治好高身! 有西生菜,青瓜, 番茄, 雞肉, 炒蛋, 火腿, 煙肉同沙律醬,非常豐富又健康🥰 夠輕盈唔油膩😊 煙三文魚蟹籽飛碟  飛碟好特別,入面爆餡充滿煙三文魚同蟹籽,麵包脆口! 香脆拼盤CRISPY PLATTER炸雞翼 , 蜜糖腸, 脆薯條, 加鮮雜果沙律沙律有菠蘿好香甜juicy, 薯仔夠淋腸仔脆皮搽了蜜糖甜甜哋好好食🥰薯條長身脆卜卜👍🏻 海鹽焦糖咖啡咖啡好夠奶味,唔太甜抹茶咖啡凍 咖啡好香滑, 抹茶不是太濃味, 有啲似奶綠😊

至尊公司三文治 CLUB SANDWICHES SET

煙三文魚蟹籽飛碟
飛碟好特別,入面爆餡充滿煙三文魚同蟹籽,麵包脆口!

CRISPY PLATTER
炸雞翼 , 蜜糖腸, 脆薯條, 加鮮雜果沙律
沙律有菠蘿好香甜juicy, 薯仔夠淋
腸仔脆皮搽了蜜糖甜甜哋好好食🥰
薯條長身脆卜卜👍🏻

海鹽焦糖咖啡
咖啡好夠奶味,唔太甜
抹茶咖啡凍
咖啡好香滑, 抹茶不是太濃味, 有啲似奶綠😊

2022-09-30 71 views
帶姨甥去荔枝角上堂,搵左間價錢貼地既餐廳!餐廳乾淨企理,環境寬敞舒服。每日都有唔同款式可以揀,每款都配有一杯熱飲。 ⦁燒美式黑椒牛仔柳配黑椒汁 $68牛仔柳好淋,小朋友食都唔怕!因為本身用左黑椒去醃牛柳,所以睇落黑炆炆咁,再另加黑椒汁,味道更加濃烈惹味。配埋好大份又脆卜卜既薯條,好飽!⦁鮮香草檸檬牛油烤芝士雞扒 $66雞扒好大塊,有芝士之餘,仲有好creamy既白汁!醬汁掛滿意粉,一流😋!⦁法式烤軟包餐 $57軟包入面夾左芝士燒牛肉,蕃茄生菜,一齊食好惹味!仲有份迷你凱撒沙律。果沙律一d都唔迷你,碗仔細細,份量滿滿。

⦁燒美式黑椒牛仔柳配黑椒汁 $68

⦁鮮香草檸檬牛油烤芝士雞扒 $66

⦁法式烤軟包餐 $57

2022-09-29
$70 (Lunch)
上個星期六因為要去長沙灣拎啲嘢,約咗人響荔枝角等,響香工附近,朋友話仲未食lunch, 不如響附近搵啲嘢食先,所以就響附近睇吓,咁啱經過呢度個門口,見入面都好大所以就走咗入去!服務員效率好高,坐低就即刻俾餐牌介紹,呢度除咗早餐,午餐仲有常餐,特餐同下午茶餐,嗱,我講嘅唔係一般茶記嗰啲,呢度啲set 選擇同種類都好多,下午茶餐就由T1 去到T29 , 午餐每日有七款可以揀,真係睇到目不暇給😜 研究咗好耐,最後我哋叫咗一個特餐,同埋兩個下午茶餐,雖然兩個人叫三個餐好似有啲大食,但係樣樣都想食嘅感覺你明㗎啦😜☘️Baron 特餐 (Hk$60+3) - 日本樱花蝦粟米蘑菇番茄濃湯通心粉 - 柚子汁烤雞配田園沙律 - 凍檸茶 (原以為套餐跟嘅通粉份量唔會太多,點知上枱時竟然係好大碗,而且滿滿的料,櫻花蝦舖到成碗都係,蕃茄味真係好濃,絕對係一大驚喜。今烤雞沙律都好唔錯,菜好新鮮爽脆👍) ☘️ 下午茶餐 T23 ( Hk$43+3) - 惹味麻醬雞絲脆豬 - 炸薯條 - 凍檸茶 (好鍾意個麻醬雞絲,唔好誤會,其實佢只係將個好香脆嘅

☘️Baron 特餐 (Hk$60+3)
- 日本樱花蝦粟米蘑菇番茄濃湯通心粉
- 柚子汁烤雞配田園沙律
- 凍檸茶

☘️ 下午茶餐 T23 ( Hk$43+3)
- 惹味麻醬雞絲脆豬
- 炸薯條
- 凍檸茶
(好鍾意個麻醬雞絲,唔好誤會,其實佢只係將個好香脆嘅煎雞扒切條,再加麻醬再配上脆嘅豬仔包,唔係手撕雞嗰種雞絲。個包份量十足,雞扒煎得外香脆內juicy 👍,同朋友share 食半個有嘅唔夠😋)

