聽聞烏溪沙無嘢好食,今日適逢去迎海探朋友,晚餐諗唔到食乜,見到呢間餐廳門口有大大隻貓貓做logo,作為貓奴當然試試!😝入到去個感覺好chill,啲貓貓掛畫好靚,睇睇餐牌,價錢都ok,侍應姐姐話今日廚師推介係封門柳,我就叫咗份試試。先講講湯,係法式蟹肉龍蝦湯,龍蝦鮮味濃郁就基本啦,湯入面仲有好多蟹肉,令到個湯唔會好似一般西餐咁樣好似飲cream咁,而係啖啖肉,啖啖龍蝦香,正!配送嘅蒜蓉包都好香脆👍🏼到餐前小食,貪心嘅我哋叫咗個廚師小食拼盤,一上枱就嚇親,真係大大份,炸水牛芝士好正,仲有拉絲🧀雞鎚甜甜哋,又juicy🍗炸洋蔥圈極之上粉,而且粉好薄,好正!🧅薯條薯角好香脆,其中薯角就算放耐咗都仲keep到脆口,好不錯!🥔食炸嘢點可以冇啤酒🤭大大杯最緊要夠凍😎麵食我哋叫咗墨魚汁虎蝦帶子新鮮手打闊條麵,先講個汁,墨汁一向都無乜味,但依度嘅墨汁調味調得非常好👍🏻👍🏻👍🏻咸鮮度適中,配闊條麵真係一流!麵質好好又掛汁,帶子好厚肉,煎得則剛剛好,唔會過老,好推薦依款麵!🤤到廚師推介嘅炭燒封門柳配阿根廷青醬,封門柳煎得靚,外香內粉紅,無血水,上枱已經切好晒比我哋,好方便,而且肉味香濃,配搭青醬真係好正,底

食炸嘢點可以冇啤酒🤭大大杯最緊要夠凍😎

廚師推介嘅炭燒封門柳配阿根廷青醬,封門柳煎得靚,外香內粉紅,無血水,上枱已經切好晒比我哋,好方便,而且肉味香濃,配搭青醬真係好正,底部仲有啲好幼滑嘅薯蓉,配埋一齊食個口感好豐富!相當唔錯!☺️👍🏻

2022-08-11
  • 墨魚汁虎蝦帶子闊條麵
2022-08-20 21 views
第一次坐屯馬線去烏溪沙玩,玩到攰見到間西餐好似唔錯😋Chowtime有好多貓貓既佈置,相信店主一定係愛貓之人。見到menu都好多野食😉我地咩都想試下。炸魚薯條🍟個炸魚好脆好味😝北海道明太子帶子白汁意大利粉帶子有兩塊😉佢個明太子汁勁濃勁好食😝紅菜頭沙律菜唔想咁熱氣想清清腸胃之選☺️仲叫咗個龍蝦湯同埋黑松露野菌湯☺️黑松露野菌湯好好飲,好味😋另外再叫左杯咖啡同橙汁☺️咖啡嘅拉花好有心機☺️今日好滿足,喺烏溪沙留下好印象☺️
第一次坐屯馬線去烏溪沙玩,玩到攰見到間西餐好似唔錯😋

