我地真係好鍾意去貓Cafe,今次去左旺角#貓啡地理位置非常方便👍🏻入到去環境好舒適,座位分左幾個區域,有西式餐枱、打卡韆鞦位、仿草地、日式榻榻米..餐廳亦注重清潔細節,有好齊全嘅消毒用品之外,每位入嚟嘅客人都需要除鞋,確保全身都乾淨先同貓貓互動🔸Meowの套餐🔸招牌蒜香蟹肉明太子闊條麵蒜香加上明太子,非常惹味,蟹肉份量都好多,闊條麵很creamy有口感,用上魚籽在碟邊堆成貓掌腳印,可愛程度爆燈🔸Meowの套餐🔸All-day BreakfastAll-day breakfast有驚喜😎由其係貓形狀嘅麵包,唔係得個樣食落仲外脆內軟架仲有滑蛋、捲成玫瑰花形狀嘅煙三文魚、德國腸、燒蕃茄、沙律菜同大啡菇套餐是日小食-脆炸薯角,香脆惹味套餐飲品-凍朱古力,朱古力味好濃,奶味重,好滑套餐飲品-白桃冰沙,白桃味好香,沙冰幼滑,清新宜人牛角窩夫伴香草雪糕士多啤梨醬香甜,加雲呢拿雪糕再配上香脆鬆軟窩夫🧇,絕配👍🏻另外我地order左一個貓罐頭🥫餵貓貓除左係Cafe仲係浪浪收容所佢哋亦會每月捐錢比慈善機構幫助更多流浪動物,仲會不定時開放可以領養貓貓@catjungle_hk貓啡 Catfe地址:旺角彌敦道
我地真係好鍾意去貓Cafe,今次去左旺角#貓啡
地理位置非常方便👍🏻

🔸Meowの套餐🔸

🔸Meowの套餐🔸
All-day Breakfast

套餐是日小食-脆炸薯角,香脆惹味
套餐飲品-凍朱古力,朱古力味好濃,奶味重,好滑
套餐飲品-白桃冰沙,白桃味好香,沙冰幼滑,清新宜人

牛角窩夫伴香草雪糕

士多啤梨醬香甜,加雲呢拿雪糕再配上香脆鬆軟窩夫🧇,絕配👍🏻
另外我地order左一個貓罐頭🥫餵貓貓

Type of Meal
Lunch
  • 喵全日早餐
2024-05-03 37 views
🫧今日同朋友去左貓貓cafe🐈😍,環境好舒服,好多貓貓,玩得好開心!食物質素又高,好啱同frd子去治癒心靈🥰🫶🏻 呢間貓貓Cafe嘅貓大部份都係流浪貓🐱,如果啱嘅話仲可以傾吓領養,而且小朋友🧑‍🧑‍🧒都可以過嚟一齊玩架😳👍🏻我哋嗌左2個😎✨ Meowの套餐🐈🐈1️⃣溫泉蛋卡邦尼扁意粉+是日小食 (薯角)+生椰拿鐵意粉🍝嘅麵條彈牙有嚼勁,配上濃郁嘅卡邦尼醬同溫泉蛋🥚,味道唔錯又唔漏加埋一份薯角🥔,炸至金黃酥脆,外脆內軟,好好味🙂‍↕️最後再飲杯生椰拿鐵🥥☕️,椰香與咖啡結合,帶來一種獨特嘅風味,清新又香濃,正過麥當勞😂2️⃣招牌蒜香蟹肉明太子闊條麵+是日小食 (薯角) +抹茶拿鐵闊條麵煮得恰到好處,帶有一種濃郁嘅蒜香味🧄,再加上新鮮嘅蟹肉🦀同明太子,味道更加豐富🤤抹茶拿鐵🍵☕️,茶香與濃郁嘅牛奶🥛結合,鍾意抹茶嘅人一定要飲,牛奶都好滑,正‼️👍🏻

