2020-10-15 141 views
約左勁耐都未食到嘅美人鍋,這晚終於可以大刷一餐了,6 點幾到店已經坐滿左一半,要食得健康一定要多菜少肉,而且重要係高質嘅蔬菜先岩美人食。所以套餐包埋嘅蔬菜盛盒就係重點,而且見佢地店內冰鮮層放著盛盒,發出的仙氣更顯新鮮。日本火鍋往往是一人前,所以食得安心又衛生,美人鍋套餐可以選湯底、免治肉、雞牛豚三款肉類及飯麵烏冬類各一。醬料有幾款不同特式味道,最欣賞的是柚子昆布汁,點上牛肉時可以釣出更多的鮮味。招牌骨膠原湯,奶白色的圓球上檯好吸引呀!就咁睇同嗅一嗅已經骨膠感香濃,加熱慢慢滾起就變成一鍋精華湯底。朋友叫了壽喜燒湯底,本以為是食慣的甜醬油湯,但原來亦有半固液態的骨膠原精華,濃起變成更豐富香濃壽喜燒濃湯,朋友一路食一路話真係好膠😂order的材料升級了和牛肩肉,脂肪平均,肉味加埋壽喜燒甜味非常好,兩款免治肉,分別有芝麻及粟米免治肉,另加了一份年糕油豆腐包,一客份量唔算好多的紅薯粉。食材算是貨真價實,呢個價位能保證食材新鮮,岩哂少女到媽媽級來補充一下,來一個美人美顏鍋。最後當然要食返個甜品先滿足啦抹茶雪糕配紅豆係絕配再加上暖暖地既丸子超好味!一凍一熱咁好正😍
約左勁耐都未食到嘅美人鍋,
這晚終於可以大刷一餐了,
6 點幾到店已經坐滿左一半,

要食得健康一定要多菜少肉,
而且重要係高質嘅蔬菜先岩美人食。
所以套餐包埋嘅蔬菜盛盒就係重點,
而且見佢地店內冰鮮層放著盛盒,
發出的仙氣更顯新鮮。

日本火鍋往往是一人前,
所以食得安心又衛生,
美人鍋套餐可以選湯底、免治肉、
雞牛豚三款肉類及飯麵烏冬類各一。

醬料有幾款不同特式味道,
最欣賞的是柚子昆布汁,
點上牛肉時可以釣出更多的鮮味。

招牌骨膠原湯,
奶白色的圓球上檯好吸引呀!
就咁睇同嗅一嗅已經骨膠感香濃,
加熱慢慢滾起就變成一鍋精華湯底。

朋友叫了壽喜燒湯底,
本以為是食慣的甜醬油湯,
但原來亦有半固液態的骨膠原精華,
濃起變成更豐富香濃壽喜燒濃湯,
朋友一路食一路話真係好膠😂

order的材料升級了和牛肩肉,
脂肪平均,肉味加埋壽喜燒甜味非常好,
兩款免治肉,分別有芝麻及粟米免治肉,
另加了一份年糕油豆腐包,
一客份量唔算好多的紅薯粉。

食材算是貨真價實,呢個價位能保證食材新鮮,
岩哂少女到媽媽級來補充一下,
來一個美人美顏鍋。

最後當然要食返個甜品先滿足啦
抹茶雪糕配紅豆係絕配
再加上暖暖地既丸子
超好味!
一凍一熱咁
好正😍
2020-10-12 126 views
一個日式嘅火鍋如何變成美人,估估下應該係取決於材料的功效,約了美人來到觀塘apm共聚晚餐,日式門面開揚空間感充足,7點已差不多坐滿食客。源自日本東京的美人鍋名號,Shabu Shabu既一人火鍋衛生又自在,二人先點了唔駛點諗嘅美人鍋晚市套餐,套餐包括本店一定要食的蔬菜盛盒,有娃娃菜、粟米芯、金針菇、蕃茄、青椒、紅椒、南瓜、珍珠筍、紫蘿蔔、青瓜及蓮藕等非常豐富。以及一款湯底、一款免治雞肉、一款肉類及飯麵烏冬類可供選擇。套餐另外加$48,還有10幾款特飲沙律無限添飲,其中菠蘿青瓜美人水、 甘筍蘋果美人水及西班牙特飲較為吸引。醬料中的韭菜汁、黑麻油、芝麻汁及柚子昆布汁較吸引。在九款湯底中選好每人一款,招牌的骨膠原湯,由走地雞雞骨熬製而成,骨膠原雞湯波波的半固液狀態盡顯功架,另一款是推薦的壽喜燒湯底,非一般甜醬油內有半固液態的雞湯精華,加熱後固液態湯慢慢溶成濃湯,湯底質感濃稠比骨膠原更加明顯。芝麻免治肉,粟米免治肉,兩款新鮮有口感,而雞件已半熟,放落湯滾一滾食得。和牛肩肉較少脂肪,肉味濃最適合壽喜燒,加多一份年糕油豆腐包及紅薯粉倍感飽肚。日本雞蛋雜炊當食到差唔多尾聲,就可以開始煮雞蛋雜炊,分別

