Restaurant: Cafe Deco Pizzeria (ELEMENTS圓方)
Terms & Details:
2022-09-25 427 views
無情情話有人請食lunch,仲要話据扒tim,咁我就緊係唔客氣啦🤭🤣🤣去到門口攪呢攪路咩都唔記得影底,連Menu都無影,因為我又遲咗入去,個個都等埋我先叫,急到一個點嘅情況底下只係影到呢兩張相😑😥不過唔緊要嘅頭盤,吞那魚他他主菜就係我最愛嘅牛扒加黑松露薯條,另外仲有杯餐飲,我又唔記得影相,不過我只係叫咗杯齋咖啫他他好清新,酸酸甜,甜辣辣地咁都幾開胃,仲有幾片脆脆多士比埋,而牛扒就不過不失,叫5成熟都唔韌嘅,我就覺得試一次就夠啦,不過都要鑽下員工態度好好,都會有講有笑

頭盤,吞那魚他他

2022-09-05
$250 (Lunch)
2022-09-18 557 views
位於九龍站尖沙咀圓方,一間西式精緻咖啡店餐廳空間闊落夠舒服,有貴氣得黎太貴專員今日趁放假約埋同事一齊出去食lunch飲杯野吹下水,發覺都幾有驚喜龍蝦清湯伴蟹肉 $68龍蝦湯隨湯仲有附上一片全穀物嘅厚麵包,麵包口感厚實唔似係食緊空氣嘅感覺,新鮮微暖嘅麵包有陣陣嘅穀物香味龍蝦湯勁濃厚,淨係賣相都覺得好有鮮味入口後濃濃嘅龍蝦鮮味湧晒入口,完全無任何海鮮腥味薄薄一層嘅鮮忌廉增加左一份鮮奶油嘅香,感覺多左一份香味蟹肉亦都唔少,啖啖嘅蟹肉增添一份鮮甜味道然後將麵包浸一浸落湯到一齊食,麵包吸收湯汁食入口非常滋味北海道帶子刺身薄片 $178刺身級嘅北海道帶子,份量一D都唔少,鮮嫩嘅帶子刺身好新鮮上面放上少量嘅飛魚籽,入口時增加口感之餘仲多左一份鹹鮮味道,超級新鮮海鮮意大利燴飯 $208燴飯好正宗,大蜆大蝦嘅配搭,海鮮肉質新鮮燴飯夠濕潤亦都將米粒煮到岩岩好好適中,口感少煙韌醬汁好香嘅海鮮湯同蕃茄香,入口濃厚嘅感覺亦都唔會太膩
位於九龍站尖沙咀圓方,一間西式精緻咖啡店
餐廳空間闊落夠舒服,有貴氣得黎太貴
龍蝦清湯伴蟹肉

龍蝦清湯伴蟹肉 $68

龍蝦湯勁濃厚,淨係賣相都覺得好有鮮味
入口後濃濃嘅龍蝦鮮味湧晒入口,完全無任何海鮮腥味
薄薄一層嘅鮮忌廉增加左一份鮮奶油嘅香,感覺多左一份香味
蟹肉亦都唔少,啖啖嘅蟹肉增添一份鮮甜味道
然後將麵包浸一浸落湯到一齊食,麵包吸收湯汁食入口非常滋味
北海道帶子刺身薄片

北海道帶子刺身薄片 $178
刺身級嘅北海道帶子,份量一D都唔少,鮮嫩嘅帶子刺身好新鮮

海鮮意大利燴飯 $208

燴飯好正宗,大蜆大蝦嘅配搭,海鮮肉質新鮮
燴飯夠濕潤亦都將米粒煮到岩岩好好適中,口感少煙韌
醬汁好香嘅海鮮湯同蕃茄香,入口濃厚嘅感覺亦都唔會太膩
2022-09-17
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$180 (Lunch)
龍蝦清湯伴蟹肉
北海道帶子刺身薄片
2022-09-15 287 views
lunch time 上網打電話到無得 bookntablewalk in only好彩吾多人8 個人 walk in 都可以即刻入座吾洗等位lunch menu 有8款選擇是日餐湯係椰菜花湯8個餐7個叫牛扒1個人叫牛油果醬和牛芝士漢堡配香辣薯條本人叫左三文魚牛油果他他配多士作為頭盤三文魚無味他他醬又吾太得就好夠凍的美國肉眼扒(10安士)伴松露薯條主菜扒比較生左小小把餐刀切吾塊扒薯條做得不錯最上層的係炸洋蔥牛扒上有一少綠色的醬吾係好食得出係咩只知道酸酸地仲要加左粒梅子 熱檸檬茶
walk in only

