2021-03-27
貓~全部都係貓!! 有貓貓掛畫,貓貓屏風,貓貓碟,貓貓箍臣... 老闆應該好鍾意貓,連餐廳入面嘅大電視都播住貓貓嘅片。**呢間餐廳好適合慶祝食生日飯****有啲枱有小蠟燭,好有氣氛****有吧枱有小食,同朋友摸酒杯底都得**英式炸薯條配黑松露醬 $68~薯條幼身,很脆,即炸熱辣辣,配黑松露沙律醬。威靈頓三文魚扒伴刁草忌廉汁 $248~我發現我第一次食威靈頓三文魚,我覺得好好食!!酥皮很香脆,三文魚好大份好厚身,三烤到七成熟,唔洗點汁都完全唔腥,口感濕潤唔乾,中意食魚朋友必食。而且份量好多,擺碟好豐富,有好多配菜,薯蓉炒雜菇,兩個人食完一碟已經有啲飽。西班牙海鮮炒飯 $168~醬汁香濃,啱哂我呢啲中意多汁嘅人,飯軟硬適中,微酸開胃,有三款海鮮,青口蝦同蜆,我特別中意食蜆!加配套餐(飲品 沙律 甜品 餐湯)+$30 **建議一定要加套餐!!****太抵了,令我覺得個老闆好大方!!**~雜錦海鮮沙律~沙律竟然有海鮮,仲要都幾大碗。~西蘭花忌廉湯+面包~個湯好有菜味,面包可以點醋,點醋果隻碟有個貓咪暗花🐱。~濃情朱古力~朱古力味濃,送一枝朱古力味百力枝,有個cream係面,應該唔係人人都中意,
**呢間餐廳好適合慶祝食生日飯**
**有啲枱有小蠟燭,好有氣氛**
**有吧枱有小食,同朋友摸酒杯底都得**
英式炸薯條配黑松露醬 $68
~薯條幼身,很脆,即炸熱辣辣,配黑松露沙律醬。
威靈頓三文魚扒伴刁草忌廉汁 $248
西班牙海鮮炒飯 $168
加配套餐(飲品 沙律 甜品 餐湯)+$30
**建議一定要加套餐!!**
**太抵了,令我覺得個老闆好大方!!**
沙律竟然有海鮮,仲要都幾大碗。
~西蘭花忌廉湯+面包~
個湯好有菜味,面包可以點醋,點醋果隻碟有個貓咪暗花🐱。
~濃情朱古力~
朱古力味濃,送一枝朱古力味百力枝,有個cream係面,應該唔係人人都中意,略甜。
~拿鐵咖啡~
奶泡很綿密,口感很好,但咖啡味唔太夠。
**單價先$17,行街行到攰入去嘆杯啡應該唔錯**
~軟芝士蛋糕~
日式軟芝士蛋糕,伴碟有雪梨同cream,賣相豐富之餘味道仲好夾,大滿足,食完個甜品完整左整餐飯!