一個日式嘅火鍋如何變成美人,
估估下應該係取決於材料的功效,
約了美人來到觀塘apm共聚晚餐,
日式門面開揚空間感充足,
7點已差不多坐滿食客。

源自日本東京的美人鍋名號,
Shabu Shabu既一人火鍋衛生又自在,
二人先點了唔駛點諗嘅美人鍋晚市套餐,
套餐包括本店一定要食的蔬菜盛盒,
有娃娃菜、粟米芯、金針菇、蕃茄、
青椒、紅椒、南瓜、珍珠筍、
紫蘿蔔、青瓜及蓮藕等非常豐富。

以及一款湯底、一款免治雞肉、
一款肉類及飯麵烏冬類可供選擇。

套餐另外加$48,還有10幾款特飲沙律無限添飲,
其中菠蘿青瓜美人水、 甘筍蘋果美人水及西班牙特飲較為吸引。
醬料中的韭菜汁、黑麻油、芝麻汁及柚子昆布汁較吸引。

在九款湯底中選好每人一款,
招牌的骨膠原湯,由走地雞雞骨熬製而成,
骨膠原雞湯波波的半固液狀態盡顯功架,
另一款是推薦的壽喜燒湯底,
非一般甜醬油內有半固液態的雞湯精華,
加熱後固液態湯慢慢溶成濃湯,
湯底質感濃稠比骨膠原更加明顯。

芝麻免治肉,粟米免治肉,
兩款新鮮有口感,而雞件已半熟,
放落湯滾一滾食得。
和牛肩肉較少脂肪,肉味濃最適合壽喜燒,
加多一份年糕油豆腐包及紅薯粉倍感飽肚。

日本雞蛋雜炊
當食到差唔多尾聲,就可以開始煮雞蛋雜炊,
分別先落入雞蛋及飯,把湯和飯拌至收乾,
再加入蔥花,精華雜炊淡淡香濃。

店員提供雞湯加湯,湯底味道保持原味,
全部食材都很新鮮很美味,
是多菜少肉的一餐,用餐算是精繳,
女士排毒美顏鍋應該被欣賞。

最後忍不住口叫了個日式甜品
抺茶紅豆團子冰淇淋,兩人分享圓滿一餐。

👅美味: ⭐️⭐️⭐️⭐️/5
✨環境: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️/5
💫回頭: ⭐️⭐️⭐️⭐️/5
💡性價: ⭐️⭐️⭐️/5
💆‍♂️服務: ⭐️⭐️⭐️⭐️/5
天氣凍凍地,好想打邊爐,但係又唔想食到好飽,經過APM,有間食火鍋的,個名好特別叫美人鍋,門口睇吓佢嘅餐牌,有一人一鍋,賣相吸引,就去試下。廳餐環境很闊落,而且坐的位置好舒服,很日本風格。睇下餐牌先,佢地有多款不同組合的美人鍋套餐,可以根據個人嘅喜好選擇,仲可以追加其他種類。湯底選擇好吸引,有八款唔同的。加$48有沙律自助吧,飲品無限refill,飲品選擇種類很多,除咗果汁汽水,茶類,仲有多款自家製的飲品,很特別的。他們的醬料亦有多款選擇,而且口味獨特,是他們自家獨有的,我們試了多款,都十分喜愛,特別是,椰子芫荽汁和自家製黑麻油👍🏻👍🏻👍🏻我們選擇了壽喜燒和檸檬芫荽湯。壽喜燒 - 湯底係一個球形,開火煮就即溶,濃郁鮮甜,最後加上飯或麵,好好食。檸檬芫荽湯 - 有點像冬陰功走辣,清新開胃,鍾意試新野,係一個唔錯嘅選擇,但檸檬要早啲攞返出嚟,如果唔係湯低會苦澀味。蔬菜盛合,七彩繽紛,賣相非常吸引,忍唔住影咗幾張相。肉類選擇了- 豚腩肉,肥瘦適中,配上佢哋嘅自家製醬汁 so good,而且份量都好多。美國牛小排,牛小排要加$68質素唔錯。免治雞肉 - 明太子芝士免治肉和辣味免治肉,兩種口感完

