2023-11-15
🍗多功能串燒店🍖-最近多咗約喺大角咀食嘢 呢邊餐廳越開越多 種類多唔怕悶😌 今次嚟食燒烤 店員推薦食燒蠔 鋪頭即開架 難得晚市仲有任飲優惠 下次再試下😉-🥟千味煎餃 (4款口味) $53/八隻煎餃好正喎 每粒都脹卜卜餃子皮又薄又煙韌😳 芫茜韭菜白菜同埋粟米4種口味 我就最鍾意韭菜 貪佢夠惹味😗 檯面仲有辣菜脯 夾埋一齊食正呀👍🏻-🦪秘製蒜蓉燒大扇貝 $59/對面頭有新鮮辣椒同秘製蒜蓉 連埋粉絲一啖食 不得了😇🪸秘製蒜蓉燒聖子王 $49店員話佢哋都會去下唔同街市揀貨 呢個蟶子真係食得出好新鮮 厚肉得嚟夠曬彈牙😍-🐮鹽燒頂級牛利心 $35牛舌心燒得夠juicy 肉味濃☺️🐷惹味烤汁豬腩肉 $17豬腩肉都幾多汁 唔會嚡😋🐔燒汁雞軟骨 $21/對雞軟骨比平時食到嘅大粒 口感滿分😏🐔免治雞軟骨棒 $21呢度既雞軟骨棒就唔係行日式風格 點啲孜然粉都幾夾🫡-🍙火燒飯團 $28/兩件去燒烤店最鍾意嗌燒飯糰💕 呢間好味 外面脆卜卜 入面啲飯仲係有黏性🥹-🥬惹味燒汁韭菜 / 惹味烤汁雞脾菇 $13想食少少蔬菜嘅話 必嗌韭菜 大大條幾入味🤭🍍燒新鮮菠蘿 $22店員話佢哋有時收工會直接去果欄買菠蘿 真係又甜又多
🥟千味煎餃 (4款口味) $53/八隻
🦪秘製蒜蓉燒大扇貝 $59/對