我哋嗌左2個😎
✨ Meowの套餐🐈🐈

1️⃣溫泉蛋卡邦尼扁意粉+是日小食 (薯角)+生椰拿鐵
加埋一份薯角🥔,炸至金黃酥脆,外脆內軟,好好味🙂‍↕️

2024-05-03 54 views
今日嚟到旺角高氏大廈3樓呢間貓啡,望著悠然自得嘅貓咪、有時又我行我素,有時又跑來客人身旁磨蹭、撒嬌,渡過咗1個好自愈嘅晚上。這間cafe不僅歡迎小朋友,而且貓咪都非常友善。老闆積極支持領養代替購買,還將餐廳嘅部分收入捐款給慈善機構來幫助流浪貓咪,要大力畀讚同宣揚,希望呢個咁有意義嘅行為可以持續下去。貓啡環境寛趟、乾淨,食物也不錯,今日試咗招牌嘅蒜香蟹肉明太子闊條麵非常美味。融合了蒜香、蟹肉和明太子的味道,個汁好濃郁好creamy ,口感豐富。另外,溫泉蛋卡邦尼扁意粉也很吸引。溫泉蛋的柔軟蛋黃搭配卡邦尼醬汁和扁意粉,蛋汁沾上意粉,使意粉除了蛋香,入口更滑溜。巨峰提子梳打有著清新的提子香味,結合梳打水的氣泡,有一種涼爽解膩嘅口感。而生椰拿鐵則結合了椰子的香甜和咖啡的濃郁,香滑得嚟唔會太甜。貓啡的確是一個既能滿足你的味蕾,又能幫助流浪貓咪嘅好地方。如果大家對領養流浪貓有興趣,可直接向餐廳查詢。

貓啡的確是一個既能滿足你的味蕾,又能幫助流浪貓咪嘅好地方。

如果大家對領養流浪貓有興趣,可直接向餐廳查詢。

溫泉蛋卡邦尼扁意粉

招牌蒜香蟹肉明太子闊條麵

巨峰提子梳打($48)、生椰拿鐵($58)

2024-04-30
$180 (Dinner)
溫泉蛋卡邦尼扁意粉
招牌蒜香蟹肉明太子闊條麵
巨峰提子梳打($48)、生椰拿鐵($58)
2024-05-02 23 views
今日好開心可以同家人一齊去貓Cafe吸貓🐱~「貓啡」非常有愛心❤️主要收養流浪貓~為流浪貓咪提供了一個溫暖的家。貓咪全部都好活潑可愛!享受美食的同時,可以同可愛的貓咪互動,心情真係好放鬆。有部份貓咪可以領養架!支持領養代替購買🫶🏻而且餐廳會每月捐錢比慈善機構,幫助更多流浪動物,值得支持💓✪ 香煎日本刺身帶子黑松露扁意粉意粉上有大大粒香煎了的日本刺身帶子,非常吸引。帶子口感鮮嫩。意粉沾滿黑松露醬汁,入口充滿著黑松露的香氣,味道濃郁。✪ 溫泉蛋卡邦尼扁意粉將溫泉蛋和意粉拌勻,口感豐富濃稠。溫泉蛋的蛋香和卡邦尼醬汁的濃郁交織,好美味。✪ 白桃蘋果梳打清爽宜人,擁有桃子和蘋果的香甜,清新解渴。【 貓啡 】📌 旺角彌敦道577號高氏大樓3樓A室

✪ 香煎日本刺身帶子黑松露扁意粉

✪ 溫泉蛋卡邦尼扁意粉

✪ 白桃蘋果梳打
清爽宜人,擁有桃子和蘋果的香甜,清新解渴。

【 貓啡 】
📌 旺角彌敦道577號高氏大樓3樓A室

2024-04-28 56 views
平心而論,貓cafe原本就唔可以期待嘢食非常好食而且價錢會偏貴但係佢哋講明自己係助養流浪動物,所以貴少少我覺得OK可以接受的當然食物都未至於難食😂😂最主要都係睇貓啫
1K
到貓cafe玩,最重要是見到貓貓毛色美,生活得開心,客人又安份就好了,這間貓啡就給了我無論人貓都安好這份外舒適的感覺🐱🐱🐱🐱🐱🐱🐱🐱🐱🐱🐱🐱🐱🐱有活潑好動,有文靜穩重,也有愛吃鬼,中貓跟大貓都有,貓貓數量適中,不太擠擁,而且歡迎小朋友,小朋友也玩得有禮,值得一讚跟貓貓打卡還可免費餵食!🐈🐈🐈🐈🐈🐈🐈🐈🐈🐈🐈🐈🐈🐈套餐🍝招牌蒜香明太子蟹肉闊條麵有點意外,蟹肉份量很多,口感剛好, 10分Creamy,雖然麵量不算很大,但以Cafe來說是恰到好處生椰拿鐵☕️椰香十足,少少咖啡☕️甘香,合家歡!🍝巴馬火腿辣茄闊條麵同樣份量不大,但巴馬火腿質素不差,闊條麵微辣開胃🤤美式咖啡☕️醒神的一杯冰美式

🐱🐱🐱🐱🐱🐱🐱🐱🐱🐱🐱🐱🐱🐱

跟貓貓打卡還可免費餵食!