Chowtime有好多貓貓既佈置,相信店主一定係愛貓之人。

見到menu都好多野食😉
我地咩都想試下。

炸魚薯條🍟
個炸魚好脆好味😝

北海道明太子帶子白汁意大利粉
帶子有兩塊😉佢個明太子汁勁濃勁好食😝

紅菜頭沙律菜
唔想咁熱氣想清清腸胃之選☺️

仲叫咗個龍蝦湯同埋黑松露野菌湯☺️
黑松露野菌湯好好飲,好味😋

另外再叫左杯咖啡同橙汁☺️
咖啡嘅拉花好有心機☺️

今日好滿足,喺烏溪沙留下好印象☺️
今日專程去朋友家玩貓,之後我地落左黎屋苑附近商場嘅西餐廳食晚飯,餐廳開左應該唔夠一年,算係半新掛裝修幾新,環境幾乾淨整潔,都算坐得舒服。由於主要係serve返附近居民,所以價錢又幾相宜,就算散叫都唔貴,而且仲有set dinner,價錢再平啲之餘,仲好似包埋湯及飲品等等。今晚比較多人,坐左係出面,受紫色招牌嘅燈光影響下,圖片都係偏紫......士多啤梨玫瑰沙冰 ($45): 士多啤梨中帶少少攻瑰香甜,唔會太甜,夏天飲一流。炸甜蕃薯條+粗薯條 ($48): 兩款都炸得幾香脆,外脆內軟,非常香口。蕃薯條夠甜,無渣;而粗薯條薯味重。備註: 正常Portion無咁大,只因待應忘記落單,30分鐘後追單先發現,再重新落單。所以餐廳都加大左Portion比我地,另外都講左好多次唔好意思。今晚餐廳full house,幾好生意,忙中有錯都understandable嘅...慢煮西班牙黑毛豬豬扒配蘋果果肉醬 ($168): 豬扒七成熟,帶豐富肉汁,Juicy又夠嫩口,肉味濃,所配嘅蘋果果醬酸酸甜甜,向來都係絕配。法式腐乳寶酥雲澳洲羊架 ($188): 份量都唔少,除左三件寶酥雲羊架,仲有薯蓉及時蔬。羊味
裝修幾新,環境幾乾淨整潔,都算坐得舒服。

法式腐乳寶酥雲澳洲羊架 ($188): 份量都唔少,除左三件寶酥雲羊架,仲有薯蓉及時蔬。羊味唔重,肉質軟腍,醬汁反而似黑椒汁,呢個價錢黎講,整體都okay。
2022-08-05
2022-08-19 19 views
今日在烏溪沙附近收工,同老公一齊覓食🤭同事介紹呢間Chowtime ,坐得舒服,價錢OK🧡甘筍湯,好足料炭燒美國精選封門柳配阿根廷青醬今晚廚師推介封門柳,老公是牛魔王,封門柳肉質鬆軟,牛味又濃郁👍🏼加上炭燒,陣陣焦香味,肉質軟綿綿,超喜歡。青醬都好夾。在封門柳底下的薯蓉,好入味,吸收了濃郁的牛肉汁,Yummmmy 🎈珍寶雜錦薄餅薄餅好足料,有巴拿馬火腿😋青椒、紅椒、火箭菜等等⋯⋯ 仲有芝士🈵️滿😎餅底夠薄,餅邊夠脆⋯⋯ 好滿足凍薄荷朱古力好耐冇飲薄荷朱古力🍫,是我的comfort drink 🎈濃郁的朱古力配上清新的薄荷,夏日必選朱古力布朗尼配雪糕最後點了布朗尼,朱古力好香濃,配上雲呢拿雪糕🍦👍🏼老公點的檸檬蛋白餅,據說也不錯

甘筍湯,好足料

炭燒美國精選封門柳配阿根廷青醬

珍寶雜錦薄餅

凍薄荷朱古力

朱古力布朗尼配雪糕

最後點了布朗尼,朱古力好香濃,配上雲呢拿雪糕🍦👍🏼

老公點的檸檬蛋白餅,據說也不錯

2022-08-14 27 views
來到八月中,迎接夏天的尾巴,就梗係要去下海邊啦,所以係烏溪沙享受完一日假期後,我地就要去搵野食啦。記得之前食過一間叫Chowtime的餐廳,係幾好食,所以今次二話不說再去食一次。入到去,我地就叫左個一客炭燒美國肉眼扒、香烤美式豬肋骨配薯角、水波蛋卡邦尼意粉、一杯凍美式咖啡、一杯橙汁。先講炭燒美國肉眼扒,叫左七成熟,食落去啖啖油香,加埋個汁,確係不錯。至於個蠔香烤美式豬肋骨配薯角都有水準,個豬肋骨汁係幾開胃,令人食指大動。水波蛋卡邦尼意粉,食落去啖啖creamy,即使食完肉類主食,仍然教人胃口大開。食完野,梗係要飲返兩杯凍飲爽啦。

