2025-06-07 0 views
今日去西沙Go Park見到有Bunny Churros🐰! 佢哋新推出咗款無乳糖寵物士多啤梨味雪糕🍓 成份天然無乳糖適合狗狗食用~另外嘆咗杯smoothies🥤,熱帶雨林水果沙冰:芒果+菠蘿+梨同埋蜂蜜🤤🤤沙冰質地超級細滑,頭調有芒果濃郁嘅甜香🥭尾調有菠蘿嘅微酸🍍,咁清爽嘅配搭啱晒夏天解渴☀️去GO PARK嘅朋友仔去 Bunny Churros🐰食GELATO 毛孩們都可以坐隔離食無乳糖寵物雪糕啦🍧

2025-06-03 143 views
難得放假又入去葵廣掃街食完鹹食又想食甜品見到Bunny churros之前食過佢嘅churros 覺得又脆又好味仲有唔少蘸醬選擇諗住可以encore點知佢地又推出左新嘅churros呢次唔止係churros 配唔同gelato 口味而家係將原本長長嘅churros變成baby churros一啖一粒再配搭唔同口味shake shake 同蘸醬又幾有新意!仲可以同朋友仔share咁又可以食多幾樣🤭🤭🤭我揀左可可味香濃嘅朱古力粉經過我shake shake shake 後沾滿每粒baby churros再蘸上法國 Valrhona 85%朱古力醬朱古力double超香濃加上churros脆脆口感食晒都完全唔膩👍👍
難得放假

加上churros脆脆口感
食晒都完全唔膩👍👍
2025-06-03
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Tea
  • Baby  churros
每次嚟葵廣掃街都會有新發現,今次就俾我搵到呢間賣Churros嘅小店——Bunny Churros 🐰見到佢推出咗「Shake Shake Churros」即搖即食,一於試吓呢款少見又得意嘅街頭甜品!🍪Shake Shake Churros 原味肉桂糖配朱古力醬 $45紙袋裝住成袋Churros,倒入肉桂糖粉後自己Shake勻,互動感十足🌀一邊Shake一邊聞到陣陣肉桂香,感覺好有趣✨食落Churros外層酥脆、內裡鬆軟,唔會太乾或者太油,幾有水準。一啖一粒嘅大小啱啱好,食起上嚟好方便😋配埋朱古力醬一齊食,質感似朱古力雪糕,有濃郁奶香,但又唔會蓋過肉桂味,甜度適中,唔會膩,幾夾!平時要食到Churros都要去Cafe或者西班牙餐廳,街頭小食好少見👀Bunny Churros喺葵廣入面,地點方便,又可以玩下Shake Shake,加上口味選擇多,有趣之餘味道都唔馬虎🎉下次想食甜品又多一個新選擇,值得一試!

2025-05-27 136 views
叫咗原味嘅Shake Shake mini加肉桂糖配海鹽焦糖醬等咗8分鐘左右,攞到手食落完全唔熱,仲要配咗一盒海鹽焦糖泥,唔可以稱為醬,因為放嚿churros落去係完全痴唔到啲醬?重要啲肉桂糖好死甜,咬開嚿churros ,入面係空氣仲要係凍嘅,請問等8分鐘係為咗做咩?網上面大量好評,極都懷疑係打手。迪士尼樂園賣嘅churros都被佢好食,完全覺得$45貨不對辦。唯一無批評係服務態度,職員好有儀式感,會叫你shake shake個churros

網上面大量好評,極都懷疑係打手。

mini shake shake churros
2025-05-06 83 views
Bunny Churros葵芳店最近推出了全新菜單,裡面有個特別的產品——shake shake churros,這款產品有點像是我們熟悉的shake shake薯條,不過它是用西班牙油條製作而成的。這次我選了可可味,好好味! 油條被切成小粒,放進袋子裡,然後搖一搖,每一口都充滿了可可風味。再配上可可醬,每一口都讓我感受到甜蜜的滋味,非常匹配。這款shake shake churros不僅好吃,也很適合跟朋友一起分享。

