2023-11-26 24 views
旺角▪️甜一點 啲野食即叫即整,熱辣辣🌟安格斯漢堡配沙律🌟安格斯牛漢堡味道唔錯呀🌟大塊雞扒配薯條🌟食埋雞扒放係個包入而,夠哂份量😂🍔欣賞佢地連個漢堡包都烘我脆脆的,食落全部都好爽口🙂🌟桃膠雪燕木瓜百合蓮子🌟~好多材料,養生之選,見到木瓜就好想點黎食呀🔹️是日冇三文魚關係就叫左一牛一雞🐂🐔➡️成間餐廳都走粉紅風格,少女風十足📝餐廳有齊正餐同甜品選擇,甜品選擇亦夠多,凍同熱都滿足到
旺角▪️甜一點
啲野食即叫即整,熱辣辣

🌟安格斯漢堡配沙律🌟
安格斯牛漢堡味道唔錯呀
🌟大塊雞扒配薯條🌟
食埋雞扒放係個包入而,夠哂份量😂

🍔欣賞佢地連個漢堡包都烘我脆脆的,食落全部都好爽口🙂

🌟桃膠雪燕木瓜百合蓮子🌟~
好多材料,養生之選,見到木瓜就好想點黎食呀

🔹️是日冇三文魚關係就叫左一牛一雞🐂🐔

➡️成間餐廳都走粉紅風格,少女風十足
📝餐廳有齊正餐同甜品選擇,甜品選擇亦夠多,凍同熱都滿足到
2023-11-21 15 views
呢間甜品店以粉紅色為主調💕,充滿夢幻少女心🤣,更驚喜的是甜品店食物選擇不少,正餐選擇有All Day 🍳 、漢堡🍔、什至連蛋包飯都一應俱全,還有不少中西式甜品選擇😳,今次我同細妹就叫左兩款主食及中式甜品試下先😗- 吉烈魚柳全日早餐🐟 $98吉烈魚柳很大條🤣,炸得香口但略嫌油膩, 炒蛋帶有少量奶香幾嫩滑🍳,烘多士幾脆口🍞,沙律🥗配上開胃醬汁調味,另有香腸、煙肉、粟米🌽、茄汁豆、牛油果🥑等配料,整個全日早餐份量十足🙂- 大塊雞扒漢堡配薯條沙律🍔 $88漢堡包體帶有牛油鹹香🧈,夾住煎香過的大塊雞扒🐔,肉質嫩滑但較為油膩,加上芝士片🧀、番茄🍅、沙律菜🥗解膩,份量十足,薯條份量足夠🍟,配上番茄醬🥫,味道不錯😗- 熱桃膠雪燕木瓜百合紅棗蓮子杞子🥣 $50呢款甜品集合了所有我鐘意的元素(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎),桃膠、雪燕有咬口,配上其他天然食材養顏得來又滋潤😍,冬天飲呢款足料甜品都幾舒服👍🏻,但甜度略嫌較高- 熱檸水🍋 (跟餐)📍甜一點 - 旺角旺角通菜街1A-1L號威達商業大廈地下D號舖@chillgood2022#justlingggxd_cafe#justlingggxd_旺角

- 吉烈魚柳全日早餐🐟 $98

- 大塊雞扒漢堡配薯條沙律🍔 $88

- 熱桃膠雪燕木瓜百合紅棗蓮子杞子🥣 $50

- 熱檸水🍋 (跟餐)

📍甜一點 - 旺角
@chillgood2022

#justlingggxd_cafe
#justlingggxd_旺角
2023-11-11 22 views
行經女人街見到一間充滿粉紅少女風cafe , 同時也是-間甜屋,適合閨蜜來打卡安格斯漢堡扒蛋蓋飯漢堡扒juicy , 牛肉味濃,肉質鬆軟,蛋味香滑,醬汁香甜,蛋包飯不會太乾芒果小黃子 (小丸子、雪糕、西米)有濃郁呂宋芒味,香甜多汁,小丸子好咬口,在夏天食簡直透心涼西瓜西米爽爆珠西瓜汁清甜爽口,爆珠粒咬落爆汁,有好新奇的口感火龍果涼粉爽寒星天珠火龍果味道濃郁,配涼粉清爽可口