食完野,梗係要飲返兩杯凍飲爽啦。
2022-08-14
2022-08-13 103 views
住喺沙田咁耐,好少嚟烏溪沙,朋友🧑‍🤝‍🧑話烏溪沙都有唔少好嘢食😋,今日咁啱過嚟探朋友,朋友帶咗我去間好有情調好有feel嘅西餐廳💒。我哋仲叫咗個二人餐食都係$588+10%,咁既環境同情調仲要分晒湯🍲/頭盤🍪/沙律🥗/主餐🥩/甜品🍮,真係物有所值。首先生就係湯先黑松露雜菌鮮奶油忌廉湯🍲:一上枱已經聞到濃濃嘅黑松露味,飲落口好滑好creamy,每啖湯都有好香嘅菌味。香煎大蝦🦐沙律🥗配柚子醬:佢哋嘅沙律菜好清新,啲大蝦🦐好大隻配埋柚子醬,酸酸甜甜地食完好開胃。地中海風味藍青口🦪配辣番茄🍅醬:青口🦪隻隻都好飽滿,而且一d都唔腥,配埋佢哋自製嘅辣番茄🍅醬非常之夾,完全冇違和感。慢煮黑毛豬🐖價七成熟配玉桂蘋果🍎醬:冇諗過塊豬扒🥩咁厚,但都可以做到咁juicy外面焦香,內裡仲可以做到七成熟保持到原有嘅肉汁,豬味亦可濃郁。香煎珍珠帶子黑松露鮮奶油忌廉手打寬蛋麵🍝:個名超級長,雖然話珍珠帶子但其實都好大隻,每條寬蛋麵🍝都掛滿黑松露醬同忌廉汁,好濃忌廉味好creamy。牛奶布甸🍮:牛奶味🥛好香好濃,布甸好滑,令到依個晚餐有一個完美嘅總結。🥰下次要同老婆再嚟多次先得🥰

首先生就係湯先

🥰下次要同老婆再嚟多次先得🥰

2022-08-13
2022-08-11 68 views
咁啱去馬鞍山,見到烏溪沙有間食西餐嘅餐廳,見到餐牌都幾吸引😋餐廳幾有氣氛,環境好舒服,所以入去試吓先😆炭烤美國肉眼扒:牛扒肉質好嫩,好juicy ,而且帶有少少黑椒味。配菜份量多同埋好豐富,例如蘆筍、蕃茄、薯仔、茄子。香烤美式豬肋骨配薯角:豬肋骨嘅燒烤醬好好味,而d肉好嫩,好juicy ,一啲都唔會乾柴😋👍🏻同埋分量十足!薯角好脆,好好味,一直食唔停口😂🙈北海道明太子帶子鮮奶油忌廉白酒汁意大利粉:呢個意粉真係好好味,食落口好香嘅酒味,同埋好creamy,仲有好多明太子,真係每一啖都食到明太子!而帶子好大粒又厚身,不過一d都唔乾,仲好爽甜添😍

2022-08-09 26 views
#meloin @chowtime_hk🍗蜜糖炸雞鎚$58炸雞鎚上面滿佈了蜜糖,甜甜地好似燒雞鎚咁,仲要每隻都係啖啖肉,大滿足🍟炸魚薯條$88分量超巨型,有3塊新鮮炸起的炸魚,薯條粗身香脆,旁邊還有芝麻沙律🥗配上沙律汁和茄汁🥗紅菜頭牛油果煙三文魚沙律$98加入了新鮮的沙律菜、鮮車厘茄、紅菜頭粒、牛油果切片,鋪上煙三文魚,混入了黑醋汁,酸酸地好開胃🐷慢煮西班牙黑毛豬扒配蘋果果肉醬(7成熟)$168豬扒後切,用十字紋煎pan煎香了。下面有蘋果醬,兩者好夾旁邊還有新鮮薯粒、茄子翠玉瓜等蔬菜一份已經好滿足☕️熱鮮奶咖啡$35上面有心心花花的拉花,奶味濃郁,入口順滑🍫熱榛果朱古力$35朱古力味香濃,散發着陣陣榛果味,滑溜好味😋🍰Tiramisu $68Tiramisu 配上雲呢拿雪糕,蛋糕咖啡味濃郁,加入了手指餅,非常之傳統
#meloin @chowtime_hk

