6 day(s) ago
BB 1歲生日party除左佈置重要之外,就梗係要預備食物同咁多位大朋友,小朋友搞個大食會先夠氣氛啦,多人聚會就最適合叫到會,今次生日會我就叫左觀塘既Boon到會啦😄佢地到會食物種類有好多選擇,沙律,前菜,小食,主食,飯,意粉樣樣齊👏🏻 我都叫左好多唔同款式,當日最受歡迎就係意粉同雞翼,好快比大家食曬,整體食物質素都高😋雖然外賣比堂食質素一定會有所下降,但係佢地都好有效率,食物都係預約時間左右送度,食物仍然保持到應有既熱度,即使咁多唔同款式,全部都keep到接近堂食水準😍食物我固然滿意,我最欣賞係佢地既外賣盒做得好好,外賣盒同個外賣紙袋係fit size整既,送到黎既時候可以完整無缺咁攞上party room,有時有d餐廳用錫紙盤之類,會導致漏汁或者d食物撞到亂曬,爛曬,佢地係完全冇呢個情況,係保持食物質素既好重要一環🥳呢個生日party唔止我同老婆玩得開心食得開心,最重要黎玩既朋友都好滿意我既安排,都讚呢間到會揀得好🥰