2019-09-29
因為門面特別,所以我們三人入去幫襯。內部面積不大,門口長髮的收銀姐姐叫我們直入圓枱搭枱,本身張圓枱已經坐了三個大人也佔咗四分三的位置,我們兩大一小很難融入,於是我們同收銀姐姐講很難坐,但她在收銀枱叫出來說這是六人枱可以坐,但又沒有讓那三個大人坐貼一些,只不斷叫我們坐落去坐落去。 後來我們發現門口有張六人枱只坐了兩人,我們兩大一小就坐咗落去,收銀姐姐黑曬面態度很差,我們沒有理會她,隨後點餐。 因為樓面冇人,我哋叫收銀姐姐幫忙點餐,但佢竟然向住水吧大叫:「搵人出嚟寫餐呀, 三個人在水吧一齊唔使做呀~~」餐牌上看到的食物很吸引,但實際到桌面時會令你很失望,其中一個蕃茄通粉放落枱面時,我還以為是有人食淨的,因為通粉很少但係湯很多,我哋問侍應點解會咁,佢哋話一向都係咁可能有時會手重畀多啲通粉,有時係會少啲, 我哋要求換另外一碟通粉,但係情況都係一樣小通粉多湯。味道不用說,罐頭蕃茄湯通粉味,湯很酸,通粉沒口感,一句講曬唔好食。另外一碟叉燒蛋飯,啲飯太硬,叉燒冇叉燒味,好彩係啲蛋有蛋味,而且都係滑蛋。唔會再幫襯了,因為服務態度咁差,食物質素又唔好。
唔會再幫襯了,因為服務態度咁差,食物質素又唔好。