🍗蜜糖炸雞

🍟炸魚薯條

🥗紅菜頭牛油果煙三文魚沙律

🐷慢煮西班牙黑毛豬扒配蘋果果肉醬(7成熟)
豬扒後切,用十字紋煎pan煎香了。下面有蘋果醬,兩者好夾
旁邊還有新鮮薯粒、茄子翠玉瓜等蔬菜
一份已經好滿足

☕️熱鮮奶咖啡
上面有心心花花的拉花,奶味濃郁,入口順滑

🍫熱榛果朱古力
朱古力味香濃,散發着陣陣榛果味,滑溜好味😋

🍰Tiramisu
人生第一次去馬鞍山探BB,有咗屯馬綫之後,去馬鞍山烏溪沙站原來都好方便,出站行一條天橋過對面已經係迎海薈。離遠望到粉紅色霓虹光管貓貓標誌🐱 特色嘅餐廳好吸引眼球呢!一於坐低試吓呢間西餐 CHOWTIME。海蝦藜麥牛油果沙律 。$98SHRIMPS & AVOCADO QUINOA SALAD海蝦新鮮彈牙,藜麥、牛油果🥑 係減肥佳品 superfood,非常有益健康。車厘茄和新鮮沙律菜,配搭柚子沙律汁,我開胃到不得了。炸魚薯條FISH & CHIPS $88小食方面好想食啲熱氣嘢,炸薯條啱晒我🍟 3件炸魚幾大件,炸到卜卜脆,魚肉仍然保持肉汁,魚味超香食落嫩滑,配上他他醬可以解膩,CP值高,值得推介!辣肉腸碎肉薄餅 $148PEPPERONI PIZZA歐洲風味辣肉腸,鹹香味好重,味道濃郁。碎牛肉跟 Spice & Herb 有少少香辣好惹味 !Mozzarella Cheese 半溶拉絲好邪惡!水牛芝士、蕃茄醬、香草,上面仲放左火箭菜,呢個配搭食落好清新,薄餅餅底豐富嘅芝士,邊外皮香脆,份量足料。水波蛋卡邦尼意粉 $88SPAGHETTI CARBONARA WITH POACHED E

海蝦藜麥牛油果沙律 。$98

炸魚薯條
FISH & CHIPS $88

辣肉腸碎肉薄餅 $148
PEPPERONI PIZZA

水波蛋卡邦尼意粉 $88
SPAGHETTI CARBONARA WITH POACHED EGG
蛋汁流出來帶點金黃色,煙肉鹹香,意粉彈牙,醬汁好creamy,份量好夠大,非常好吃!

Green Tea & Red bean Smoothie $45
綠茶紅豆沙冰
天氣熱辣辣,食完熱氣嘢,綠茶紅豆沙冰好爽好順口。

朱古力布朗尼 伴雪糕 $68
香濃既朱古力味,入口綿滑,味道恰到好處,唔太甜亦唔太苦,加埋朱古力雪糕球,完美的甜品作結。

總括而言,豐富的西餐,種類多元化。坐得舒服,氣氛輕鬆,沙律、小食、意粉🍝 Pizza、甜品任君選擇 。感覺有情調好適合情侶拍拖或者同朋友聚餐,下次可以再嚟試吓其他美食。

$280 (Dinner)
  • 海蝦藜麥牛油果沙律
  • 炸魚薯條
  • 辣肉腸碎肉薄餅
  • 朱古力布朗尼 伴雪糕
2022-08-06 43 views
今日嚟馬鞍山探朋友,來烏溪沙站上蓋商場食飯,呢間西餐廳有個好sharp的霓虹燈招牌,裝修行型格路線,有梳化位同卡位,座位寬敞好舒服👍🏻德國鹹豬手配薯角、酸椰菜及烤雜菜- 賣相好吸引,豬手同薯角份量非常多- 豬手已經切好一件件起晒肉,方便食用👍🏻- 豬手外皮焗到好香脆,肉質肥瘦適中,色澤粉嫩,皮肉之間有一層煙煙韌韌嘅膠質,層次豐滿- 豬手味道鹹香但唔會好肥膩,唔使點醬都夠晒味- 🥔薯角都炸到好香脆- 🍆烤茄子都好入味- 伴碟嘅沙律菜都好新鮮,配上沙律汁酸甜開胃紅菜頭燴海鮮意大利飯- 材料豐富,有扇貝,青口,大蝦🍤- 🍤大蝦新鮮爽口彈牙- 青口大隻肥美鮮味- 扇貝比較細隻,不過都好鮮味- 紅菜頭燴意大利飯顏色鮮艷,醬汁均勻,意大利飯軟硬適中挪威煙三文魚牛油果薄餅🍕- 都幾大個,可以分到八件- 煙三文魚新鮮,配上牛油果🥑同芝士🧀都幾夾,中間有少少火箭菜,同薄餅係最佳配搭- 餅底都幾薄幾香脆- 芝士味道濃郁,如果有拉絲效果會更好菠蘿汁- 好香菠蘿香味,酸酸甜甜,開胃解膩紅豆綠茶沙冰- 沙冰打得幾細滑- 紅豆味比較重,抹茶味比較淡Tiramisu - 質感好creamy, 唔會太乾身又唔會太濕-

