2021-08-18 766 views
呢間絕對入到我珍奶list入面嘅top3!最飲到茶味嘅珍奶😂每次來都會叫佢哋嘅top1 😛重乳烏龍厚奶芋 💰40炭培烏龍茶加皇家厚奶、漂浮奶霜、小芋圓😋半甜走冰😝一杯集合曬所有我鐘意嘅野自然唔會差🥰烏龍茶味香但唔係好飲到炭培味🤣🤣?茶同奶的比例都合適😄奶蓋濃郁幼滑🤓溝埋奶茶一齊飲真係好爽😝😝小芋圓細細粒不過都算煙韌😌今次初嚐走冰😗佢竟然冇因為咁而減少份量而且飲嘅時候都keep到凍嘅口感🤩🤩大讚👍🏻可惜定價頗進取 雖然係我心頭好 都唔敢常常放肆🥺🥺

重乳烏龍厚奶芋 💰40

可惜定價頗進取 雖然係我心頭好 都唔敢常常放肆🥺🥺

2021-03-23 765 views
話說Fatbrown 以前真係好鍾意飲台式飲品,可能一個禮拜起碼有三次但係成日睇新聞話台式飲品真係好唔健康,奶茶裏面嘅奶精又多化學野又高糖,所以之後都係戒咗,盡量唔飲咁多見咁耐冇飲,今日去開旺角,破解一次去comebuytea 整返杯台式飲品見到佢其中一個招牌桂花雙奶,見幾得意咪飲過就試吓<桂花雙奶$38>其實飲完都唔知雙奶係邊兩隻奶,不過飲得出鮮奶嘅味道,幾滑幾香淡淡嘅桂花香,柒托出鮮奶嘅幼滑,幾高質
見到佢其中一個招牌桂花雙奶,見幾得意咪飲過就試吓
<桂花雙奶$38>
淡淡嘅桂花香,柒托出鮮奶嘅幼滑,幾高質