2022-09-13
Type of Meal
Lunch
2022-08-21 481 views
一班朋友聚會gathering 食Pizza就最啱啦!今次我地約咗嚟element 呢間Cafe deco pizzeria! 見呢間餐廳新推出北京烤鴨Pizza,一於試下!鴨皮香脆,肉帶咸香 ,中西合璧又幾有新意。再來巨型海鮮拼盤 ,賣相相當澎湃!有齊波土頓龍蝦、帝王蟹腳、北海道帶子、青口、鑽石蜆、蝦、西班牙八爪魚、生蠔。全部都好新鮮 ,龍蝦超彈牙 ,蟹腳好鮮甜。生蠔隻隻飽滿多肉 ,太好味另外再叫多打!即開生蠔真係好新鮮 ,食得放心。冷盤仲叫咗北海道帶子刺身薄片,鋪滿三文魚子 ,味道更鮮 ,夏天必食。香煎鵝肝野菌酥皮撻,賣相好精緻 ,鵝肝外脆內軟 ,油香十足 配上酥皮撻增強口感 ,味道相當唔錯。美國黑安格斯西冷扒 ,點了medium rare ,火喉烹調得啱啱好。牛扒肉味濃郁 ,肉質軟腍。波士頓龍蝦扁意粉,龍蝦肉好彈牙 ,蝦膏都幾多,番茄底意粉食落幾開胃 。仲有牛骨髓油香超勁 ,相當邪惡!配上酸洋葱同多士一齊食 ,減低油膩感。呢到食物種類都幾多 ,無論海鮮、pizza、牛扒、小食等質素都幾高,期待下次再嚟食!
一班朋友聚會gathering 食Pizza就最啱啦!

見呢間餐廳新推出北京烤鴨Pizza,一於試下!
鴨皮香脆,肉帶咸香 ,中西合璧又幾有新意。

再來巨型海鮮拼盤 ,賣相相當澎湃!
全部都好新鮮 ,龍蝦超彈牙 ,蟹腳好鮮甜。

生蠔隻隻飽滿多肉 ,太好味另外再叫多打!
即開生蠔真係好新鮮 ,食得放心。

冷盤仲叫咗北海道帶子刺身薄片,
鋪滿三文魚子 ,味道更鮮 ,夏天必食。

香煎鵝肝野菌酥皮撻,
賣相好精緻 ,鵝肝外脆內軟 ,油香十足
配上酥皮撻增強口感 ,味道相當唔錯。

美國黑安格斯西冷扒 ,
點了medium rare ,火喉烹調得啱啱好。
牛扒肉味濃郁 ,肉質軟腍。

波士頓龍蝦扁意粉,
龍蝦肉好彈牙 ,蝦膏都幾多,
番茄底意粉食落幾開胃 。

仲有牛骨髓油香超勁 ,相當邪惡!
配上酸洋葱同多士一齊食 ,減低油膩感。

2022-08-13 514 views
❤️#圓方 #西餐講明先間餐廳用正價真係食商場同環境我用AE白金卡半價再$500-100既立即當普通食飯cp值好高環境好坐得好舒服 埋單2個人先400蚊-🦐 龍蝦濃湯伴蟹肉 💰hk$72🥩 牛肉他他 💰hk$158呢2個appetizer都可以話做得普普通通 唔伏🦐海鮮意大利燴飯 💰hk$208
risotto用海鮮汁煮 好入味仲帶有蝦(幾彈牙) 帶子 蜆 都幾足料🍔和牛漢堡 💰hk$178包 牛肉 都好好食!薯條都係即炸冇得輸🍰Tiramisu 💰hk$72完全唔意 冇酒味 唔會太甜都幾好食-📸 instagram : gatdipfoodiee
❤️#圓方 #西餐