德國鹹豬手配薯角、酸椰菜及烤雜菜

- 賣相好吸引,豬手同薯角份量非常多
- 豬手已經切好一件件起晒肉,方便食用👍🏻
- 豬手味道鹹香但唔會好肥膩,唔使點醬都夠晒味

- 🥔薯角都炸到好香脆

- 🍆烤茄子都好入味
- 伴碟嘅沙律菜都好新鮮,配上沙律汁酸甜開胃

紅菜頭燴海鮮意大利飯
- 材料豐富,有扇貝,青口,大蝦🍤

- 🍤大蝦新鮮爽口彈牙

- 青口大隻肥美鮮味
紅菜頭燴海鮮意大利飯

- 扇貝比較細隻,不過都好鮮味
- 紅菜頭燴意大利飯顏色鮮艷,醬汁均勻,意大利飯軟硬適中

挪威煙三文魚牛油果薄餅🍕
- 都幾大個,可以分到八件
- 餅底都幾薄幾香脆
- 芝士味道濃郁,如果有拉絲效果會更好
挪威煙三文魚牛油果薄餅

菠蘿汁
- 好香菠蘿香味,酸酸甜甜,開胃解膩

紅豆綠茶沙冰
- 沙冰打得幾細滑
- 紅豆味比較重,抹茶味比較淡
紅豆綠茶沙冰

Tiramisu
- 質感好creamy, 唔會太乾身又唔會太濕
- 咖啡蛋糕同忌廉嘅比例非常好,甜度適中
- 層次分明,蛋糕十分鬆軟
- 配上鮮果同雪糕perfect match😆

💕食物:4/5
食物質素不錯,餐牌選擇都幾多
💕環境:4.5/5
環境乾淨舒適,裝修有格調,坐得好舒服
💕服務:3.5/5
服務態度良好,落單嘅店員應該係新人,所以出現漏單嘅情況,不過之後都有跟進追單。
💕衛生:4.5/5
食具同餐桌整潔衛生
💕性價比:4/5
價錢合理,與食物水準亦相符,如果平日來有set仲抵食
2022-08-06
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$220 (Dinner)
挪威煙三文魚牛油果薄餅
2022-08-05 29 views
一個人入馬鞍山踏單車🚲,去咗溪沙站,見到一間以貓貓為主題嘅餐廳,入咗去試下吉列豬扒三文治$68豬扒炸得非常金黃脆口,豐富肉汁😋😋😋😋😋😋非常美味,賣相吸引,相機食先😍😍😍😍😍😍😍
吉列豬扒三文治$68
豬扒炸得非常金黃脆口,豐富肉汁😋😋😋😋😋😋
非常美味,賣相吸引,相機食先😍😍😍😍😍😍😍
2022-08-03 42 views
今日夜晚嚟到位於烏溪沙嘅chowtime,覺得幾好食,推介俾各位。紅菜頭牛油果煙三文魚沙律$98前菜來講,我覺得呢一個牛油果煙三文魚沙律會比較酸,但係都十分之開胃。講一講佢嘅牛油果,非常之細心,揀過一個熟咗嘅牛油果, 相較係之前去連鎖餐廳食嘅呢度好食好多!北海道明太子帶子鮮奶油忌廉白汁$128呢個超超超超超超級大推俾各位北海道明太子好食又緊㗎啦,佢嘅明太子混和住每一條意粉之中,鹹鹹香香,好不滋味。帶子大大粒,超級滿足。每一條意粉都掛住忌廉汁,真係冇得頂!慢煮西班牙黑毛豬扒配蘋果果肉醬(七成熟) $168之前都擔心黑毛豬扒會唔會好乾身柴口,不過呢度加埋蘋果汁,一路食都唔會覺得好難以下咽。而且,佢嘅薯菜用咗焗薯製作,都好好食😋提拉米蘇雲呢拿$68Tiramisu入口順滑,陣陣嘅咖啡有香味喺口中爆開,加埋雲呢拿雪糕啱啱中和左佢嘅苦澀味,🤭。朱古力布朗尼配雪糕$68朱古力布朗尼非常之結實,食到底會有少少朱古力碎,豐富左佢嘅口感,朋友都揀咗雲呢拿雪糕,一口布朗尼一口雪糕好正。榛果朱古力$38好香濃嘅榛果味,加埋高質嘅朱古力,真係肥肥之選焦糖卡布奇諾$38大家要撈勻來飲,如果唔係就會飲到好底就好鬼

紅菜頭牛油果煙三文魚沙律$98

北海道明太子帶子鮮奶油忌廉白汁$128
呢個超超超超超超級大推俾各位
帶子大大粒,超級滿足。
每一條意粉都掛住忌廉汁,真係冇得頂!

