2024-08-21 299 views
沙田區嘅我,最鍾意就係喺返本區食嘢。唔使搭車去到咁遠,慳番時間同埋車錢。突然有一日發現喺馬鞍山海邊酒店樓下,原來有一間細細地嘅cafe,有戶外座位亦都有室內,而且價錢只係幾十蚊一個餐,人均消費只係100蚊內,真係抵食,所以今日都去試下 🦐明太子大蝦意大利飯本身以為意大利飯一定會係普普通通,始終唔係專注做意法菜嘅餐廳,估唔到呢個意大利飯入口煙韌,大蝦一共有六隻,飯汁有少少辣好開胃,裏面嘅明太子都唔少!🐔日式照燒汁煎雞扒珍珠米飯呢度嘅雞扒好大塊好厚,入口都好嫩滑!配上珍珠米加埋半生熟嘅太陽蛋,蛋汁掛喺飯上面入口好creamy!🐔小食炸雞軟骨,炸雞槌只係加廿幾蚊就有咁大個小食真係估唔到!香口熱辣辣非常好味!🧁焦糖脆脆雪糕本身係有咖啡嘅affagato ,不過服務員話可以轉冇咖啡嘅畀我畀多一球雪糕我*因為我自己嗌咗咖啡飲唔想再要啦呢度嘅員工態度好好親切🥰🥤焦糖脆脆鮮奶咖啡+抹茶鮮奶呢度嘅手工咖啡非常好飲!焦糖脆脆好有特色如果唔鍾意食嘅話可以放落底等佢慢慢融化推薦大家過嚟呢度試下食物非常有心機咖啡都好好飲
沙田區嘅我,最鍾意就係喺返本區食嘢。
唔使搭車去到咁遠,慳番時間同埋車錢。

🦐明太子大蝦意大利飯

🐔日式照燒汁煎雞扒珍珠米飯
呢度嘅雞扒好大塊好厚,入口都好嫩滑!

🐔小食炸雞軟骨,炸雞
只係加廿幾蚊就有咁大個小食真係估唔到!
香口熱辣辣非常好味!

🧁焦糖脆脆雪糕
呢度嘅員工態度好好親切🥰

🥤焦糖脆脆鮮奶咖啡+抹茶鮮奶

推薦大家過嚟呢度試下食物非常有心機咖啡都好好飲
2024-08-21 246 views
同朋友去呢間文青Cafe打卡,面向海又可以帶住狗仔過嚟食嘢。地點位於馬鞍山海濤居附近,環境清幽感覺脫離城市。入到餐廳簡約雅致,配有落地玻璃窗,讓陽光灑進室內,給人一種悠閒清新的用餐體驗。夠晒chill!!我哋叫咗以下的食物,都相當滿意💕1. 脆炸魷魚圈,賣相已經好吸引,食落去更有外酥內嫩的口感, 溫度適中又容易入口。雖只叫了一客,但魚圈數量也不少。😄2. 燒美國頂級牛小扒伴酸種麵包。呢個都係我最喜歡的。驚喜牛肉肉質新鮮和嫩口。搭配現烤麵包恰到好處,完美展現了牛肉本身的美味。❤️❤️3. 輕煎北海道刺身帶子墨魚汁意大利飯。 帶子好大,配合濃郁的墨魚汁令人回味。4. 養生牛蒡紅棗蜜茶和養顏玫瑰花果茶,清新甘甜值得推介✔️絕對係會想再二刷嘅餐廳😝

我哋叫咗以下的食物,都相當滿意💕

絕對係會想再二刷嘅餐廳😝
2024-08-17 275 views
之前踩單車已經品嚐過呢度嘅咖啡今日就堂食放空一吓 11點半前仲有早餐 可以半價優惠加購嘢飲下次早啲嚟先 🤣🐤香烤蜜糖雞中翼 (5件) 外皮夠脆 蜜糖味好出新鮮烤製熱辣辣🥑Casa 全日早餐🌿意式香草腸 🍄炒雜菇 🐠煙三文魚 🥔脆薯餅 🍅烤蕃茄 🍞酸種麵包 🥚牛乳炒蛋 🫘焗豆 🥗田園沙律 大大碟 個酸種麵包烘到燶邊 好好食炒蛋滑溜 煙三文魚整成花形放喺沙律菜上面🦑輕煎北海道刺身帶子墨魚汁意大利飯又係我favourite墨魚汁飯 🖤入面仲有啲蕃茄仔同埋菇一齊煮有2粒大帶子 煎到金黃色 鮮甜juicy🍫熱棉棉鮮奶朱古力 好多粒棉花糖 再加埋朱古力醬濃郁朱古力味🥒凍青瓜鮮奶咖啡 清新之選全日免加一 好難得 😇
之前踩單車已經品嚐過呢度嘅咖啡
今日就堂食放空一吓
11點半前仲有早餐 可以半價優惠加購嘢飲
下次早啲嚟先 🤣