安格斯漢堡扒蛋蓋飯

芒果小黃子 (小丸子、雪糕、西米)
有濃郁呂宋芒味,香甜多汁,小丸子好咬口,在夏天食簡直透心涼

西瓜西米爽爆珠
西瓜汁清甜爽口,爆珠粒咬落爆汁,有好新奇的口感

火龍果涼粉爽寒星天珠
火龍果味道濃郁,配涼粉清爽可口
2023-11-11 21 views
之前barbie熱潮個陣經過旺角見到有間全粉紅色cafe,仲要可以一次過食甜品同主食💞好少見到舖頭會用火龍果木瓜同燈裝飾,全部都好甜🤓雪糕分別係椰子同芒果味🥭心太軟一切就流心👍🏻炸雞拼盤熱辣辣,炸得好脆🤤單骨雞翼食落好方便😆韓式牛牛窩夫好有驚喜‼️食落好似千層牛角酥咁,好香牛油味🧈🥐如果去食建議坐左邊枱,牆紙好靚,好啱打卡📸#bei9sik旺角甜一點 旺角通菜街1A-1L號威達商業大廈地下D號舖

#bei9sik旺角

2023-11-09 24 views
途經呢間充滿粉紅浪漫Feel甜品店🌸 見全店以攻破少女心嘅粉紅色佈置,好Pink Pink🩷除咗有甜品外還有主食都有😋🎀厚肉魚柳漢堡配薯條🍔炸魚柳好大塊!炸得外脆內軟~包皮烘過帶有牛油鹹香,上面加咗一條酸瓜開胃解膩,薯條都炸得好香口👍🎀煙三文魚三文治配沙律🥪朋友選了煙三文魚三文治配沙律菜,沙律醬汁係(自家製香草醬)酸酸甜甜好開胃解膩,多士烤底連沙律菜齊咬,雙重口感👍🎀芒果小王子🍨芒果份量多,甜味十足,小丸子煙靭,加西米、芒果雪糕,,又足料好味,依個經典配搭冇得輸👍🎀桃膠燉蛋白🍵蛋白入口細滑,,口感滑嫩微甜,連埋桃膠食絕配!除咗裝修以粉紅色為主,連杯同餐碟都係!鍾意粉紅色的你唔好錯過!
途經呢間充滿粉紅浪漫Feel甜品店🌸 見

🎀厚肉魚柳漢堡配薯條🍔

🎀煙三文魚三文治配沙律🥪

🎀芒果小王子🍨

🎀桃膠燉蛋白🍵
蛋白入口細滑,,口感滑嫩微甜,連埋桃膠食絕配!

Type of Meal
Dinner
  • 芒果小王子
  • 桃膠燉蛋白
2023-11-08 13 views
我最近去咗甜一點餐廳食咗一個好正嘅早餐,呢度係一間主打甜品嘅餐廳,我喺粉紅色浪漫嘅環境度過咗一個開心嘅早晨。首先,我揀咗佢哋嘅雞扒全日早餐。呢個早餐真係好正,雞扒煎得剛剛好,外皮酥脆,入面嫩滑,有微微嘅烤香味。然後,我試咗佢哋嘅雞扒蛋蓋飯。呢道菜係以熱呼呼嘅白飯為底,每一口都令我感受到滿滿嘅滿足感。至於飲品,我叫咗凍檸茶同熱檸水。凍檸茶有清新嘅檸檬香氣,酸甜爽口,好解暑。而熱檸水就溫暖咗整個身心,令我感到舒適。不論係凍飲定熱飲,都帶嚟美食同舒適嘅享受。最後,我試咗佢哋嘅招牌甜品-雪燕燉蛋白。呢個甜品係一碗滑順細緻嘅燉蛋白,上面灑滿咗細緻嘅雪燕,帶嚟豐富嘅口感。燉蛋白口感絲滑,入口即溶,同雪燕嘅彈牙口感結合得非常出色。呢個甜品清新爽口,令我舌尖上感受到美妙嘅享受。總括而言,甜一點餐廳提供咗美味嘅早餐選擇同埋精緻嘅甜品。餐廳嘅粉紅色環境令整個用餐體驗更加浪漫愉快。不論係早餐定甜品,佢哋嘅食物都有高品質同美味。如果你鍾意甜品,我好推薦你嚟試下,你一定會被佢哋嘅美食所迷倒。