我們選擇了壽喜燒和檸檬芫荽湯。

蔬菜盛合,七彩繽紛,賣相非常吸引,忍唔住影咗幾張相。

美國牛小排,牛小排要加$68質素唔錯。
免治雞肉 - 明太子芝士免治肉和辣味免治肉,兩種口感完全不同,幾特別。

套餐包飯或麵,可以選其中一款,粉麵選擇有多款
我地選擇咗羽衣麵和白飯,白飯會跟一隻雞蛋。
羽衣麵有少少似刀削麵,幾特別。無論飯或麵,加上濃郁嘅湯底,煮出嚟都好有味道。

最後嚟多個甜品甜品的麻薯,即叫即做的,麻薯暖暖地,配上番薯,再加埋雪糕,呢個甜品,另到呢一餐晚飯,畫上完美的句號😋👍🏻

整體不錯,服務態度好,店員親切友善,環境舒適,價錢適中,份量看似不多,但for女仔都算多,每人太約$300,有多款唔同特式飲品,已值回,加上坐得舒服,係個唔錯選擇👍🏻

2020-10-08
$300 (Dinner)
  • 蔬菜盛合
2020-10-08 99 views
今次黎到APM食美人煱,叫咗個美人鍋套餐,今次湯底叫咗一個骨膠原雞湯,一嚟到個湯底係好似啫喱咁樣嘅😍,加熱嘅時候湯底就慢慢溶化,梗係第一時間試吓個湯底先啦,雞湯清甜,有少少膠質感覺,飲落又真係唔錯喎,好似飲咗好多骨膠原落肚咁😂!肉類方面就試咗個豚肉同芝士免治牛肉,肉類質素唔錯,蔬菜亦都好新鮮,而且份量亦都好多。醬料亦都有好多唔同嘅選擇,加$48仲有無限暢飲汽水果汁或者特色飲品,仲有沙律吧飲食添!

2020-10-05 117 views
慶祝兄弟課程畢業,諗住食間精緻啲嘅,就黎試下。除了鍋之外,菜單好少野,冇咩特別吸引。試左個骨膠原湯底,點了牛肉,得三片,唔夠食。味道還好,不過真係唔抵食,三個人食完唔飽埋單$630。未必會再黎。
2020-10-02 168 views
如題 第一次幫襯美人鍋 本身經過唸住佢裝修唔錯唸住試試佢,點知完全係俾錢買難受。先講我同朋友嗌左一個美人鍋套餐,就配一碟肉,一碗雜菜,一個免治肉,同一個烏冬。另外再嗌左個南蠻炸雞。先講個炸雞,一嗌左冇幾耐佢地就到左,睇落貌相ok,食落去就不得了,完全係琴晚炸完擺起焗爐保溫既感覺,好似你去冇咩人幫襯既炸雞鋪,一早炸定d雞 擺到d皮淋曬,味道就ok既 但係個皮係想即刻lur返出嚟再講碟肉,我唔記得左影相,但係一送上嚟就知係唔新鮮,痴埋一舊 皺曬皮咁 食落去亦都沒有期望沒有失望 最緊要係佢碟用 極 細 碟最簡單到碗菜,面頭個d都叫ok幾靚。食到落去你見到佢d生菜底係啡色 葉既顏色又唔新鮮 極度失望 本身我自己咩菜都食 但係都頂唔順呢碗野 成個餐基本上係靠食菜食飽 如果唔太食菜既人更加唔好嚟 (食菜都唔好嚟)最後就講佢個骨膠原湯,湯底黎講佢係正常 但真係太過淡味 加埋成個餐都係食菜為主 我真係食到懷疑人生。佢仲要收我$168 + 10% 。。。呢個價錢,大把更好選擇,千祈唔好嚟

