今次試咗一間響工廈裏面嘅店舖,見到佢有啲好得意嘅pizza ,例如手撕雞pizza同鵪鶉蛋煙肉pizza,不過我見OpenRice冇評語,所以今次先試一個正常嘅pizza啦!🍕Cosmo dining 二人套餐 🍕———————————————-🍴千島海鮮手工薄餅⭐️⭐️⭐️⭐️Pizza餅乾底非常薄,餅邊香脆可口,每件pizza都有一隻爽口彈牙嘅蝦,有時仲會食到蜆或者八爪魚,同千島醬好夾,呢個pizza值得一試。🍴焗黑松露飯⭐️⭐️松露飯有點兒失色,似大家樂焗飯質素,但敗筆之處係飯無汁,所以食完頂層中層,已經無興趣繼續食。🍴芝士西蘭花⭐️⭐️⭐️⭐️西蘭花焗得好好味,因為有好多好多芝士,而且西蘭花無焗黃,調味又剛好。🍴布朗尼蛋糕⭐️⭐️⭐️⭐️朱古力味香濃,蛋糕口感軟熟帶點濕潤,唔會死實,好味可惜太細件。二人共消費:$150 (外賣平台外送速遞)

🍕Cosmo dining 二人套餐 🍕
———————————————-

🍴千島海鮮手工薄餅⭐️⭐️⭐️⭐️

🍴焗黑松露飯⭐️⭐️

🍴芝士西蘭花⭐️⭐️⭐️⭐️

🍴布朗尼蛋糕⭐️⭐️⭐️⭐️

二人共消費:$150 (外賣平台外送速遞)
2022-05-16
Waiting Time
25 Minutes (Delivery)