2024-06-09
葵涌廣場小店眾多,但係食西班牙油條嘅呢間係唯一一間!一間店提供哂Churros & Gelato 2款甜品🍨並提供多款配料同埋口味選擇。而且呢類小食非常適合掃街。雖然呢間小店面積唔大,不過都有心思地用咗美式懷舊裝潢❤️🤍💚想帶比食客 “We sell Love and Happiness” 嘅感覺❤️🤍💚★”`’-.,,.-‘`“-.,☆,.-`’`-.,,.-`‘`★-.,,.-*🔸Churros x Gelato Combo Set $60💛Churros 即叫即炸!外脆內軟,較落去係又暖又軟心的😍外層沾上玉桂糖粉,再加上我揀咗嘅奶醬🥜受得甜嘅你必定喜歡💛🍨Gelato揀左最愛嘅開心果味😍😍gelato除咗充滿開心果味之人餘,食落仲要有開心果碎粒💚💚Gelato口味亦有 黑朱古力🍫雲呢拿🤍豆腐🩶焙茶🤎可供選擇
💛Churros
即叫即炸!外脆內軟,較落去係又暖又軟心的😍外層沾上玉桂糖粉,再加上我揀咗嘅奶醬🥜受得甜嘅你必定喜歡💛 🍨Gelato