2023-07-30 98 views
見新開業,試吓呢間冰室。叫咗二人套餐(包括:窩心嘅餐前小食日式螺肉、例湯、白飯、餐飲)鮮菠蘿咕嚕肉,魚香茄子煲有水準,好好味,例湯好飲。奶茶及鴛鴦都唔錯,會再次幫襯。
鮮菠蘿咕嚕肉,魚香茄子煲
有水準,好好味,例湯好飲。奶茶及鴛鴦都唔錯,會再次幫襯。
2023-07-30
2023-07-09 140 views
本人住樓上,之前嗰間老茶執咗,-直希望有另-老細會重開,直至見到有師傅裝修再問對面辦館老細得知係冰室,都滿心歡喜,起碼早餐有落腳地,終於見到佢開張,又見佢寫住王牌咖喱,噙晚即刻去試,點知完全賴嘢,只有黃薑粉味,點皇牌呀?杯凍奶茶仲奇怪,係暖㗎!安排座位嘅員工又得意,我一個人就比張四人枱我坐,跟住有啲兩位嘅客人又唔安排同我同台點解咁得意呢?真心希望好好改善!