📸 instagram : gatdipfoodiee
和牛漢堡
Tiramisu
2022-08-02 3099 views
放工相約了三五知己,來到了Element聚餐。選了在戲院旁的Cafe Deco Pizzeria,貪其有生蠔又有薄餅。雖然說西餐來來去去都是差不多的東西,可是材料不同配搭,也有不同的味道,這裏的款式比較多樣,而且今期新出的主題很啱大家口味。 坐低先來杯嘢飲。大大杯冰凍的啤酒和精美的Cocktail,加上炸魷魚圈和沙律,都是等人的最佳消磨。齊人先來打生蠔消消暑,一行六人,真的秒清了。再來的海鮮拼盤絕對没令人失望,很巨型,上面有波士頓龍蝦、帝王蟹腳、北海道帶子、青口、鑽石蜆、西班牙八爪魚、生蠔等,款款都新鮮帶海水味,而且啖啖肉,海鮮迷怎能不愛?北海道帶子刺身薄片想不到份量真多,雖說薄片,但一點也不薄,上面鋪有三文魚子調味,很鮮甜!小食拼盤全是香口之物,是飲酒不能少的。我最愛其炸魷魚圈,因為多肉彈牙,炸薯波都是我的愛,朋友則愛雞翼,因為配啤酒。波士頓龍蝦扁意粉份量很多,開邊的龍蝦肉質爽彈,蝦膏也不少。意粉質地軟硬適中,番茄底令食起黎不膩,是個出色的意粉!香脆炸蟹餅大大件,入面有絲絲蟹肉,外面炸得香脆,伴芒果醬、酸蘿蔔、青蘋果等酸酸甜甜,好開胃。M6和牛封門柳肉味超濃,小小一件做得好juicy

M6和牛封門柳肉味超濃,小小一件做得好juicy,一啲都唔乾,我覺得我一個人食一件都唔過份。
北京烤鴨pizza很有創意,pizza大大個,鴨皮香脆,鴨油飄香。中式食法食得多,但放在薄餅上想不到有意外驚喜,值得一試。
最後的牛骨髓小小一條,但配上酸洋葱和多士同食,香脆又滋味。一人一塊少少地過下口癮,再飲埋餘下的幾啖酒,一班人渡過了愉快的一個晚上。
Type of Meal
Dinner
2022-07-22 454 views
好耐無試過6人聚餐,食得好開心又食到好多款美食,呢間餐廳個新品pizza有驚喜喎,一上檯陣陣鴨香飄埋嚟,食落鹹香美味,Pizza批底微微香脆而個海鮮拼盤好大堆頭,見到就心心眼,每款海鮮整體都好新鮮,會有6款醬汁比你調味(波士頓龍蝦、帝王蟹腳,北海道帶子、青口、鑽石蜆、凍蝦、西班牙八爪魚、新鮮生蠔生蠔太新鮮了,追加多一打食先滿足到口腹之欲,另外北海道帶子刺身薄片及油金魚刺身薄片夏天食夠哂清爽我食西餐一定會叫扒,呢到除咗美國黑安格斯西冷扒外,估唔到仲有澳洲M6和牛封門柳,食落嫩腍之餘肉味更濃厚圖末仲有香煎鵝肝野菌酥皮撻及龍蝦意粉

圖末仲有香煎鵝肝野菌酥皮撻及龍蝦意粉
2022-06-27 547 views
雖然呢一間餐廳係主打Pizza🍕但係佢哋個燒頂級豬腩肉南瓜意大利飯 真係超級有驚喜!意大利飯口感煙韌又creamy 食落好清甜嘅南瓜味🎃入面仲有南瓜汁粒同榛子碎 口感非常之豐富🌰面頭嘅豬腩肉都好出色 燒到外脆內嫩 肥瘦均勻又甘香🐷
2022-06-25 533 views
♥生日月當然要繼續食豪些見到有人介招 𝗖𝗮𝗳𝗲 𝗗𝗲𝗰𝗼 𝗣𝗶𝘇𝘇𝗲𝗿𝗶𝗮 最近推出海鮮拼盤特地來試試餐廳提供各式西餐點估不到平日來好快就全場滿座好受歡迎❥ 海鮮拼盤🦞🦐🦀🦪上菜時引來眾人羨慕目光🌟一大盤拼盤包括波士頓龍蝦、帝王蟹腳、北海道帶子、青口鑽石蜆、凍蝦、西班牙八爪魚、新鮮生蠔另外配有六款醬汁款款海鮮大份又極新鮮尤其喜歡啖啖鮮甜富蝦膏的波士頓龍蝦和好厚肉的帝王蟹腳、北海道帶子嫩肉鮮甜有咬口、和清新味道配有香草醬的西班牙八爪魚一次過試足多款海鮮好滿足❥ 北京烤鴨pizza 🍕 起初都怕中伏最後試來又幾滋味餅皮薄脆、中式烤鴨味好配合pizza味食完一塊就即刻想食第二塊了❥ 美國黑安格斯西冷牛扒🥩原本點左七成熟出到離雖然過熟了少許不過肉質嫩口牛肉味非常香濃❥ 意式咖啡芝士蛋糕 🍰 又有驚喜非一般的tiramisu以森林造型上碟朱古力脆、蛋白餅、咖啡蛋糕散開放有多重口感😋❥ 開心果奶昔🍹非常特別的奶昔滿滿濃郁的開心果味道好有驚喜的飲品✨
♥生日月當然要繼續食豪些