呢個價錢,大把更好選擇,千祈唔好嚟
2020-09-24
$200 (Dinner)
2020-09-19 313 views
今日又約咗朋友出嚟食飯,就試咗呢一間一人一鍋嘅日式火鍋 夠晒方便我哋每人叫咗個美人鍋套餐 包括一款湯底,一款免治雞肉,一款肉類,蔬菜盛盒,仲有飯或麵可以選擇如果覺得唔夠飽仲可以加$48有自助沙律吧同自助飲品自助沙律吧有粟米,新鮮蔬菜,洋蔥,紅蘿蔔等等都幾豐富😛醬料可以在自助醬料區拿取,有非常多不同種類,特別有自家製醬料:例如自家製日本京蔥辣油,自家製韭菜醬油等等飲品也是非常健康,有菠蘿青瓜美人水,甘筍蘋果美人水等等叫了骨膠原湯底,明太子芝士免治肉,豚腩肉和稻庭烏冬蔬菜盛盒極多配料,最愛粟米🌽蕃茄和菇類~骨膠原飲落非常足料,配上蔬菜盛盒好正~豚肉新鮮有彈性😁今餐食到超級飽!

我哋每人叫咗個美人鍋套餐

如果覺得唔夠飽仲可以加$48有自助沙律吧同自助飲品

自助沙律吧有粟米,新鮮蔬菜,洋蔥,紅蘿蔔等等

都幾豐富😛

飲品也是非常健康,有菠蘿青瓜美人水,甘筍蘋果美人水等等

叫了骨膠原湯底,明太子芝士免治肉,豚腩肉和稻庭烏冬

蔬菜盛盒極多配料,最愛粟米🌽蕃茄和菇類~

骨膠原飲落非常足料,配上蔬菜盛盒好正~豚肉新鮮有彈性😁

今餐食到超級飽!
2020-09-18 227 views
疫情緩和下可以放心出多啲街食飯,今日嚟到觀塘打邊爐,主要見到個名幾得意,因為我都係美人,一人套餐有$168起,套餐內都有好多唔同嘅選擇,裝修好有日本風格。我自己揀忌廉蕃茄湯底,而老公揀和風咖喱湯,蕃茄湯底蕃茄味濃郁,加咗忌廉更加柔順。反而和風咖喱湯咖喱味可以再辣啲更好。最欣賞呢度嘅醬料有超過十幾選擇,有一部份係比較特別,我比較喜歡黑醬油。明太子芝士免治肉,肉質鮮甜;芝麻免治肉,放入湯後芝麻味亦食得到。估唔到雞肉雖然大大件,亦唔會覺得好鞋,保持到雞嘅味道。以佢哋嘅豚肉選擇嘅部份幾靚,切得10分薄,放入湯後幾秒鐘已經可以食得,有口感又咬口,高質素。而佢哋嘅蔬菜盤擺設得好精美,蔬菜嘅款式亦都超過10款,份量亦十分之足夠,做一個健康嘅美人梗係要食多啲蔬菜啦。