🐈🐈🐈🐈🐈🐈🐈🐈🐈🐈🐈🐈🐈🐈

套餐

🍝招牌蒜香明太子蟹肉闊條麵

生椰拿鐵☕️
椰香十足,少少咖啡☕️甘香,合家歡!

🍝巴馬火腿辣茄闊條麵
同樣份量不大,但巴馬火腿質素不差,闊條麵微辣開胃🤤

美式咖啡☕️
醒神的一杯冰美式

一個非常特別的貓Cafe-旺角貓啡。這裡不僅歡迎喜歡喵咪的朋友,更可以攜帶著小朋友一起來,與周圍的貓咪互動,慢慢品味咖啡的香醇。這家咖啡店的特別之處在於,大部分的貓都是收養的流浪貓。他們在這裡找到了家,也找到了關懷和愛。而店家更是支持領養代替購買,如果你有意領養這些可愛的貓咪,只需向店家查詢,他們將樂意提供幫助。此外,當你在這裡消費時,店家會將每月的一部分收益捐贈給慈善機構,用以幫助更多的流浪動物。你的支持不僅可以讓自己享受愉快的時光,也能為動物們帶來幫助和改變。除了貓咪的陪伴,旺角貓啡還提供各種美食供您品味。招牌蒜香明太子蟹肉闊條麵、日本刺身級帶子黑松露意粉、蜂蜜烤雞翼、忌廉蟹肉餅、燒章魚丸子等等,無論您是喜愛麵食、肉食還是海鮮,這裡都能滿足您的味蕾。此外,還有清涼的菠蘿百香果梳打和口感豐富的白桃冰沙,讓您在享受美食的同時,感受到一絲絲的清涼和甜蜜。旺角貓啡是一個與貓咪親密互動的地方,也是一個充滿愛心的咖啡店。無論您是喜愛貓咪,還是關注動物福利,這裡都是您不容錯過的好去處。帶上您的家人和朋友,一同來享受這份特別的咖啡時光吧!

招牌蒜香明太子蟹肉闊條麵
香煎日本刺身帶子黑松露扁意粉
蜂蜜烤雞翼、忌廉蟹肉餅、燒章魚丸子
菠蘿百香果梳打和白桃冰沙
2024-04-24 34 views
【招牌蒜香明太子蟹肉闊條麵】... creamy得嚟有嚼勁...  仲有兩隻用明太子整嘅貓貓掌印... 好cute!【溫泉蛋卡邦尼意粉】大致唔錯... 係隻蛋熟咗dd... 如果流心啲就perfect!叫套餐會有小食同飲品... 小食係炸薯角... 基本上冇得輸... 香脆美味! 飲品方面我哋點咗【巨峰提子沙冰】同埋【生椰拿鐵】... 前者清甜解膩... 後者帶有椰香嘅latte好好味... 味道更有層次!呢間貓cafe都幾有愛心... 店內嘅貓貓大部分都係收養返嚟嘅流浪貓! 同貓貓玩咗一輪... 發覺d貓貓好溫純唔惡... 仲好親人... 有d仲好嗲... 我見都有唔少大人帶小朋友過嚟同貓貓玩!  呢間貓cafe支持領養代替購買... 如果有能力又幫到手嘅不妨向店員查詢領養事宜... 等多啲流浪貓可以得到援手!

