2023-08-29 55 views
呢度嘅燒烤真係絕對係年青人嘅最愛啊!食物款款都令人垂涎欲滴。首先,燒汁雞軟骨,每一塊都燒得恰到好處,外脆內嫩,而且搭配嘅燒汁味道濃郁,真係一口接一口停唔到。火燒飯團係獨特嘅創意點心,兩件就夠我餓肚子啦!烤得香脆嘅外皮包裹住軟糯嘅米飯,每一口都有種絕妙嘅口感,真係令人驚艷。烤風琴豆腐同鹽燒秋葵都係燒烤界嘅經典。烤風琴豆腐入口滑嫩,配上微微焦香嘅外皮,味道豐富。鹽燒秋葵烤得剛剛好,保留咗秋葵嘅鮮甜口感,每一口都咬落去,嘅滋味真係一絕。免治雞軟骨棒同粟米煎餃都係我嘅最愛小吃。免治雞軟骨棒香脆多汁,一口咬落去,嘅口感真係太過癮。粟米煎餃金黃酥脆,內裡嘅粟米甜味十足,每一口都帶嚟一種滿足感。滕椒魚皮係一款辣味十足嘅美食,魚皮烤得香脆,再加上滕椒嘅辣味,真係刺激到我嘅味蕾。食完一片又想再食多片!最後嚟緊王老吉,真係一杯解渴又清爽嘅飲品。呢度嘅烤生蠔同錫紙辣椒蒜蓉花甲都係絕對值得一試,烤生蠔鮮美多汁,而錫紙辣椒蒜蓉花甲濃郁香辣,每一口都帶嚟無窮嘅風味。千味燒 (大角咀)大角咀大全街38號地舖

千味燒 (大角咀)
大角咀大全街38號地舖