估唔到雞肉雖然大大件,亦唔會覺得好鞋,保持到雞嘅味道。

2020-09-16
$180 (Dinner)
之前打過邊爐,今日決定試吓個set lunch。有沙律飲品自助吧。沙律ok,洋蔥夠辣啱我。set有好多食物,對唔住我真係食唔曬d飯,太多。我叫個Set有親子丼,豆腐冷點上面有蟹柳,煮熟的三文魚好大塊,烏冬。豆腐同三文魚正常發揮不特別。烏冬是幼的,好滑👍🏻👍🏻但係個飯唔好食,飯上的雞排無乜問題,黑椒味。但d蛋唔香,d飯唔熱,水份太多,以為自己食緊杰又凍嘅白粥。雞太多已經好飽,食曬d雞後唯有放棄。有加一,139元,雖然多食物,但個飯的質素麻麻,即刻覺得唔抵。
豆腐同三文魚正常發揮不特別。
烏冬是幼的,好滑👍🏻👍🏻
2020-09-18
$139 (Lunch)
2020-09-18 168 views
想變美女當然要嚟美人鍋今次嚟試下佢地嘅濃濃骨膠原湯底 一人一鍋美人鍋$168可加$48 轉任食沙律菜同飲品餐入面有一盤顏色鮮豔嘅唔同種類嘅疏菜另外,有8款湯底選擇、4款免治雞肉同雞/豚+麵/飯大廳有好多火鍋調味調選擇,值得推薦係 日本京蔥椒油!!🌠骨膠原雞湯作為 貪靚嘅女士當然唔使諗一定要骨膠原雞湯作為打邊爐湯底,邊打邊美顏呀嘛!一嚟就試一啖骨膠原湯底,雞湯清甜帶有少許骨膠原香味,用嚟打邊爐一流,唔會搶走 肉質嘅鮮味!🌠 雞肉+豚豬選料新鮮雞肉夠嫩滑,豚肉薄薄幾片吸收曬湯底嘅精華!食落啖啖豚豬香味~好滿足~🌠蔬菜盤入面有唔同種類嘅蔬菜有蕃茄仔、娃娃菜、 青椒、生菜等,好明顯係店員精心選擇, 蔬菜新鮮~用黎打邊爐一流!🌠麵(闊條麵、烏冬、日本羽衣麵) 最尾食埋個烏冬,真係夠曬飽😜
想變美女當然要嚟美人鍋
今次嚟試下佢地嘅濃濃骨膠原湯底

一人一鍋美人鍋$168
可加$48 轉任食沙律菜同飲品

餐入面有一盤顏色鮮豔嘅唔同種類嘅疏菜
另外,有8款湯底選擇、4款免治雞肉同雞/豚+麵/飯

大廳有好多火鍋調味調選擇,值得推薦係 日本京蔥椒油!!

🌠骨膠原雞湯

🌠 雞肉+豚豬

🌠蔬菜盤

🌠麵(闊條麵、烏冬、日本羽衣麵)

最尾食埋個烏冬,真係夠曬飽😜

2020-09-16 80 views
收工決定食返餐好既慰勞一下大家餐店提供美人鍋一人套餐每個套餐提供一個蔬菜盤每個蔬菜盤除左有蔬菜 仲有幾款菇類 三色椒 車厘茄 等等對腸道有幫助既食品肉類方面可以簡選唔同既肉類 部分肉類需額外收費我地就簡左豚腩肉免治肉簡選芝麻同埋明太子芝士 各一湯抵選擇非常多 一個叫壽喜燒湯 一個叫左麻辣味增湯 兩個湯底都非常香濃食到最後可以加個烏冬落去 非常彈牙有咬口索埋個骨膠原湯底 香濃又美味食到最後叫多個甜品 - 綠茶紅豆團子雪糕一定要試 非常高質
收工決定食返餐好既慰勞一下大家

索埋個骨膠原湯底 香濃又美味

食到最後叫多個甜品 - 綠茶紅豆團子雪糕
一定要試 非常高質
2020-09-15 73 views
地點設於地鐵站正上方,在APM 商場找到的火鍋店,對我這種夏天只想待在冷氣房的懶人最適合不過。走進和式簡約設計的餐廳,店裡無論大至桌椅,小至餐具都用上木質天然製品,令人有種時間慢下來的安靜氣氛。與朋友點了兩個個人套餐,一人一小鍋的鍋物,我點這邊招牌的骨膠原湯底,充滿膠質的質感和肉的鮮甜,推推肉類選了餐附上的豚腩肉,厚薄適中。免治肉是雞肉配養生首選的黑芝麻,食得安心。每款鍋物都會配上一大碗顏色漂亮,多款種類的蔬果,補一補平時不足夠的纖維量。飲品點了這款鈴蘭酸酸甜甜,充滿奇異果的果肉,十分清爽。