🐤香烤蜜糖雞中翼 (5件)
外皮夠脆 蜜糖味好出

🥒凍青瓜鮮奶咖啡
清新之選

全日免加一 好難得 😇
2024-08-12 257 views
Weekend要搵好嘢食~今日嚟到馬鞍山海旁的呢間cafe環境舒適食物又好味💓勁chill.💎 $98 Casa素食精選全日早餐呢款素食早餐擁有多款既口味包括清新既蔬菜沙律營養豐富既麵包同乳酪口感香脆既薯餅等等😆每一啖都帶黎滿滿既素食美味.💎$108 8安士安格斯牛肉漢堡 伴蜜糖芥末汁 配薯條呢款牛肉漢堡口感豐富牛肉肉質鮮嫩多汁搭配蜜糖芥末汁帶黎一種獨特既甜辣風味搭配埋薯條味道更加完美💓💓.💎$44 香烤蜜糖雞中翼(5隻)蜜糖雞翼經過特殊調味同烤製表面金黃酥脆入口嫩滑多汁蜜糖既甜味同雞肉既鮮香完美結合❤️每一啖都係美味既享受.💎$48 脆炸雞軟骨炸雞軟骨外層酥脆內裡鮮嫩多汁每一啖都帶黎滿滿既香氣同美味😍😍.💎$40 森半抹茶鮮奶抹茶鮮奶結合左抹茶既濃郁香氣同鮮奶既滑順口感帶黎一種獨特既清新風味好適合鍾意抹茶既人士品嘗🥰.💎$40 鮮奶咖啡呢杯鮮奶咖啡濃郁香醇咖啡既苦甜同鮮奶既滑順完美融合係一杯適合悠閒享用既美味咖啡🥹
Weekend要搵好嘢食~
今日嚟到馬鞍山海旁的呢間cafe

搭配蜜糖芥末汁
帶黎一種獨特既甜辣風味
搭配埋薯條
味道更加完美💓💓
💎$44 香烤蜜糖雞中翼(5隻)

蜜糖雞翼經過特殊調味同烤製

呢杯鮮奶咖啡濃郁香醇
咖啡既苦甜同鮮奶既滑順完美融合
係一杯適合悠閒享用既美味咖啡🥹
2024-08-06 213 views
坐落於馬鞍山海濱長廊旁的Casa Cafe & Bistro,係一間集coffee shop同歐陸風情的餐廳。餐廳外面仲有戶外嘅用餐空間,方便踩單車嘅客人同有寵物嘅人士。整間餐廳都令人感受到是舒適悠閒的氛圍,寬敞明亮的用餐環境,配以簡約設計,營造出一種輕鬆的週末放鬆感。這家餐廳的菜單選擇多元,星期一至日都有早餐,假日仲有brunch set選擇,可以滿足不同食客的口味。8安士安格斯牛肉漢堡配上蜜糖芥末汁和香脆薯條漢堡採用優質的安格斯牛肉,肉質鮮嫩多汁,一啲都唔乾身,咬下去可以感受到肉汁的鮮美。蜜糖芥末汁令到漢堡增添咗一絲甜味同微微辣味,非常開胃又化解牛肉的膩感。搭配香脆嘅薯條,令人一食就停唔到口。輕煎北海道刺身帶子墨魚汁意大利飯帶子經過輕煎後表面微微焦脆,內裡仲保持著鮮甜多汁的口感。搭配濃郁醇厚的墨魚汁一啲都冇腥味嘅感覺。意大利飯煮得恰當不軟爛又不乾硬,每一粒米都吸收咗墨魚汁的香氣。香烤蜜糖雞中翼 (5件):蜜糖醬汁在烤制過程中形成一層焦糖般的甜香酥脆外皮,雞翼內裡鮮嫩多汁。熱情果芒果撻:撻餅外酥內軟,熱情果和芒果餡料酸甜適中,不會過於膩口。擺盤都好靚。養生牛蒡紅棗蜜茶:養生茶沖泡後散