另外配有六款醬汁
款款海鮮大份又極新鮮
尤其喜歡啖啖鮮甜富蝦膏的波士頓龍蝦和
好厚肉的帝王蟹腳、
北海道帶子嫩肉鮮甜有咬口、
和清新味道配有香草醬的西班牙八爪魚
一次過試足多款海鮮好滿足

❥ 北京烤鴨pizza 🍕
起初都怕中伏
最後試來又幾滋味
餅皮薄脆、中式烤鴨味好配合pizza味
食完一塊就即刻想食第二塊了

❥ 意式咖啡芝士蛋糕 🍰
又有驚喜
非一般的tiramisu
以森林造型上碟
朱古力脆、蛋白餅、咖啡蛋糕散開放
有多重口感😋

❥ 開心果奶昔🍹
非常特別的奶昔
滿滿濃郁的開心果味道
好有驚喜的飲品✨

2022-06-22 425 views
1. 鮮奶松露蘑菇湯 $62(免強可以,如果有埋蘑菇粒,口感會更好)2. 生牛肉他他 $158(味道很一般,生牛肉可以不用太大粒,切碎些上口感更好)3. 西班牙烤八爪魚$145(不值一試,多油且除了幾條魷魚鬚仔之後無咩可入口)4. 北海道帶子刺身薄片 $178 (味道很清新,是不錯的前菜選擇)5. 澳洲M6級和牛封門柳 $388(賣相首先很一般,味道無牛肉味,肉質還好!配菜蕃茄很甜美,雜菌一般,薯蓉味道過硬!餐廳整潔度,一般!(坐位上有殘留食物碎)且餐具有污跡!服務態度,一般!沒有一種很歡迎來臨嘅感覺!

餐廳整潔度,一般!(坐位上有殘留食物碎)
且餐具有污跡!

服務態度,一般!沒有一種很歡迎來臨嘅感覺!
2022-06-22
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$550 (Dinner)
  • 北海道帶子刺身薄片 $178
2022-06-16 396 views
早幾個月前同朋友黎食過晚飯,好滿意上菜速度+食物水準,特別係striploin做得唔錯,所以今晚先介紹屋企人黎食。唔知關唔關食客數量事,當晚坐左接近1半,而食晚接近full house,另外今晚全部侍應都係香港人,同上次晚飯經驗差好遠。屋企人入座先,咁門口侍應就唔帶位,哦。部長無留意我地枱等左快半個鐘但1碟餸都未有,第1無主動跟,第2我地提出時又無咩表示😧 今餐對食物超失望,明顯廚房上菜慢左+煎塊扒唔夠心機。每人1碟牛:striploin / hanger,揀左5成+7成熟,但好un😭 唔知邊度出錯,食唔返上次既口感+味道😓 而且扒+配菜都唔夠熱,得甜品及格。

