1K
2017-06-16 316 views
週三晚近近地去左深水埗食晚飯,早排打邊爐較多,今日就食麵。痴心小麵就喺黃金附近,晚飯時間去到,人流頗旺,都等左一陣先有位。喺門口餐牌得知,原來佢地同旁邊嘅傷心酸辣粉都有關係呢,咁傷心酸辣粉我都有食開,都放心。餐廳位置唔算闊落,座位間較密密麻麻,始終咁旺嘅地段,想多做生意都理解。餐牌主打新派麵食,湯麵、拌麵、涼麵,另有多款小食,唔鐘意食麵嘅有7款飯類可以揀,仲有燉湯,以小店而言,選擇足夠。晚市供應套餐,指定麵食+小食+飲品+甜品,定價 $52/55/62,視乎款式,價格相宜,畢竟係深水埗區。仲提供wifi,對於我地唔係任用上網嘅高用量客人,非常重要。餐桌位置唔係太多,點兩個麵,一至兩款小菜,僅僅放得落。如果打算食晚飯,都唔建議身上太多隨行物品,可能冇乜地方擺放。誘人的麻醬麵+痴心紅蔥頭手撕雞+烏龍茶+甜品 $62誘人的麻醬麵麻醬麵同想像中有少許出入,麻醬味道較淡,裡面加有肉碎、花生碎。麵條質地唔會太腍身,有少少似陽春麵…可能個人比較喜歡重口味野,就覺得麻醬可以再香口啲!紅蔥頭手撕雞加配嘅小食,我地揀左紅蔥頭手撕雞,撕得幾碎,加左紅蔥頭又幾特別喎,平時食唔到呢隻味道。雞肉就唔算好滑,但夠嫩
週三晚近近地去左深水埗食晚飯,早排打邊爐較多,今日就食麵。

餐牌主打新派麵食湯麵、拌麵、涼麵,另有多款小食,唔鐘意食麵嘅有7款飯類可以揀,仲有燉湯,以小店而言,選擇足夠。
晚市供應套餐,指定麵食+小食+飲品+甜品定價 $52/55/62,視乎款式,價格相宜,畢竟係深水埗區。

誘人的麻醬麵+痴心紅蔥頭手撕雞+烏龍茶+甜品 $62

紅蔥頭手撕雞
雞肉就唔算好滑,但夠嫩唔鞋,而且以小食以言,份量都幾多。

痴心紅蔥頭手撕雞

玩味雞扒湯麵 $45(加$2轉撲鼻的香辣湯)
另一份我地選擇單點,而且我唔大喜歡拌麵,就揀左湯麵
湯底方面加錢可惹火的蒜椒湯/撲鼻的香辣湯,考慮到蒜椒湯可能會辣啲,所以我揀左後者試下。
湯底顏色比想像中淺色一點,睇落都唔會太油膩

飲落帶少少辣度,如果食得辣嘅可能真係覺得唔夠,可能要加店家嘅秘製辣椒油。
玩味雞扒麵

麵嘅份量都幾多,好夠飽,湯麵質地較腍身,掛湯就一般。

雞扒幾出色
外皮煎到香脆,肉雞唔乾唔鞋,好食。
玩味雞扒麵

因為我單點麵食,就冇小食可以加配,我地另外單點兩份。小食款式都幾多,定價$19-45,畢竟小食嘅利潤較麵食高。

鮮椒雞翼尖 $29
呢度嘅雞翼尖係有朋友食過,佢知我鐘意食雞翼尖,所以推介我可以試下

雞翼尖唔係好夠辣,因為見有鮮椒,以為會辣啲,反而食落有少少似鹵雞尖…雞尖唔會浸到淋哂,保持口感。
但以呢個價錢,份量略少,性價比唔高。

溫室小青瓜 $19
青瓜係室溫,食落都爽口,蒜味為主。

溫室小青瓜

甜品:奶凍
雖然唔係咩好出色嘅牛奶奶凍,但免費附送嘅都幾有誠意啦,尤其食完啲辣辣地嘅野,有助緩衝解膩。

甜品

餐牌:

2017-06-14
Type of Meal
Dinner
2017-05-30 120 views
夜晚放工行返屋企個人好累路經痴心小麵心想:都係食個麵先返屋企入去坐下,打開餐牌其實感覺都幾台式餐牌上,食物圖嘅賣相都好吸引 令我不自覺咁點咗唔少嘢首先要咗個痴心湯麵 另外加咗鹵蛋 、抄手 小食要咗芥末豬肚絲,仲有我最愛嘅雞翼尖痴心湯麵嘅湯底夠濃,麵質煙韌 。餡料有牛展、豬軟骨、豬腸、云吞…非常之入味。另外我加了鹵蛋、抄手…我以為會擺喺麵入面,原來係分碟上。抄手雖然細細隻,但係皮薄餡料足,幾鮮味。鹵蛋有點硬,可能吃時已經涼了。 小食入面嘅芥末豬肚絲 ,第一啖食已經有強烈嘅芥末味,但唔會覺得搶喉,亦唔算勁辣,豬肚爽脆,幾惹味。 食飽飽個人即刻精神了。
夜晚放工行返屋企
個人好累
路經痴心小麵
心想:都係食個麵先返屋企

入去坐下,打開餐牌
其實感覺都幾台式
餐牌上,食物圖嘅賣相都好吸引
令我不自覺咁點咗唔少嘢

首先要咗個痴心湯麵
另外加咗鹵蛋 、抄手
小食要咗芥末豬肚絲,仲有我最愛嘅雞翼尖

另外我加了鹵蛋、抄手…我以為會擺喺麵入面,原來係分碟上。

食飽飽個人即刻精神了。
2017-05-17 66 views
深水埗黃金嗰邊就一向出名多美食.. 見到附近都新開左間台灣野食.. 個名又特別.. 就去試下先.. 店內座位都不多.. 大約20個位左右.. 都等左一陣先有位.. 兩個人當然諗都唔諗就叫有三款小食加野飲套餐喇.. 都幾經濟架.. 百幾蚊就可以任揀不同價位嘅小食.. 由於我地太少見咁嘅價位嘅小食.. 所以叫左成7款小食.. 幾吸引.. 哈哈.. 落單5分鐘度就已經上左大部分小食.. 好有效率.. 雖然賣相普通但勝在價錢抵食.. 夠平民.. 最吸引係牙簽雞同白玉豆腐.. 牙簽雞外脆內軟一啖一口多滋味.. 而白玉豆腐就葱花花生碎加酸菜粒所調成的汁落在豆腐好好味.. 酸酸甜甜好開胃.. 豆腐又夠滑.. 不錯的前菜小食.. 不得不提清甜車厘茄凍上好鮮甜加埋醋同蒜粒就似家鄉小食.. 食到停唔到口.. 本身車厘茄已經好有益..另外重慶抄手汁小辣不算油膩.. 而且抄手餡不算太大葱味.. 痴心小麵個名就改得特別.. 睇圖誤以為豆豆係粟米.. 當然一到見到係豆豆唔開心左下.. 但勝在肉碎撈麵夠好味搭夠.. 啲汁份量剛好不會太咸恰到好處.. 朋友的鮮椒涼麵的確好勾魂.. 雖然辣辣地係我地最愛.. 但味道真的

小食控

另外重慶抄手汁小辣不算油膩.. 而且抄手餡不算太大葱味..

清甜車厘茄
重慶抄手

朋友的鮮椒涼麵的確好勾魂.. 雖然辣辣地係我地最愛.. 但味道真的太特別.. 未必人人都接受到.. 不過想試試這種勾魂感覺可以一試..

勾魂鮮椒涼麵

二人套餐小貼士: 當然先叫埋三個想食最貴嘅小食跟餐.. 之後先單點較平價小食係最化算架..

2017-05-10
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$120 (Dinner)
小食控
清甜車厘茄
重慶抄手
2017-05-01 86 views
今日和朋友往痴心小面食宵夜, 我點了白玉豆腐, 雞扒蒸飯套餐、白玉豆腐、炸饅頭、雪花牙簽雞、油生菜和蒜蓉脆皮骨。雞扒蒸飯雞扒煎得香脆,蒸飯有飯香, 而且有粟米粒, 食落好香好綿;白玉豆腐豆腐好滑, 食落入口即熔, 配上蔥花, 香脆花生粒和鮮甜醬油令豆腐食落口感豐富;黃金炸饅頭超好食, 炸得剛剛好, 面包內鬆軟綿綿, 甜度適中,有蛋香味, 配上煉奶令饅頭食落去有多種層次, 甜甜脆脆的感覺, 好惹味;雪花牙簽雞外表像雪花一樣的脆,入口即熔,不油膩, 肉質鮮甜, 牙簽雞份量剛剛好, 很欣賞牙簽雞的孜然粉香料, 十分惹味, 佐酒一流;油生菜食落鮮嫩, 菜不會太油, 好健康,配上蠔油食落更帶出菜的美味;最後蒜蓉脆皮骨炸得香脆, 脆皮骨肥瘦適中, 食落有嚼勁, 好香口惹味, 美味的脆皮骨。餐廳食物很有水準, 食物美味, 份量十足, 美味宵夜。