2024-04-22 57 views
位於旺角彌敦道577號高氏大樓3樓A室的貓啡 (Catfe),主打不限時貓貓咖啡廳。筆者曾經光顧過其他貓貓餐廳,大部分都限時,又要吃飯,又要和貓貓互動,時間上有點趕急。但在這間Cafe,則可以自由放鬆地安排用餐時間。另外,這間貓Cafe也歡迎家庭攜同小朋友過來用餐。順便一提,餐廳內的椅子大部分都較為矮小,如果有脊椎不適的食客可能要稍為注意。首先要在咖啡廳門口脫鞋。接著,職員會為客人先消毒雙手,再安排客人入座。Cafe採用手機自助下單,可以慢慢考慮。順便一提,餐廳的最低消費為每位$100。咖啡廳內有不少空曠的位置,有不少年輕的貓貓會在食客身邊互相追逐,相當可愛。大部分的貓貓也不抗拒食客的撫摸。筆者晚上來到這貓Cafe,工作壓力全消,心情也變好。📌Meowの套餐 - Catfe Set - $138主食:喵全日早餐 +$28升級~配是日小食/是日沙律飲品:草莓牛奶冰沙 +$8 升級下單後約十五分鐘,食物便陸續上桌了。喵全日早餐(All Day Breakfast)的賣相十分精緻,配料有煙三文魚、雞肉腸、炒滑蛋、大啡菇、新鮮蕃茄、貓貓造型麵包及沙律菜。整體來說,這份主食份量充足而豐富,是用心

📌Meowの套餐 - Catfe Set - $138
主食:喵全日早餐 +$28升級
~配是日小食/是日沙律
飲品:草莓牛奶冰沙 +$8 升級

整體來說,這份主食份量充足而豐富,是用心之作。貓貓造型麵包賣相精緻,輕輕咬一口,質感鬆軟,而且抹茶味也比想像中濃厚。

是日小食為炸薯角,炸得香脆可口又乾身。

草莓牛奶冰沙的味道也頗為不錯,草莓味道頗為香甜,喝一口,冰爽醒神。

📌忌廉蟹肉餅 - $68
Creamy Crab Croquettes

這款炸物的外皮炸得香脆又可口,而且質感乾身,吃起來不會十分油膩。中間包裹着滿滿的蟹肉忌廉,質感頗為香甜幼滑。另外,還可以沾少許泰式甜辣醬,令炸物的味道更為豐富。

📌髒髒貓伴香草雪糕 - $78
Chocolate bread with Movenpick ice cream

這款甜品的造型也是頗為精緻可愛。上層為幼滑的Movenpick香草雪糕。下層為鬆軟的巧克力麵包,巧克力的味道頗為濃郁。職員細心地提供了一份甜品用的餐具,可以將甜品切成小份,和朋友享用。

貓貓Cafe內也貼了幾幅海報,簡單介紹不同貓貓的名稱和性格。店內也有幾隻貓貓是可領養的。

2024-04-15
$150 (Dinner)
  • 喵全日早餐
一個讓人心情愉悅、與貓咪🐱共處的好地方——【貓啡】。 被貓咪圍著坐你喜歡嗎 ?🥰😆這是一家獨特的咖啡廳,讓你在品味美食的同時,與可愛的貓咪們一起度過悠閒而美好的時光。🥰首先談談【貓啡】的餐飲。招牌蒜香蟹肉明太子闊條麵和炸薯角,口感絕佳,絕對能滿足你的味蕾。此外,玫瑰蜜桃茶和生椰抹茶拿鐵,清涼美味。牛角窩夫伴Movenpick香草雪糕超讚,軟熟又暖笠笠的牛角窩夫沾上雪糕非常好味。😋這裏亦是對小朋友友善的cafe  ,所以可放心攜帶小朋友前來,他們可以在周圍自由遊玩,與可愛的貓咪們互動。這樣的環境給予了小朋友與貓咪建立親密關係的機會,同時也讓家長能夠悠閒地享用美食,無需擔心小朋友的安全。🥰這裏的貓大部分都是收養的流浪貓,他們支持領養代替購買。如果你對領養貓咪感興趣,可以响貓啡詢問相關信息。❤️最後,我們還買了貓罐頭給小朋友餵貓貓,和貓咪一起有更多互動,超開心。 如果想畀貓咪圍住坐,可以選擇千秋搖搖椅座位。💖