striploin
hanger steak
2022-06-14 309 views
朋友係海鮮控🦞🦀🦐,最近係FB見到呢間餐廳推出左新鮮海鮮拼盤,價錢又合理,就約我來圓方一試🙆🏻‍♀️👉 海鮮拼盤 (兩位用,$898)一大個盤裝住各類海鮮拎出來時都不禁哇左一聲😆太多種類啦:波士頓龍蝦🦞、帝至蟹腳🦀、北海道帶子、青口、鑽石蜆、凍蝦🦐、西班牙八瓜魚同新鮮生蠔🦪海鮮配搭豐富,真係心心眼😍雖然我自己來講就好少食凍海鮮,因為好怕d野食唔新鮮,呢次居然驚喜哦,大大隻嘅龍蝦🦞多蝦膏,龍蝦肉好鮮甜😋帝至蟹腳的鮮味程度也不比龍蝦差,好大隻嘅蟹腳;帶子就爽嫩清甜;青口同蜆都好肥美;凍蝦🦐我開頭仲以為係新鮮蝦添,口感彈牙;八爪魚就放係香草醬上面,口感彈牙之餘又惹味;生蠔係超鮮甜,仲有海水味🌊最正係有6款醬汁配搭海鮮,自己最鍾意嘅係蜜糖芥末醬,真係配咩海鮮🦞都可以將口感提升,成個海鮮拼盤2人份量就要$898,其實以海鮮的質素同份量來講定價真係唔算貴,好抵食👍如果驚2人份量太多嘅話,就可以叫半份海鮮拼盤($498)試下,海鮮迷嘅話真的值得一試😋👉 海鮮至尊pizza🍕 ($188)海鮮至尊批係pizza入面無得輸,經典來,所以味道一如既往地好食😋👉 美國黑安格斯西冷牛扒 ($328)叫左5成熟的

👉 海鮮拼盤 (兩位用,$898)

👉 海鮮至尊pizza🍕 ($188)

👉 美國黑安格斯西冷牛扒 ($328)

叫左5成熟的牛扒,切得時候以為好靭,以為過熟,但食落嘅肉質口感都幾嫩,有種慢煮碳烤嘅味道😂不過略嫌油脂太少🤔

👉 意式咖啡芝士蛋糕朱古力脆、蛋白餅($72)
呢個甜品好有黑森林style🍰蛋糕碎、曲奇碎、tiramisu cream 和朱古力脆等配搭一齊,咖啡迷☕️不容錯過~
2022-06-11 3100 views
今次去到九龍站,呢間餐廳好闊落,有我鐘意嘅海鮮,仲有pizza意粉等,未嚟之前都已經好期待啦~🦪海鮮拼盤(兩位用)💰$898最新推出嘅拼盤有波士頓龍蝦、帝王蟹腳、北海道帶子、青口、鑽石蜆、凍蝦、西班牙八爪魚、新鮮生蠔平時鐘意熱海鮮多過凍海鮮,因為凍海鮮好多時都係得雪味但今次呢個海鮮拼盤完全係顛覆我既有想法,每款都非常新鮮‼️特別係附上6個海鮮醬汁,真係將味道大大提升‼️最鐘意honey mustard同avocado sauce,味道帶酸好夾海鮮生蠔新鮮、龍蝦有膏肉質爽甜、帶子滑嫩鮮美、凍蝦爽口、蟹腳大大條,非常高質🉐🍕煙吞拿魚腩pizza💰$188好少見有吞拿魚pizza,仲要有粒半熟蛋係上面,味道幾好🥩美國黑安格斯西冷牛扒💰$328/300g牛扒煎得香,面仲有邪惡牛油一大片,蘆筍都整得好好🥄Tiramisu💰$72甜品造型好特別,係森林風,將蛋糕摵碎加埋曲奇碎+tiramisu cream做成咁驚喜嘅森林style 甜品,好欣賞🉐除咗靚都好好食,唔太甜,味道好好💰$1635/2ppl🚩Cafe Deco Pizzeria (尖沙咀) @cafedecopizzeriahk 📍尖沙咀柯士