肉類選了餐附上的豚腩肉,厚薄適中。

免治肉是雞肉配養生首選的黑芝麻,食得安心。

飲品點了這款鈴蘭酸酸甜甜,充滿奇異果的果肉,十分清爽。

2020-09-07
$250 (Dinner)
  • 骨膠原湯底
  • 鈴蘭
2020-09-14 120 views
今日去左觀塘既apm 行街,晚餐時間揀左呢間做緊晚市套餐七折既美人鍋晚市套餐(原價$168)套餐可以自選湯底、一款免治肉、一款肉同埋一款主食,而每份套餐都會有蔬菜盛合,都幾豐富。我地就揀左主打既骨膠原湯,其實即係雞湯。主食就揀左雜炊飯,食哂啲菜同肉之後加飯落去煮,最後再打隻雞蛋撈勻,可以食到成個鍋既精華,超正。骨膠原湯明太子芝士免治肉、豚肉、日本雞蛋雜炊蔬菜盛合三文魚雲吞($48)實物比餐牌既圖更大粒,一份有四件,每一件都好飽滿。餡料全部都係三文魚,幾特別。蟹棒牛油果明太子春卷($58)新鮮炸起,夠香脆,牛油果味濃。抺茶紅豆團子冰淇淋($48)有四串小丸子,口感煙韌,配埋紅豆同抺茶雪糕,無得輸。另外可以可錢配沙律飲品吧,無限refill

晚市套餐(原價$168)

骨膠原湯
明太子芝士免治肉、豚肉、日本雞蛋雜炊
蔬菜盛合

三文魚雲吞($48)

蟹棒牛油果明太子春卷($58)
新鮮炸起,夠香脆,牛油果味濃。

抺茶紅豆團子冰淇淋($48)
有四串小丸子,口感煙韌,配埋紅豆同抺茶雪糕,無得輸。

另外可以可錢配沙律飲品吧,無限refill
2020-09-13 77 views
叫左壽喜燒湯,感覺同岀面好唔同,無咁甜,湯底入邊有舊骨膠原啫喱,而且有膠感湯底,好似花膠既感覺。美人鍋套餐好抵食,有蔬菜拼盤份量好多,豚肉好岀色,明太子芝士免治雞肉,好特別,整成肉丸都好好味。每樣餸賣相都好靚!環境闊落坐得又舒服。加$48蚊,仲有無限暢飲,汽水啦果汁奶茶咖啡都可以自己喺自助吧到坽。仲有好多款嘅火鍋醬汁當中韭菜汁好好味,岀面未見過食過。仲有沙律都系無限仼食,所以只系叫套餐加埋仼食都好飽啦!
每樣餸賣相都好靚!環境闊落坐得又舒服。
仲有好多款嘅火鍋醬汁當中韭菜汁好好味,岀面未見過食過。
仲有沙律都系無限仼食,所以只系叫套餐加埋仼食都好飽啦!
2020-09-08 1537 views
打邊爐從來都係一件好麻甩嘅事,既然靚女從不屙屎,咁究竟佢地又會唔會打邊爐呢?會,當然唔係我地呢啲平民級數啦,潮流興健康,梗係食啲又打到卡,又精繳嘅火鍋啦睇個煲滴骰過人就知啦,仲要係檸檬芫荽湯,排毒又美顏明太子芝士免治雞肉,外面同樣罕見,簡單啲嚟講即係雞滑豚肩肉鮮味出,食落幾有質感羽衣麵有啲似河粉混粉皮,口感纏綿又彈牙豚腩肉份量不容小覷,識趣嘅拿拿臨幫女神清晒佢芝麻免治雞肉一樣好滑,記得烚耐啲呀多菜少肉係美女黃金定律,食晒佢人唔靚便便都靚呀仲有女人恩物—骨膠原湯底,超級結蕎麥麵好有韌性,所以滾熟佢都唔會爛呢餐咁健康,食碟炸雞唔係好過份啫呢杯mocktail完全冇落糖,夠晒fresh呀食嘢又食環境,身心都健康咗呀

美人鍋晚市套餐

睇個煲滴骰過人就知啦,仲要係檸檬芫荽湯,排毒又美顏

明太子芝士免治雞肉,外面同樣罕見,簡單啲嚟講即係雞滑

日本豚肩肉

豚肩肉鮮味出,食落幾有質感

羽衣麵有啲似河粉混粉皮,口感纏綿又彈牙

豚腩肉份量不容小覷,識趣嘅拿拿臨幫女神清晒佢

芝麻免治雞肉一樣好滑,記得烚耐啲呀

多菜少肉係美女黃金定律,食晒佢人唔靚便便都靚呀

仲有女人恩物—骨膠原湯底,超級結

蕎麥麵好有韌性,所以滾熟佢都唔會爛

南蠻炸雞

呢餐咁健康,食碟炸雞唔係好過份啫

呢杯mocktail完全冇落糖,夠晒fresh呀

食嘢又食環境,身心都健康咗呀
2020-09-07
$312 (Dinner)
美人鍋晚市套餐
日本豚肩肉