2025-05-05 60 views
每次去葵廣都會掃街,次次都見佢門口超多人🙈今次經過見佢出咗新menu,又食得又玩得,緊係要try try 啦!🍱Shake Shake Churros👉🏻一啖一粒好過癮😍👉🏻手工新鮮製作,即叫即炸👉🏻外脆內軟👉🏻細細份,岩哂同朋友share👉🏻黑朱古力醬濃郁得嚟又唔會太甜📍Bunny Churros 葵芳葵富路7-11號葵涌廣場2樓2023號舖
每次去葵廣都會掃街,次次都見佢門口超多人🙈

🍱Shake Shake Churros
👉🏻一啖一粒好過癮😍
👉🏻手工新鮮製作,即叫即炸
👉🏻外脆內軟
👉🏻細細份,岩哂同朋友share
👉🏻黑朱古力醬濃郁得嚟又唔會太甜

📍Bunny Churros
葵芳葵富路7-11號葵涌廣場2樓2023號舖
2025-05-01 87 views
又係一間高度好評的甜品,太可惜我就貪方便點左個shake shake 版,配朱古力醬感覺有點漏 同埋油膩, 就係差在冇點到雪糕,試唔到最夾既配搭。下次一定一定要試埋雪糕,冰火口感應該好味好多。
Shake  shake  churros
2025-04-18 80 views
嚟到人山人海嘅葵廣,緊係要瘋狂掃街,經過呢間Bunny Churros,見到佢地即場現炸緊churros,忍唔住比佢吸引住就行咗去落單🤣睇menu望到有最新產品Shake Shake Churros,本身好鐘意食shake shake薯條,就試下係咪都咁好味🤪呢款shake shake churros將平時嘅西班牙條整成一口牛嘅size,炸好之後就放入袋係咗shake,外脆內軟,口感好酥脆🥨每包shake shake churros除咗預設嘅shake shake之外,仲會附送6揀1嘅醬汁,今次揀左花生味,微甜嘅churros配上咸香嘅花生醬,夾得黎又去除埋油膩感,好玩又好味😆

2025-04-13 60 views
葵廣最近大熱嘅Bunny Churros出咗新品😍😍☕️迷你Shake shake churros配咖啡粉&海鹽焦糖醬「得意到震!迷你churros炸到金黃脆卜卜💥,倒落紙袋shake勻咖啡粉☕️,咸甜焦糖醬掛滿曬🍯~一粒粒啪唔停口😋,咖啡微苦同焦糖超夾✨,細細份岩曬同朋友share👯!仲好玩過食薯條🍟!」 **🍴食用Tips** ✅ 即叫即食先脆 ✅ 焦糖醬另上自己點更過癮 ✅ 配杯凍美式平衡甜度更perfect💯
葵廣最近大熱嘅Bunny Churros出咗新品😍😍

**🍴食用Tips**
✅ 即叫即食先脆
✅ 焦糖醬另上自己點更過癮
✅ 配杯凍美式平衡甜度更perfect💯
2025-04-04 156 views
食評這份甜品搭配完美,酥脆的巧克力沾醬churros圈外層金黃香脆,內裡柔軟,令人一試成主顧。搭配的開心果冰淇淋清新滑順,帶來果香的平衡,增添了風味層次。兩者結合,讓人欲罷不能。必定會再encore
食評

• 西班牙油條
葵廣雲集五花八門嘅小食店,但講到賣churros嘅就真係無邊幾間,所以今日想介紹下呢間佈置帶美式復古風嘅Bunny Churros @bunnychurros 比大家🫰🏻 Churros配方經曾遠赴西班牙取經嘅店主不繼改良而誕生,真係每一啖都係心血🇪🇸🔥▫️招牌賓利兔西班牙油條配海鹽焦糖醬+開心果Gelato $60Churros即使油炸後外皮仍然保持酥脆乾爽,唔會油淋淋,而且咬落去口感鬆軟🤤 沾上玉桂同砂糖嘅甜味,配埋自家製焦糖海鹽醬好夾🙌🏻另外gelato味道我覺得進步咗!Texture綿密而且開心果味幾香濃,無上一次食咁甜🤣 Cp值唔錯📣 依家佢哋仲喺馬鞍山西沙Go Park開咗分店呀~果邊會有多啲新產品(e.g croffle, affogato) 同親子workshop添✨