雪花牙簽雞
油生菜
2017-04-24
$101 (Last Night Supper)
昨日整天落雨,沒有心情在家煮晚餐,於是跟老公到附近的【痴心小麵】來個抵食二人套餐⋯⋯其實之前去過北角電氣道的【痴心小麵】,覺得抵食夾大件,現深水埗開了分店,當然要來食番餐啦~~今次食的【痴心二人套餐】只需HKD118,已包括二款麵食、3款小食及健康蕎麥茶2杯。如想添食,可加HKD5-HKD8叫【大胃土豪之選】,如麵底、滷蛋、碗豆或痴心抄手。【古法肉燥滷蛋拌麵】肉燥加醬汁令整個拌麵很香口,但如麵條有少少結成一餅,如可加一點湯或醬汁會更好。【痴心小麵】由於餐牌沒有說明這個麵會帶麻辣,所以老公食下來感到大汗淋灕,最後要跟我交換才可食下去,所以建議食到辣的才叫這招牌麵。【秘製醬蘿蔔】蘿蔔很入味,醬汁不算很濃,所以多吃亦不覺膩。【雪花牙籤雞】賣相及盛器都很吸引,原來口感都很好,熱辣辣,啖啖肉,一口咬下會有肉汁流出,雞肉夠嫩,醬汁醒胃,讚!【幼嫩生菜芯】以為只是普通生菜芯,但原來配上酸味味醬汁,讓平凡中帶出驚喜。另加一口【痴心抄手】。及補錢配【罐裝飲品】。這餐既豐富又飽肚、抵食、質素亦不錯,下次定必再來。
昨日整天落雨,沒有心情在家煮晚餐,

於是跟老公到附近的【痴心小麵】

來個抵食二人套餐⋯⋯
其實之前去過北角電氣道的【痴心小麵】,

覺得抵食夾大件,現深水埗開了分店,

當然要來食番餐啦~~
今次食的【痴心二人套餐】只需HKD118,

已包括二款麵食、3款小食及健康蕎麥茶2杯。

如想添食,可加HKD5-HKD8叫【大胃土豪之選】,

如麵底、滷蛋、碗豆或痴心抄手。
【古法肉燥滷蛋拌麵】

肉燥加醬汁令整個拌麵很香口,

但如麵條有少少結成一餅,

如可加一點湯或醬汁會更好。
【痴心小麵】

由於餐牌沒有說明這個麵會帶麻辣,

所以老公食下來感到大汗淋灕,

最後要跟我交換才可食下去,

所以建議食到辣的才叫這招牌麵。
【秘製醬蘿蔔】

蘿蔔很入味,醬汁不算很濃,所以多吃亦不覺膩。
【雪花牙籤雞】

賣相及盛器都很吸引,原來口感都很好,

熱辣辣,啖啖肉,一口咬下會有肉汁流出,

雞肉夠嫩,醬汁醒胃,讚!
【幼嫩生菜芯】

以為只是普通生菜芯,但原來配上酸味味醬汁,

讓平凡中帶出驚喜。
另加一口【痴心抄手】。
及補錢配【罐裝飲品】。

這餐既豐富又飽肚、抵食、質素亦不錯,

下次定必再來。
2017-04-25
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$132 (Dinner)
2017-04-17 85 views
拉麵味道可以,但味噌少一點應也夠味。只有罐裝飲品,多一點咖啡茶選擇更好! 現時較迫及不方便,其他客離開時或要移位,看上去應要重新編排坐位,側門可自由關上,或人多時利用此位置加位或放BB車。有個女仔服務較好,其他需改善一下態度。