2023-11-04 390 views
喺附近食完飯入咗呢間舖食甜品! 雖然面積小小但裝潢吸引,全粉紅色格調 ,天花吊住乾花🌸牆身用夢幻色系美人魚磚太靚喇~ 好似專為女孩子設計一樣🧜🧜‍♀️望望餐牌唔只得甜品,仲有沙律、漢堡包、全日早餐,不過熟食就唔岩我地喇 !✨️韓式牛牛窩夫(鮮果+2球雪糕)原本諗住叫原味窩夫, 員工推介我地食韓式窩夫, 話好受歡迎好多人鍾意食, 咁一於試下🤭第一次食韓式窩夫,原來似食緊酥皮牛角包,入口鬆軟 ,牛油味好香濃  ,暖笠笠!口感方面的確比原味窩夫更勝一籌👍撒上一粒粒珍珠糖粒做裝飾,配水果同埋2球雪糕。✨️芒果涼粉配料可選西米、寒天珠、涼粉 大大杯質地稠厚, 涼粉滑嘟嘟 。✨️椰汁黑糯米(熱)黑糯米有補氣補血功效 最岩女仔食!煮到軟綿綿再加上椰漿味道恰到好處 完全唔覺甜 ,唯獨小丸子處理不太好 過腍而失去口感 。
喺附近食完飯入咗呢間舖食甜品
雖然面積小小但裝潢吸引,
全粉紅色格調 ,天花吊住乾花🌸
牆身用夢幻色系美人魚磚太靚喇~
好似專為女孩子設計一樣🧜🧜‍♀️

望望餐牌唔只得甜品,仲有沙律、漢堡包、全日早餐
,不過熟食就唔岩我地喇 !

✨️韓式牛牛窩夫(鮮果+2球雪糕)
原本諗住叫原味窩夫, 員工推介我地食韓式窩夫,
話好受歡迎好多人鍾意食, 咁一於試下🤭

第一次食韓式窩夫,原來似食緊酥皮牛角包,
入口鬆軟 ,牛油味好香濃  ,暖笠笠!
口感方面的確比原味窩夫更勝一籌👍
撒上一粒粒珍珠糖粒做裝飾,配水果同埋2球雪糕。

✨️芒果涼粉
配料可選西米、寒天珠、涼粉
大大杯質地稠厚, 涼粉滑嘟嘟 。

✨️椰汁黑糯米(熱)
黑糯米有補氣補血功效 最岩女仔食!
煮到軟綿綿再加上椰漿味道恰到好處 完全唔覺甜 ,
唯獨小丸子處理不太好 過腍而失去口感 。

2023-11-02
  • 韓式牛牛窩夫
2023-11-03 10 views
旺角通菜街真係好多嘢食,今次揀咗一間門面好少女夢幻的小店💕試下。入面環境真係超粉紅🌸,連餐具碟都係粉紅色💕,充滿少女心。餐廳主打甜品🍨,仲有All day breakfasts 🥞、小食同飯🍛可以選擇。🍛安格斯漢蛋扒蛋蓋飯 $98塊漢堡扒煎到好香口,口感好紮實,啖啖牛肉味,調味都啱啱好唔會太鹹。📝整體而言:餐廳裝修真係幾靚,就算飲杯檸水都好有feel😚,打卡一流。下次再黎試甜品先。✏️有加一服務費