🦪海鮮拼盤(兩位用)💰$898
平時鐘意熱海鮮多過凍海鮮,因為凍海鮮好多時都係得雪味

🍕煙吞拿魚腩pizza💰$188
好少見有吞拿魚pizza,仲要有粒半熟蛋係上面,味道幾好

🥩美國黑安格斯西冷牛扒💰$328/300g
牛扒煎得香,面仲有邪惡牛油一大片,蘆筍都整得好好

🥄Tiramisu💰$72

💰$1635/2ppl
📍尖沙咀柯士甸道西1號ELEMENTS圓方火區2樓2133號舖
2022-06-08
Waiting Time
8 Minutes (Dine In)
2022-06-05 383 views
餐廳環境開揚又清靜,而且座位舒服。餐廳主打多國菜,而最近推出咗海鮮拼盤,包括波士頓龍蝦、帝王蟹腳、北海道帶子、青口、鑽石蜆、凍蝦、西班牙八爪魚及新鮮生蠔,及配上六款醬汁。海鮮拼盤$898海鮮拼盤勁大盤和足料,而且好新鮮和鮮甜。帝王蟹腳肉質夠鮮和甜,仲好厚肉;北海道帶子好清好甜;青口,鑽石蜆冇沙,好大粒;凍蝦爽口彈牙,蝦肉夠嫩;西班牙八爪魚有咬口。波士頓龍蝦好大隻和鮮甜,仲有蝦膏新鮮生蠔有兩款,來自法國和西班牙兩款夠新鮮仲有海水味,肥美多汁,回味甜飴!Pizza 夏威夷風光$168大大個Pizza,經典口味,仲要好薄皮。紅酒燴豬膝$258手掌咁大隻豬膝,用紅酒燴出異國風味,肉質煮到好軟嫩。

餐廳環境開揚又清靜,而且座位舒服。

海鮮拼盤$898

海鮮拼盤

波士頓龍蝦好大隻和鮮甜,仲有蝦膏

Pizza 夏威夷風光

Pizza 夏威夷風光$168
大大個Pizza,經典口味,仲要好薄皮。
紅酒燴豬膝

紅酒燴豬膝$258
手掌咁大隻豬膝,用紅酒燴出異國風味,肉質煮到好軟嫩。
2022-06-01
$600 (Dinner)
紅酒燴豬膝
今日去開九龍站,去圓方買咗張預售戲飛之後,喺附近見到一間好吸引嘅Pizza店!橫掂都又肚餓,一於揀咗佢作為我嘅晚餐之地^_^👍🏻海鮮拼盤一上枱簡直係震撼眼球,海鮮擺得滿而不瀉,用碎冰坐底,新鮮至極。波士頓龍蝦鮮甜帶海水味,蝦膏豐腴;帝王蟹腳好夠厚肉,鹹鮮度十足;北海道帶子好清好甜,中間帶嫩爽;青口,鑽石蜆嘅外殼已經清洗乾淨,食落肉質飽滿;凍蝦爽口彈牙,蝦殼極薄,蝦肉鮮嫩;西班牙八爪魚帶點嚼頭,底部墊有香草醬,食落更為清新;到最後的新鮮生蠔,礦物味唔算好重,口感帶幾分creamy,回味甜飴!餐廳更加非常細心地配上六款醬汁,各有千秋,特色感爆棚(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)慰勞一下努力上班嘅自己,真係一點都唔過分!👍🏻煙吞拿魚腩薄餅作為餐廳嘅招牌菜當然要試一試味啦,半生熟嘅蛋黃,為薄餅帶嚟濕潤嘅口感,煙吞拿魚腩自帶鹹香,配合埋蒜蓉蛋黃醬,感覺卻絕不滯口,薄餅更加入魚籽、毛豆、蘑菇加強口感,批邊做到香脆鬆軟,令人不禁接着狠狠咬下佢嘅一口。👍🏻美國黑安格斯牛扒小編點左五成熟,火候控制得恰到好處,橫切面可見肉質粉嫩,食落牛扒油花較少,嚼勁較重!但脂香適中,肉味香濃,肉汁填滿口腔。👍🏻紅桑子Oreo芝士蛋糕配上榛

👍🏻海鮮拼盤

👍🏻煙吞拿魚腩薄餅

👍🏻美國黑安格斯牛扒

👍🏻紅桑子Oreo芝士蛋糕配上榛子意大利雪糕
周圍飯後甜品絕對合適,甜品嘅創作別具特色,擺盤設計亦花心思!外皮由一層薄薄嘅紅桑子啫喱組成,食落酸酸甜甜,但並無蓋過芝士味嘅芳郁。榛子意大利雪糕質地好滑,亦帶點沙冰嘅口感,雪糕之上有一塊薄脆片,芝士味極為濃郁,同時又配有焦糖嘅甜美,一試難忘!

👍🏻👍🏻餐廳座位寬敞,用餐舒適!餐廳職員熱心殷勤,值得一讚(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)
2037 views
  • 海鮮拼盤