2023-09-27
估唔到甜一點都有主食食🤣聽個名以為得甜品💩甜一點旺角通菜街1A-1L號威達商業大廈地下D號舖味道評分:☄️(必食之選)>☀️>🌤>⛅️>💨☀️安格斯漢堡扒蛋蓋飯 $98主角漢堡扒好厚好大塊,更加令人流曬口水既係佢啲肉汁🤤煎蛋完整覆蓋所有飯,雖然係白飯,但配搭酸酸甜甜的醬汁都好好味🩵☄️桃膠雪燕木瓜百合紅棗蓮子杞子(熱) $50好靚的粉紅碗💕完全吸引左我🩷另外有咩食材全部都出現曬係菜名度,簡單直接🤣唔知係咪個個女仔都抵擋唔到依款甜品的魔力🤣🤣因為睇個名都已經覺得好養顏,就算唔係太中意食,都會有order佢的衝動🤣味道方面,湯汁甘甜足料,飲完覺得自己靚左😏☄️小黃人(楊枝金撈) $68甜品的底層是梛子沙冰&芒果沙冰,味道很濃✅配搭西米、柚子肉、芒果肉同芒果雪糕,依個配搭冇得輸啦,又足料,好味滿足😍❤️🔥超級少女心的粉紅色調餐廳🩷❤️🔥❤️🔥❤️🔥既然你睇到尼度,不妨比個like & comment & follow @gulugirl102 ~話比我知你有睇,比啲動力我丫❤️🔥最後既最後,口味尼家野因人而異啦~#eat #food #foodie #hkeat #hkf
甜一點
旺角通菜街1A-1L號威達商業大廈地下D號舖
味道評分:☄️(必食之選)>☀️>🌤>⛅️>💨
味道方面,湯汁甘甜足料,飲完覺得自己靚左😏
❤️🔥超級少女心的粉紅色調餐廳🩷
❤️🔥最後既最後,口味尼家野因人而異啦~
#eat #food #foodie #hkeat #hkfood #hkfoodie #香港美食 #香港餐廳 #香港好去處 #香港美食地圖 #旺角 #旺角美食 #約會 #慶生 #週年紀念 #西餐 #甜品 #糖水