2022-09-26
《chill正酒吧漢堡😙》———————————————-#busybird 💚-Weekend同男朋友專登去咗灣仔日月星街附近行下chill下,近年個頭開咗唔少高質嘅cafe同西餐廳😊 經過呢間Bar & Restaurant 就入去食個brunch relax~-餐廳設計都好有特別,門口有唔少由汽水籃砌成嘅枱仔,裡面仲有個露天後花園,小店仲可以帶埋寵物嚟嘆下世界🐶-🍔 Double A5 "Miyazaki" Wagyu Burger漢堡嘅麵包質地鬆軟,中間夾住兩層大大塊宮崎A5和牛,十分矜貴高質,肉質柔軟,肉味濃又juicy,配上溶化咗嘅芝士,層次豐富😍-🍔 Soft Shell Crab Burger軟殼蟹超級大隻,爆哂餡嘅感覺,而且口感酥脆,跟餐仲會有新鮮炸起嘅厚切薯條,黃金香脆熱辣辣,十分香口🍟-🕊️ Bird Wings單骨雞翼啱哂女仕食,好方便~雞翼炸至黃金色,外層香脆可口,非常香脆滋味☺️-最後我哋仲食咗個心太軟做甜品,即叫即整,十分用心,朱古力香味突出,甜而不膩,認真唔錯🍫 -⭐參考價錢︰(另收加一)Double A5 "Miyazaki" Wagyu Burger:
———————————————-
#busybird 💚
🍔 Soft Shell Crab Burger
🕊️ Bird Wings
⭐參考價錢︰(另收加一)
Double A5 "Miyazaki" Wagyu Burger: $158
Soft Shell Crab Burger: $128
Bird Wings: $88