☘️ 下午茶餐 T25 (Hk$43)
- 香脆拼盤 (炸雞翼,腸仔,薯條,鮮果沙律)
- 餐飲一杯
( 呢個拼盤份量好多,不過怕熱氣嘅就要諗諗,因為都幾高脂㗎,但呢啲就係好味嘅代價🧐 佢個鮮果沙律份量都好多,而且真係新鮮生果👍

呢度嘅食物冇太多花巧嘅裝飾,純粹以食物取勝。
而且冇加一,兩個人食咗咁多嘢,埋單平均每人八十蚊都唔駛,真係好鬼抵😜 下次嚟開茘枝角一定再嚟幫襯 😜

Baron    特餐
櫻花蝦粟米磨菇番茄濃湯通心粉
惹味麻醬雞絲脆豬
鮮果沙律
2022-09-24
$77 (Tea)
Baron    特餐
櫻花蝦粟米磨菇番茄濃湯通心粉
惹味麻醬雞絲脆豬
鮮果沙律
2022-09-19 69 views
最近喺荔枝角香港工業中心附近發現到一間新開嘅餐廳😁真係開心大發現呀!由於我間中都會去香工買衫,有時買完想搵個地方坐吓食吓嘢。但附近嘅餐廳大多數都係外賣店,估計係為咗方便附近商廈或工廈嘅上班族買上寫字樓食卦?難得見到間乾淨企理,而且環境闊落嘅餐廳新開,咪入去幫襯吓,睇睇有冇驚喜先😄甫坐低,服務員貼心地送上清水和餐牌,睇到食物款式選擇都幾多喎🤩有啱胃口細嘅輕食嘅沙律,有可以食飽肚嘅扒類、漢堡包啦,任君選擇,悉隨尊便,睇到我眼花撩亂!咁我哋就點咗是日餐牌,日式鰻魚蛋包飯同埋澳洲和牛薯菜。兩份餐好快送到,鰻魚厚身,滑蛋足夠嫰滑而且仲熱辣辣添。而澳洲和牛嘅牛味濃郁,雖然較為薄身,但都食得出陣陣肉香。另外,午餐仲有熱飲送,價錢相宜。以後食飯又多個落腳點了

以後食飯又多個落腳點了
2022-09-17
$80 (Lunch)
2022-09-15 58 views
喺公司附近嘅呢間餐廳,成日都聽同事講抵食得來味道又唔差,今次終於有機會去試吓!一打開個餐牌,嘩不得了啊!😆 佢嘅選擇係超多,焗飯、意粉、沙律、焗薯、三文治、甚至連海南雞飯都有 🤤 不過我今日決定進行均衡飲食,就揀咗以下呢個組合~蘑菇烤雞香草蕃茄軟包配田園沙律蘑菇烤雞味道唔算濃烈,亦都唔算太油,其實我覺得有啲淡淡地 🙈 個包好軟熟,香草味好濃,但蕃茄味就唔算太重,成個配搭都幾清新,識落一啲都唔覺得 heavy!田園沙律雖然係迷你size,但份量都幾夠,男仔食呢個份量可能未必飽,但女仔咁樣剛剛好,而且罪惡感唔會好重 😌不過最大敗筆係今餐嗰杯齋啡,真係好難飲 😭佢嘅選擇真係非常非常之多,你要試晒佢全部嘅 lunch set,保守估計起碼要個幾兩個月先搞得掂 😂 都仲未計佢嗰啲包呀、沙律、同埋焗薯 🙈 聽同事講,佢哋嘅焗薯都好好食,當日我見個薯仔都好大份,賣相非常吸引,下次試下先 😆

蘑菇烤雞香草蕃茄軟包配田園沙律

不過最大敗筆係今餐嗰杯齋啡,真係好難飲 😭

2022-08-06 943 views
最近公司忙到星期六都要返工🥹 嚟咗好少嚟嘅荔枝角食午餐 見到有呢間位於工廠大廈地下嘅餐廳☺️餐廳舖面都幾大 座位都幾多 不過如果係平日lunch hour嚟到 一定會坐滿晒😚 餐牌嘅lunch set日日都唔同 今日係星期六 每個餐都啱我口味 真係好難選擇呀🫢香煎美式公司雜扒螺絲粉配蒜蓉汁呢個餐有得揀飯 意粉 螺絲粉 薯條或者薯菜🍟 好少餐廳有得叫螺絲粉 所以急不及待就揀咗啦🥰 雜扒方面就有牛扒 豬扒 雞扒 司華力腸 咁多塊扒入面 最好嘅係雞扒 雞扒外皮煎得好香脆 但係食落仲好有肉汁 配埋蒜蓉汁就更加夾啦😋日式蒲燒原條鰻魚奄列飯呢個鰻魚都幾足份量 真係原條咁上㗎😍 真係好啱我呢個鰻魚控呀 不過呢個飯略嫌鰻魚汁少咗少少🤏 每啖飯都要配埋一口鰻魚食先啱啱好 上面有塊蛋包住個飯 令到成個午餐更加豐富🍳熱抹茶咖啡本身呢杯飲品嘅原因係因為佢英文名係matcha latte😂 但係中文係抹茶咖啡 飲品嚟到嘅時候係有啲嚇親☕️ 不過個味都正正常常 佢唔係平日Cafe飲到嘅matcha latte 係咖啡然後有少少抹茶味 再加有啲似楓糖漿嘅味道凍薄荷朱古力咖啡個人幾鍾意呢杯 因為同本身期望嘅味道一樣😉 鍾