市面上愈開愈多貓cafe, 咁幸福真係得唔得架?朝聖來到旺角貓啡,與貓共舞美好年華🥰聽說餐廳收養唔少🐱流浪貓,無掛貓牌仔都可以領養,有意領養可以直接向餐廳查詢🔍給浪浪一個home sweet home,好窩心💕位置貓啡位於旺角高氏大廈,旺角地鐵站🚉步行幾分鐘即可到達,係大堂幾級樓梯級令我有少少索氣,需要吸貓回氣💨環境佔地超過1000多尺,以白色☁️及綠植🌱做主調及佈置,環境舒適座位分成:有西式高身吧枱、韆鞦貓搖床、日式榻榻米區歡迎情侶、朋友聚會、甚至乎一家大小比貓貓玩!😺食物以為貓cafe食物一定HEA? 非也!食物整體質感大份夾好食,dinner set around $138 就可以有飲品、小食、主食 每人最低消費$100就可以同貓貓分享美好夜晚🎑沙律🥗落左日式芝麻mix黑醋,開胃又夠fresh車厘茄好爽脆!脆薯角🥔即叫即炸,新鮮出爐調味唔會死咸,外脆內薯,小朋友最愛香煎日本刺身帶子黑松露扁意粉🍝cafe的招牌意粉之一,當然要order, 馬上跟進帶子肉厚身且彈牙,微焦面保留帶子的滑嫩鮮味黑松露味重奶香,香哄哄松露滋味衝擊味蕾,令人一啖接一啖,好味卡邦尼扁意粉🍝最傳統又考工夫的意粉做

市面上愈開愈多貓cafe, 咁幸福真係得唔得架?
朝聖來到旺角貓啡,與貓共舞美好年華🥰

位置

座位分成:有西式高身吧枱、韆鞦貓搖床、日式榻榻米區
歡迎情侶、朋友聚會、甚至乎一家大小比貓貓玩!😺

食物
以為貓cafe食物一定HEA? 非也!
每人最低消費$100就可以同貓貓分享美好夜晚🎑

沙律🥗
落左日式芝麻mix黑醋,開胃又夠fresh
車厘茄好爽脆!

脆薯角🥔
即叫即炸,新鮮出爐
調味唔會死咸,外脆內薯,小朋友最愛

香煎日本刺身帶子黑松露扁意粉🍝

cafe的招牌意粉之一,當然要order, 馬上跟進
帶子肉厚身且彈牙,微焦面保留帶子的滑嫩鮮味

卡邦尼扁意粉🍝

最傳統又考工夫的意粉
做到彈牙耳粉掛滿半熟蛋汁,配埋煙肉蘑菇等配料,旋風式入胃,爽

生椰拿鐵🧉
cafe 的signature drink 之一,椰味香濃配鮮奶咖啡,好岩夜晚飲為全日辛勞工作作一個告別式

白桃蘋果梳打🍹
白桃同蘋果溝埋一齊牙笨~
酸酸甜甜,好岩夏天飲,果香清爽

總括而言,我會再黎!🫶🏻

看得出場主好錫貓貓,有足夠地方提供比貓貓跑動,玩樂
貓貓玩具、阻礙、運動設施等都一應俱全
無論你坐邊,貓貓都係四方八面,總有一隻係左近

放心💕💕💕
你不用玩躲貓貓,貓貓不會躲你,看著看著就沉迷了在這場貓cafe遊戲

貓啡 (旺角)
📍旺角彌敦道577號高氏大樓3樓A室
2024-04-15 27 views
我同朋友都好鍾意貓,今日終於去貓cafe見識下,可以一邊玩唔同的貓,又可以比佢地陪住食野,真係好幸福呀。貓貓好友善又好活潑,每隻都唔同既性格,見到佢地,煩惱都消失晒。蜜蜂烤雞翼甜甜地雞皮脆卜卜,肉汁好多,雞肉又嫩滑。雞翼係無得輸架。忌廉蟹肉餅蟹肉打到好cream. 淡淡蟹味,外皮脆卜卜好鬆化,唔會好漏。招牌蒜香蟹肉明太子闊條麵果然係招牌菜式,好多蟹肉喺入面,汁好濃好creamy.好鮮味。碟上面仲好有心思整左兩個貓腳印。生椰抹茶Latte香香椰子咪,香滑又唔會好甜。白桃蘋果梳打啖啖嘅白桃味,解渴又唔會太甜。旺角有好多寵物cafe.,但呢間餐廳大部份都係收養回來的流浪貓,餐廳會幫助流浪貓,支持領養代替購買,有意領養可直接向餐廳查詢。另外於餐廳消費,餐廳每月都會捐錢比慈善機構,幫助更多流浪動物。你當然可以過來出返一分力啦。