有個女仔服務較好,其他需改善一下態度。
$50 (Lunch)
2017-03-22 180 views
難得晚上黎深水埗搵食,諗住試下新野。一入到店,店主(一位穿西裝,gel頭的年輕男仕)指示我地坐出餸位,我地話果個位比較難坐。可唔可以坐另一對情侶的旁邊。那位店主,全程頭望住個mon,冇埋過我地。我再問一下,可以坐果邊嗎?佢繼續頭望住個mon,話都係咁坐架啦。我最決定離開,佢仍然冇show過我地。其實我地係有心試呢間新店,但咁既態度,我建議店主都係繼續忙佢既野吧。
2K
2017-03-12 533 views
想吃這間很久,看到很多地方也有分店,忍不住要到訪一次。 餐廳招牌作痴心小麵—麵質堅持選用進口優質麵粉,每天新鮮製造,絶對是更好的一麵。 所用的食材選用上好菜籽油和花腩肉,加以秘製香料用文火煸炒而成的雜醬。 除此以外,食用油、紅油、醬油、花椒油、醋、蔥、蒜泥,十多種材料組合而成。 點了兩份不同的痴心小麵套餐: 招牌痴心小麵 乾拌麵,不帶太多湯頭,充份攪拌後,碗底的佐料興麵條完美融合,每一條麵濃烈乾香。 古法肉燥滷蛋拌麵 肉燥香濃美味,拌在麵條上香濃美味。 再配小食 雪花牙籤雞;一口一粒,香脆嫩滑 鮮椒雞翼尖:鮮椒味道香香辣辣,有點刺激,好吃! 加$12還可以換購小食 爽滑海蜇;大份且爽滑爽脆 幼嫩生菜芯 送健康凍蕎麥茶;是店內自家泡製的,健康又好味! 加$8仲有痴心抄手(3隻) 痴心古法燉湯(套餐加$7) 這個蟲草花湯最得我歡心,想不到吃碗麵也可嚐到真材實料的原味燉湯,每日6小時燉製,真材實料,絕無味精。 蒜香脆皮骨蒸飯($38) 蒜香脆皮骨夠香脆美味外,不得不讚一下這裡的飯粒是原碗蒸出來的,入口有嚼口,粒粒爽口。
想吃這間很久,看到很多地方也有分店,忍不住要到訪一次。

古法肉燥滷蛋拌麵 肉燥香濃美味,拌在麵條上香濃美味。

再配小食 雪花牙籤雞;一口一粒,香脆嫩滑

鮮椒雞翼尖:鮮椒味道香香辣辣,有點刺激,好吃!

加$12還可以換購小食 爽滑海蜇;大份且爽滑爽脆

幼嫩生菜芯

送健康凍蕎麥茶;是店內自家泡製的,健康又好味!

加$8仲有痴心抄手(3隻)

痴心古法燉湯(套餐加$7)

蒜香脆皮骨蒸飯($38)

2017-03-02
2017-03-07 228 views
Went here because I couldn't be bothered to queue at Waikee for liver noodles.While I was searching for an alternative this joint stood out because it was modern and looked clean.What was even more surprising was that the staff were formerly dressed with a tie and his hair gelled nicely.Anyway, I had the signature noodle which does not come with much broth so it soaks up the delicious spicy sauce.It was highly addictive but gets spicier as you eat it.Also got the soup for $10 which is really goo

Also got the soup for $10 which is really good because my friend's coke costs $10, so for the same price, I would rather drink nourishing soup than artificial sugar.
相約舊同事見面,她居位在深水埗一帶,我便去深水埗找她。附近的店子的麻辣麵食及地道特色美食為招牌菜式的「痴心小麵」,港鐵站一出差不多巳到達,地理環境尚算方便,享受廚師精心炮製的美食。 地點設於深水埗桂林街,佔地面積不算很大,地方很自在舒適,感覺很潔淨,給人放鬆的感覺,同好友品嚐美食,氣氛一流。 店中提供多款食物給客人選擇,包括有小食、麵類、蒸飯套餐、二人套餐等。 鹿兒島豬軟骨湯麵 $42 豬軟骨肉質很嫰滑,熟度拿捏得很好,骨肉容易分開,啖啖肉厚度相當,紮實彈牙多汁,彈牙之餘有咬口,恰度好處。 蒜香脆皮骨蒸飯 $38 蒸飯套餐香味立刻撲鼻而來,包括蒜香脆皮骨、蒸飯、小食及健康蕎麥茶。脆皮骨香脆,脆口而不乾,食落特別惹味,飯香軟滑,配上酸甜的小食,帶出香濃的味道, 喝一口健康蕎麥茶,主餐後把油膩感一掃而空,秋冬天好適合飲的飲品,帶出清新的感覺,感覺實在令人爽快。 牙籤雞 $18 牙籤雞不可錯過,外型已好吸引,十分新鮮夠厚肉,每啖食落都脆卜卜,不會太硬,咬下去很香,增添了不少口感,喜出望外的美味。 黃金炸饅頭 $28 新鮮脆口的炸饅頭,香滑芳香,香氣滿溢,口感細膩煙靱,加點煉奶,甜甜

