2024-02-26
食物味道感覺不過不失冇社交平台講到特別好食 但就好似置身於韓國咁 如果係一班朋友想熱熱鬧鬧聚會嘅話 呢間餐廳都係唔錯嘅選擇👍🏼呢間餐廳都算係幾隱蔽😂 要穿過個巷仔先見到佢 感覺上侍應都應該係韓國人 佢哋唔太識聽中文舖頭入到去牆上有唔同嘅畫 但就有種置身韓國燒肉舖嘅感覺 比較嘈雜 熱鬧啲聚會但係外面睇餐廳嘅裝修都幾靚!上主食前一定有啲前菜呢個蝦卷好好食 食落去冇落好多香精味道 所以其實味道唔太重口味 個人係比較鍾意呢種蝦卷!呢個炸醬麵撈勻咗 唔會話太過乾身 味道都係不過不失!佢炸串嘅下面仲有炸雞 上面嘅年糕幾好食 但腸仔我覺得燶咗少少 炸雞都覺得普普通通🤔叫咗一份醬油蟹拌飯 本身對佢期望都好高 但食落感覺上蟹嘅味唔太出 唔太食到蟹黃嘅味道 反而醬油嘅味道比較出 所以有啲鹹佢個士多啤梨奶昔好好飲! 又甜又夠味!呢個橙汁外表好特別 冇諗到真係比成個橙 同朋友最後仲將個橙食埋之餘個橙仲係甜😂
但係外面睇餐廳嘅裝修都幾靚! 上主食前一定有啲前菜 呢個蝦卷好好食 食落去冇落好多香精味道 所以其實味道唔太重口味 個人係比較鍾意呢種蝦卷! 呢個炸醬麵撈勻咗 唔會話太過乾身 味道都係不過不失! 佢炸串嘅下面仲有 炸雞 上面嘅年糕幾好食 但腸仔我覺得燶咗少少 炸雞都覺得普普通通🤔 叫咗一份醬油蟹拌飯 本身對佢期望都好高 但食落感覺上蟹嘅味唔太出 唔太食到蟹黃嘅味道 反而醬油嘅味道比較出 所以有啲鹹 佢個士多啤梨奶昔好好飲! 又甜又夠味! 呢個橙汁外表好特別 冇諗到真係比成個橙 同朋友最後仲將個橙食埋之餘個橙仲係甜😂