8安士安格斯牛肉漢堡配上蜜糖芥末汁和香脆薯條

輕煎北海道刺身帶子墨魚汁意大利飯

香烤蜜糖雞中翼 (5件):

熱情果芒果撻:

養生牛蒡紅棗蜜茶:
養生茶沖泡後散發出牛蒡同紅棗嘅香味香氣撲鼻,味道有少少甘甜。

特濃咖啡:
香氣撲鼻,令人一聞即醒神,係愛咖啡人士的不二之選。

Casa Cafe & Bistro仲貼心地免收加一服務費,用餐體驗更加稱心如意。餐廳營業時間到下午四時,如果可以延長營業時間至晚市,以滿足更多客人的需求就更好啦。整體的用餐體驗嚟講,呢間餐廳無論環境、服務同食物質素,都令人感到滿意,適合同朋友週末放鬆餐敘,值得一試。
2024-08-04 195 views
餐廳資料:Casa Cafe &Bistro馬鞍山鞍駿街29號海澄軒地下4號舖海濱長廊cafe,裝修簡潔舒適,店員服務有禮。放假帶着愉快的心情,坐喺近落地玻璃位置,可以望住藍色的天空及海邊。食個靚早餐先🥰到店職員馬上遞上 餐前果汁(免費送的)✅Casa 全日早餐 雜果乳酪+泡沫咖啡(熱)All day breakfast 內有:炒蛋香、腸仔、薯餅、雜菇、茄汁豆、煙三文魚、沙律菜及麵包。應有盡有,份量豐富。✅美式班戟 伴鮮雜果 配蜂蜜焦糖漿好大份的班戟配上香蕉和士多啤梨配上蜂蜜焦糖漿甜度適中👍
餐廳資料:Casa Cafe &Bistro
馬鞍山鞍駿街29號
海澄軒地下4號舖

海濱長廊cafe,裝修簡潔舒適,店員服務有禮。
到店職員馬上遞上 餐前果汁(免費送的)
✅Casa 全日早餐
雜果乳酪+泡沫咖啡(熱)

✅美式班戟 伴鮮雜果 配蜂蜜焦糖漿
好大份的班戟配上香蕉和士多啤梨
配上蜂蜜焦糖漿甜度適中👍
2024-07-24 197 views
今日放假無所事事周圍遊下車河想食個tea諗起呢個位有間cafe就張架車泊左係附近既游泳池行過黎1分鐘路程😊岩哂想帶狗狗出街或者去完彭福公園想食d 野既主子因為呢間係pet friendly cafe!!狗狗同主子們可以坐outdoor seats前面就係海濱都算舒服.當然伊家天氣咁熱我又無狗狗就緊係簡入面坐😆.叫左水牛城雞鎚同埋佢個招牌burger+薯條burger有牛味,juicy唔dry薯條炸得好好味🥹🥹係我鍾意食有薯仔肉果隻厚身薯條!份量仲要好多勁開心😍檸檬水就自助吧自助無時限又唔趕你走
今日放假無所事事
周圍遊下車河想食個tea
諗起呢個位有間cafe
就張架車泊左係附近既游泳池
行過黎1分鐘路程😊
岩哂想帶狗狗出街或者去完彭福公園想食d 野既主子
因為呢間係pet friendly cafe!!
狗狗同主子們可以坐outdoor seats
前面就係海濱
都算舒服
當然伊家天氣咁熱我又無狗狗
就緊係簡入面坐😆
叫左水牛城雞鎚同埋佢個招牌burger+薯條
burger有牛味,juicy唔dry
檸檬水就自助吧自助
無時限又唔趕你走