入面環境真係超粉紅🌸,連餐具碟都係粉紅色💕,充滿少女心。

🍛安格斯漢蛋扒蛋蓋飯 $98

✏️有加一服務費
2023-11-02
飯後甜品唔少得‼️今日做返個青春少女🫣去間夢幻粉紅食甜品💕◂ ◂ ◂ ◂ ◂ ✐☡ ▸ ▸ ▸ ▸ ▸▸ 雪燕燉蛋白 (熱)燉蛋白梗係要食熱啦!蛋白香滑唔太甜,配埋不少雪燕夠晒養顏又滋補🤍▸ 小黃人撈嘢多款新鮮生果+雪糕好豐富🍨除咗香甜芒果、波波西瓜、香蕉同火龍果,仲有爽脆微酸番石榴👀生果下全是滿滿香濃綿滑芒果味雪糕🤤▸ 芒果椰汁 配 西米芒果飲品真係冇得輸💛椰汁味道好清香同香濃芒果好夾,配埋粒粒西米好滿足🥰▸ 火龍果 配 西米紅肉火龍果正😍純粹生果香甜味非常好,配埋西米感覺幾特別,可惜有點稀但整體都OK❤️
飯後甜品唔少得‼️
今日做返個青春少女🫣
去間夢幻粉紅食甜品💕

◂ ◂ ◂ ◂ ◂ ✐☡ ▸ ▸ ▸ ▸ ▸

▸ 雪燕燉蛋白 (熱)
燉蛋白梗係要食熱啦!

蛋白香滑唔太甜,配埋不少雪燕夠晒養顏又滋補🤍

▸ 小黃人撈嘢
多款新鮮生果+雪糕好豐富🍨

▸ 芒果椰汁 配 西米
芒果飲品真係冇得輸💛
椰汁味道好清香同香濃芒果好夾,配埋粒粒西米好滿足🥰

▸ 火龍果 配 西米
紅肉火龍果正😍
2023-10-27 101 views
//24 10 23 晴天🌞17:30 旺角 通菜街@chillgood2022/ 少女心 /旺角鬧市,車水馬龍、人聲鼎沸嘅「女人街」,裏面隱藏咗間充滿夢幻嘅「芭比粉」小店🩷,由於餐廳門口細細,只要一不留神,就有機會錯過🦄。一入去,好快就比呢個夢幻嘅裝修吸引住,粉紅色座位、粉紅色牆身、粉紅色碗碟,就連天花板嘅乾花吊飾,都係用咗迷人嘅「芭比粉」。/大家應該好奇,點解我會咁鍾意粉紅色?因為可能,我仲有一顆少女的心掛,呵呵😂!-韓式牛牛窩夫 HKD$98—————————————————————————窩夫十分香脆 係牛角包嘅口感配上甜甜雪榚,入口首先散發住牛油香氣之後再慢慢帶出雪糕嘅甜味簡直邪惡極致 一食就停唔到口生果新鮮清甜當中雪糕 都非常有心思 味道唔會死甜主要係濃濃嘅椰子奶香 同芒果果香芒果小王子 HKD$65—————————————————————————芒果份量超級多 食完好滿足而且仲要熟透 甜味滿分小丸子大粒煙靭沙冰底質感綿密 甜度恰到好處中間嘅雪榚奶味十足,再加上西米,消暑一流西瓜杯杯爽爆 HKD$40—————————————————————————西瓜配西米 絕對係經
24 10 23 晴天🌞
17:30 旺角 通菜街
@chillgood2022

/ 少女心 /

大家應該好奇,點解我會咁鍾意粉紅色?
因為可能,我仲有一顆少女的心掛,呵呵😂!