蜜蜂烤雞翼
甜甜地雞皮脆卜卜,肉汁好多,雞肉又嫩滑。雞翼係無得輸架。

忌廉蟹肉餅

生椰抹茶Latte
香香椰子咪,香滑又唔會好甜。
白桃蘋果梳打
啖啖嘅白桃味,解渴又唔會太甜。

香港其實真係有唔少貓cafe 貓啡係其中一間我去過覺得好好嘅✨ 佢地嘅貓貓數量多 但睇得出每一隻都俾人照顧得好好(幫佢地清潔 冇眼屎呢啲真係基本!有啲貓cafe嘅狀況真係冇眼睇) 餐廳收養唔少流浪貓 當日都見到有小朋友好熱情同貓貓玩 佢地嘅性格都好溫馴親人~🐱 食物方面 佢地完全將我對貓cafe食物質素嘅期望值打爆💥 一定要試佢地嘅意粉!一啲都唔hea 做到al dente質感 足料 大份!佢地嘅set around $138 就可以有飲品小食主食 我當日2個人叫咗1個set 單點1份意粉同小食🧾 小食單點同好多cafe一樣單價會比較高 建議直接叫套餐就最抵食✌🏻!另外飲品嘅選擇好多 有生椰拿鐵、黑芝麻奶霜呢啲都幾特別~ 我地試咗朱古力沙冰 唔會好甜 有朱古力粒 唔錯唔錯👅 P.S. 記得如果食朱古力就唔好俾貓貓掂到啦!同埋舖頭位置夠闊落 有得坐高枱亦有得直接坐地下 當日仲見到有一大班朋友係度聚會都唔會覺得迫~ 加分!!!• 招牌蒜香蟹肉明太子闊條麵 $128 🦀• 溫泉蛋卡邦尼扁意粉 $108 🐣• 蜂蜜烤雞翼 $58 🐓• 朱古力沙冰 $48 🍫

• 招牌蒜香蟹肉明太子闊條麵 $128 🦀
• 溫泉蛋卡邦尼扁意粉 $108 🐣
• 蜂蜜烤雞翼 $58 🐓
• 朱古力沙冰 $48 🍫

$150 (Dinner)
  • 溫泉蛋卡邦尼扁意粉
你都愛貓貓嗎🐱❓ 來一齊當個貓奴吧~喵💛..呢間餐廳佔地1600呎,有>30位主子陪你食飯🍽,呢度大部份為收養流浪貓🐱,隻隻都肥嘟嘟好可愛,不定期有待領養貓貓,等待你包養回家喔😚!而且一般貓Cafe好少歡迎小朋友,呢到周圍玩都冇問題,帶埋小朋友黎一齊放風可以慢慢嘆~於餐廳消費,餐廳都會每月捐錢比慈善機構,幫助更多流浪動物,所以你每吃的一頓飯,都可幫助更多的浪浪喔!咁有意義真係要支持!仲有介有:餐廳支持領養流浪貓代替購買,有意領養可直接向餐廳查詢,我都想帶一隻回家呀💕🔸招牌蒜香蟹肉明太子闊條麵 $128Carb Meat Fettuccine with Mentaiko Sauce每口都有蟹肉鮮甜味🧡。🔸溫泉蛋卡邦尼扁意粉 $108Carbonara with Onsen Tamago溫泉蛋令意粉更滑溜。🔸髒髒貓伴movenpick香草雪糕 $78Chocolate bread with movenpick ice-cream食緊甜品,枱下都有貓細陪伴💕除左有得同貓貓玩,呢度都有野食,食物算不錯,吃出用心製作。意粉都很creamy, 仲有其他小食、甜品、飲品,來輕食玩下貓貓都係假

你都愛貓貓嗎🐱❓ 來一齊當個貓奴吧~喵💛

🔸招牌蒜香蟹肉明太子闊條麵 $128

每口都有蟹肉鮮甜味🧡。

🔸溫泉蛋卡邦尼扁意粉 $108
Carbonara with Onsen Tamago

溫泉蛋令意粉更滑溜。

🔸髒髒貓伴movenpick香草雪糕 $78

食緊甜品,枱下都有貓細陪伴💕

除左有得同貓貓玩,呢度都有野食,食物算不錯,吃出用心製作。意粉都很creamy, 仲有其他小食、甜品、飲品,來輕食玩下貓貓都係假日唔錯既選擇呀~喵🐱
×××[🐱貓啡 -Catfe]×××