$100 (Tea)
2024-07-20 247 views
餐廳近海濱長廊,除左景色怡人,坐在餐廳內,光線充足,心情舒暢。有機藜麥紅菜頭柑肉沙律,黑醋汁有益爽口嘅沙律菜,有機藜麥,新鮮嘅紅菜頭、番茄仔、微甜嘅柑肉,黑醋汁帶酸有益之餘又開胃。泰式冬陰功大蝦野菌意大利粉冬陰功味嘅大蝦肉質爽,醬汁令意大利麵條入味,質感彈牙。 Casa 素食精選全日早餐新鮮嘅牛油果,炒香嘅雜菇 ,焗豆 、脆薯餅薯味濃又脆,有機藜麥乳酪好滑溜又健康,新鮮沙律 ,微酸嘅燉蕃茄,食埋酸種麵包好滿足。美式班戟伴鮮雜果 配蜂蜜焦糖漿切開軟糯的班戟,口感微暖,伴上清新嘅香蕉、藍莓、士多啤梨,再沾上糖漿,入口更好味。焦糖脆脆鮮奶咖啡(凍)鮮奶咖啡本身唔係好甜,配搭焦糖脆脆,帶出甜味,口感豐富左。野莓派對香橙、士多啤梨、波波寒天飲落有橙嘅香、士多啤梨嘅甜,配以透明嘅波波寒天,形成漸變色,味道酸甜。

有機藜麥紅菜頭柑肉沙律,黑醋汁

泰式冬陰功大蝦野菌意大利粉
冬陰功味嘅大蝦肉質爽,醬汁令意大利麵條入味,質感彈牙。

Casa 素食精選全日早餐

美式班戟伴鮮雜果 配蜂蜜焦糖漿

焦糖脆脆鮮奶咖啡(凍)
鮮奶咖啡本身唔係好甜,配搭焦糖脆脆,帶出甜味,口感豐富左。

野莓派對
香橙、士多啤梨、波波寒天
▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼隱世咖啡店「Casa」坐落於馬鞍山海濱長廊附近,靠窗位置設有落地玻璃,讓食客可邊品嘗美食邊欣賞景色🌊性價比最高一定要數星期一至五會供應嘅下午茶餐,選擇豐富之餘,食物質素亦值得一讚🫶🏻🔸溫泉蛋煙三文魚豆腐沙律 配日式胡麻醬份量十足,沙律清新爽口,配搭鹹香煙三文魚及滑嫩溫泉蛋,別有一番風味✅🔸Casa 全日早餐➰玫瑰鮮奶咖啡(熱)豐盛抵食之選💥有酸種麵包、脆薯餅、炒雜菇、烤番茄、焗豆、煙生文魚、香草腸、炒蛋及沙律菜,飽肚又滿足呢🙆🏻‍♀️🔸煙燻三文魚 班尼迪蛋 伴酸種面包➰焦糖脆脆鮮奶朱古力(凍)酸種面包外層酥脆,內裏鬆軟💋上面放有嫩滑富油香嘅煙燻三文魚,再以帶流心效果嘅班尼迪蛋作伴,滋味滿溢👍🏻🔸香烤蜜糖雞中翼(5件)➰棉棉鮮奶朱古力(凍)雞中翼燒得金黃吸引,肉質嫩滑鮮美,面層塗上蜜糖更添香甜🍯🔸黑松露松子仁野菌忌廉汁意大利粉意粉爽彈煙韌,掛上creamy忌廉汁🍝再配搭香氣濃郁嘅黑松露、鬆脆松子仁及爽口野菌,不論味道或口感都令人相當滿意😋🔸美式班戟 伴鮮雜果 配蜂蜜焦糖漿賣相精緻誘人,一層層口感綿密鬆軟嘅班戟以香甜蜂蜜焦糖漿調味🎉

🔸溫泉蛋煙三文魚豆腐沙律 配日式胡麻醬

🔸Casa 全日早餐
➰玫瑰鮮奶咖啡(熱)

🔸煙燻三文魚 班尼迪蛋 伴酸種面包
➰焦糖脆脆鮮奶朱古力(凍)

