囝囝好喜歡貓貓,可惜爸爸未有共識領養貓咪,唯有趁放假去貓貓Cafe玩下啦!最近無意間發現呢間可以幫到浪浪嘅貓貓Cafe,佢地開支嘅盈餘會捐比動物慈善機構,幫助小動物,全日免入場費,又不限時,每人只需消費$100。有心有力嘅仲可以領養貓貓添 🐱..🐈貓啡 catfe 位於旺角彌敦道,有成1600呎咁大, 有高枱或仿草地位置可以坐,約30隻貓主子🐱🐈陪玩..午餐時間我同囝囝揀左🍽招牌蒜香蟹肉明太子肉闊條麵**$128意大利粉口感剛好,全部都夠掛上滿滿忌廉汁, 明太子及啖啖蟹肉,夠鮮味又份量十足,美味滿分! 碟上仲用紅蘿蔔蓉整左貓腳印,幾好心思💕..🍽慢煮雞胸沙律**$88慢煮雞胸肉好嫩滑,份量幾多,厚厚一大塊,不會擔心唔飽肚。沙律菜好新鮮翠綠,沙律醬汁不會過多,健康人士之選。..飲品方面有梳打、沙冰、咖啡、茶等選擇幾多🍹百香果菠蘿冰沙**$48沙冰幼滑,滿滿新鮮果香又不會過甜。.🍹生椰拿鐵**$58普通的Latte就試得多,加埋椰漿/椰汁就未試過,味道幾夾,椰漿過多就會太甜,這裡份量控制得剛好,拌勻就散發淡淡椰香,口感細滑。..嘆完美食,我地就同貓咪s玩,好多主子都係浪浪,有隻好親人會走

午餐時間我同囝囝揀左
🍽招牌蒜香蟹肉明太子肉闊條麵**$128
🍽慢煮雞胸沙律**$88
飲品方面有梳打、沙冰、咖啡、茶等
選擇幾多
🍹百香果菠蘿冰沙**$48
沙冰幼滑,滿滿新鮮果香又不會過甜。
🍹生椰拿鐵**$58
嘆完美食,我地就同貓咪s玩,好多主子都係浪浪,有隻好親人會走上人大肶坐😍,so sweet🥰 ! 我地仲開左罐罐比主子們🐱🐱🐱,囝囝即刻好受貓咪歡迎啊😘😘!

• 招牌蒜香蟹肉明太子闊條麵