鹿兒島豬軟骨湯麵 $42

蒜香脆皮骨蒸飯 $38

牙籤雞 $18

黃金炸饅頭 $28

新鮮脆口的炸饅頭,香滑芳香,香氣滿溢,口感細膩煙靱,加點煉奶,甜甜地,味道適中,感覺很好味,令人心曠神怡,我很喜歡食。

地點︰深水埗桂林街149號地下
2017-02-22
$100 (Lunch)
Celebration
Anniversary
2017-02-08 121 views
作為湯麵控嘅我😏邊到開新店又吸引我實會去試,這店本身北角有間😌但深水埗近我當然去呢到<痴心湯麵> 🍜$45其實係餐廳一個金牌雜錦麵,入面有眼鏡牛肉、豬軟骨、肥腸、痴心雲吞,其實佢啲餸都唔錯😋幾入味又平穩,而麵係師父每日人手打,所以麵質都算彈牙,但奈何啲湯唔夠熱😔因為我都幾重視這點<芥末豬肚絲> 🐷$28呢個芥末味夠出,而已豬肚絲都幾爽口-<鮮椒雞翼尖> 🐔$28滷得夠入口帶微辣,食落唔會過腍有啲咬口-<秘製醬蘿蔔> $18<爽滑海蜇> $18<重慶抄手> $38<烏龍茶< $10

<痴心湯麵> 🍜$45
<芥末豬肚絲> 🐷$28
呢個芥末味夠出,而已豬肚絲都幾爽口

<鮮椒雞翼尖> 🐔$28
滷得夠入口帶微辣,食落唔會過腍有啲咬口

<秘製醬蘿蔔> $18
<爽滑海蜇> $18
<重慶抄手> $38
<烏龍茶< $10
2017-01-17
$85 (Lunch)
2017-02-07 76 views
叫左知"痴心小麵" "生菜芯"中曬伏!個生菜芯勁咸, 我初初以為我叫左醃菜!個麵我只係食到大量咸味加中量辛辣味加小量酸味一d都唔好味道我自問唔算偏食, 同事個個唔食ger野我都清曬, lee碗野食左一半我就頂唔順都唔講食碗麵無服務仲居然收加一, o哂嘴
叫左知"痴心小麵" "生菜芯"中曬伏!

個生菜芯勁咸, 我初初以為我叫左醃菜!

個麵我只係食到大量咸味

加中量辛辣味

加小量酸味

一d都唔好味道

都唔講食碗麵無服務仲居然收加一, o哂嘴
2017-01-06 576 views
直到那一天,妳會發現,真正的痴心小麵已在深水埗開業了~~ 見到『痴心』二字已立馬令我想起台灣歌手李聖傑的經典情歌『痴心絕對』。 不過這裡的食品不會令你食到傷心,淚流滿面,此處店面雖小,不過由餐牌設計到食物質素都滿有驚喜的。我點了個單人餐,以$48價錢可享一碗麵 + 小食 + 蕎麥茶 豆花小麵 一碗湯底帶微麻辣的重慶麵,面頭加上很多豆腐,雖然豆腐不是甚麼價值連城的食材,不過在味道重的麵食上加上如此清淡的豆腐,豆味反而更能突出。 芥末豬肚絲 Wasabi能點微辣及攻鼻感覺,食落其實幾醒神,越攻鼻越想食。 蕎麥茶 養生之選的蕎麥茶,凍飲不須加錢,當中不含咖啡因,帶很輕微的甜味,而且有點像粟米茶。 痴心湯麵 $45 單人餐不能點選痴心湯麵,所以這是男友另外單點的。豬軟骨味道香濃肉腍,眼鏡牛肉切成薄片,食落有點像牛展般爽口。 爽滑海蜇 $18 平時食燒味拼盤,海蜇一定最快俾人掃光,點一碟海蜇重拾久違了的味道。 雪花牙籤雞 $28 *必食 雞肉炸得香脆,內裡juicy,而包裹著雞件的脆漿已有足夠調味,基本上不用再蘸醬汁。 在一個以電腦商場聞名的深水埗區就誕生了一間心機小店了。