香煎美式公司雜扒螺絲粉配蒜蓉汁
香煎美式公司雜扒螺絲粉配蒜蓉汁

日式蒲燒原條鰻魚奄列飯
日式蒲燒原條鰻魚奄列飯

熱抹茶咖啡
熱抹茶咖啡

凍薄荷朱古力咖啡
個人幾鍾意呢杯 因為同本身期望嘅味道一樣😉 鍾意飲甜嘢嘅朋友一定鍾意 因為好似食薄荷朱古力雪糕咁😀
凍薄荷朱古力咖啡

對我地呢啲打工仔嚟講 餐廳抵食夾大件都好重要㗎😝 呢度嘅食物又真係符合呢個條件喎 唔怪得知咁多人嚟食啦
2022-08-02 144 views
估唔到荔枝角有間CP值頗高嘅餐廳餐廳頗大 坐位寬敞每日都有唔同set選擇超多選擇✨🙌🏻🙌🏻🙌🏻香煎美式公司雜扒 配黑椒汁 $76可配飯🍚/意粉🍝/螺絲粉🍲/薯條🍟 (薯菜 🍟🥦+$6)估唔到份量係咁驚人三大塊扒 🥩牛扒、豬扒、香煎雞扒加埋司華力腸 飽肚感十足最正係黑椒汁另上🥰啱晒平時都走汁嘅我扭紋薯條🍟炸得香脆可口 唔油膩 整體非常抵食😋另一款係下午茶餐厚切餐肉煎蛋大牛角酥配凱撒沙律🥗 $42煎蛋🍳仲係流心 牛角酥食落香口又有大大舊 絕對係用心制作飲品選擇繁多除咗普通茶記嘅咖啡檸茶等仲有新鮮果汁🍹、鮮果配乳酪或益力多等真心絕對可以幫襯😋😋😋
估唔到荔枝角有間CP值頗高嘅餐廳
餐廳頗大 坐位寬敞
每日都有唔同set選擇
超多選擇✨🙌🏻🙌🏻🙌🏻

香煎美式公司雜扒 配黑椒汁 $76
可配飯🍚/意粉🍝/螺絲粉🍲/薯條🍟
(薯菜 🍟🥦+$6)
估唔到份量係咁驚人
三大塊扒 🥩牛扒、豬扒、香煎雞扒
加埋司華力腸 飽肚感十足

牛角酥食落香口又有大大舊
絕對係用心制作

飲品選擇繁多
除咗普通茶記嘅咖啡檸茶等
仲有新鮮果汁🍹、鮮果配乳酪或益力多等
真心絕對可以幫襯😋😋😋
2022-07-30 566 views
星期六上午到荔枝角工廈區辦點事,順道在附近吃午飯,發現這家Baron cafe & restaurant好像不錯,於是來試試水準。餐廳環境有別一般的工廈食堂,裝潢有花心思,以工業風為主題,座位舒適,乾淨企理。餐廳每日提供不同的Lunch Set,價格實惠,有扒餐、海南雞飯、日式丼飯等。香煎美式公司雜扒配蒜蓉汁 $76雜扒餐份量驚人,豬扒雞扒牛扒各一大塊,加上半條巨型司華力腸,既可以嘗到雞扒的鮮嫩又可以感受到牛扒的肉香,豬扒一咬有豐腴肉汁,配以惹味的蒜蓉汁,十分相襯,選配的薯條亦香脆可口。日式甜咖哩滑蛋唐揚雞扒丼 $64另一客點了日式甜咖哩滑蛋唐揚雞扒丼,唐揚雞扒的外層皮薄酥脆,而內裡肉汁鮮嫩,令人吃過一口又一口,加上滑蛋嫩滑澄黃,富有蛋香,配以微甜同時帶有辛香料風味的日式咖哩,十分下飯。牛油果牛奶跟餐選配了特飲,牛油果牛奶以新鮮牛油果加入鮮奶打成,入口口感綿密,富牛油果香,腴而不膩。抺茶咖啡咖啡是以即磨咖啡作為基底,所以咖啡香氣濃郁,加上抺茶清新的獨特口味,兩者十分合襯。