韓式牛牛窩夫 HKD$98
窩夫十分香脆 係牛角包嘅口感
配上甜甜雪榚,入口首先散發住牛油香氣
之後再慢慢帶出雪糕嘅甜味

芒果份量超級多 食完好滿足
而且仲要熟透 甜味滿分

小丸子大粒煙靭
沙冰底質感綿密 甜度恰到好處
中間嘅雪榚奶味十足,再加上西米,消暑一流

西瓜杯杯爽爆 HKD$40
西瓜配西米 絕對係經典嘅配搭
西米入口煙靭 味道清甜
而且大大杯,超級冰涼解渴
2023-10-24
旺角通菜街不嬲都多嘢食,入面有間以barbie 粉裝修嘅cafe,門面比較細唔算好起眼🥹小店經營,成間鋪頭都好pink pink ,連用膳碟都係粉紅色😍少女心爆棚,店內一直會播呢10年hit 流行歌Cafe 主打甜品,港式甜品、蛋蓋飯、All Day Breakfast 等等,客人幫襯Mains可以*優惠價*追加甜品/果汁,餐廳另設加一服務費🔟但餐牌冇寫嘅🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🥢 安格斯漢堡扒蛋蓋飯 💰98 +10% ✨安格斯牛肉漢堡幾厚身,牛味一般,撈入左筋,會食到一粒粒口感,配上甜甜地番茄醬汁撈飯,炒蛋稍為熟左啲,但勝在蛋黃味幾香濃😊✨👩🏻‍💼大孖幾like番茄汁,淡淡地勝在用鮮番茄+糖煮成✨蓋飯本身包熱餐飲,但店員無比到👭🏻孖妹🥹😤做生意唔太老實🥢 韓式牛牛窩夫(鮮果+2球雪糕)💰98 + 10%✨Cafe都叫趕上潮流,提供Croffle甜品,配上雪糕同鮮果粒擺盤✨ 廚師將牛角包🥐滲上糖霜,再攞去熱壓,加入兩球芒果味+雲呢拿味雪糕,面淋上糖霜、造型蛋白霜糖、圓球西瓜、紅肉火龍果粒、蜜瓜伴碟💃🏻✨牛角包體比較實正絕對唔係充氣,酥皮層面都密,咬落外脆鬆軟,牛油夠哂香,冰冰雪糕同

🥢 安格斯漢堡扒蛋蓋飯 💰98 +10%

✨👩🏻‍💼大孖幾like番茄汁,淡淡地勝在用鮮番茄+糖煮成
✨蓋飯本身包熱餐飲,但店員無比到👭🏻孖妹🥹😤做生意唔太老實

🥢 韓式牛牛窩夫(鮮果+2球雪糕)💰98 + 10%

✨牛角包體比較實正絕對唔係充氣,酥皮層面都密,咬落外脆鬆軟,牛油夠哂香,冰冰雪糕同🥐 冰火交融

✨最重點係牛角包面嘅糖霜,熱壓後同牛角包溶為一體,咬落有糖霜香甜+增加酥脆口感,一鹹一甜,味道同口感上都好有層次感👍🏻

🥢杯杯爽場 - 芒果椰汁西米 💰44 + 10%

✨呢杯好有童年回憶,👷🏻‍♀️細孖細個成日扭計要飲許留山嘅芒果椰汁系列特飲,見到有得叫一定order
✨以透明芭菲杯呈上,杯底加入西米、椰汁+水、芒果汁沙冰🍧,望落有層次感
✨西米會預先煲熟再雪櫃,所以會有幼滑沙冰撈埋左落西米,但會比新鮮煲西米硬身有咬口,👷🏻‍♀️細孖幾鍾意,椰汁唔會太甜,配埋芒果🥭沙冰食酸酸甜甜好邪惡
✨但要留意問清楚+💰30係「轉」配價家「追」加價,餐牌寫安格斯漢堡扒蛋蓋飯應該包熱餐飲,可以💰30優惠價*追*加果汁飲品,但店員最後冇比到,落單時建議大家問清楚❗️

