2022-08-23
Burger Joys一直都好受歡迎🍔而我一直未試過 而家香港區已經有3間分店 我今次都係揀咗去返西營盤店 呢度嘅店面唔算好大 裝修行美式風格🇺🇲幾有feelBurger主要分咗牛 雞同魚 如果素食者呢度都有素burger可以選擇🫧芝士牛肉漢堡漢堡麵包幾鬆軟 牛肉都保持到juicy 味道亦夠濃郁 加埋生菜 洋蔥 酸瓜同埋半溶芝士呢啲配料 簡單得嚟都好滋味 如果大胃王可以揀double 有雙層牛肉 🫧魚柳漢堡魚柳比想像中大塊同埋厚肉 好有份量 肉質都唔錯 算係幾嫩滑 一樣有生菜 洋蔥 蕃茄 呢個係配沙律醬 食落比較清新burger都可以加錢轉套餐 就會有埋汽水或者啤酒同薯條 我哋都加咗一份 薯條仲加左蒜蓉 呢個好誇張 係大量嘅蒜蓉再加兩粒蒜頭喺 味道好濃厚 我就覺得重口味咗啲 除咗蒜蓉仲有熱溶芝士同黑松露揀
🫧芝士牛肉漢堡
🫧魚柳漢堡