慢煮西班牙黑毛豬扒配蘋果果肉醬(七成熟) $168
而且,佢嘅薯菜用咗焗薯製作,都好好食😋

提拉米蘇雲呢拿$68
朱古力布朗尼配雪糕$68

榛果朱古力$38
好香濃嘅榛果味,加埋高質嘅朱古力,真係肥肥之選

焦糖卡布奇諾$38
大家要撈勻來飲,如果唔係就會飲到好底就好鬼死甜

——————為食分界線——————
📍 CHOWTIME (馬鞍山)
馬鞍山烏溪沙路8號迎海薈2樓6號舖

推介指數 🤰🤰🤰🤰🤰(5/5)
好味指數 🤰🤰🤰🤰🤰(5/5)
抵食指數 🤰🤰🤰🤰🤰(5/5)
環境推介 🤰🤰🤰🤰🤰(5/5)
人均消費: $300
#luigifatfat #hkfoodie #Foodie #為食馬利奧
2022-07-30 80 views
今日和老婆往烏溪沙chowtime食晚餐,我們點了烤焗西班牙黑毛朱配蘋果醬,水波蛋卡邦尼意粉,炸魚薯條和凍奶茶。晚餐包沙律和餐湯,沙律食落新鮮,配胡麻醬食落開胃,餐湯忌廉湯温度適中,烤焗西班牙黑毛朱配蘋果醬賣相吸引,黑毛朱七成熟,食落軟腍有油花,配上蘋果醬口感豐富,配菜薯蓉食落香滑,車厘茄鮮甜,露筍爽口,整份烤焗西班牙黑毛朱口感滿足,水波蛋卡邦尼意粉蛋味香滑,煙肉鹹度適中,卡邦尼意粉爽口,忌廉香滑,炸魚薯條炸魚炸得金黄,肉質鮮甜,薯條炸得香脆熱辣辣,佐酒一流,最後凍奶茶茶味香濃,奶味香滑,餐廳座位舒適闊落,食物美味,份量十足,我和老婆食了一頓好味晚餐
炸魚薯條
水波蛋卡邦尼意粉
凍奶茶
烤焗西班牙黑毛朱配蘋果醬
2022-07-29
$176 (Dinner)
2022-07-20 80 views
馬鞍山本身都係美食沙漠,咁啱有野做去左迎海商場,成個商場附近都冇咩好食,見有間西式餐廳就入左去試一試。黑毛豬鞍扒 $168★★★☆☆對比沙律呢個豐盛幾多下,除左主角個豬鞍扒仲跟左薯角、車厘茄、蘆荀、翠玉瓜、茄子。個豬餐牌指係7成,但黎到眼見就起碼都9成至全熟啦。食落有少少鞋口,唔算JUICY,但食落有豬味,唔會有豬騷味。但整體有埋薯菜其他配料都算唔錯,個豬扒都唔係細件,百幾蚊黎講質素都可以。鮮蝦凱撒沙律 $88★★☆☆☆唔太餓見有午市套餐,就咁叫左個沙律,但個餐其實唔包湯同沙律菜,要另外加錢$5。蝦正正常常啦,有4-5舊左右,跟住就係一個好普通凱撒沙律,冇咩特別。呢個沙律性價比唔高,唔太抵食咁,寧願食個意粉或飯。🌟總括:如果以一個商場冇咩選擇都尚算可以既,專登食就無謂啦!
黑毛豬鞍扒
黑毛豬鞍扒 $168
★★★☆☆
鮮蝦凱撒沙律
鮮蝦凱撒沙律 $88
★★☆☆☆

Good good good morning 梗係要食返個精選早餐☀️☀️班尼的蛋配煙肉 (雙蛋) $58賣相相當吸引😍😍😍一早起身見到呢個早餐口水都流埋🤤🤤🤤🤤整班尼是非常有技巧的,用刀一切,黃澄澄蛋黃汁慢慢流出🤤🤤🤤配上英式酥餅加煙肉更是滿足。簡單的食材也可以這樣好味😋😋😋
Good good good morning
梗係要食返個精選早餐☀️☀️
班尼的蛋配煙肉 (雙蛋) $58
賣相相當吸引😍😍😍一早起身見到呢個早餐口水都流埋🤤🤤🤤🤤
2022-07-12
$60 (Breakfast)