✍🏻總評:

加🔟服務費:✅

👭🏻推薦指數:🌕🌕🌕🌗🌑
👭🏻回頭指數:🌕🌕🌕🌗🌑
👭🏻環境評分:🌕🌕🌕🌕🌗
👭🏻服務評分:🌕🌑🌑🌑🌑

💰人均消費:$120
2023-10-26
$120 (Dinner)
  • 安格斯漢堡扒蛋蓋飯
  • 韓式牛牛窩夫
  • 杯杯爽場 - 芒果椰汁西米
甜品店內外的環境都係全粉紅色的,充滿少女心的感覺,不過奇怪係店內一個人都無,只得我哋兩個,感覺好似俾我哋包場咁🤣🐟🥘 全日早餐配炸魚柳多士 (HK$98).炸魚柳好大塊!外皮炸得好脆口.魚底下有炒蛋、茄汁豆、煙肉和腸仔.烘多士也是脆口,粟米清甜.也配有牛油果及沙律🥐🧇 韓式牛牛窩夫 (HK$98).牛窩夫🌙形的,烤焗得鹹香,幾酥脆.配有時令水果 — 香蕉、蜜瓜、草莓和西瓜球及2球雪糕 — 雲尼拿和芒果口味🍯 桃膠雪燕木瓜百合紅棗蓮子杞子 (HK$50).粉紅色的少女碗裝滿足料的糖水,其名字已經介紹有什麼材料,養身、美味,最啱返工人士滋潤吓🥰🍋 熱檸水 (跟ADB配送)📌提提你:此店另收加一服務費喔!

🐟🥘 全日早餐配炸魚柳多士 (HK$98)
.炸魚柳好大塊!外皮炸得好脆口
.魚底下有炒蛋、茄汁豆、煙肉和腸仔
.烘多士也是脆口,粟米清甜
.也配有牛油果及沙律

全日早餐配炸魚柳多士

🥐🧇 韓式牛牛窩夫 (HK$98)
.牛窩夫🌙形的,烤焗得鹹香,幾酥脆

韓式牛牛窩夫

🍯 桃膠雪燕木瓜百合紅棗蓮子杞子 (HK$50)

桃膠雪燕木瓜百合紅棗蓮子杞子

🍋 熱檸水 (跟ADB配送)

熱檸水

📌提提你:此店另收加一服務費喔!
2023-10-18
$135 (Dinner)
桃膠雪燕木瓜百合紅棗蓮子杞子
熱檸水
2023-10-21 19 views
甜一點給自己的生活加一點甜位於旺角通菜街1A-1L號威達商業大廈地下D號舖係旺角站E2出口或油麻地站A1碧街出口餐廳英文名Chill Good門口張貼好多食物相,餐牌同即影即有入門口後整間餐廳係粉紅色包括坐椅,桌面係我最喜歡的顏色牆身仲有幾塊鏡非常摩登甜一點例如食甜品,令心情甜一點或者人生甜一點餐廳有由椰汁配搭的甜品椰汁木瓜雪蛤滋潤養顏系列鮮奶燉蛋白自選南瓜車或者杯杯爽爆我點左鮮奶燉蛋白$40同楊枝甘露配雜果$80鮮奶燉蛋白有鈣質及蛋白質,有助骨骼及肌肉滋潤皮膚要控制好火喉,時間才有咁嫰滑的燉奶楊枝甘露配雜果有新鮮芒果 好甜有柚子 好清爽有芒果雪糕 好冰凍芒果味濃西米夠淋撈埋椰汁非常美味仲有新鮮雜果除左甜點,餐廳仲有主食,all day breadfast等等
給自己的生活加一點甜

