2023-07-15
觀塘兩個半小時串燒任飲任食,配埋自轉串燒既燒烤爐,掛住傾計都唔驚燒燶曬無得食,絕對係成班朋友既圍爐之選。 有多款肉類,腸仔同蒜蓉包之外仲有平時好難燒得完美既綿花糖,因為次次出去bbq都燒到著火,但係呢到可以睇實粒綿花糖慢慢轉平均咁到啡色實在太療癒。 除左串燒之外仲有啲網燒既野食,有雞翼,羊架都醃得好好食。仲有呢度既蒜蓉醬夠曬味岩曬我呢啲重口味人仕,由其蒜蓉生蠔,蒜蓉茄子,蒜蓉韮菜都係我既個人推介! 望住串燒轉等佢熟既期間,仲可以點住呢到既即炸炸物頂住肚餓先,全部都炸到熱辣辣脆卜卜咁。食到咁上下,呢到仲有自家製涼茶同薏米水,真係食得多都唔怕上火。 最後仲有自家製羅拔臣啫喱同雪糕做結尾,呢一餐性價比滿滿,野食好味又坐得舒服。平日大人:$248 小童:$148特價時段:$198 小童:$108星期五六日同紅日加$20📍串燒屋觀塘通明街54號地舖
平日大人:$248 小童:$148
特價時段:$198 小童:$108