2024-09-29 15 views
happy friday想對自己好啲, encore咗呢間之前堂食過嘅樓上cafe, 覺得cp值好高雖則個環境無咩特別, 但食嘢不嬲都覺得只要好食, 環境夠乾淨就合格, 嗰啲整到鬼火咁靚但唔好食嘅打卡cafe反而毫無興趣又係叫返招牌火焰鐵板雞, 不過上次堂食真係鐵板上keep warm好好多, takeaway就無鐵板了, 但一開盒都係大大塊雞扒好吸引, 佢openrice外賣自取度咩details都無寫, 但實測有飯有湯無飲品, 攤凍少少食更適合貓舌

TakeAway
2024-05-24 323 views
經過樓下望上去見到,有呢一間Cafe,走上嚟幫襯吓。位置係有啲奇怪,先到counter買嘢,然後食物會送去你枱嗰度。唔使加一,包餐湯或者沙律同埋普通咖啡茶。如果想要特色咖啡,熱飲加$10。揀左杯熱mika,味道很不錯餐湯就冇咩特別呢個明太子軟殼蟹意粉,真心地覺得好食。份量都好足夠。呢個$68嘅鐵板雞扒。真係令人好驚喜,鐵板上枱真係熱辣辣!見到好多枱揀呢個,可想而知都幾受歡迎。只係$68!!!總括嚟講都好滿意,牛頭角呢頭越嚟越難搵食。希望佢哋長做長有啦。

揀左杯熱mika,味道很不錯

餐湯就冇咩特別

呢個明太子軟殼蟹意粉,真心地覺得好食。份量都好足夠。

2024-01-24 501 views
今日同同事去咗公司附近嘅一間Cafe食晏,竟然有驚喜發現,我試咗個$68招牌火焰鐵板雞午市套餐,套餐本身包一個餐湯或者沙律,白飯,同埋一杯茶或咖啡嘅餐飲,但我選擇咗加$8配左一杯有貓或狗印花嘅Cappuccino因為佢個火焰雞下邊有🔥keep住個熱力,所以響今日天氣得幾度咁凍嘅情況之下,依然食到暖笠笠嘅午餐真係好開心而Cappuccino 有公仔印花,令鍾意毛孩嘅我飲落覺得特別開心由於佢座位唔係特別多,所以如果想去試佢嘅午餐就最好早啲去啦

由於佢座位唔係特別多,所以如果想去試佢嘅午餐就最好早啲去啦
2024-01-24
Waiting Time
2 Minutes (Dine In)
$70 (Lunch)
  • 火焰鐵板雞