🔸香烤蜜糖雞中翼(5件)
➰棉棉鮮奶朱古力(凍)
雞中翼燒得金黃吸引,肉質嫩滑鮮美,面層塗上蜜糖更添香甜🍯

🔸黑松露松子仁野菌忌廉汁意大利粉

🔸美式班戟 伴鮮雜果 配蜂蜜焦糖漿
賣相精緻誘人,一層層口感綿密鬆軟嘅班戟以香甜蜂蜜焦糖漿調味🎉再加入大量香蕉及士多啤梨,用料相當有誠意呢❤️

▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲
🌼💐【 𝐂𝐚𝐬𝐚 𝐂𝐚𝐟𝐞 & 𝐁𝐢𝐬𝐭𝐫𝐨 】 🌷🌸⋄ —————⧫♟⧫————— ⋄講起馬鞍山嘅美食,Casa Cafe & Bistro一定榜上有名🎖️位於海澄軒地下,就喺馬鞍山海濱長廊隔離,係不少居民及區外人士打卡之選📸 平日下午來悠悠閑閑食返個下午茶,勁chill、勁寫意🌳🌿🥗溫泉蛋煙三文魚豆腐沙律 配日式胡麻醬($88)健康低卡之選,三文魚份量都幾多,整體清新好味😋🍽️Casa 全日早餐($110)呢個全日早餐非常豐盛,包括:意式香草腸、炒雜菇、煙三文魚、脆薯餅、烤蕃茄、酸種麵包、牛乳炒蛋、焗豆及田園沙律,$110真係好抵食💚🐣煙燻三文魚 班尼迪蛋 伴酸種面包($88)材料包括水波蛋、煙三文魚、蕃茄、火箭菜,以及牛油果醬🥑所有材料混和一齊食,味道好夾👍🏻酸種麵包質感仲好軟熟,一啲都唔硬,我自己幾鍾意!🍄‍🟫黑松露松子仁野菌忌廉汁意大利粉($90)忌廉汁勁creamy🤩🤍黑松露香氣馥郁,好推薦👍🏻🥞美式班戟 伴鮮雜果 配蜂蜜焦糖漿($58)Pancake共有四層,份量極多😳配新鮮香蕉及士多啤梨,加埋蜂蜜焦糖漿,也太吸引💯🍗香烤蜜糖雞中翼($44/5件)雞翼唔算好大隻,但烤得香噴噴
🌼💐【 𝐂𝐚𝐬𝐚 𝐂𝐚𝐟𝐞 & 𝐁𝐢𝐬𝐭𝐫𝐨 】 🌷🌸
⋄ —————⧫♟⧫————— ⋄

🥗溫泉蛋煙三文魚豆腐沙律 配日式胡麻醬($88)
健康低卡之選,三文魚份量都幾多,整體清新好味😋
🍽️Casa 全日早餐($110)
🐣煙燻三文魚 班尼迪蛋 伴酸種面包($88)
🍄‍🟫黑松露松子仁野菌忌廉汁意大利粉($90)
忌廉汁勁creamy🤩🤍黑松露香氣馥郁,好推薦👍🏻
🥞美式班戟 伴鮮雜果 配蜂蜜焦糖漿($58)
🍗香烤蜜糖雞中翼($44/5件)
雞翼唔算好大隻,但烤得香噴噴,蜜糖味甜絲絲,忍唔住食完一隻又一隻🧡
🌹玫瑰鮮奶咖啡(熱)(跟餐+$21)
🍫焦糖脆脆鮮奶朱古力(凍)(跟餐+$22.5)
🍼棉棉鮮奶朱古力(凍)(跟餐+$22.5)
⋄ ┄ ┄ ┄ ┄ ❖ ┄ ┄ ┄ ┄ ⋄

📍地址:Casa Cafe & Bistro (馬鞍山)
馬鞍山鞍駿街29號海澄軒地下4號舖

🔥更多同區美食👉🏻 #ccrreami馬鞍山

#hkig #hkfoodie #hongkongfood #hkfood #hongkongfoodie #foodblogger #hkfoodbloggers #hkfoodies #相機食先 #openrice #香港美食 #hkinfluencer #foodiehk #香港 #香港生活 #香港旅遊 #香港探店 #香港美食 #香港打卡 #香港必吃 #馬鞍山美食 #casa #casahk #casacafeandbistro
2024-07-10
$200 (Tea)
馬鞍山friend最近喺區內搵到間幾chill嘅cafe, 環境同食物質素,據佢話係美食沙漠中嘅甘泉, 堅持拉我去試下😀Casa 喺馬鞍山海邊, 裝修簡約, 如果天氣合適坐户外應該更正。馬來西亞喇沙湯海鮮天使麵 $78 - 海鮮好豐富有青口、蜆、蝦球、魚柳, 馬拉濃湯底同天使麵好夾, 份量大味道唔錯, 好抵食👍 加配matcha latte有靚靚拉花,改配燕麥奶既健康又好飲😋8安士紐西蘭肉眼牛扒配薯條紅酒汁$138 - 足8安士牛扒配大量粗薯條, 好滿足。雜果乳酪 $22 - 解下油膩感大家唔趕時間就叫多兩份$25小食, 酥炸魷魚圈同炸雞翼, 望住靚靚海景邊食邊吹水, 侍應爽快又有禮貌, 仲要冇收加一😂, 朋友真係冇介紹錯。