位於旺角通菜街1A-1L號威達商業大廈地下D號舖

係旺角站E2出口或油麻地站A1碧街出口

餐廳英文名Chill Good

門口張貼好多食物相,餐牌同即影即有

入門口後整間餐廳係粉紅色

包括坐椅,桌面

係我最喜歡的顏色

牆身仲有幾塊鏡

非常摩登

甜一點

例如食甜品,令心情甜一點或者人生甜一點

餐廳有由椰汁配搭的甜品

• 鮮奶燉蛋白
  • 楊枝甘露
2K
2023-10-17 34 views
🥰夢幻主題Cafe🥰-呢間Cafe用咗粉紅色做主題 好夢幻 幾啱打卡😂 嘢食選擇都幾多 有甜品 all day breakfast 漢堡 蛋包飯 等等😍 性價比高 下次會再尼🤣 -🍳吉烈魚柳全日早餐$98 吉烈魚柳好大條 好脆 🤣 炒蛋好香好滑 多士正常 仲有沙律 腸仔 煙肉 粟米 都幾多嘢食 ☺️-🐟煙三文魚沙律 $88冇諗過咁大份 煙三文魚新鮮🤣沙律菜都好fresh 性價比高🤣-🥰桃膠雪燕木瓜百合紅棗蓮子杞子(熱) $50呢款甜品好養顏 🤣 入邊嘅用料全部都係好滋補 桃膠好有咬口 糖水唔會過甜 幾好飲🥰-📍甜一點旺角通菜街1A-1L號威達商業大廈地下D號舖
🥰夢幻主題Cafe🥰
🍳吉烈魚柳全日早餐$98

🐟煙三文魚沙律 $88

🥰桃膠雪燕木瓜百合紅棗蓮子杞子(熱) $50

📍甜一點
旺角通菜街1A-1L號威達商業大廈地下D號舖
【旺角粉紅色甜品店💓甜一點🚁】-今日同朋友去旺角行街食嘢,係通菜街經過一間甜品店☺️比佢粉紅色嘅裝修吸引💓於是入咗去食~-餐廳裝修充滿少女心💗全部都係粉紅色~不過就有陣煙味🚬搞到小編係咁打乞嗤😞小編去嘅時候大概六點左右,客人唔算多,但都等咗陣先有人幫手落單😗食物方面,有all day breakfast、窩夫🧇同埋港式糖水,定價有點高,味道不過不失~-🫢All day breakfast $98+1All day breakfast 可以揀煙三文魚、雞扒、炸魚柳或者安格斯漢堡扒😗配料有煙肉🥓、茄汁豆🥫、粟米🌽、牛油果🥑、香腸、沙律🥗同埋炒蛋🍳仲有多士😉加$②⓪可以轉做牛角包窩夫~小編揀咗雞扒,望落幾靚仔,食落都多肉汁😙不過其他配料就麻麻地,炒蛋食落有種難以言喻嘅口感…好味指數:🌕🌕🌖🌑🌑-🫢韓式牛牛窩夫🥐 $98+1呢個係餐廳推薦❤️有②隻牛角包窩夫、②球雪糕同埋鮮果🍌牛角包窩夫幾鬆脆,用咗啲珍珠糖做裝修,食落有啲硬。雪糕揀咗椰子同芒果味🥥食落正常~至於生果,香蕉幾香甜,不過雪梨就變咗色唔係咁新鮮…好味指數:🌕🌕🌗🌑🌑-總括而言,粉紅色裝修係吸引嘅🩷不過食物同煙味有進步嘅空間😗呢個價錢同區
【旺角粉紅色甜品店💓甜一點🚁】

🫢All day breakfast $98+1

好味指數:🌕🌕🌖🌑🌑

🫢韓式牛牛窩夫🥐 $98+1

好味指數:🌕🌕🌗🌑🌑

總括而言,粉紅色裝修係吸引嘅🩷不過食物同煙味有進步嘅空間😗呢個價錢同區應該有更出色嘅甜品

📍甜一點 (旺角)
💸人均消費:$120