1917 views
2025-02-26
  • 西班牙油條
呢日我哋去試咗‼️人氣Churros店🥖‼️店內裝修尤如美式快餐店風格!!非常有特色👍我哋點咗"Combo set”識揀一定要咁揀🤭🌟意大利開心果雪糕+西班牙油條今次揀左 gelato開心果雪糕 ;Churros醬料揀左黑朱古力醬;Churros 剛剛即做即炸,口感外脆內軟淡淡肉桂味,甜度適中開心果雪糕奶味唔算濃,綿密軟滑還有一粒粒開心果碎~😋😋帶點鹹香味道,一冷一熱冰火交融口感層次味道非豐富!
呢日我哋去試咗‼️人氣Churros店🥖‼️
店內裝修尤如美式快餐店風格!!非常有特色👍

我哋點咗"Combo set”識揀一定要咁揀🤭

🌟意大利開心果雪糕+西班牙油條

今次揀左 gelato開心果雪糕 ;
Churros醬料揀左黑朱古力醬;
Churros 剛剛即做即炸,口感外脆內軟
淡淡肉桂味,甜度適中

開心果雪糕奶味唔算濃,綿密軟滑
還有一粒粒開心果碎~😋😋
帶點鹹香味道,一冷一熱冰火交融
口感層次味道非豐富!
2025-02-20 388 views
好耐冇嚟葵湧廣場,上2、3樓睇有乜嘢新嘢食比較多人買,見到呢間食churros都幾多人排,三位小妹妹都做到手忙腳亂,一於試下佢。即叫即炸嘅關係,等候時間約八分鐘左右,Size確實比較細,$40有三條,揀了海鹽焦糖味,本身有上肉桂粉,我諗唔落醬都“應該” OK。一口咬落,不過不失,味道平淡沒有驚喜,玉桂香味唔太出,雖然即炸亦都唔係好熱,脆度一般。落咗個醬都無加到分,可能本身唔太出色。3條夾埋都唔夠我食一個原條正宗Churros咁長,但價格比買一個原條味道嘅仲要貴。性價比好一般,不太推薦。

2025-02-16
Waiting Time
8 Minutes (TakeAway)
$40 (Tea)
2025-02-18 386 views
🙋🏻‍♂️餓底探員去咗葵芳調查呢間Churros店,店舖走純白簡約風,背後仲有幅打卡牆,小店主打西班牙油條同意式雪糕,有多款口味選擇,churros即叫即炸,gelato脂肪含量少,健康又好味👍🏻🍨Angel Beats’s Tofu $65🙋🏻‍♂️表示個combo set有奶醬味churros,加香港豆腐味gelato配黃糖topping,churros即叫即炸,之後蘸上肉桂砂糖,配上煉奶同花生醬,食落口感香脆鬆軟,奶醬味道香甜,充滿港式味道,gelato係香港豆腐味,口感綿密香滑,充滿豆腐香,加咗黃糖topping,好似食緊豆腐花味gelato咁,超有驚喜,一個combo set fusion咗兩種港式味道,真係超級正👍🏻⚠️ 店舖最近喺西沙Go Park開咗分店,設有堂食座位,更有牛角包窩夫,奶昔同沙冰等供應,有機會去新店幫襯下🫶🏻📈吃貨指數😋好味度 9/10🔙返啅度 9/10
Angel Beats’s Tofu

Angel Beats’s Tofu
奶醬味churros
香港豆腐味gelato+黃糖topping
2025-02-08 304 views
去左葵涌廣場其中件事就係去食churros, 最近係ig好多人去食就終於有時間去試一試😋。本身擔心會唔會大排長龍,可能我地係3點先食好彩唔洗排隊,點完餐即刻就有得食。Signature Bunny Churros +黑朱古力醬🍫 ($40)點左一份churros有3條,用個細杯裝住方便拎住即刻可以食。醬方面有好多選擇有6款,每一款都好吸引😭,最後就試左黑朱古力醬,覺得最正宗都係配朱古力醬應該最好食。味道方面我覺得唔錯,係新鮮熱辣辣即炸🔥,炸得外脆內軟。佢地嘅churros同一般唔同,比較粗身同短d,所以口感同一般係有分別。另外佢地個醬係自家手工整朱古力味🍫好濃😋。不過美中不足係個醬太少,可能因為直接淋上個churros,但我個人鍾意點住食多d。今次因為太飽🤰🏻所以只係食左churros,下次有機會仲想試埋佢個雪糕甜🍦。

2024-12-15