香煎美式公司雜扒配蒜蓉汁 $76

日式甜咖哩滑蛋唐揚雞扒丼 $64
2022-07-30
2022-07-26 395 views
今日係荔枝角到搵到正嘢🤣認知上荔枝角冇乜地方食嘢,淨係知工廠區多隱世食店🫶🏻係我哋搭車嘅地方見到間餐廳…好多人係到睇,我又睇埋一份🤣又唔貴喎!🫢仲要冇加一,職員見到我地都叫我哋入去坐低睇,入面有位😂食物嗌左Tea time +set lunch 蛋沙律牛角包🥐$26呢個超抵!勁好食😋個牛角包超鬆脆⭐️焗到熱熱哋,蛋沙律又凍凍地😌勁有層次凍薄荷朱古力 🧋餐+$11點解呢到啲嘢食可以咁正😭😭超有心機!薄荷味又唔會搶走朱古力味!朱古力又夠濃滑,又有薄荷嘅涼🌱榛子咖啡黎Cafe點可以唔飲咖啡!😁榛子咖啡都勁好飲,飲落口好滑,個口仲有陣陣咖啡味久久不散😌吉烈魚柳拼薯條 🍟 $35小朋友最愛炸嘢😋個魚柳他他醬唔知係咪自己校過呢?🫣比岀面嘅醬多一份酸味,應該係sour cream個魚柳大塊到呢🤣🤣👍🏻大過iPhone 12,又脆又有深海魚味!明太子釀雞翼+香脆雞翼呢個真係勁脆🤣同埋個雞鎚位起咗骨,釀左啲明太子入去,小朋友拎住食勁開心🥳Lunch set D 德國黑椒蜜糖豬手配薯條$67見到人哋嗌呢個好正🤣👍🏻隊友就話不如都叫個試,其實應該要叫意粉😶‍🌫️但因為驚幾條友食唔晒,所以又係嗌薯條🫢😁佢個豬手皮
今日係荔枝角到搵到正嘢🤣
認知上荔枝角冇乜地方食嘢,淨係知工廠區多隱世食店🫶🏻
係我哋搭車嘅地方見到間餐廳…好多人係到睇,我又睇埋一份🤣

食物

吉烈魚柳拼薯條 🍟 $35

明太子釀雞翼+香脆雞翼

Lunch set D 德國黑椒蜜糖豬手配薯條$67
佢個豬手皮勁脆!個脂肪又好滑!多層口感
佢個蜜糖唔多,甜甜地,但原來佢個黑椒汁先係重點👍🏻撈意粉一流!點薯條都唔弱😂

南瓜忌廉湯

⭐️環境⭐️
呢到叫做係工廠區嘅盡頭,再加上佢門面唔係好顯眼,如果唔係見咁多人岀入,加上八卦,就真係會錯過呢間超高CP嘅餐廳!

我哋去嘅時候係差唔多2點,所以叫左過左最繁忙嘅時間。可以休閑地坐下。啲服務員都勁nice,超好禮貌!因為我哋係岀面睇中tea time menu ,諗住企係岀面等多陣,然後佢哋就話唔緊要,差少少時間入去涼住冷氣睇下睇下就夠鐘

又搵到間老少咸宜嘅餐廳⭐️
真係勁開心🥳
2022-07-26
  • 德國蜜糖黑椒豬手
  • 蛋沙律牛角包
  • 薯條
  • 榛子咖啡
  • 薄荷朱古力
早排離開荔枝角做嘢諗住喺附近搵好嘢食,朋友就話呢間餐廳CP值都好高,所以決定一試🥳餐廳環境好大,每日都會有唔同嘅套餐選擇,另外值得一讚店員服務態度好好今次都叫咗兩個套餐,味道唔錯👍🏻_🥩香煎澳洲 M6 和牛小排 配飯/ 意粉/螺絲粉/薯條(薯菜 +$6)$108雖然就冇得揀幾多成熟不過廚師煮得剛剛好,食落去口感軟腍,今次配埋燒汁一齊食非常香口,鍾意牛嘅朋友仔應該會幾鍾意食😀🦞龍蝦汁煙三文魚帆立貝蟹籽意粉 $68煙三文魚份量非常充足,食落去帶鹹蛋香,加埋蟹籽食落更有口感,龍蝦汁令到成個意粉更加濕潤,呢個價錢性價比都幾高飲品方便叫咗凍檸茶同埋朱古力咖啡,佢哋都有多款飲品選擇,夏天飲番杯透心涼

今次都叫咗兩個套餐,味道唔錯👍🏻

_
🥩香煎澳洲 M6 和牛小排 配飯/ 意粉/