雜果乳酪 $22 - 解下油膩感

2024-07-13 159 views
我今日約同好友去位於馬鞍山鞍駿街29號海澄軒地下4號舖的 Casa Cafe and Bistro 食個悠閒下午茶。環境優美,面對吐露港和遠望八仙嶺,心情愉快!我點左個 Holiday Brunch(11:30 至17:30)的 Grilled American Top Beef Short Rib with Sourdough 燒美國頂級牛小扒伴酸種麵包 $128,好友點左個 Casa all day breakfast 全日早餐 $110;另外點左 French Tart 的 Lemon Meringue Tart 檸檬蛋白撻 $40,Passion fruit & mango Tart $40,餐飲係 Burdock with Red Dates Honey 養生牛蒡紅棗蜜茶 $38,Caramel Crunch Latte 焦糖脆脆鮮奶咖啡 $45。牛小扒煎得香口,牛味濃郁;全日早餐的材料豐富及新鮮;2款撻都好好味👍,養生茶好飲,鮮奶咖啡好味道。

• 焦糖脆脆鮮奶咖啡
  • 熱情果芒果撻
  • 檸檬蛋白撻
  • Casa 全日早餐
  • 燒美國頂級牛小扒伴酸種麵包
本來很喜歡來這裡坐,覺得食物也ok,之前都有餐跟薯菜, 但而家轉了餐牌,所有餐一的蔬菜卻冇,得果兩粒番茄,十分不健康,次次問佢有冇一啲餐多些蔬菜都話冇,以後不打算再去
2024-07-09 101 views
最鍾意發掘海邊附近嘅餐廳原來馬鞍山海濱都有間café 煙燻三文魚班尼迪蛋牛油果醬伴酸種面包$88一上碟比想像中大份表面滿滿嘅三文魚中間班尼迪蛋切開流出蛋汁加埋牛油果醬一齊好夾8安士安格斯牛肉漢堡 伴蜜糖芥末汁 配薯條$108好推薦呢款漢堡牛肉厚身而且煎得好好中間仲保持粉嫩多汁唔過熟薯條份量都好多男士食呢份都飽Casa 焦糖脆脆Affogato$52提供Affogato嘅舖頭唔多估唔到呢度居然有😍熱熱的expresso配上creamy雪糕口感即時變得甘醇湯力咖啡飲到湯力本身甘香嘅獨特口味同埋coffee本身嘅香醇層次好豐富係度用餐有種遠離繁囂嘅感覺
最鍾意發掘海邊附近嘅餐廳

同埋coffee本身嘅香醇
層次好豐富

係度用餐有種遠離繁囂嘅感覺
  • 8安士安格斯牛肉漢堡配薯條
🏝️Casa Cafe & Bistro靠近馬鞍山海傍長廊,環境簡潔温馨,氣氛悠閑舒適。Cafe主打西式Fusion,假日午市由11:30-17:30pm供應,更免收加一服務費,今次點了兩份Holiday Brunch🚲🍔8安士安格斯牛肉漢堡伴蜜糖芥末汁配薯條 (Hk$108):漢堡口感柔嫩,夾有芝士、牛肉、蕃茄、生菜等,微甜蜜糖芥末汁令搭配更清新,中幼身薯條金黃酥脆🥗Casa 素食精選全日早餐(Hk$98):有 鮮牛油果|炒雜菇|焗豆|脆薯餅|有機藜麥乳酪|田園沙律|烤蕃茄|酸種麵包,健康養生,營養均衡🍰熱情果芒果撻(Set+HK$25): 熱情果芒果酸香開胃,解膩之選🍫70% 朱古力可可撻(Set+HK$25):撻皮鬆脆富牛油香,朱古力香甜微苦☕ 海鹽榛子鮮奶咖啡(Set+HK$22):香濃咖啡味滲出海鹽味,順滑中層次豐富🍹橙汁(Set+HK$14): 清新橙汁含果肉,幫助消化夠開胃📍Casa Cafe & Bistro馬鞍山鞍駿街29號海澄軒地下4號舖(港鐵馬鞍山站 A1 出口, 步行約9分鐘)

📍Casa Cafe & Bistro
馬鞍山鞍駿街29號海澄軒地下4號舖
(港鐵馬鞍山站 A1 出口, 步行約9分鐘)