芥末豬肚絲
芥末豬肚絲

痴心湯麵
痴心湯麵 $45

爽滑海蜇
爽滑海蜇 $18

雪花牙籤雞 $28 *必食

在一個以電腦商場聞名的深水埗區就誕生了一間心機小店了。
$70 (Dinner)
痴心湯麵
爽滑海蜇
  • 芥末豬肚絲
2016-12-31 327 views
深水埗真係美食天堂,又豆花又舊式麵包餅鋪,連食蛇羹都有選擇,今天揀呢間麵店,其實都算新派,店員都是後生青年,很有朝氣。重點是秘製的醬料很濃香惹味,用心製作,很吸引我去食。除了小食種類很多,麵食都很有特式,多用秘製醬料做的菜式。而且有一人套餐、二人套餐及學生餐,貼心地照顧不同需要。加錢還有古法燉湯,更適合一眾缺乏滋潤的打工仔。我點了個套餐$48有麵、小食及茶,+8有抄手,另外多點了菜$12、小食$28及飲品$10,多到兩個人都夠食。呢度奉送的健康蕎麥茶可選凍或熱,不但無糖夠健康,麥味很香很溫和順喉,大人細路都一定喜歡。痴心小麵有雜醬料、鷹嘴豆、花生碎及麵,另外加了抄手,是款乾拌麵,份量很多很飽肚。碗底有佐料拌勻後才食,味道複雜又豐富,有花椒及大蒜的香,又帶點醋的微酸,更有辣油的刺激,的確很濃郁很惹味,原來佐料的拌醬用十多種材料以黃金比例組合成。加上配料中的雜醬,味道更提升,有五花腩加香料的油潤脂香。抄手就是平常的雲吞,餡料是小白菜及豬肉,味道較普通,但都皮薄餡靚。幼嫩生菜芯 ,不得不食,食口較膩的拌麵,再食口新鮮幼嫩的爽脆生菜,清爽得來又開胃,生菜用了熗拌油,味道有點似蒜泥白肉的醬料,有
加錢還有古法燉湯,更適合一眾缺乏滋潤的打工仔。
套餐及小食
荔枝玉露,健康蕎麥茶
抄手
幼嫩生菜芯
幼嫩生菜芯 ,不得不食,食口較膩的拌麵,再食口新鮮幼嫩的爽脆生菜,清爽得來又開胃,生菜用了熗拌油,味道有點似蒜泥白肉的醬料,有很種蒜香,微微辣味,咸度適中,最喜歡呢個醬料。
雪花牙籤雞
雪花牙籤雞,之前都食過,炸得幾酥脆,雞肉扎實有彈性,一口一件好方便。
鮮椒雞翼尖
鮮椒雞翼尖,魯得入味,辣度不算很搶,越食味道越較就出,而且辣味易散去,堅好食。
2016-12-30
Type of Meal
Lunch
套餐及小食
荔枝玉露,健康蕎麥茶
鮮椒雞翼尖
行過見到呢間新開嘅餐廳就入去試下餐牌寫到好似好吸引咁,所以雖然見到冇人但係都入咗去,結果就中伏, 只怪我ff得太多☻☻☻ 呢個叫做痴心湯麵, 45蚊(係附近來講一碗麺45蚊唔係平,不過如果好食嘅話都值得,不過。。。),入面有雲吞一粒,豬腸兩舊,豬軟骨一小舊,牛展碎幾粒,一啲炸醬同埋花生,同埋一個拉麵 (拉麵麵質ok), 味道都算正常嘅但係冇乜特別,更加唔係佢餐牌講到咁特別, 而且最不能接受嘅係碗嘢唔夠熱😫😫😫😫😫😫 啲雲吞入面都係凍嘅 .。。門口d 牌寫到話有咩秘製辣椒醬 結果都係無嘅味道咁一般都算,但係最敗筆係服務態度差,好聲好氣問野,答都答得串過人😅😅😅唔會再去
行過見到呢間新開嘅餐廳就入去試下

癡心湯麵
2016-12-10
$45 (Lunch)